Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
trebla
Kreisi kasutaja

|
14.03.2009 18:43:17
|
|
|
walkman kirjutas: |
Kas see saatmine on hea? -> "usps priority international" |
midagi palju soodsamat enam USAst ei saagi.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
14.03.2009 19:50:45
|
|
|
Üks saadetis USAst ilmselt kaduma läinud. Varsti saab tellimisest kaks kuud. Saatja väidab, et shipped 1-21 via Air Mail, ja andis ka Customs numbri (LJ.........US), millega meie post ei osanud suurt midagi peale hakata. Müüjas eriti ei kahtle - tuhandete positiivsete tehingutega firma.
Kas sellises olukorras on mingit lootust saadetise jälgi ajada või unustada kaotus ja edasi elada... ?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
14.03.2009 20:00:51
|
|
|
http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInternetWeb/index.jsp
Mis tracking näitab?
Petz kirjutas: |
Üks saadetis USAst ilmselt kaduma läinud. Varsti saab tellimisest kaks kuud. Saatja väidab, et shipped 1-21 via Air Mail, ja andis ka Customs numbri (LJ.........US), millega meie post ei osanud suurt midagi peale hakata. Müüjas eriti ei kahtle - tuhandete positiivsete tehingutega firma.
Kas sellises olukorras on mingit lootust saadetise jälgi ajada või unustada kaotus ja edasi elada... ? |
|
|
Kommentaarid: 708 loe/lisa |
   |
4 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
14.03.2009 20:20:06
|
|
|
tsitaat: |
Mis tracking näitab? |
Status: Electronic Shipping Info Received
The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on January 21, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. No further information is available for this item.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
14.03.2009 20:32:10
|
|
|
Mina arvan, et seda pakki pole teele pandud. Kui oleks teele pandud, siis oleks seal "Accepted on January bla-bla". Seega ütle müüjale, et vaadaku seda sama linki, mis näitab et pakki pole postile üle antud. Veel on väga väike võimalus, et postitöötajad pole lihtsalt paki triipkoodi sisse skänninud, aga see peaks olema rohkem USA sisene teema. Rahvusvahelistel pakkidel on rohkem infot.
Kui müüja feedback on vähem kui 99.8%, siis tasub olla üllatusteks/pettumusteks valmis.
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee - kasuta koodi "HINNAVAATLUS", et saada 50€ alla P14s Gen 6 R7 hinnast!
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
1 :: |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
14.03.2009 23:40:11
|
|
|
Mul on viimasel ajal kõige rohkem probleeme kullersaadetistega DHL jms.Kullerid ei viitsi(ei taha) telefonile helistada.
Toovad paki sulle tööajal koduukse taha(kus kedagi pole) ja lahkuvad ilma ühegi kõneta...
Pole esimene juhus.Kui siis läheb õnneks ja jõuab eesti dhl helistada, et nad tooks tööle paki- siis nad ikka ei helista ja annavad esimesele ettejuhtuvale asutuse territooriumil, kes sind tunneb..Uskumatu ümberkäimine võõra varaga.Selline jama on pigem reegel, kui erand.
Osa müüjaid ei anna tracking numbrit ja siis lähebki kaup ilusti saatja riiki tagasi ja mina ostjana saan karistada, sest ma ei võta kaupa vastu....
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
fLussa
HV vaatleja
|
16.03.2009 00:59:54
|
|
|
Tere . Küsimus, kuivõrd tähtis on müüjate feedback ? Kui müüjal feedback 0 , siis võib ikka tellida ? Või ei tasu :/
|
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
16.03.2009 09:45:42
|
|
|
fLussa kirjutas: |
Tere . Küsimus, kuivõrd tähtis on müüjate feedback ? Kui müüjal feedback 0 , siis võib ikka tellida ? Või ei tasu :/ |
mida vähem feedbacki, seda skeptilisem tasub olla. parem vältida üldse selliseid müüjaid.
_________________ http://foto.urmo.ee/ |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
dellu
Kreisi kasutaja
|
16.03.2009 14:33:19
|
|
|
Tere . Küsimus, kuivõrd tähtis on müüjate feedback ? Kui müüjal feedback 0 , siis võib ikka tellida ? Või ei tasu :/ |
Kui 0, sisi tõesti pigem lase kaup ette saata (kui nõustub). Kui muidugi ise ka 0 peal oled, siis on küsitav. Samas loe ka paljude positiivsete negatiivsed kindlasti üle (vaata minu eelmist posti siin natuke aega tagasi).
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
3 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
16.03.2009 14:54:18
|
|
|
Yep, lihtsam on hoiduda sellistest. Enamasti ika leiab sama kauba mõnelt teiselt müüjalt ka. Mina näiteks ei arva et see protsent on nüüd kõige alus. Palju olulisem on tehingute arv ja millised kommentaarid tal on. Minul näiteks on 83 tehingut ja üks nendest negatiivne. Feedback kohe 97 koma midagi. Kusjuuers see üks negatiivne oli täiesti absurd, tüüp müüs uue pähe pihuarvuti millel olid kriimud kaasaarvatud tugev kriim displeil. Paypal maksis raha tagasi ja arvuti jäi ka mulle aga kutt pani ikagi negatiivse et mina talle panin.
Ja hiljuti otsisin mingit mälu vist vms. müüjal üle 12k feedback ja protsenti enam ei mäleta. Hakkasin siis lähemalt lugema ja leidsin et ühes kuus oli ikka mitu tehingut kus ta oli negatiivse saanud, et ei ole kaupa kätte saanud jne.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
16.03.2009 15:02:40
|
|
|
react kirjutas: |
Yep, lihtsam on hoiduda sellistest. Enamasti ika leiab sama kauba mõnelt teiselt müüjalt ka. Mina näiteks ei arva et see protsent on nüüd kõige alus. Palju olulisem on tehingute arv ja millised kommentaarid tal on. Minul näiteks on 83 tehingut ja üks nendest negatiivne. Feedback kohe 97 koma midagi. Kusjuuers see üks negatiivne oli täiesti absurd, tüüp müüs uue pähe pihuarvuti millel olid kriimud kaasaarvatud tugev kriim displeil. Paypal maksis raha tagasi ja arvuti jäi ka mulle aga kutt pani ikagi negatiivse et mina talle panin.
Ja hiljuti otsisin mingit mälu vist vms. müüjal üle 12k feedback ja protsenti enam ei mäleta. Hakkasin siis lähemalt lugema ja leidsin et ühes kuus oli ikka mitu tehingut kus ta oli negatiivse saanud, et ei ole kaupa kätte saanud jne. |
alati on oht, et post ei jöua kohale ja müüja saab siis sujuvalt negatiivse. mul on ka kogemus, kus kaup ei jöudnud kohale. ütlesin müüjale, et kas ei saatnudki, saatis siis uuesti. nüüd kuid hiljem jöudis ka esimene saadetud kaup kohale (küll mitte nii nagu oleks lootnud), aga tuli. kusagil uk postis oli veidike viga saanud
aga jah, väga oluline on lugeda ka jooksvaid komme. ise pole kordagi negatiivset pannud. pöhjuseks, et paned negatiivse. saad samaga vastu sujuvalt. pigem siis mitte midagi panna ja raha tagasi nöuda kui pöhjust.
http://www.busse.pri.ee/2009/03/03/eksinud-post-joudis-sihtkohta/
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
fLussa
HV vaatleja
|
16.03.2009 15:09:25
|
|
|
nojaa .. jama värk . Tegin oma pakkumise ja oksjoni võitsin ka, kuid müüjal feedback ja kõik värgid 0 .. mis ma tegema peaks siis :/ Kas kuidagi ära ei saa öelda või midagi .. saaks jah muidu selle sama asja juba teiselt, kes usaldusväärsem tundub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
16.03.2009 15:09:31
|
|
|
Saada oksjoni link, targemad vaatavad üle ja annavad nõu...
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
16.03.2009 15:12:07
|
|
|
busse kirjutas: |
Ja hiljuti otsisin mingit mälu vist vms. müüjal üle 12k feedback ja protsenti enam ei mäleta. Hakkasin siis lähemalt lugema ja leidsin et ühes kuus oli ikka mitu tehingut kus ta oli negatiivse saanud, et ei ole kaupa kätte saanud jne. |
alati on oht, et post ei jöua kohale ja müüja saab siis sujuvalt negatiivse. mul on ka kogemus, kus kaup ei jöudnud kohale. ütlesin müüjale, et kas ei saatnudki, saatis siis uuesti. nüüd kuid hiljem jöudis ka esimene saadetud kaup kohale (küll mitte nii nagu oleks lootnud), aga tuli. kusagil uk postis oli veidike viga saanud
aga jah, väga oluline on lugeda ka jooksvaid komme. ise pole kordagi negatiivset pannud. pöhjuseks, et paned negatiivse. saad samaga vastu sujuvalt. pigem siis mitte midagi panna ja raha tagasi nöuda kui pöhjust.
http://www.busse.pri.ee/2009/03/03/eksinud-post-joudis-sihtkohta/ |
No ühest juhtumist v ni ma saan aru aga kui inimesel on neid kümmneid ühe kuu jooksul siis on veidi kahtlane. Ja asi on alati läbirääkimistes, ju ta siis ei tahtnud uuesti saata ka neid, sellest see negatiivne.
Ja enam ei saa negatiivset vastu panna. See tähendab et müüjad ei saa negatiivset anda tehingutele. Just selle sama pärast nagu minul oli, et paljud müüjad siis nö. üritasid ennast süüst puhtaks pesta v lihtalt teise feedbacki ära rikkuda ja panid lihtsalt vastu negatiivse. Väga nõme käitumine küll igatahes jah.
fLussa, mis summadest jutt käib?
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
16.03.2009 15:49:24
|
|
|
busse kirjutas: |
http://www.busse.pri.ee/2009/03/03/eksinud-post-joudis-sihtkohta/ |
No ühest juhtumist v ni ma saan aru aga kui inimesel on neid kümmneid ühe kuu jooksul siis on veidi kahtlane. Ja asi on alati läbirääkimistes, ju ta siis ei tahtnud uuesti saata ka neid, sellest see negatiivne.
Ja enam ei saa negatiivset vastu panna. See tähendab et müüjad ei saa negatiivset anda tehingutele. Just selle sama pärast nagu minul oli, et paljud müüjad siis nö. üritasid ennast süüst puhtaks pesta v lihtalt teise feedbacki ära rikkuda ja panid lihtsalt vastu negatiivse. Väga nõme käitumine küll igatahes jah.
fLussa, mis summadest jutt käib? |
enivei. tore sümptom on veel, et paljud ostjad on lollid. suht palju mp3 mängijaid liigub ebays, mis on vale mahuga müügil. kuna kasutajad ei kontrolli suurust, ei oska ka feedbackist seda lugeda. kunagi sattus mp3, mis mahutas 8gb asemel 2gb. samas feedbacki järgi oleks nagu ainult minul olnud vale mahuga mp3. kuigi test andis teise tulemuse
aga jah, feedbackide puhul ka see oht, et kuna müüja ei taha oma mainet rikkuda, siis pakub nt möne lisa saadab järgi et sa ikka pos hinnangu paned. isegi mind korra niimoodi tahetud ära osta
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
fLussa
HV vaatleja
|
16.03.2009 15:59:34
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Saada oksjoni link, targemad vaatavad üle ja annavad nõu... |
Oksjoni linki ma ju anda ei saa, kui see läbi on, või . http://myworld.ebay.com/dxiaopp/ - muidu , müüja .
summaks 1000.-
|
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
16.03.2009 16:04:50
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Saada oksjoni link, targemad vaatavad üle ja annavad nõu... |
Oksjoni linki ma ju anda ei saa, kui see läbi on, või . http://myworld.ebay.com/dxiaopp/ - muidu , müüja .
summaks 1000.- |
Saab anda küll linki. My Ebays kus on sinu võit kirjas, seal vajuta lingile lihtsalt siis näitab seda listingut. See sama link copy siia. Selle lehe järgi ei ütle hetkel midagi. China on muidugi kahtlane Aga jah tahaks just näha mis ta sinna kirjutanud on.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
16.03.2009 17:04:59
|
|
|
Igasugu mälukaartide suurusega seoses on müüjatele tihti ka alusetult pandud negatiivset- paljud lugejad ja kaamerad ei toimi suurte mäludega ja siis saab müüja kohe negatiivse.Fat puhul faili suurus ju ka loeb ja jälle müüjale negatiivne..
Olen ostnud korduvalt samade müüjate käest kellel teised panevad pidevalt negatiivset, et kaart või usb mälu on väiksem.
See ei tähenda, et ei müüda vale mäluga asju- lihtsalt osad paanikas kuulutavad kõik pettuseks.
Hea nali- täna sain 2 pakki dhl kulleriga mille kohta mõlemad müüjad ütlesid, et telefoni number oli antud- ühel pakil oli vale number ja teisel polnudki....
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
16.03.2009 17:05:40
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Mingi kahtlane jama tundub olema SEB virtuaalkaardiga. Kandsin teist korda selle peale paypalist rulli veidi ja sama sama ajavahemiku tuuris kui eelmine üle tuli tuli seekord tuli telfile sõnum:
Hea SEB klient! Laenu makseks ei olnud kontol piisavalt raha. Palume kanda kontole puuduv summa, probleemide korral pöörduga panka, infotelefon 6655100!
SEB-s ei ole ühtegi laenu, täiesti müstiline mis kuramuse laenuraha nad tahavad. Ainuke võimalus mis pähe torkas et visa süsteem avastas et inimesel kes mulle paypalile antud summa kandis ei ole piisavalt krediiti/raha oma kontol tegelikult ja nö tekk bouncis. Kellelgi veel sellist olukorda olnud? |
Nigeeria tüübi raha tuli üle paypali kaudu lõpuks, torkas pähe kah milles asi võis olla et asi nii kaua aega võttis ja mingi lollakas sms tuli. Lihtsalt seb virtuaalkaardi limiidi olin liiga madalale sättinud.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
busse
HV veteran
|
16.03.2009 17:28:37
|
|
|
Mingi kahtlane jama tundub olema SEB virtuaalkaardiga. Kandsin teist korda selle peale paypalist rulli veidi ja sama sama ajavahemiku tuuris kui eelmine üle tuli tuli seekord tuli telfile sõnum:
Hea SEB klient! Laenu makseks ei olnud kontol piisavalt raha. Palume kanda kontole puuduv summa, probleemide korral pöörduga panka, infotelefon 6655100!
SEB-s ei ole ühtegi laenu, täiesti müstiline mis kuramuse laenuraha nad tahavad. Ainuke võimalus mis pähe torkas et visa süsteem avastas et inimesel kes mulle paypalile antud summa kandis ei ole piisavalt krediiti/raha oma kontol tegelikult ja nö tekk bouncis. Kellelgi veel sellist olukorda olnud? |
Nigeeria tüübi raha tuli üle paypali kaudu lõpuks, torkas pähe kah milles asi võis olla et asi nii kaua aega võttis ja mingi lollakas sms tuli. Lihtsalt seb virtuaalkaardi limiidi olin liiga madalale sättinud. |
rahapesu?
sina said raha, saadad kaupa. paneb et ei jöudnud kohale. paypal kannab raha tagasi...
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
VR53
HV Guru

|
16.03.2009 18:22:18
|
|
|
Siis saab saata tähitult ja sisestada Paypali lehel "add tracking info".
_________________ Uued Lenovo sülearvutid: www.lenovoarvutid.ee - kasuta koodi "HINNAVAATLUS", et saada 50€ alla P14s Gen 6 R7 hinnast!
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com |
|
Kommentaarid: 842 loe/lisa |
   |
636 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
16.03.2009 18:23:05
|
|
|
Kaup ei eksisteeri füüsilises mõttes enne kui tellija selle eskiisi trükikotta saadab ja failid on ta ammu kätte saanud
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
16.03.2009 18:36:33
|
|
|
Nii et siis nigeerialased ostavad eestlaste kunsti? Väga huvitav. Sa oled vist esimene kellele on nigeeriast mingi raha tulnud. Uskumatu lausa.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|