ja teie ei saa vihaseks kui teid v2lja rammitakse?
Oleneb olukorrast. Kõige haigem tegevus on ikkagi masin finishijoone ette parkida ja vaikselt oodata, et liider viimasel ringil end sodiks sõidaks. Sellised idioote on ikka üllatavalt palju, peeaaegu igas sõidus. Ja nendega ei juhtu midagi. Vahel kickitakse välja hoopis see, kes liiga palju võidab.
Oskab keegi öelda, kuidas need jobud oma autod onlines mängides niimoodi hüppama panevad. Ning teine asi, sõidad, oled ütleme teisel kolmandal kohal, kaardipealt näed, et kedagi järgi ei tule ja siis järsku oled juba neljas ja mingi tüüp ei tea kust on kuidagi äkki vahele tulnud. Mäng ise on nii graafiliselt kui ka juhitavuse poolest minuarust võrratu. Eelpool mainitud GT5 Pro kohta nii palju, et sai isegi ostetud ja tegin umbes 10 sõitu ja siis viisin poodi tagasi ning vahetasin miski muu mängu vastu.
GRIDi demo LIVE on ikka täielik tsirkus. Mäng ise on väga hea arcade kihutamine - hea graafika, efektsed crashid ja suurepärane kiirusetunnetus on Codemastersi mängudes alati esmaklassilised, aga kõige huvitavam on siiski jälgida, kuidas rahvas käitub. Et kes nendest stardirivis olevatest mängijatest järjekordseks matsiks osutub ja oma tagumikaga nina rammib... Üritan küll ausat sõitu teha, et ikka võidu peale minna, aga alati leidub mõni geenius, kes järjekordset ohvrit oodates end risti rajale seisma paigutab. Ja kui õnnestubki paar roundi järjest võita, siis tulemuseks on tavaliselt kick/ban...
Eesti lipp on ka paar korda kõneainet pakkunud. Kaks ameeriklast arutasid tükk aega: "WTF is that blue-black-white thing?" Riivasin kogemata kurvi sisendes üht jänkit ja oh sa juudas, kuidas see karjudes ropendama hakkas. "No skills, f'ng ahole! Oh, I'm gonna get that sucker next time!" Järgmises sõidus rammis sama tegelane täiest jõust tagant sisse... Siis arutasid mõlemad tükk aega, kuidas mulle ära teha ja proovisid koos rammida, aga lõpuks esimesena lõpetades kadusid nad vaikselt Halo't taguma. Issanda loomaaed on ikka väga kirju...
selle jutu peale sobib see video:
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Mul väike mure. Soetasin endale poest Grid Reloaded Classics mängu. Karbil kenasti suurelt kirjas: extra content includes: 8 extra race cars to add to your garage!(online connection required). Karpi avades lootsin leida eest mingi papitüki kus peal on kood olemas, et ma saaksin selle alla tirida, aga seda ei ole.
Game.co.uk: Race Driver: GRID™ Reloaded will add extra content to the aggressive wheel-to-wheel racing experience by including codes in the box that will provide players with over £10 worth of new downloadable content (DLC).
Mul väike mure. Soetasin endale poest Grid Reloaded Classics mängu. Karbil kenasti suurelt kirjas: extra content includes: 8 extra race cars to add to your garage!(online connection required). Karpi avades lootsin leida eest mingi papitüki kus peal on kood olemas, et ma saaksin selle alla tirida, aga seda ei ole.
Game.co.uk: Race Driver: GRID™ Reloaded will add extra content to the aggressive wheel-to-wheel racing experience by including codes in the box that will provide players with over £10 worth of new downloadable content (DLC).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.