Ma pole vist mitte kunagi nii palju järjest wine isntallinud ja seadistanud Ajud juba pehmed veidi. Kirjutan kõik tulemused ülesse, varsti valmis ja eks siis viska ka tulemuse siia ülesse _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Smoking, Alo.Ko, mul vaja seal ainult seda mini IDE pistikut, mis seisus ja suuruses ei oma tähtsust. Räägime edasi PS'id.
G80 kirjutas:
ceemic kirjutas:
G80, sest Pedro ei saanud selle runni eest "global" punkte. Järelikult on tal mingi muu rauaga suurem scoor 3D2001s olemas.
Selge, vähemalt natukene.
Krt oomis käik oli fail mitte kui midagi ei saandu, vente ka polnud, 1000kr ikka ei ostaks ja mingi 50W-ist.
Täna just toodi mulle "proovimiseks kolm venti. Üks 100'ne 1A, ja kaks 60'st 1,2 ja 1,8A. Turbiinid
E: Kuidagi tuttav on see E8600 E0 Q822A435 - kas keegi suudab meenutada seda FPO'd? Oleks nagu kusagil midags silma jäänud.
tegevat 1,35v@4,5Ghz vee all:
http://tweakers.net/ext/va/129348.jpg _________________ Müüa EOS 50D
Ma pole vist mitte kunagi nii palju järjest wine isntallinud ja seadistanud Ajud juba pehmed veidi.
Mul kaks ketast ja kaks winni - aga homme Terve õhtu pean hakkama biose testima
Mul 2x 3000rpm ultra kazet ja mingeid high flo vente veel - vb ise kazesid ei kasuta nii et kellel vajadust saab minult venti Krusu pidi oma 3tk kah kaasa võtma.
töölt saan korjata ka mingeid 250-200mm fanne
Muidu mul tööl mäletamist mööda mingid 4870,4850,8800GT mis RMa'st tulnud - sellised korralikult äästatud kaardid - 70,50 võtan kindlasti kaasa aga GT'l vast pole mõtet? - ei hakka slitama sellega?
Chidori, Kui võimalus võid ikka võtta.
Ise peaks kah homme BIOS-i testima ja wini peale panema.
Ning lähen siis raadiomajja, sest vente vabjee pole, ühe vulcano suutsin maha põletada. _________________ Ära siia kliki
Paned neid masina täis, arvuti aknalauale, aken lahti ja lased vuhiseda, LN2 sisse CPU ja GPU-de torudesse ning WR-id tulevad. Mul chipseti plokid üle ka veel, vesijahutusega chipseti jahutama
Toru kõrgus on ca 17cm, kaal umbes 3kg. (homme kaalun täpsemalt ära)
Ma tean et on vähe lihvitud, ma lihvisin ainult vajaliku osa korralikult- alt.
Kui saladus pole siis mis siukse toru tegemine maksma läheb ? Võib ka mingi jutu privasse visata .. Tulevikus tahaks kindlasti omada ise sellist _________________ World Community Grid
Kavatsete siis aknad lahti teha? Sest toasoojusel suht jama lasta ikkagi Mõned vaja minevad FSB-d tulevad kiibistikust ikka külmaga. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Alo.Ko, külmute pooleks seal, laupäeval peab kõigile kiirabi kutsuma. Mul endal lihtne viis, kaablid läbi rõdu ukse, reseti nupp ka kaasa ning uks kinni ja benchima vaikuses ja soojas, aga koolis puuduvad rõdud.
Niih, sai kõik lõpuks testitud ja tulemus on järgmine:
Spoiler
Q6600 @3.6 ja gtx 280 @ def
Xp 32 bit. PE C: ketas
Mark 06-18482
Aquamark 202 827
Super pi 14.078
Wprime 32mb 11.469
Xp 32 bit tavaline H: ketas
Mark 06-18545
Aquamark 203 446
Super pi 14,156
Wprime 32mb 12.546
Xp 64 bit D: ketas
Mark 06-18231
Aquamark ei käivitunud
Super pi 14.266
Wprime 32mb 12.922
Vista 64 bit C: ketas
Vantage 11469
Super pi 14.274
Wprime 32mb 11.308
Vista 32 bit : ketas
Vantage 11472
Super pi 14.368
Wprime 32mb 11.200
Win 7 32 bit : ketas
Vantage 11447
Aquamark ei avane
Super pi 14.305
Wprime 32mb ei avane
Minu kodutöö on tehtud ja ma lähen magama _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
~24h pärast hakatakse füüsika seadusi proovile panema 8)
Kas keegi oleks kena ja oskaks öelda, kuidas ma pühapeval sealt reisisadamasse saan (buss/tramm)? Kui keegi on nõus autoga ära viima oleks muidugi veel parem. _________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB
~24h pärast hakatakse füüsika seadusi proovile panema 8)
Kas keegi oleks kena ja oskaks öelda, kuidas ma pühapeval sealt reisisadamasse saan (buss/tramm)? Kui keegi on nõus autoga ära viima oleks muidugi veel parem.
Sealt läheb buss minumäletamist mööda 60/63, sellega kesklinna ja sealt trammiga 1/2 sadama poole
või tglt saab jala üle platsi ka ilusti
Vaheinfoks, et LN2 tuleb kokku ainult ~170L.
Jaan on hetkel AGAs, kuid kahjuks seal 2x40L nõusid polnud ja pidi 20+40L võtma. Lisa 20L termosega oleks kokku üle 2,5k läinud
Tervist, olen ka tulemas homsele üritusele. Viimasel hetkel ehk täna sain siis plaanid paika.
Oma kola võtan ka mingil määral kaasa. (vahetame Albertiga prosed ja saan anda siis e8600 ka kasutusse kui vaja)
Ma enam ei leidnud siit teemast üles, aga vahepeal keegi rääkis, et keegi saaks Ülemiste kandist inimese peale võtta.
Ja keegi rääkis ka Balti Jaama variandist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.