Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LinkyB
HV kasutaja
|
12.03.2009 19:11:53
Foorum meelekürkidest ? |
|
|
Sooviks tõsiselt teada kas võiksin luua foorumi.. milles räägitakse, meelemürkidest ?
Ütleme, et seal oleks oma exctasy andmebaas Eestis liikuvast ja see oleks inimestele kasuks, mis mürki sisse mitte ajada ja mis pole mürk, mida võiks ajada kui üldse ..
Arutevad asjad kanepi, seente jms .. pmst narkofoorum, kas see on seadusvastane ?
Veel lisaks selle neti.ee ?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
FEAR007
Kreisi kasutaja

|
12.03.2009 19:13:44
|
|
|
Ega sa ise praegu mingi meelemürgi all pole ?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
12.03.2009 19:15:17
|
|
|
senikaua, kuni asi on informatiivne, on asi ka seaduslik. Lisaks meeldib see tegevus ilmselt hirmsasti ka Jõuorganile- tänaval passimise asemel saab potentsiaalseid narkohuvilisi klahviklõbinal tuvastada
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
12.03.2009 19:15:37
|
|
|
FEAR007 kirjutas: |
Ega sa ise praegu mingi meelemürgi all pole ? |
Ega ma muud ei oodanudki tegelikult HV'st kui kriitikat .
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
12.03.2009 19:15:45
|
|
|
Soovitan sul arsti poole pöörduda.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
FEAR007
Kreisi kasutaja

|
12.03.2009 19:16:40
|
|
|
LinkyB kirjutas: |
FEAR007 kirjutas: |
Ega sa ise praegu mingi meelemürgi all pole ? |
Ega ma muud ei oodanudki tegelikult HV'st kui kriitikat . |
Ja ikka küsisid.
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
12.03.2009 19:18:46
|
|
|
Kuna igasuguste narkootikumite kasutamine on Eestis keelatud, oleks see foorum kui narkootikumite kasutamise propageerimine. Ei usu et väga seadusevastane(sõnavabadus ja demokraatlik riik siiski), aga arvatavasti hakkavad kõrgemad võimud sellel foorumil silma peal hoidma ja ükshaaval diilereid ja tarbijaid pokri panema.
Aga mõnus teema
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
1 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
12.03.2009 19:26:48
|
|
|
meelekürkidest küll ei tasu miskit teha
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
12.03.2009 19:29:54
|
|
|
mõtleks sellist asja nagu pillreports.com ainult foorumi kujul ja lisainfoga alagrupid harddrugs, softdrugs + foorum ise
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
12.03.2009 19:41:08
|
|
|
Kui paljud kutsuvad sind haigeteks, siis ma lisaks et väga tervitav huvi sellise foorumi loomise vastu, kui tõesti suudad korraldada arutlevad teemad mõjude, järelnähtude, omaduste, hinna ja kõike narkootikumitega seoses. Peaasi et seal ei leiduks viiteid ega otseseid õpetusi midagi valmistama.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
12.03.2009 19:44:39
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Kui paljud kutsuvad sind haigeteks, siis ma lisaks et väga tervitav huvi sellise foorumi loomise vastu, kui tõesti suudad korraldada arutlevad teemad mõjude, järelnähtude, omaduste, hinna ja kõike narkootikumitega seoses. Peaasi et seal ei leiduks viiteid ega otseseid õpetusi midagi valmistama. |
Sellsuhtes, sellise foorumi kus kõik postitavad enda kogemustest mis nendega nende xtc tablettidega oli, kas oli mürk või mitte, lsd blotter kas oli lahja või tugev jms.
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
12.03.2009 19:49:17
|
|
|
Sry, et siin HVidiootide intelligentsi nägema pidid. Sellest võib väga huvitav projekt tulla, kuid pead kindlaks tegema, et mingit äritsemist vastavate asjadega ei hakkaks seal toimuma, sest ilma selletagi saab too sait "korrakaitsjate" salapilgud peale. Kindlasti tee foorum "informatiivse" saidina, nt. kirjas on, et mis aine mida teeb, järel- ja kõrvalmõjud, müüdid ja tõsiasjad. Ja kõigi rahustamiseks kindlalt suur silt "narkootilised ained võivad kahjustada tervist" . Need tegelased siin kes sõimavad teisi haigeteks ja professionaalset abi vajavateks, peaksid oma soovitusi ise kasutama .
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
12.03.2009 19:57:18
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Kui paljud kutsuvad sind haigeteks, siis ma lisaks et väga tervitav huvi sellise foorumi loomise vastu, kui tõesti suudad korraldada arutlevad teemad mõjude, järelnähtude, omaduste, hinna ja kõike narkootikumitega seoses. Peaasi et seal ei leiduks viiteid ega otseseid õpetusi midagi valmistama. |
Samad sõnad minupoolt
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
12.03.2009 19:57:46
|
|
|
MIlleks selline teema Tarvitad siis minu silmis oled mõttetu mees igatahes ja usun et paljdel sedasi.
"Vaevalt keadgi huvitab kui segi Peeter reede õhtul sinisest tabletist oli ja mitu tundi jutti selle peaga PIIX-utada sai naist. Ning hommikul PIIX-utas verd Ning ei saanud aru kuhu krt ta ennast nüüd oli tarvitanud. Ning see kena tibi oli hoopis sõber Märt vms.... "
Või oli sul muu idee
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
viimati muutis Cb4 12.03.2009 19:58:13, muudetud 1 kord |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
12.03.2009 19:58:12
|
|
|
Tänud kaastunde eest , ilmselt saab tehtud, annan teda ka
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
TuleRebane
HV vaatleja
|
12.03.2009 20:04:57
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
MIlleks selline teema Tarvitad siis minu silmis oled mõttetu mees igatahes ja usun et paljdel sedasi.
"Vaevalt keadgi huvitab kui segi Peeter reede õhtul sinisest tabletist oli ja mitu tundi jutti selle peaga PIIX-utada sai naist. Ning hommikul PIIX-utas verd Ning ei saanud aru kuhu krt ta ennast nüüd oli tarvitanud. Ning see kena tibi oli hoopis sõber Märt vms.... "
Või oli sul muu idee  |
Debiilik.
Autorile, sellist informatiivset saiti on kindlasti tarvis. Viitsimist ja jaksu on, siis tee kindlasti ära!
|
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
12.03.2009 20:08:03
|
|
|
Heh, ega siis narko.ee tegijad pole narkarid kohe või siis endised narkarid, kes on tavaelu peale tagasi saand...
Kui huvitab narkoteema ning oled kursis asjadega, siis palun väga. IMO
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
12.03.2009 20:11:01
|
|
|
TuleRebane kirjutas: |
Cb4 kirjutas: |
Või oli sul muu idee  |
Debiilik.
Autorile, sellist informatiivset saiti on kindlasti tarvis. Viitsimist ja jaksu on, siis tee kindlasti ära! |
Äitäh, eks siis sama arvamus
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
12.03.2009 23:10:54
|
|
|
Ei oskagi kohe öelda, kas võiks kahju või kasu rohkem olla. Oleneb täitsa mis suunaga asi täpselt tehtud on vist.
Negatiivsed kogemused ehk paneks mõtlema kedagi, kui oleks juttu ka neist? Kui saab olema promova suunakuga foorum pmst, siis on IMO kahtlane, kuigi arvatavasti suurema menuga.
Ei kujuta ette palju sõbrad omavahel inffi jagavad kui midagi tarbivad, kuid ehk hoiab selline asi mingi õnnetuse ära kui keegi mingit asja proovima hakkabki.
Enamasti "sõbrad" sõpradele ei ütlegi vist ,et midagi halba on- kiidavad takka, et hea kraam jne jättes ehk ohud rääkimata. Kui selline info olemas oleks ehk paneks mõtlema?
Ei kujuta ette- mina ei oskagi sellele küsimusele tegelikult vastata. Kui keegi mõtleb, et ma vbla promon ise ka siin vms siis teadmiseks, et pole kunagi midagi tarbinud pmst ja ei kavatse ka.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
12.03.2009 23:55:52
|
|
|
Tegelikult on teema hoopis proosalisem. Kasutatakse siis, kui asi on põnev kui muutub mingiks mainstream propagandaks, et narko on paha ja ja joindist jääd sõltuvusse, siis see vajub varsti ära. Vaadake kasvõi narko.ee-d. Härra Laasneri hiilgav copywriting ja projektile kulutatud suured rahasummad pole seda asja edukaks teinud.
Üldiselt sellised kohad on olemas, kus räägitakse asjadest veidi avameelsemalt, antakse teada ka turul valitseva kraami väärtusest ning sõbralikult tutvustatakse ka bad tripi võimalusega. Lihtsalt need kohad pole nii avalikud ja ka sealne kasutajaskond on palju väiksem.
Seega mina arvan, et ära tee.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
13.03.2009 00:42:52
|
|
|
Kui otsest propageerimist ja õpetusi kuidas valmistada/tarbida üles ei panda ,siis ei tohiks probleemi tulla. Samamoodi nagu HV-s on piraatus avalik saladus. Üsna huvitav oleks lugeda kogemustest jne. Mitte ,et ise midagi tarbiks...
Kui viitsimist ja tahtmist on ,siis miks mitte..
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
13.03.2009 02:02:08
|
|
|
Kindlasti teha selline asi. Ja justnimelt peaks sellel lehel olema ka õpetusi kuidas erinevaid aineid koduste vahenditega valmistada ja milliseid taimi kõlbab tarbida.
Sest mida rohkem ise valmistatakse, seda madalamaks turuhinnad langevad ja seda vähem peavad narkarid oma doosi saamiseks varastama. Ja mida rohkem tarbitakse, seda suurem on lootus, et antud seltskond kiiremini oma lõpu leiab. Mis ei ole jällegi paha, sest annab tööd hauakaevajatele või siis lähevad krematooriumisse kütteks ja saab neist Tallinnale sooja toota.
Kindlasti hindade langus ei meeldi teatud rinkondadele ja varsti kuulete poliitikute seakisa ja on tulemas hunnik keelavaid/käskivaid seadusi.
Muidugi sellel lehel on soovitatav ka piisavalt pildimaterjali surnud või surevatest narkaritest. Kiirabist ja krimitöötajatelt peaks selleteemalisi materjale ohtralt leiduma.
Niiet jõudu ettevõtmisega.
8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
13.03.2009 08:01:59
|
|
|
gnoom kirjutas: |
Kindlasti teha selline asi. Ja justnimelt peaks sellel lehel olema ka õpetusi kuidas erinevaid aineid koduste vahenditega valmistada ja milliseid taimi kõlbab tarbida.
Sest mida rohkem ise valmistatakse, seda madalamaks turuhinnad langevad ja seda vähem peavad narkarid oma doosi saamiseks varastama. Ja mida rohkem tarbitakse, seda suurem on lootus, et antud seltskond kiiremini oma lõpu leiab. Mis ei ole jällegi paha, sest annab tööd hauakaevajatele või siis lähevad krematooriumisse kütteks ja saab neist Tallinnale sooja toota.
Kindlasti hindade langus ei meeldi teatud rinkondadele ja varsti kuulete poliitikute seakisa ja on tulemas hunnik keelavaid/käskivaid seadusi.
Muidugi sellel lehel on soovitatav ka piisavalt pildimaterjali surnud või surevatest narkaritest. Kiirabist ja krimitöötajatelt peaks selleteemalisi materjale ohtralt leiduma.
Niiet jõudu ettevõtmisega.
8) |
Sellega olev nõus. Ei osanud asja sedapidi ennm näha
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|