Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
14.02.2009 12:00:28
|
|
|
Ma juba 3 paari selliseid peeneks kuulanud ja järgmisetki tulevad samad Heli on tipp-topp nööpide kohta(mis ei maksa müstiisi summasid). Kõrged head, bass väga hea(peab õige suurusega otsikud otsa panema ja siis korralikult kõrva lükkama et bass nö tööle hakkaks, kõrvas käib selline klõps läbi, siis ). Kahjuks surevad poole aastaga ära(muusika mis kuulan vist tapab nad ), heli tugevus kaob, bass muutub lahjaks ja kõrged muutuvad pea olematuks. See pool aastat on üsna suhteline aga täpsustuseks niipalju et need klapid koguaeg peas kui ma kuhugi punktist a punkti b jne liigun. Seega iga päev...
Aga poole aasta järel ~300 eeku maksa hea heli eest mida ma iga päev mitu h naudin on igati õigustatud minu arust.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
14.02.2009 12:04:09
|
|
|
Kasutasin kah neid vahepeal, ühtegi negatiivset mõtet pole. Lõpuks läksid aga katki, ühest ei tule enam heli
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
14.02.2009 12:26:46
|
|
|
mul mängib üks klapp kõvasti vaiksemini kui teine. Garantiisse viimist ootavad juba mitu kuud ,aga pole viitsingut olnud.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
14.02.2009 13:37:25
|
|
|
Totu user kirjutas: |
mul mängib üks klapp kõvasti vaiksemini kui teine. Garantiisse viimist ootavad juba mitu kuud ,aga pole viitsingut olnud. |
Mul oli EP-630-ga täpselt sama jama. Praegu ongi garantiis. Huvitav, see mingi paljuesinev viga või?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Garfield
HV vaatleja
|
14.02.2009 16:53:50
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
aga kuidas mobiiliga, näiteks n95 raadio levi ka on?
osade nööpidega levi hea, aga osadega levi totaalselt puudub |
Esiteks mul pole võimalust N95 testida.Teiseks levi sõltub kuularitest,kuna vastuvõtja peab olema sisse ehitatud sinna.Suvaliselt tavalised kõrvaklapid ju õhust midagi ei püüa
Muidu N91-l raadio olemas küll.Kuid kuna neil klappidel erinevalt nokia originaalidest puudub vastuvõtja siis ei kuule mingit raadiot .Ja need pole nööbid.Need on ikka in-ear kuularid.Seal on suur vahe helikvaliteedis  |
ei sõltu see midagi kuularitest, see sõltub puhtalt kaablist, sest see ju edastab raadiolaineid(ehk antenni eest), kui oleks asi kuularites, siis poleks ju üldse kõrvaklappe vaja et raadiot kuulata!!
lülita raadio sisse ilma klappideta, vaata kas mängib ka?! |
Siinse jutu pihta targutades soovitaks sellist toodet nagu Nokia AD-41. Minu telefonile ta igatahes sobis. Valitud sai sellepärast, et kõrvaklapid on vahetatavad. Kaasatulevad Nokia nimelised in-earid on täiesti talutavad ja seetõttu siiani kasutusel. Päikest.
_________________ Lasagne, please! |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
15.02.2009 12:41:20
|
|
|
woo456 kirjutas: |
Totu user kirjutas: |
mul mängib üks klapp kõvasti vaiksemini kui teine. Garantiisse viimist ootavad juba mitu kuud ,aga pole viitsingut olnud. |
Mul oli EP-630-ga täpselt sama jama. Praegu ongi garantiis. Huvitav, see mingi paljuesinev viga või? |
mulle tundub et kõikide brändide klapid toodavad ühed ja samad kõverad kollased käed
Ma lähen homme K poodi ja viin sinna Koss keb24 tropid sama probleemiga, 1 klapp mängib 50% teist vaiksem, ostsin 2007 detsembri kuus, 2008 aasta jooksul Ks vahetati neid 4 korda uuete vastu, probleem oli samalaadne koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
dannn
HV vaatleja
|
16.02.2009 13:49:53
|
|
|
Nad iTelefoniga vist ei toimi?
_________________ Üheksast viieni töö ei sobi? Otsid Tööd? - freelance.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2009 13:59:54
|
|
|
dannn kirjutas: |
Nad iTelefoniga vist ei toimi? |
Ei tea sellest iföönist midagi aga, kui tollel 3.5mm audio pistik on, siis toimivad ikka
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
iff85
HV vaatleja
|
12.03.2009 18:19:26
|
|
|
Ega kellelgi pole tagavara kummijullasid mis kasutult seisavad, ükskõik mis suurus.
Mingi väikse summa eest oleks huviline.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.06.2012 07:48:34
|
|
|
iff85 kirjutas: |
Ega kellelgi pole tagavara kummijullasid mis kasutult seisavad, ükskõik mis suurus.
Mingi väikse summa eest oleks huviline. |
Mul seisavad keskmised ja suured niisama.Kasutan väikeseid
EDIT: Üks klapp kutu. Aga selle raha eest pidas vastu üle kolme aasta väntsutamist, seega
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|