Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pumpsik
HV vaatleja
|
11.03.2009 21:43:32
Palun abi! Win XP ei käivitu |
|
|
Täna pärast win update installimist ja restardi tegemist ei lähe arvuti enam käima, ette tuleb boot menüü ja sealolevatest (safe mode, last known configuration jne) ükski variant ei sobi. Olemas on ka xp recovery disk, millega proovisin xp-d üle installeerida, aga ka seda ei lasta mul teha, ainus võimalus on kõvaketas formaatida, sellega aga kustuksid kõik kõvakettal olevad failid... mis võimalused on mul arvuti uuesti tööle saada? kõvaketast välja vütta ei oska, tegemistsülearvutiga, kas see on väga keeruline? olemas on ka väline kõvaketas, kas on mingi võimalus arvutis olevad failid sellele kopeerida?
ühesõnaga.. ma olen kohutavalt tänulik igasuguse abi eest, mida keegi anda oskab, kuna arvutis on poole aasta fotod ja tööfailid, mille kustumist ma lubada ei saa:(
Tänud ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
pumpsik
HV vaatleja
|
11.03.2009 22:37:57
|
|
|
veateateid ei tulegi - või noh tuleb sinisel ekraanil midagi vilksamisi, aga ma ei jõua seda lugeda, enne lööb bootimise menüü ette...
cd pealt valisin reinstalli ja seal pakkus ainult formaatimisega edasiminemist...
asun koos arvutiga pärnus:(
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
11.03.2009 22:58:21
|
|
|
1. lae omale alla kas miniPE, partpe hieron`s boot cd, vms plaadilt buutida oskav utiliitide ja portable programmide kogum
2. varusta ennast vajaliku hulga toorikute, mälupulkade või välise kõvakettaga
3. buudi plaadilt üles ja kopeeri c: kettalt vajalik kola välisele kettale või põleta, miniPE sees sisaldub kaks programmi, millega saab edukalt põletada ja paar asja, millega saab edukalt kopeerimist teostada..
4. pane installikas masinasse ja tee puhas install
5. kasuta sama miniPE vms peal olevat ketta kloonimise programmi ( system backup mini PE l nt , mis sisaldab ghost 8 t, mis võimaldab kettast tõmmise tegemist dvd/cd seadme peale.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
12.03.2009 08:56:02
|
|
|
MiniPE XT eht võhikule parim. Hirensi puhul võib oodata ilmselt taas miljon miksi...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
RadioM
Piiratud kasutaja

|
12.03.2009 09:28:41
|
|
|
Pigem too kast siia:) Ma teen korda:)
_________________ Arvutihooldus, remont! MOB: 56710481 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
12.03.2009 09:32:57
|
|
|
Või sülearvuti ja vilksatab sinist? Mis sülearvuti see olla võiks? Ketast on üldiselt lihtne välja võtta.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|