World in Conflict:Soviet Assault tuleb välja eksklusiivselt PC-le,downloaditava expansion packina WIC'i omanikele (Maht u 2-3gb) ja ka gold versioonina.
PS3 & X360 versiooni UBI cancelis ära tänu Endwari läbikukkumisele.
"Soviet Assault will arrive on the PC in March 09".Nii et siis vaid kaks kuud oodata.
väga hea uudis, super hea mänguga on tegu _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
point miks ma selle vidi siia postitasin oli see et, Fobios kes meil siin hirmsasti kõiki oma klanni meelitab, räuskab ju siin videos.
Paljudel eestlasel on jalg juba üle jala läinud ja clannist minekut teinud. edu.ee _________________
Panin WiCi tirima, mõnusa kiirusega tuleb, 1 mega sekundis 8). Tahaks juba kätte saada ja onlines madistada .
Wat?
Direct to Drive tüüpi teenus või? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kas mitte steam ei olnud ainult USA-le ja kas see oli tavaline või Soviet Assault juba väljas?
Ma mõtlesin,et hakkab kah vaikselt ostumõtteid hauduma.
Wic'i SP sai tükk aega tagasi nö. backup CDga läbi madistatud ja väga oli.
Vaatasin vähe ringi ja skoorid olid vägagi muljetavaldavad - Game spot 9.5 , IGN - 9.3.
Kindlalt "Must-buy" listis mul.
point miks ma selle vidi siia postitasin oli see et, Fobios kes meil siin hirmsasti kõiki oma klanni meelitab, räuskab ju siin videos.
Paljudel eestlasel on jalg juba üle jala läinud ja clannist minekut teinud. edu.ee
Ei noh, raske see kindrali leib. Minule isiklikult sõimamisena see siin, küll ei tundunud. Lahe vend, kes viitsib seda lasteaeda kamandada.
Kuulge mida kuradit. Ma kuskilt algselt lugesin, et Soviet Assault tuleb lisana WiCile ning seda saad tasuta alla laadida, kui sul juba WiC on. Vähemalt algselt reklaamiti seda nii. Nüüd tuleb välja, et peab maksma?
Indeed, if there's one thing that really turns me off about this package it's the knowledge that this is basically the extra content for the cancelled 360 version of the game repurposed and offered as DLC. That means no extra units, no new multiplayer features, nothing that would mark Soviet Assault as a true "expansion" pack. Still, given the way the franchise was abandoned in the merger between Activision and Blizzard and then rescued by Ubisoft, I'll take whatever new World in Conflict I can get.
Midagi väga põrutavat siiski vist ei tule, 6 uut missiooni - mini-expansion, nagu autor mainis.
Jansen: Yes, it's the /complete/ edition. It's the old game plus the new stuff in one. It's like a relaunch as the Ultimate Edition of World In Conflict. That's really the big thing for me. You can purchase just the new single player stuff, and you can play that piecemeal, but you need to play it as part of the full campaign. Owners of the original game will be able to buy this online, and install it on top of their existing World In Conflict. Everything will upgrade - there's even a new extra-hard difficulty mode. We've polished every original map, we did a full pass on everything from the original game.
Kuulge mida kuradit. Ma kuskilt algselt lugesin, et Soviet Assault tuleb lisana WiCile ning seda saad tasuta alla laadida, kui sul juba WiC on. Vähemalt algselt reklaamiti seda nii. Nüüd tuleb välja, et peab maksma?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.