FarCry´st on küll kahju. Sedavõrd hea mänguline idee rikutakse ära. Kahju et nii palju häid mänge millest üritatakse mingit filmi teha, rikutakse lõpuks kõik ikka ära. Süüdistan Mark Wahlberdi ET ta rikkus Max Paynei ära kuna ta ise ei mänginud arvutimängu/konsooli MP ja MP2 üldse. Ta oleks pidanud seda mängima umbes 6 kuud jutti ja siis oleks ta ka rohkem suutnud sellega ette võtta. Mingid ossid kes pole kunagi mängu proovinudki teevad filmi ja siis see peaks fänne rõõmustama...võibolla tõesti mingid 13-15-aastased haibivad arvutisalongide ukse taga et "Sellest tehakse ju film ka jipikajee.." aga tõelist fänni film ei erutanud isegi mitte aegluubi poolepealt. See õige FLOW oli puudu.
FarCry treilerit sai kunagi vaadatud, tundus viimane saast. Kui DVD välja tuleks, maksaks selle eest max. 25EEK et seda filmi näha.
Kahju. _________________ Võta aega veidi ringi vaadata
FarCry´st on küll kahju. Sedavõrd hea mänguline idee rikutakse ära. Kahju et nii palju häid mänge millest üritatakse mingit filmi teha, rikutakse lõpuks kõik ikka ära. Süüdistan Mark Wahlberdi ET ta rikkus Max Paynei ära kuna ta ise ei mänginud arvutimängu/konsooli MP ja MP2 üldse. Ta oleks pidanud seda mängima umbes 6 kuud jutti ja siis oleks ta ka rohkem suutnud sellega ette võtta.u.
Mul selline tunne, et nad liiga palju mänge mängivadki ja filmi tegemiseks ei jätku enam aega. _________________ zero
FarCry´st on küll kahju. Sedavõrd hea mänguline idee rikutakse ära. Kahju et nii palju häid mänge millest üritatakse mingit filmi teha, rikutakse lõpuks kõik ikka ära. Süüdistan Mark Wahlberdi ET ta rikkus Max Paynei ära kuna ta ise ei mänginud arvutimängu/konsooli MP ja MP2 üldse. Ta oleks pidanud seda mängima umbes 6 kuud jutti ja siis oleks ta ka rohkem suutnud sellega ette võtta.u.
Mul selline tunne, et nad liiga palju mänge mängivadki ja filmi tegemiseks ei jätku enam aega.
Võibolla ongi. Kõrvalruumides kuskil PS3 ja taovad Tekkenit ja siis vahele teevad Max Paynei filmi _________________ Võta aega veidi ringi vaadata
Süüdistan Mark Wahlberdi ET ta rikkus Max Paynei ära kuna ta ise ei mänginud arvutimängu/konsooli MP ja MP2 üldse. Ta oleks pidanud seda mängima umbes 6 kuud jutti ja siis oleks ta ka rohkem suutnud sellega ette võtta.
Mark Wahlberg oli vaid peaosatäitja. Kui kedagi milleski süüdistada, siis pigem ikka stsenaristi või lavastajat.
Teha mängu põhjal film seistakse alati dilemma ees - kas teha film mängu mängjatele või teha film suvalisele kinovaatajale ja emba kumba teed siis tavaliselt see teisele poolele ei meeldi.
mul oli au näha seda filmi. ma ütleks et mängu stsenaarium oli parem kui filmil, ükskõik mitme lausega seda kokku saab võtta.
tegelikult Uwe'l ja tema mõttekaaslastel on pohh kas tuleb hea või halb film, neil on muud põhjused miks nad neid sittasid filme keedavad.
Far Cry oli võrdlemisi normaalne action film, kindlasti parem kui varasemad Boll-i filmid. Päris häid onelinereid pilluti seal siiski.
IMDB skoor on ilmselt selline tänu mingile tottrale "Anti Uwe Boll" fännklubile, kes ise ei ole seda filmi kunagi näinudki. Trendipeded ühesõnaga. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Far Cry oli võrdlemisi normaalne action film, kindlasti parem kui varasemad Boll-i filmid. Päris häid onelinereid pilluti seal siiski.
IMDB skoor on ilmselt selline tänu mingile tottrale "Anti Uwe Boll" fännklubile, kes ise ei ole seda filmi kunagi näinudki. Trendipeded ühesõnaga.
Wut?
Koopas elad või, troglodüüt selline? _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Kas sa end veidi sisukamalt ei suudaks väljendada? Või leiad et su pärlid ei ole koopaelanike väärilised? _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
troglodyte, anti Uwe-Boll klubi eksisteerib põhjusega. Mulle isiklikult piisab juba selle filmi treilerist. Kahju ainult, et nad Don S. Davise sinna kaasasid, mulle see vana täitsa meeldis.
"Sisukamalt väljendada"? See oligi kogu reaktsioon su avaldusele. Kas sa tahaksid, et ma hakkaks su eraelu vms kallal nokkima või, et oma reakstiooni ilmekamalt väljendada?
Järgnev vaidlus on lihtsalt mõttetu kuna me väärtustame oma aega ilmselgelt erinevalt. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Üsna ilmselt väärtustad sa aega samamoodi nagu mina, muidu ei oleks sa siin sõna võtnud. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Far Cry film oli mu arust väga halb. Huvi pärast sai ära vaadatud, kuna mäng ise täitsa meeldis - sai oma 3x läbigi tehtud. Lootsin, et mänguga on ikka palju ühiseid jooni, kuid peale Jack Carveri nime ja puna-valge kirju Hawaii-stiilis särgi seal eriti sarnaseid jooni ei olnud. Noh, peab ütlema, et välimuse poolest oli Til Schweiger kahtlemata hea valik. Näitlemine ja dialoogid olid ikka eriti halvad ja pingutatud. Filmimuusika oli ka kohati nagu mingist B-klassi õudukast. Kui peaks 10-pallisüsteemis hindama, siis mina üle ühe punkti ei annaks.
Eriti piinlik koht oli see, kes Carver palus end Valeriel 10-palli skaalal hinnata.
Lihtsam on nii mõelda et ärge seondage filmi mänguga, siis jääb vähemalt meelde hea elamus mängust, muidu mõtled kogu aeg et uujee Far Cry nime kuuldes film oli ülipiiks.
Ja see Boll võib endale lihtsalt ette kujutada oma imäädzineitonit kasutades et uujee tegin Far Cry mängu põhjal filmi....tegelikult olid need eri asjad. Nii on õigel fännil kergem hingata ja loota et kunagi teeb keegi Sam Raimi (Spiderman) või John Woo (Face/OFF) tõelise Far Cry filmi. _________________ Võta aega veidi ringi vaadata
Sam Raimi on lihtsalt väga kõva tegija Tema kätte oleks mõtet ka mõni arvutimängu põhine film usaldada 8) _________________ Võta aega veidi ringi vaadata
olge ettevaatlikud keda lillaks nimetate, äkki on tegemist AR mehega.
See viimane pilt nii paljutähenduslik _________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast.
Sai vaadatud Dragonball moviet. Osad efektid olid toredad aga......üldmulje....njah, Spykids 3D-taoline jura. _________________ Võta aega veidi ringi vaadata
Tõsi ta on, et suure tõenäosusega mängust head filmi ei saa icon_lol.gif
jah, seetõttu, et asjalikud stsenaristid/rezhisöörid tegelevad tõsisemate asjadega,
tuntud nime võtmine reklaami eesmärgil on üldjuhul amatööride ja noname tegelaste rida ja tavaliselt ei tule see just kõige paremini välja
Resident Evil ja Silent Hill meeldisid mulle väga
järgmine aasta tulevaid Resident Evil 4 ja Silent Hill 2 ootan huviga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.