Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
timbou
HV vaatleja

|
10.03.2009 14:55:19
Läpaka WiFi katkeb |
|
|
Mul on mure läpaka sisese wifiga. Kodus kasutan Elioni Digi TV komplekti. Elukaaslase läpakal on ideaalne wifi ühendus, minul aga katkeb koguaeg ära. Sama asi on mul ka tööjuures. Wifi võrguga ei anna tööd teha...sest ühendus katkeb kogu aeg. Device managerist vaatasin ning mul on peal kõige uuemad driverid. Varem oli kõik ok just viimasel ajal on nii käituma hakanud. Kui võrgujuhe on taga pole mingit probleemi. Oskab keegi äkkiaidata ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
10.03.2009 15:01:28
|
|
|
Muidugi on ka võimalus et wifi kaart hakkab ***** minema
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
timbou
HV vaatleja

|
10.03.2009 15:51:47
|
|
|
Absona kirjutas: |
Ega sul juhuslikult pahalasi arvutis pole? Viga võib ka selles olla, et sul võib olla installeeritud teine Wifi haldamise rakendus ja see on Windowsi omaga konfliktis. |
ei mingeid pahalasi pole arvutis... ja hetkel nii et ainult Windows haldab wifit...olen ka mõlemat pidi proovinud et see Intel Wireless PRO haldab aiult ja teispidi...tulemus ikkagi ei parane :S
Ma olen ise ka seda varianti mõelnud et äkki wifi kaart hakkab läbi minema...aga kas seda kuidagi kindlaks pole võimalik teha ? mingi programmi või muu nipi abil ?
[/quote]
|
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
10.03.2009 17:53:03
|
|
|
Üks võimalus, mida ma ise ka kasutan, on käivitada masinas cd või mälupulga pealt mõni live-linux - Knoppix, Backtrack vms.. ja vaatada, kuidas wireless sellega töötab. Kui samamoodi katkestab, siis on ilmselt wifi-kaart lombakas. Kui töötab korralikult, siis peksa windoozat. Loomulikult peab kogu selle tegevuse juures peaks meeles pidama, et op-sys näeb ainult kaardi siinipoolset otsa - kaardi raadiosaatja ja vastuvõtja ei ole otseselt op-sysi poolt otseselt kontrollitavad, nendega tegeleb wlan-kaart ise.
nuhk@hot.ee
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
timbou
HV vaatleja

|
10.03.2009 18:34:47
|
|
|
nuhk kirjutas: |
Üks võimalus, mida ma ise ka kasutan, on käivitada masinas cd või mälupulga pealt mõni live-linux - Knoppix, Backtrack vms.. ja vaatada, kuidas wireless sellega töötab. Kui samamoodi katkestab, siis on ilmselt wifi-kaart lombakas. Kui töötab korralikult, siis peksa windoozat. Loomulikult peab kogu selle tegevuse juures peaks meeles pidama, et op-sys näeb ainult kaardi siinipoolset otsa - kaardi raadiosaatja ja vastuvõtja ei ole otseselt op-sysi poolt otseselt kontrollitavad, nendega tegeleb wlan-kaart ise.
nuhk@hot.ee |
ok....suured tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
abt
HV vaatleja
|
11.03.2009 10:34:44
|
|
|
Oli wifiga sarnane asi. Kõike sai proovitud, kaasaarvatud draiveri uuendamine, ei midagi. Abi sai lõpuks sellest, et inteli proset maha lastud ja kodulehelt uus tõmmatud. Kummaline igatahes, sest uuendamine abi ei andnud, väiteks, et uusim olemas.
Ehk on see jutt pisut abiks.
_________________ Kummitempel+ saksa täpsus= õnnelik eestlane? |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
11.03.2009 10:39:34
|
|
|
ega tegu ei ole haapee paviljoni nimelise masinaga? neil on vihvi ikaldamine esmene märk peagi surevast emaplaadist. iseenesest on elioni oma konfitud digiseadmete 64bit wep krüpteering olematu ja tuleks kindlasti millegi asisema vastu vahetada. wpa / wpa2 on paariaasta vanustele seadmetele juba iseenesest täiesti tuttav asi.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifi.ee
Kreisi kasutaja
|
11.03.2009 11:40:26
Windows VISTA WiFi trikid |
|
|
kui tegevuspaik on Windows VITSA, siis on WiFi trikid "hinna sees"
Kes vana asja meelde tuletab, sel silm ...
_________________ WiFi/WiMax.ee traadita Interneti levialad
WiFi oskusteave: http://wiki.wifi.ee/index.php/Esileht
Roosikrantsi 9. Tallinn EMail: veljo(at)wifi.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
timbou
HV vaatleja

|
11.03.2009 14:17:37
|
|
|
laurx kirjutas: |
ega tegu ei ole haapee paviljoni nimelise masinaga? neil on vihvi ikaldamine esmene märk peagi surevast emaplaadist. iseenesest on elioni oma konfitud digiseadmete 64bit wep krüpteering olematu ja tuleks kindlasti millegi asisema vastu vahetada. wpa / wpa2 on paariaasta vanustele seadmetele juba iseenesest täiesti tuttav asi. |
Ei...Tegemist paraku E-seeria Latitudega. Kui Paviljon oleks ei vaevuks ma siia teemat postitamastki ...
Ja op.süsteem on XP Pro. Ma pole proovinud veel linuxit plaadi pealt käivitada...kui võimalus tekib annan märku mis tulemus oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wifi.ee
Kreisi kasutaja
|
11.03.2009 14:25:38
DELL garantii |
|
|
märgitu on garantiialune masin, mis DELL hoolduse spetsialistid su kurtmisest arvasid?
_________________ WiFi/WiMax.ee traadita Interneti levialad
WiFi oskusteave: http://wiki.wifi.ee/index.php/Esileht
Roosikrantsi 9. Tallinn EMail: veljo(at)wifi.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
timbou
HV vaatleja

|
11.03.2009 15:04:58
Re: DELL garantii |
|
|
wifi.ee kirjutas: |
märgitu on garantiialune masin, mis DELL hoolduse spetsialistid su kurtmisest arvasid? |
ma jätan garantii viimaseks variandiks... ei tahaks hetkel arvutist loobuda. Hetkel ajan ilma wifita läbi... senikaua kui kodus diivani peale arvutiga pole vaja minna elan üle. Aga mind lihtsalt huvitas kas on mingi proge olemas mis kuidagi testib wifi kaarti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
11.03.2009 19:08:05
|
|
|
DELLi garantii vähemalt Tallinnas on igati tasemel, võid julgesti läbi astuda.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|