praegune kellaaeg 22.06.2025 20:52:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-kj-
HV kasutaja

|
09.03.2009 23:51:01
Wifi ühenduse probleem |
|
|
Istun läpakaga wifi võrgu taga, läpakal on 5m usb kaabliga, millel võimendi sees, mingi wifipulk järgi, väljas akna peal
Ruuterid asuvad 70 meetrit eemal, otsenähtavusega, seal on kaks ruuterit, üks on digitv oma, ja teine mingi tavaline, aga nende otsas on sealsamas veel üks läpakas pidevalt, ja kui tema nüüd ühendab ennast sellesse teise ruuterisse ( mitte digitv oma), siis minul kaob net koguaeg ära, mingi 2 minuliste vahedega, ja tuleb vahest tagasi, kusjuures levi näitab põhjas koguaeg, aga kui tema on digitv ruuteris, siis mul mingeid probleeme pole
Et miks see süsteem nii toimib ? Ja kas ma ei saaks tema arvutit kuidagi nii tegema panna, et ühendub alati automaatselt digitv ruuterisse? Praegu läheb ta automaatselt minu ruuterisse, sest sellel levi parem vist...
Loodan, et saite sellest segasest jutust aru, ja keegi oskab midagi tarka öelda
Aitäh !
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
10.03.2009 00:02:05
|
|
|
ega nad sama kanali peal ole? Siis ka segavad üksteist.
Kustuta oma läpaka optsioonides see router ära, kuhu sa ei taha et ta automaatselt ühenduks
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
11.03.2009 00:58:47
|
|
|
Mismõttes sama kanali peal ?
Ma just tahangi et ta sinna ühenduks , teine ruuter minuni ei levigi üldse...
Aga teises arvutis oleks vaja siis häkkida midagi ?
edit: äkki keegi nagu oskaks öelda midagi ??
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
11.03.2009 10:34:13
|
|
|
Mõeldi seda, kas need ruuterid töötavad sama sageduse peal (jaotatuna kanaliteks, ruuterid hakkavad üksteist segama, kui teine ruuter pesitseb sama kanali peal). Soovitavalt võiks lähedaste ruuteritel olla kanalivahe üle 2 (nt. ühel kanal5 ja teisel7).
Kuidas on signaaliga sul läpakal. USB julla asemel peaks olema sellisel vahemaal vähemalt korralik wifi kaart/ruuter ja antenn.
Häkkida,? kas sul on ikka nende ruuterite omaniku luba interneti kasutamiseks?
E:
-kj- kirjutas: |
Ja kas ma ei saaks tema arvutit kuidagi nii tegema panna, et ühendub alati automaatselt digitv ruuterisse? |
saad ikka, saad panna automaatselt logima ainult ühte ruuterisse ja teise ruuteri võid automaatse logimise sätete alt ära kustutada. Küsimus, kas sul on enam teist ruuterid üldse vaja, võid ju teise seinast välja tõmmata ja probleem lahendatud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
11.03.2009 11:39:03
|
|
|
3mad2 kirjutas: |
..ruuteritel olla kanalivahe üle 2 (nt. ühel kanal5 ja teisel7)...
|
närin tiba tähte- tugevate signaalide puhul saaks kasutada üle nelja kanali (näiteks kui naabrimehel on ruuter kanal 6 peal, siis Sina peaks valima kanali 1 või 11) mida nõrgem võõras signaal, seda lähema kanali võid segamatult valida
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
11.03.2009 14:07:59
|
|
|
Omaniku luba on muidugi, nii saingi jälile, et net kaob just siis ära, kui tema läheb minu pooole suunatud ruuterisse...
Signaal on põhjas koguaeg enamasti, olen tähele pannud, et vahest oleneb ilmast ka ...
Aga uurin seda kanali värki siis...paistab, et viga siin äkki ?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
11.03.2009 14:23:42
|
|
|
net kaob just siis ära, kui tema läheb minu pooole suunatud ruuterisse...
|
...ja failivahetusprogrammid käivituvad?
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
14.03.2009 16:54:27
|
|
|
Mh? MIs need siia puutuvad?
Igaljuhul nüüd asi selline, et minu arvuti näitab head signaali, aga ühendades ütleb, et ip-d ei leia....proovisin käsitsi panna, aga ei muutunud midagi...oskab keegi lahendust pakkuda?
Ja natuke teemaväline küsimus ka : Kas ühele telefoniliinile saab panna mitu digitv ruuterit ?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
14.03.2009 17:00:21
|
|
|
Ja natuke teemaväline küsimus ka : Kas ühele telefoniliinile saab panna mitu digitv ruuterit ? |
Kui ma ei eksi, siis oleneb sinu liini signaalitugevusest (läbilaskevõimest). Tulevad elioni mehed ja mõõdavad, kui hea kaabel majja jookseb. (tähenärijatele: võin ka eksida)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
14.03.2009 20:06:19
|
|
|
.....
Igaljuhul nüüd asi selline, et minu arvuti näitab head signaali, aga ühendades ütleb, et ip-d ei leia.... |
mul terve punt inteli 2200bg kaardiga masinaid, mis umbes samamoodi wpa krüpteeringuga toimivad- signaali näitab vindoosaga ulmeliselt lakke, kukub ühendama ja jääbki võtit kinnitama (vindoosa näitab selaal ip küsimist). masinad ühenduvad kenasti peale kaardi taaskäivitamist, kuid iga katkestuse (sisuliselt teise kunde ap-külge liitumine) järgi jääbki ühendust looma
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
03.04.2009 22:57:13
|
|
|
Njaa, nüüd õige huvitav lugu...
Proovisin enda wifi adapterit ja tarkvara samas kohas, kus minu enda arvuti ühendust ei leia, aga üks teine suvaline läptop minu riist-ja tarkvaraga leidis....mul jääbki ühendama, ja ütled, et invalid ip...
Tarkvara mitukümmend korda reinstallitud, adapter üle vaadatud..levi küll näitab, aga ühendust ei saa seal kohas, kus tahaksin..( toas , kus pmst ruuter oli kõrval, aga ühendas jällegi, ilma ühegi veateateta )
Oskab keegi midagi arvata ? Viga ilmselt kuskil minu arvutis, aga kus ? Ja tekkis täiesti üleööö, ja huvitav, et ruuteri läheduses jällegi töötab..
Tänud
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Wifi%20seadmed/Wifi+adapterid/47553/ kasutan sellist
edit :
Nonii, tõstan teemat...asi nüüd selline, et lülitasin digitv Thomsoni ruuteri wifi funktsiooni välja, see vist segas vanat sinist Linksysi ruuterit ( välisantenn küljes), ja ostsin Euronicsist Buffalo kolme antenniga wifi adapteri...nädal aega oli kõik ilus, internet koguaeg püsiv, ära ei kadunud, suht kiire jne...nüüd täna siis, windowsi enda wifi programm, näitab, et kolm pulka signaali, kui ühendan, siis paar sekundit püsib, kaob ära, wifi märk kustub, aga see Buffalo enda ClientManager3 programm näitab, et on ühendatud... töötab siis praegu nii, et windows arvab, et netti ei ole, ja Buffalo näitab, et on ühendatud, internet töötab nii, aga katkeb vahepeal ( CMR3 näitab ka, et on kadunud, siis tuleb paari seki pärast tagasi), ühesõnaga, väga katkendlik on see asi (täna päike väljas, olen kuulnud, et ilmast sõltub ühendus, kuigi signaali näitab normaalset....).
Tänud, kes kuidagigi aidata oskab
edit2: Windows viskab koguaeg Automatic-u peale, Connected-i pealt...ja ise tagasi ei tule, kui käsitsi ei pane, ja kui panengi, siis kaob ära ikka ...
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
04.04.2009 03:09:32
|
|
|
Njaa, nüüd õige huvitav lugu...
Proovisin enda wifi adapterit ja tarkvara samas kohas, kus minu enda arvuti ühendust ei leia, aga üks teine suvaline läptop minu riist-ja tarkvaraga leidis....mul jääbki ühendama, ja ütled, et invalid ip...
Tarkvara mitukümmend korda reinstallitud, adapter üle vaadatud..levi küll näitab, aga ühendust ei saa seal kohas, kus tahaksin..( toas , kus pmst ruuter oli kõrval, aga ühendas jällegi, ilma ühegi veateateta )
Oskab keegi midagi arvata ? Viga ilmselt kuskil minu arvutis, aga kus ? Ja tekkis täiesti üleööö, ja huvitav, et ruuteri läheduses jällegi töötab..
Tänud
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Wifi%20seadmed/Wifi+adapterid/47553/ kasutan sellist
edit :
Nonii, tõstan teemat...asi nüüd selline, et lülitasin digitv Thomsoni ruuteri wifi funktsiooni välja, see vist segas vanat sinist Linksysi ruuterit ( välisantenn küljes), ja ostsin Euronicsist Buffalo kolme antenniga wifi adapteri...nädal aega oli kõik ilus, internet koguaeg püsiv, ära ei kadunud, suht kiire jne...nüüd täna siis, windowsi enda wifi programm, näitab, et kolm pulka signaali, kui ühendan, siis paar sekundit püsib, kaob ära, wifi märk kustub, aga see Buffalo enda ClientManager3 programm näitab, et on ühendatud... töötab siis praegu nii, et windows arvab, et netti ei ole, ja Buffalo näitab, et on ühendatud, internet töötab nii, aga katkeb vahepeal ( CMR3 näitab ka, et on kadunud, siis tuleb paari seki pärast tagasi), ühesõnaga, väga katkendlik on see asi (täna päike väljas, olen kuulnud, et ilmast sõltub ühendus, kuigi signaali näitab normaalset....).
Tänud, kes kuidagigi aidata oskab
edit2: Windows viskab koguaeg Automatic-u peale, Connected-i pealt...ja ise tagasi ei tule, kui käsitsi ei pane, ja kui panengi, siis kaob ära ikka ... |
Mingisugune pahavara ehk oma tee leidnud süsteemi?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
04.04.2009 12:24:36
|
|
|
Ei usu eriti ...Siin peab midagi muud viga olema ..
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
04.04.2009 12:47:16
|
|
|
Ei usu eriti ...Siin peab midagi muud viga olema .. |
no kui ei usu, siis võid oma veendumust kinnitada mõne isoLinuxiga. Kui sellega kah jebima hakkab, pead kirikusse pöörduma. Kui ei hakka, on soe soovitus erinevate tõrjevahenditega üle kontrollida
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
04.04.2009 12:55:09
|
|
|
POle loogiline, et selles asi, sest praegu töötab ca pool tundi normaalselt, ilma katkemata....selline asi ajab närvi juba
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
04.04.2009 14:04:55
|
|
|
kui pole loogiline, siis pole ju probleemi- kõikide loogiliste vigade väljaselgitamiseks on erinevaid testvahendeid alates logide ja paketide uurimisega lõpetadades seadmetega mängimisega.
Kuna sama probleem esineb Sul kahe erineva võrguseadmega (siinkohal tekkis küsimus, kas ilma 5m pikenduseta oled proovinud), aga mitte teiste arvutitega, siis järelikult on probleem Sinu arvutis. Kui arvuti riistvara/temperatuurid püsivad kenasti korras, siis on järelikult probleem tarkvaras. Kui tarkvara (ka windows) on okitoki, peaks leidma üles jebalniku, mis tarkvara ja riistvara tööd segab. Kui selleks pole mingi omavaheline konflikt, on järelikult mingi pahalase käsi mängus.
Usu mind, neti teel on jube raske nii vähese info põhjal aidata.. seda enam, kui see info on filtreeritud kahtlaste tõekspidamistega
8)
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
04.04.2009 14:18:48
|
|
|
Nii, sama jura kestab edasi, õnn oli üürike...
5 M pikendust enam vahel ei ole üldse, vastuvõtja on akna peal, ja peaaegu otsenähtavus antenniga...
Arvad, et mingi viirus sees ? Kuna mul viirusetõrjet ei ole, siis täiesti võimalik, kuigi mingeid kahtlasi saite ei külasta...aga katsun üle lasta kuidagi windowsi siis..
Tänud praegu
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
04.04.2009 14:24:31
|
|
|
...Kuna mul viirusetõrjet ei ole, siis täiesti võimalik... |
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
04.04.2009 22:11:29
|
|
|
No pole ennem probleeme olnud
Mis viirus see selline olla saaks siis ? Ei usu nagu eriti...praegu jälle jõnksutab... aga seal majas, kus ruuter on, ja sama adapter püüdmas, töötab ilusti..
edit: kui jälgin cmr3 programmi neti kadumise ajal, siis kaob sealt väljadelt ära just security kiri ( WPA2-PSK TKIP), alguses mul ei olnud üldse seda turvalisuse valikut windowsi all, siis tirisin kuskilt wifi.ee lehelt mingi uuenduse, niiet mul tekkis see, äkki on seal midagi kahtlast ?
Segane jutt, aga pole mingi eriline IT-Krabi ka just...
Tänud
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
04.04.2009 22:24:04
|
|
|
No pole ennem probleeme olnud
Mis viirus see selline olla saaks siis ? Ei usu nagu eriti...praegu jälle jõnksutab... aga seal majas, kus ruuter on, ja sama adapter püüdmas, töötab ilusti..
edit: kui jälgin cmr3 programmi neti kadumise ajal, siis kaob sealt väljadelt ära just security kiri ( WPA2-PSK TKIP), alguses mul ei olnud üldse seda turvalisuse valikut windowsi all, siis tirisin kuskilt wifi.ee lehelt mingi uuenduse, niiet mul tekkis see, äkki on seal midagi kahtlast ?
Segane jutt, aga pole mingi eriline IT-Krabi ka just...
Tänud |
Installi uuesti wifi driverid.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.04.2009 22:32:55
|
|
|
-kj-: Suurem osa kõikvõimalikest viimase aja viirustest ja spy-dest on võimelised kas netti blokeerima, neti tööd häirima või siis netti ära kasutama "enda huvides mustades huvides".
Spyde ja viiruste kontrolli tasub alustada SpyBoti ja Avasti kasutamisest
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
-kj-
HV kasutaja

|
14.04.2009 00:08:23
|
|
|
mis tähendab "mac radius" klient ?
Praegu on linksysi ruuteril see disable pandud ....kas see mõjutab neti levimist
edit: võtsin ruuteril paroolid ja turvalisuse maha, ja kõik töötab väga hästi ,parem pole olnudki
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
14.04.2009 18:51:26
|
|
|
täpselt kuu aega tagasi vihjasin ma sellele võimalusele....
|
|
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|