imelik jama installin ära lood aga ei teki setlisti alla....isegi mitte siis kui teed downloads alt teen update setlist...kas kellelgi veel? millest see võiks sõltuda? data fail läheb küll suuremaks
küll nüüd tuleb neid GH mänge alles... milk milk http://kotaku.com/5165926/report-guitar-hero-van-halen-one-of-five-hero-games-due-in-09 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
imelik jama installin ära lood aga ei teki setlisti alla....isegi mitte siis kui teed downloads alt teen update setlist...kas kellelgi veel? millest see võiks sõltuda? data fail läheb küll suuremaks
ise küsin...ise vastan
DLC songs are region locked. I know cause I bought a song pack in the US store a few weeks ago and it was useless (I throw in the air 5$). So getting an account, using the code and getting a useless file... it's a very bad idead !
So I'm like lots of people (I think) I'm in Europe and I get the "Une erreur est survenue. (8002311A)" error. Noticed mine is in french but the problem is the same. I don't remember it was stated that this offer was for US citizens only
ise küsin...ise vastan
DLC songs are region locked. I know cause I bought a song pack in the US store a few weeks ago and it was useless (I throw in the air 5$). So getting an account, using the code and getting a useless file... it's a very bad idead !
So I'm like lots of people (I think) I'm in Europe and I get the "Une erreur est survenue. (8002311A)" error. Noticed mine is in french but the problem is the same. I don't remember it was stated that this offer was for US citizens only
Mis jama see veel on... Sikutasin oma koodidega 5 lugu alla ja kõik töötasid
btw, mul on UK konto, kui see tähtsust peaks omama.
aga kust sa konsooli ostsid? usast? kui sul xbox siis sellega pidi toimima
Konsool ikka siitsamast ostetud.
imelik...pool guitar hero foorumit hädaldab et UK-st ostetud konsooliga ei toimi...äkki sul siis mäng usast tellitud...mul mäng ka UK oma...Uk accoundi alt saadab mind sinna samusesse
imelik...pool guitar hero foorumit hädaldab et UK-st ostetud konsooliga ei toimi...äkki sul siis mäng usast tellitud...mul mäng ka UK oma...Uk accoundi alt saadab mind sinna samusesse
Väga huvitav... mäng on ostetud ka siitsamast maalt.. Euronicsist kui täpne olla
Väga huvitav... mäng on ostetud ka siitsamast maalt.. Euronicsist kui täpne olla
sain omale 5 koodi, millest töötas ainult 1. 4 kohta ütles, et on juba kasutatud. alloleva lehe kaudu sain omale uued koodid ja nüüd kõik 5 tasuta lugu olemas.
tsitaat:
It has been brought to our attention that some users when
redeeming their code are getting an, "Already Used" error. The
reason for this is that was an issue with duplicating codes when
the email was sent out.
We now have a page set up where you will be able to receive a new
code to replace any invalid/duplicate codes:
The page has full instructions on how you can receive your new
code immediately.
Thank you for your patience and we appreciate your understanding
in this mix-up.
Guitar Hero Team.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
No mul ka kõik lood töötavad ilusti. Account on UK omam äng on Eestist ostetud.
Mul õnneks ainult üks kood ei töötanud. Selle sain õnneks selle saidi kaudu ka ikka kätte.
olen proovinud nii UK,US kui FIN accoundiga ei õnnestu..US omaga laeb alla küll aga pärast installimist ei teki lugusid mängu setlisti, seda ilmselt sellel põhjusel et lood on region locked, mul UK-st ostetud mäng...
siit siis näha omavahelises suhtes, palju on GHWT müüdud, mängu, guitar bundlet ja band kit-i
http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=22618 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Plaanis osta ka siis GH:WT Guitar Bundle. Oleks küsimus kust saaks kõige odavamalt ning kust saab ilusti kätte ning kiiresti ( pole väga oluline ) .Eesti pood peaks olema. _________________ GT: karl kreevald
sammu suvalisse enterisse või progamesi. kui väljamaalt ei telli vms, on hinnavahe üsna minimaalne.
ise aga soovitaks juba täispanga peale minna ja band kit võtta.
Plaanis osta ka siis GH:WT Guitar Bundle. Oleks küsimus kust saaks kõige odavamalt ning kust saab ilusti kätte ning kiiresti ( pole väga oluline ) .Eesti pood peaks olema.
Täna käisin Tartu Kaubamaja Euronicsis ja sai sealt ka sama bundle kaasa haaratud.
Algne hind oli vist 1699.- ent seal olid kõik Xbox 360 ja Wii mängud miinus 20%, seega reaalne hind oli ümaralt 1359.-
Ei oska öelda, ehk on teistes Euronicsites ka selline allahindlus.
Edit: Kuna see Eelmine video ei olnud midagi väga erilist siis käes on jälle Trash Thursday kus sisi Gametrailers.com lasi välja jälle uue video:
Guitar Hero: Metallica Walkthrought
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.