Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
javake
HV vaatleja
|
08.03.2009 18:45:45
Probleem installimisega Mozillas |
|
|
Millegipärast ei lase mul Mozillas flash playerit installida, kui hakkan installima, siis lööb ette sellise kirja: Download Accelerator could not be loaded.
Ma pole eriline tegija arvutiasjanduses, äkki keegi oskab juhendada kuidas saaks mozillas selle asja korda. Ja tundub, et ta ei lase ka midagi muud installida, pidevalt viskab seda kirja ette. Ja paistab, et seoses sellega ei tööta mul ka windows media player
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 519 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
432 |
|
tagasi üles |
|
 |
javake
HV vaatleja
|
08.03.2009 18:49:03
|
|
|
Tänan, aga ei saa ju intsallida, lööb kirja ette nagu eelnevalt kirjutasin. Olen musttuhat korda proovinud laadida just sellelt lehelt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
spongerdan
HV kasutaja

|
08.03.2009 18:50:26
|
|
|
ära siis kasuta seda download acc-d
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
javake
HV vaatleja
|
08.03.2009 18:55:09
|
|
|
[quote="spongerdan"]ära siis kasuta seda download acc-d[/qu
No omaarust ma ei kasutagi, loodan ikka saada asjalikke nõuandeid, mida tegema peaksin, et saaksin normaalselt flash playerit kasutada. Ma ei tea üldse mis asi see acc on ja kuidas teda mitte kasutada, kas see on mingi programm ja kui on, siis kust ma ta maha saaksin lasta, progede lisamise lehel teda mul kirjas küll pole. Probleem tekkis just pärast viimase mozilla uuenduse käigus, mis toimus ju automaatselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Edgar
HV kasutaja
|
08.03.2009 19:16:38
|
|
|
Kui flash playerit installid, siis firefox peab kinni olema, muidu ta ei lasegi sul installida.
_________________ -_- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
javake
HV vaatleja
|
08.03.2009 19:30:39
|
|
|
Edgar kirjutas: |
Kui flash playerit installid, siis firefox peab kinni olema, muidu ta ei lasegi sul installida. |
Aga palun ütle lollile, kuidas ma installida saan, kui kinni panen, sest firefoxi pealt ju lähen flashi lehele ja kui vajutan download, viskab kohe selle jutu ette, ei mingi installimise kasti. Exploreri pealt installisin, seal toimib, aga mozillas ei toimi ja ei lase ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
08.03.2009 19:49:36
|
|
|
javake kirjutas: |
Exploreri pealt installisin, seal toimib |
Aga siis see asi on sul ju juba installitud või kuidas?
Hiire parema klahvi alt valid Save Link As... (või midagi sarnast) ja salvestad selle softijupi arvutisse.
http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe
Paned Firefoxi kinni ja muudkui installid.
Ja vaata Tools > Add-ons alt, äkki sealt leiad enda kadunud Download Accelerator'i üles.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
javake
HV vaatleja
|
08.03.2009 19:59:43
|
|
|
A.S. kirjutas: |
javake kirjutas: |
Exploreri pealt installisin, seal toimib |
Aga siis see asi on sul ju juba installitud või kuidas?
Hiire parema klahvi alt valid Save Link As... (või midagi sarnast) ja salvestad selle softijupi arvutisse.
http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe
Paned Firefoxi kinni ja muudkui installid.
Ja vaata Tools > Add-ons alt, äkki sealt leiad enda kadunud Download Accelerator'i üles.
|
Tuhanded tänud, just sealt ma selle kadunud acceleratori üles leidsingi ja sain asja korda, juba flash player installitud ja kõik toimib. Tänud veelkord.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|