Ei ole mul miskit viga, pätrick käib oma Private kirjadega mulle närvidele.
aga see selleks.. täna siis vaatasin juutuubis natuke ringi ja ennäe, leidsin mida otsisin.
Väga väga eksklusiivne gta video siis kokku pandud ühe väga tuntud monteerija ja lavastaja poolt.
Siin see on, võib selle kohta vast isegi meistriteos üelda kuid minuarvates jääb siin sõnadest puudu.
Vaata ise
Ega ma varem ei viitsinud kommenteerida ja vaatasin, et Gunnari videod muutuvad paremaks aga nüüd ei saa jälle aru mis taandareng toimunud on Gunnar19, viimane sinu poolt postitatud video oli täielik saast. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Hmm panin suht esimest korda selle mängu peale nüüd lõpuks. kas sellest video memory limiidist ka mööda saab ? No ta ei lase panna eriti graafikat. Kuigi jookseks kindlasti ju _________________ Lae pildid -> pilt.io
Ei ole mul miskit viga, pätrick käib oma Private kirjadega mulle närvidele.
Nagu sa ise teistele ei ole käinud või
Aga jah, see video oli sinu videodest kohutavaim.
Kunts, mis lappad vaikselt õlle või?
ufo56 kirjutas:
Hmm panin suht esimest korda selle mängu peale nüüd lõpuks. kas sellest video memory limiidist ka mööda saab ? No ta ei lase panna eriti graafikat. Kuigi jookseks kindlasti ju
Tekitad GTAIV folderisse faili "commandline.txt" ning kirjutad "-norestrictions", salvestad ära ning lähed mängu.
täna siis vaatasin juutuubis natuke ringi ja ennäe, leidsin mida otsisin.
Väga väga eksklusiivne gta video siis kokku pandud ühe väga tuntud monteerija ja lavastaja poolt.
Siin see on, võib selle kohta vast isegi meistriteos üelda kuid minuarvates jääb siin sõnadest puudu.
Kolasid youtubes ringi ja sattusid enda video otsa?
Ego võiks küll vähemaks koorida, sest need videod pole väärt seda
-------------
Peaks hakkama vist Rockstarsile iga päev kirju saatma, et nad selle lolli votemise süsteemi ära muudaks ja teeks nii, et host saab ükskõik keda kickida. Siis hakkaks cheaterid lendama ka. Praegu ei saa ühtegi cheaterit kickitud, täiesti võimatu.
Käin vist suurema kulutuse välja ja ostan 15m HDMI siis saan oma LCD arvutiga ühendada ja ÄKKI SIIS KUNAGI LEIAN MA SELLE NN ELAMUSE
Osta selle kaabli asemel parem Xbox, GTAd ei ole eriti tore klaveri ja hiirega mängida.
Ma arvan, et see on harjumuse asi. Mina näiteks ei saaks mingisuguse puldiga üldse hakkama, kuna olen eluaeg mänginud klaviatuuri ja hiirega. + on puldiga ikka eriti julm sihtida, kui action mingi 0.5sekundi sees ära käib võrgumängus.
Käin vist suurema kulutuse välja ja ostan 15m HDMI siis saan oma LCD arvutiga ühendada ja ÄKKI SIIS KUNAGI LEIAN MA SELLE NN ELAMUSE
Osta selle kaabli asemel parem Xbox, GTAd ei ole eriti tore klaveri ja hiirega mängida.
Ma arvan, et see on harjumuse asi. Mina näiteks ei saaks mingisuguse puldiga üldse hakkama, kuna olen eluaeg mänginud klaviatuuri ja hiirega. + on puldiga ikka eriti julm sihtida, kui action mingi 0.5sekundi sees ära käib võrgumängus.
Ära hõiska midagi kui pole proovinud. Mul oli sama case. Eluaeg pelasin hiire ja klaviatuuriga ja ei suutnud GTAD, puldiga ettegi kujutada. Kuigi osad tuttavad kellel PS oli rääkisid et puldiga on mugavam mängida, ei uskunud ma neid, kuniks ostsin Xboxi kui GTA IV välja tuli. Ja nüüd ma võin ise ka öelda et puldiga ON mugavam mängida. Auto juhtimine on üli mugav jms. Kui laskmisega ära harjub on ka mugav, ainuke asi mis GTA IV PC-l ülekaalukalt mugavam oli, on autost tulistamine. _________________ Bawse
Puldiga saab hakkama küll aga siiski hiirega liikumine, tulistamine on igati mugavam ja parem. Ja minuarust on selle analoogiga jooksmine ja auto juhtumine kah nõmedam. Nooltega on nagu asi õigem. Aga no see siiski inimestes kinni. Kellele mis meeldib ja sobib..
Ning see Gunnar19 video.. oi jah.. pole pointi nagu erilist. Pole ka mingit nalja seal sees... ei tea. Suhteliselt mõttetud video jah.
puldiga hea lennata, klaviga lendamine on jama ja õiget fiilingut ei saa kuidagi kätte.
autoga kaa vahest mõnus sõita, kuigi klaviga saab enamvähem sama hästi. üldiselt autosõidus puldil mingeid erilisi eeliseid pole siin mängus.
kõike ülejäänut teha on klavi ja hiirega siiski efektiivsem, kiirem ja täpsem.
Ära hõiska midagi kui pole proovinud. Mul oli sama case. Eluaeg pelasin hiire ja klaviatuuriga ja ei suutnud GTAD, puldiga ettegi kujutada. Kuigi osad tuttavad kellel PS oli rääkisid et puldiga on mugavam mängida, ei uskunud ma neid, kuniks ostsin Xboxi kui GTA IV välja tuli. Ja nüüd ma võin ise ka öelda et puldiga ON mugavam mängida. Auto juhtimine on üli mugav jms. Kui laskmisega ära harjub on ka mugav, ainuke asi mis GTA IV PC-l ülekaalukalt mugavam oli, on autost tulistamine.
mul olemas see xbox pult PC'le
GTA puhul seda kasutada küll ei viitsi
kopteriga lennates ainult - ja sedagi siis, kui ühendada viitsin _________________ ☠
Hea mõte.
NOTE: Pole minu tehtud.
Ilma HD'ta on mõttetu vaadata. Aga need videod on tõestuseks sellele, kesiganes julges mulle öelda, et GTA IVs ei saa häid kaameranurki üles võtta.
Viimane on küll hästi tehtud. Ükr parimaid mida siit lingina näinud _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Hea mõte.
NOTE: Pole minu tehtud.
Ilma HD'ta on mõttetu vaadata. Aga need videod on tõestuseks sellele, kesiganes julges mulle öelda, et GTA IVs ei saa häid kaameranurki üles võtta.
esimene luci poolt lingitud videotest oli aga samal tasemel mis minu lambivideo, mis eelnevalt siia postitasin
vanasti oli siin HV's ehk tuhatkond inimest, kes üle eesti üritasid sõna võtta
nüüd aga on siin terve kaader, kes juba eelnevad 9 aastat samas liivakastis olnud ja selline erapooletus hajub nagu roheline rohekas-kollasega _________________ ☠
krt see luci teine video on vahetunud
enne oli kõvasti politseimasinate ärandamise ja bazookatulistamiste, nüüd mingid tühised vigurid
esialgne kasuta Luci poolt lingitud video on see
No mai tea kasutaja Luc postitatud videod olid lihtsalt mingi lambikas mürgel ja kõik ju
Ei soovita sisule eriti keskenduda..
millele sina siis soovitad keskenduda
välisele mürale, et sisuline külg kõrvust mööda sõidaks
sisuline külg alati olulisim ongi, kuna mingit ägedat lammutamist kannatab igaüks teha
see et paljud üritavad arendada sisulist külge, ei taga, et oleks alati ISO-EN-LUC 19045:2008 standardi järgselt aetud, rääkimata patricku meditsiinilisest küljest
lammutamist suudavad kõik teha, kuid osa seltskonnast loodavad ka sisu toota
ja see enamus, keda see sisu ei huvita , siin enamuses kisab ja kirubki
taha isegi öelda et valges tekstis... inimestel silmaring ja arusaam maailmaasjadest ja rääkimata isikutest on täpselt iga teksti lugeja otsustada _________________ ☠
Tahaks ka sellist bugi oleks hulga huvitavam mängida
See ei ole bug, üks häkk mingi kus saad ingame ennast muuta ükskõik mis tegelaseks mängus ja mingi käputäis isikuid on sellises asendis.
+on seal veel sellised poosid/riietus mis on missioonis olnud. nagu verine tüüp kelle tapsid missioonis, pulma riietused eraldi jne.
Kas nõnda saab teha, et ma näiteks lindistan video ära Video Editoriga ning siis importin video näiteks Adobe After Effectsi või midagi sarnast ning siis seal tegelen kaameratööga jne?
Kas nõnda saab teha, et ma näiteks lindistan video ära Video Editoriga ning siis importin video näiteks Adobe After Effectsi või midagi sarnast ning siis seal tegelen kaameratööga jne?
After Effectsis saad sa ainult effektidega tegeleda, kaameratöö tuleb ennist siiski GTA IV siseselt ära teha.
libe kirjutas:
millele sina siis soovitad keskenduda
välisele mürale, et sisuline külg kõrvust mööda sõidaks
Ma kirjutasin nende videode juurde - tegu on tõestusega, et ka GTA IVs saab kaameratööd täiesti korralikult teha (ennem vaieldi, et GTA IV on nõrk oma kaameravõimaluste poolest). Sisulist poolt mõtlesin ma just nimelt kogu selle tulistamise, plahvatuste jms all. Kaamera, kaamera, action!
Kas juhtimist saaks ise ka kuidagi endale, normaalseks sättida - liikumine hiirega ja muu aktsioon klaveriga? _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Kas keegi oskab mulle, kui nuubile seletada, kuidas kurat seda video editori kasutada? Sellesmõttes nagu, et valisin starting pointi ning end pointi ära aga edasi ei oska...tahan näiteks ühe võtte ühe nurga alt teha ning teise teise nurga alla liikuda aga kui ma panen video jooksma, siis ei saa ju kaamera vaatenurki või kaamerat liigutadagi jne.
edit:
Nvm sain hakkama. Kole keeruline tundub see värk veel .
Rockstar vist tahtiski, et kasutajad lõpuks selliseid filme tegema hakkaks nagu Majestic
Ulmeliselt hästi tehtud - kui asi oleks 10 minuti asemel olnud poolteist tundi pikk, siis vahelduva actioni jätkumisel oleks vabalt ka selle läbi vaadanud. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Siin on korralik story viimasepeal kaameratöö jne , ning kõik väga korralikult välja tulnud ka- _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.