Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tann84
HV kasutaja

|
06.02.2009 14:29:37
|
|
|
mle ei meeldind selle demo juures 2 asja.Esiteks:mis vaates mäng on,tegelane hoiab vasakule ekraani suhtes,see pole ju 3rd person vaade?ja teiseks see pidev pähe sihtimine,kuna muidu kulub palju moona
_________________ PSN: karl877 |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
06.02.2009 15:01:51
|
|
|
tann84 kirjutas: |
mle ei meeldind selle demo juures 2 asja.Esiteks:mis vaates mäng on,tegelane hoiab vasakule ekraani suhtes,see pole ju 3rd person vaade?ja teiseks see pidev pähe sihtimine,kuna muidu kulub palju moona |
zombied surevadki headshotidega,see on ju klassika?vaade võiks jah olla nii nagu esimestes RE
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tann84
HV kasutaja

|
06.02.2009 17:16:05
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
mle ei meeldind selle demo juures 2 asja.Esiteks:mis vaates mäng on,tegelane hoiab vasakule ekraani suhtes,see pole ju 3rd person vaade?ja teiseks see pidev pähe sihtimine,kuna muidu kulub palju moona |
zombied surevadki headshotidega,see on ju klassika?vaade võiks jah olla nii nagu esimestes RE |
seda küll.Siis on mul lihtsalt harjumatu sest RE 5 on esimene mida ma proovind olen sellest seeriast.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
06.02.2009 22:27:07
|
|
|
zombied surevadki headshotidega,see on ju klassika?vaade võiks jah olla nii nagu esimestes RE |
seda küll.Siis on mul lihtsalt harjumatu sest RE 5 on esimene mida ma proovind olen sellest seeriast. |
kõikides zombie mängudes on nii
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
09.02.2009 22:56:05
|
|
|
seda küll.Siis on mul lihtsalt harjumatu sest RE 5 on esimene mida ma proovind olen sellest seeriast. |
kõikides zombie mängudes on nii  |
So what we've learned. Without their heads they're powerless.
_________________ zero |
|
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
09.02.2009 23:55:33
|
|
|
Ei, selles osas ja ka eelmises on leed Las Plagad, või kuidas neid nimetatigi, mis tulevad peast aeg-ajalt välja, kui neil pead otsast tulistad. Nii et see ei ole päris tavaline shoot-them-in-the-head zombi mäng.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
scient
HV vaatleja
|
07.03.2009 04:43:57
|
|
|
Lõpetasin siis just ka RE5 mängimise, ehk siis tegin nüüd läbi asja.
Võibolla natukene vähe oli contenti, nii 3-4 õhtu jagu aga ma olen suhteliselt avid gamer ka ja minu "õhtud" ei pruugi kesta paar kolm tundi
Tegelikult oli contenti küllaga ja iga minut sellest oli täiesti tasemel. Graafika on väga kena (kuigi kui pole component kaabliga HD pilt siis pidavat cutscened tearima, minul pole yhtegi probleemi samas), mängus on viisakalt pinget. Need kes halavad et lastes ei saa liikuda ja inventory on väike jne - see polegi mõeldud toore tulistamise ja lammutamise mänguna. Selle kohta võiks rohkem öelda et resource management mäng - sa pead veits mõtlema mis ammot mis olukorras kasutada, kas üldse hakata võitlema ja või pista jooksu, mida säästa inventorys järgmisteks chapteriteks, mis relvad jms anda partneri kätte jnejne.
See singleplayer co-op muidu teeb minu arvates asja eriti vingeks, paar kohta on ka kus on päris päris oluline otsustada kas lähed mingit taski ise täitma või saadad partneri
Overall soovitan soojalt osta küll, kui just RE seeria _üldse_ ei meeldi. Selles mängus on mõnuga tegevust, pole liiga lihtne kuidas samas pole ka midagi ületamatult rasket. Ainukene koht kus tsipa rohkem trysid läks ja rohkem ajutööd oli vist viimane boss, ülejäänud olid täpselt paraja raskusega.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
07.03.2009 07:24:31
|
|
|
Tore on... Ehk muljetad online mode'st ka?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
scient
HV vaatleja
|
07.03.2009 12:29:59
|
|
|
Pole onlines proovinud, ei oma isegi aktiivset XBL kontot sest mulle ei meeldi eriti onlines vehkida, kütan üksi rohkem
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fraught
HV vaatleja

|
07.03.2009 17:05:30
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Minule demo igaljuhul meeldis. Sõbraga CoOP oli väga mõnus. Visuaalselt on vääga ilus ja plahavatused ühed parematest mida näinud olen. Mängu tegijad minuarust kuskil mainisid ka, et see liikumine ja laskmine on meelega nii tehtud. Muidu läheb mingiks ringikargamiseks ja hüppamiseks ära. Selleks on teised mängud. Minuarust see just lisab pinget. Ja kui aus olla siis paljud üldse suudavad liikumise pealt väga täpselt lasta....? Ootan igaljuhul huviga fulli... |
Ma ei tea, kas mul endal on amneesia, aga sa põhimõtteliselt ütlesid kõik täpselt nii nagu mina seda arvan.
Kindel, kindel ost. Kindlasti. Võibolla pole üldse õudne, kuid minule väga meeldib see, et liikuda ei saa, pluss minuarust oli ikkagi meeletult lõbus mäng, eriti co-op'is.
scient kirjutas: |
Lõpetasin siis just ka RE5 mängimise, ehk siis tegin nüüd läbi asja.
Võibolla natukene vähe oli contenti, nii 3-4 õhtu jagu aga ma olen suhteliselt avid gamer ka ja minu "õhtud" ei pruugi kesta paar kolm tundi  |
Mäng tuleb välja 13. Märtsil. Enne peeretan seanahast tehtud rohelisse purgi kujulisse anumasse, kui usun, et sa said 6 päeva enne release'i mängu kätte.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
07.03.2009 17:37:28
|
|
|
OT:
tsitaat: |
Mäng tuleb välja 13. Märtsil. Enne peeretan seanahast tehtud rohelisse purgi kujulisse anumasse, kui usun, et sa said 6 päeva enne release'i mängu kätte.
|
Ta "tellis" (Jaapanist) selle
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Schumi
HV kasutaja

|
07.03.2009 17:38:06
|
|
|
Jaapanis mängivad inimesed seda juba kolmandat päeva.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fraught
HV vaatleja

|
07.03.2009 18:15:03
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
OT:
tsitaat: |
|
Ta "tellis" (Jaapanist) selle  |
Aa. M'kay siis.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
scient
HV vaatleja
|
07.03.2009 20:23:39
|
|
|
Tegu on jah "ostetud" koopiaga, õnneks küll mitte Biohazard 5 (e. jaapani) versiooniga.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
11.03.2009 15:27:04
|
|
|
Ise siis kuuendas chapteris ja võib öelda, et tekitab sama mõnusa fiilingu nagu RE4
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
11.03.2009 15:28:13
|
|
|
rääkige kuda co op on.
tasub sõbraga soetada?
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
11.03.2009 15:33:24
|
|
|
Ma ei jõudnudki oma tellimust ära tühistada, pandi juba teele Nüüd pean uskumatult sakilisi katuse ja palmilehtede ääri vaatama...
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellKeeper
HV kasutaja
|
11.03.2009 16:00:13
|
|
|
aivo80 kirjutas: |
Ma ei jõudnudki oma tellimust ära tühistada, pandi juba teele Nüüd pean uskumatult sakilisi katuse ja palmilehtede ääri vaatama... |
Mida sa halad, ise pole mängu mänginud ega näinudki.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
11.03.2009 16:09:10
|
|
|
HellKeeper kirjutas: |
aivo80 kirjutas: |
Ma ei jõudnudki oma tellimust ära tühistada, pandi juba teele Nüüd pean uskumatult sakilisi katuse ja palmilehtede ääri vaatama... |
Mida sa halad, ise pole mängu mänginud ega näinudki. |
Kui sa xkasti ja ps3 versus teemat ei loe, siis sa ei mõistagi praegu biiti!!!
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
11.03.2009 16:25:45
|
|
|
Co-Op´ga on see mäng arvatavasti mõeldutki pelamiseks, eriti hard raskusega, kuna üksi mängides on see naine suhteliselt loll, aitab ainult tema relvade update, mis muudab teda ka abistavaks.....põhitöö teed sa ikkagi ise
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
11.03.2009 18:07:50
|
|
|
Ei tea aivo80 kas sa pritsid siin vürtsikat sarkasmi või oled tõesti mingi pseudo-probleemi pärast ennast masendusse viinud, aga enne kui püstolit otsima lähed vaata neid eurogameri videosi ja comparison gallery't.
Kogu see vaidlus ps3 vs x360 on suht mõttetu tõtt öelda. Muutuste/Erinevuste otsimiseks on nähtud ka ikka parajalt vaeva, et tabada ära mõni üksik koht kus esineb näiteks AA puudumine. Enamuse ajast on mõlemal konsoolil AA peal ja su karedaid ääri pole.
Suht arusaadav ju et 99% ulatuses saab sama mängu elamuse olenemata konsoolist.
Mainin ka niisama seosetu fakti, et enda RE5 pandi juba posti. Tõenäoliselt järgmise nädala alguses jõuab. Nüüd peab aint xbox ise garantiist tagasi jõudma
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.03.2009 18:59:41
|
|
|
visuaalne areng
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
11.03.2009 20:36:38
|
|
|
asdasd kirjutas: |
Ei tea aivo80 kas sa pritsid siin vürtsikat sarkasmi või oled tõesti mingi pseudo-probleemi pärast ennast masendusse viinud, aga enne kui püstolit otsima lähed vaata neid eurogameri videosi ja comparison gallery't.
Kogu see vaidlus ps3 vs x360 on suht mõttetu tõtt öelda. Muutuste/Erinevuste otsimiseks on nähtud ka ikka parajalt vaeva, et tabada ära mõni üksik koht kus esineb näiteks AA puudumine. Enamuse ajast on mõlemal konsoolil AA peal ja su karedaid ääri pole.
Suht arusaadav ju et 99% ulatuses saab sama mängu elamuse olenemata konsoolist.
Mainin ka niisama seosetu fakti, et enda RE5 pandi juba posti. Tõenäoliselt järgmise nädala alguses jõuab. Nüüd peab aint xbox ise garantiist tagasi jõudma  |
"Katz says:
ma ei hammusta su "rebimisi" läbi lihtsalt alati, sooorrrii"
No vot, mind absoluutselt ei huvita need sakilised ääred. Tegelt ka, nüüd ma räägin tõsiselt. Ma usun, et see mäng on väga hea ja ootan väga, kuni varsti postkasti tuleb!
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|