Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [MUU] Konsoolide ja mängude ajaloost märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 02.03.2009 11:49:51 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
helga, nende mänguteemaliste tatoode kohta võib lausa omaette teema teha - igasuguseid "hulle" asju inimesed lasknud endale teha icon_wink.gif

olen mõelnud, et võiks ka mõni cosplay teema olla icon_rolleyes.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 02.03.2009 13:19:10 vasta tsitaadiga

Ma spammin uuesti Power Glove tatooga. See on lihtsalt niii mõnus tatoo icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
PeZ
HV veteran

sõnum 02.03.2009 13:25:56 vasta tsitaadiga

hehehe mul on olnud seee lõbus plaan et lasta teha SMB 1. level üle käte ja selja otsast lõpuni icon_smile.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 02.03.2009 13:34:58 vasta tsitaadiga

Ma olen vist liiga hea inimene icon_biggrin.gif Ma räägin oma loo mis vahepeal tegin, kuna see on ka pisut mängundusega seotud.
Lugu on selline et mul on üks parim sõber kes on Sonicu fänn, just like me. Mõlemile meeldib Sonic väga. Siis temal oli kunagi selline koomiks nagu Sonic Promotional Comic aga ta kaotas selle lapsepõlves ära. Ja mingi aasta tagasi või rohkemgi ma nägin seda Ebays, siis andsin teada talle et näe ebays on see müügil a ta ütles et praegu pole vaja. Hiljem aga küsis et ma ikka soovin seda osta et kas on veel alles? Ütlesin et ei, müüdud. Ta oli nagu Shit, kahju, oleks ostnud. Siis ta ütles mulle et kui näed kuskil veel seda koomiksit müügil siis palun anna teada. Ja siis hakkasingi ma otsima talle, kuna lubadus on lubadus siis tegin kõike et ta selle koomiksi ka saab icon_smile.gif. Mul kulus ÜLE AASTA, mitte küll igapäev ei otsinud kuid kui Ebaysse sattusin siis ikka kolasin ikka läbi Sonicu asjadest et ÄKKI on mul õnne. Tulutult, ma hakkasin vaikselt kaotama lootust. Ma nagu lubasin ja südametunnistus hakkas pisut haiget tegema.

Aga siis, 2 nädalat tagasi, ma leidsin õige nime sellele koomiksile, enne ma ei teadnud mis selle nimi oli aga siis sain teada et seda kutsutakse Sonic Promotional Comic. Vähemalt üks niidiots on juures et nime sain enamvähem teada. Hakkasin googeldama selle nimega, siis avastasin kuskil Sonicu lk teemat et First Sonic comic ever sold on Ebay, mul käis jutt läbi aga kui nägin kuupäeva, millal see oli, läksin icon_sad.gif ja hakkasin pisut röökima et krt jälle lipsas käest ära. Olin nii lähedal. (see oli täpselt kuu aega tagasi kui see müüdi) Siis aga proovisin kirjutada googlesse Sonic Promotional Comic Ebay ja mis ma nägin, MIS MA NÄGIN :O? MA NÄGIN SEDA KOOMIKSIT EBAYS MÜÜGIL. Maksis $55. Väga väga lucky olin, esiteks see ei olnud biddidega vaid BUY IT NOW, teiseks, saadab WORLDWIDE. Ruttu küsisin healt sõbralt Okmanilt abi et palun palun kallis Okman, aita mul see koomiks otsa, ma ei saa ebayst ise. Ja härra Okman aitaski mind, pani ruttu tellimuse kirja. Sõbrale veel mainisin et kle kle koomiks on müügil a ta ütles et tal pole praegu raha selleks. Siis ma aga uhkelt ütlesin pole viga, ma ostan selle sulle ise siis icon_smile.gif Ja tegingi. paar päeva hiljem Okman rõõmuga ütles et see koomiks on ära ostetud ja shipitud. Umb 5 päeva läks ja kohal see oligi, alguses küll Okmanile saadeti, aga kirjas kirjutas ta et "sõbra aadressile" paluks. Siis sain ka oma silmaga näha seda rariteetset koomiksit mis pidavat olema kõige esimene koomiks üldse. Uhke uhke tunne oli, kõik oli nii ilusti sisse pakitud, kile sees ja puha. Mul käisid mõnutunded üle. Aga ma teadsin et see pole mulle mõeldud, pigem oma parimale sõbrale, sest lubadus oli, et ma luban talle et ta saab selle koomiksi. Hind oli lõppkokkuvõttes koomiksile 910 krooni kuid mind hind ei kõiguta üldse, mina olin oma lubaduse teinud et ta saab, no matter what it costs, ma tahan et ta saab tükike oma lapsepõlve tagasi. See teeb mulle ainult rõõmu.
Ja siis eelmine neljap läksin postkontorisse ja supsasin selle paki talle teele, tähitud ka ja puha, mitme paki sees on koomiks et jumala eest see perse ei lähe. See oli VÄGA ilusti hoitud. ja nüüd ma siin kannatamatult ootan, refreshides xbox.com'i, et teada saada, millal ta selle kätte saab, kuna raskesti saadud koomiks, mis nii kallis oli, ajab ikka muretsema pisut, et äkki kaob ära, sest ma ei usu et ma mitme kuu pärast seda koomiksit leian, paljud Sonicu fännid ei müü seda lihtsalt kollektsioneerimise põhjusel.

Miks see Sonicu koomiks nii kallis on ja mis selle eriliseks teeb?

See Sonicu koomiks pole tegelt tavaline Sonicu koomiks, nagu praegu müüdavad on (Sonic The Comic) see oli spetsiaalselt tehtud koomiks Sonic 1 mängu tutvustamiseks mis lasti välja 1991 aastal ja anti tasuta kaasa neile, kes Sonic 1 ostsid. Üha raskem on leida seda koomiksit tänapäeval ja kahjuks jääb see üha väiksemaks, sest mõned inimesed võivad ära visata kuna nad ei hooli sellest ja arvavad et mõttetu, teised jälle ei raatsi müüa jne jne. Ma võin ütelda et ma olin üks friggin lucky lady, õigel ajal õiges kohas icon_smile.gif.

Koomiks ise näeb välja selline

Seda koomiksit saate lugeda siit: http://info.sonicretro.org/Sonic_the_Hedgehog_(Promotional_Comic)
Kahjuks see pole see mis päris koomiksit käes hoides.

Vot selline jutuke oli mul jutustada, ja kõik on sulatõsi ka, ma lihtsalt olen nii hea inimene et meeldib teistele head teha icon_smile.gif

ka sai talle sünnipäevaks teha sellise armsa asja ka:

selline armas kingitus mis näitab soojust, armastust ning seda kui väga talle Sonic meeldib. Ka südamelähedane, iseendal tegi küll seest hästi soojaks kui sai talle sellise kingi teha, sest kellele ei meeldiks saada midagi, mis talle väga meeldib icon_smile.gif?

Okman
HV veteran
Okman

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2009 13:46:03 vasta tsitaadiga

koomiks kokku koos posti ja kindlustusega läks 72$. Minu arvates päris kallis asi aga ega ma ei oskaks ise hinnata ka seda. mitu lehte seda koomiksit üldse oli... 10lk vist?
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 02.03.2009 13:55:28 vasta tsitaadiga

Hind sõltub saadavusest ja soovijatest eelkõige. Teeme võidu, kes suudab selle alla 20 daala ära osta? Siinjuures ilma mänguta muidugi. Üldiselt tunduvad need "Legend of ZELDA - A Link To The Past Nintendo Player's Guide" minevat kuskil 40 dollari eest.
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 02.03.2009 13:58:00 vasta tsitaadiga

13 lk
PeZ
HV veteran

sõnum 02.03.2009 14:01:03 vasta tsitaadiga

see on US cart icon_sad.gif
vahel on muide odavam asju vaadata saksa ebayst. muidugi pead veits jälgima et saksakeelne poleks vms, aga tihtipeale tuleb soodsam kui co.uk.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 02.03.2009 17:15:52 vasta tsitaadiga

Nojah, see oli hetkel ainus vana Zelda Guide, mille ma leidsin. Neid tehtigi ainult USAsse. Nintendo Power tellijad said siis korra aastas (vist) valida, millist nad tasuta tahavad, aga muidu müüdi neid $15 eest. Cart sattus olema juures, tavaliselt müüakse neid eraldi.

EDIT. Ma lugesin hiljuti, et USA SNESil saab lihtsa häkiga mängida Jaapani carte, et piisas, kui SNESil endal nende klemmide juurest sooned maha lõigata.
Siin see ongi

NEWS:

Ägedad perifeerialid konsoolidele!

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 03.03.2009 17:36:10 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Mul kulus ÜLE AASTA, mitte küll igapäev ei otsinud kuid kui Ebaysse sattusin siis ikka kolasin ikka läbi Sonicu asjadest et ÄKKI on mul õnne. Tulutult, ma hakkasin vaikselt kaotama lootust.

Muidu eBays on selline funktsioon nagu Saved Searches ka - salvestad teatud märksõnadega otsingud, süsteem teeb regulaarselt nende põhjal otsingu ja teavitab tulemustest e-postitsi. Säästab "jalavaeva".
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 03.03.2009 19:07:44 vasta tsitaadiga

Heh, ausalt ei teadnu8d sellest icon_biggrin.gif. Aitähh, Vabarna. Ise kasutan Ebayd väga harva, kuna ise ei saa osta midagi, kuid hiljuti nägin üht Sonicu sketchbooki ja vot seda ma tahan icon_smile.gif
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 04.03.2009 22:04:39 vasta tsitaadiga

Seotud pisut ajalooga ja lihtsalt natuke kurbnaljakas... Eriti selles valguses, et täna oli mu Commodore 64 päev otsa täisvõimsusel graafikahooramise all ning see töötab endiselt.

Paljud NES'i collectorid omavad vähemalt mitut, kui mitte nelja orig NES'i põhjusel, et NES'i algne kassetipistik on poolpidune. Siiski, see on suht lihtsasti viga parandatav. Tuleviku XBox360 collectorid peavad vist omama aga vähemalt kümmet koopiat enda konsoolist. Esimesed 9 on siis mängimiseks ja ükshaaval maha põletamiseks ning viimane jääb igaveseks klaasi taha, mida siis ehk mõne juubeli või tähtsündmuse puhul mõneks minutiks demotakse. Nukker väljavaade ühele konsoolile. Ehk on lootust, et MS'i viimane või järgmine xbox360 versioon on tõesti RROD-free.

Link

Dude .
HV Guru

sõnum 04.03.2009 22:16:58 vasta tsitaadiga

Ma olen üpris kindel, et millalgi tuleb selline versioon välja, millel see RROD praktiliselt puudub. Suhteliselt mitteaktsepteeritav, et jääbki selliseks.
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 05.03.2009 14:10:50 vasta tsitaadiga

Üsna äge näide töötavast Vectrex'ist. Videolt näeb hästi ära, miks konsooli nimi Vectrex on. Väga mõnus 3D graafika 82. aasta kohta icon_smile.gif

Link

PeZ
HV veteran

sõnum 05.03.2009 14:35:35 vasta tsitaadiga

http://alifewellwasted.com/2009/03/03/episode-two-gotta-catch-em-all/

A Life Well Wastedi viimane podcast muide just räägib sellest mille üle Terry muret tundis, ehksiis kuidas säiltada tänapäevaseid mänge.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 06.03.2009 00:30:58 vasta tsitaadiga

http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=15439
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 06.03.2009 14:34:31 vasta tsitaadiga

Midagi huvitavat, mida ma varem ei teadnud. '88 aasta kandis olid olemas widescreen arcade masinad. Need töötasid põhimõttel, et keskmine ekraan oli seal, kus tavaliselt ikka ja kaks äärmist paiknesid siis all ning peeglite abil loodi efekt kolmekordse laiusega ekraanist. Näited siis allpool. Saada neid ei ole, haruldased jne. Väärt asi teadmiseks võtta.

Link

PeZ
HV veteran

sõnum 06.03.2009 14:41:09 vasta tsitaadiga

oijah... arcade masinaga meenub, et mul hetkel käsil kolimine, aga uue koha uksed on nii kitsad et mu masin ei mahu sisse. tuleb organiseerida migni hoiupaik ja viletsamal juhul maha müüa icon_sad.gif
tagasi üles
peppitina
HV kasutaja
peppitina

sõnum 06.03.2009 15:15:00 vasta tsitaadiga

Aknast!
Naaber tõstis diivane ja klaveri aknast väja, kui kolis.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 06.03.2009 15:27:38 vasta tsitaadiga

paraku ei õnnestu see ka.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 06.03.2009 15:33:52 vasta tsitaadiga

PeZ kirjutas:
oijah... arcade masinaga meenub, et mul hetkel käsil kolimine, aga uue koha uksed on nii kitsad et mu masin ei mahu sisse. tuleb organiseerida migni hoiupaik ja viletsamal juhul maha müüa icon_sad.gif
Jahjahjah! Ma olen endale alati üht väikest arcade cabineti tahtnud (mu naine mitte). 8)
PeZ
HV veteran

sõnum 06.03.2009 15:40:10 vasta tsitaadiga

ma nüüd ei tea kas 86x120x186 on just "väike" icon_smile.gif
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 08.03.2009 02:13:43 vasta tsitaadiga

PeZ kirjutas:
ma nüüd ei tea kas 86x120x186 on just "väike" icon_smile.gif
Võtan piidad maha, kui vaja icon_smile.gif Tegelikult loodan, et sa selle kuidagi kolitud saad. 86 ei olegi ju nii väga hirmus lai.

Siin üks fantastiline review. Võib-olla olen ma teemasse liialt sisse elanud, aga review on väga väga naljakas.

Link

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.03.2009 22:06:26 vasta tsitaadiga

http://retr0bright.wikispaces.com/
Kui konsoolid, cartridged ja add-onid kolletama lähevad, siis on siin õpetus kuidas need taastada icon_smile.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 12.03.2009 10:19:55 vasta tsitaadiga

:O

http://yukilefay.deviantart.com/gallery/?8484407#Metroid
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [MUU] Konsoolide ja mängude ajaloost mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.