Hmm, kus phone booth'id asuvad? Miingi unknown vend saatis sõnumi, ütles kui tahad tööd, siis helista phone boothis... _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Hmm, kus phone booth'id asuvad? Miingi unknown vend saatis sõnumi, ütles kui tahad tööd, siis helista phone boothis...
mapi peale peaks ilmuma
Midagi pole ilmunud _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
See phone booth on seal viimase saare peal all osas. Kaardile peaks ilmuma sihiku kujutis.
Need on siis assassination missioonid? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Tore näha, et GTA IV PC versioon ikka torelt lahe on.. Mitte ainult ei olnud kogu tee ja suur osa tegelasest lihtsalt must siis nüüd viskas mängu kinni ja tööle ei lähe. Viskab muudkui järgnevat errorit: GTA IV FATAL ERROR: D3D reset failed - Please restart the game. -2005530516 _________________ TALUSILDID
Tore näha, et GTA IV PC versioon ikka torelt lahe on.. Mitte ainult ei olnud kogu tee ja suur osa tegelasest lihtsalt must siis nüüd viskas mängu kinni ja tööle ei lähe. Viskab muudkui järgnevat errorit: GTA IV FATAL ERROR: D3D reset failed - Please restart the game. -2005530516
Ma sügavalt arvan, et viga on tihendis või tihendi rauas.
Endal pole probleeme. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Ütleme selle video kohta niipalju et asi jäi poolikuks kuna levis ei luband asjaga edasi tegeleda.
Tegelikult oli tsenaariumis plaanis veel lennujaamast põgeneda, kaks hotdogi võtta ning seejärel alutada kaasakiskuvat proffi põgenemist läbi kolme linna kuni sadamani mis viib otse kurikuulsasse Vice City randa. _________________
Gunnar19, ah? Segi oled? See video on esiteks 720p, see, et sa ta võibolla 1080p välja lasid GTA'st , ei tähenda, et see youtubes 1080p oleks. Teiseks: Linnasid on GTA IV's ainult üks. Saared on need, mida on 3(4 koos Bohaniga).
Tegelikult oli tsenaariumis plaanis veel lennujaamast põgeneda, kaks hotdogi võtta ning seejärel alutada kaasakiskuvat proffi põgenemist läbi kolme linna kuni sadamani mis viib otse kurikuulsasse Vice City randa.
Kas G ei pidanud olema?
Muideks kas mu arvuti ei ole suuteline mängu mängida kui kõik põhja keeran?
Panin selle patchi peale. Kui lükkasin kõik põhja settingutest, tekstuurid kaovad ja midagi pole näha. FPS kõik on ilus, kuid ei näe midagi. Kottpime. See ei peaks ju nii olema :S
Panin selle patchi peale. Kui lükkasin kõik põhja settingutest, tekstuurid kaovad ja midagi pole näha. FPS kõik on ilus, kuid ei näe midagi. Kottpime. See ei peaks ju nii olema :S
Oleneb videokaardi mälust ja antud juhul jääb sul tunduvalt siis ka puudu.
seda et ma olen omadega seal maal et pean mingi Dmitri rajalt maha võtma ja kui olen jõudnud sinna kus pean hakkama selle helikopteriga teda taga ajama siis ma ei saa kuidagi hakkama olen täna mingi terve õhtu läbi a la mingi 4 tundi sellega mässanud aga ei jõua mitte kuidagi talle just helikopteriga järgi... ma selle helikaga oskan enam vähem lennata aga seal peab kuidagi eriti kiiresti tegutsema ja täitsa võimatu on noh :S enne kui saan selle suuna paika panna kuhu see dmitri suundub ütleb et ta pääses/põgenes vms .... suht võimatu on noh... olen mingi 100 korda seda teind juba .... ja siis see et pean tulistama on ka võimatu kuna helikaga lendamineon nupude asetus klaviatuuril siis tulistamine on hoopis hiirega siis on kuidagi väga raske sest pean kasutama neid numpad nuppe et helikat keerata oskab keegi aidata ehk kuidas nagu täpsemalt toimida vms ? ja kas see on viimane missioon või läheb veel edasi ? ette tänades
mida kuradit ma tegema pean selles missioonis kus ma pean sõitma rongiga kuhugi halli auto juurde ja siis selle halli auto ära varastama, siis sellega sõitma mingi maja juurde kus on graazid ja kollane täpp. ja midagi muud seal nagu ei märkagi. missiooni annab Vlad.( muuseas esimeses linnas.)
tolle auto pead garaazi viima, kollase täpi juures, aga enne pead pesulast kah läbi käima _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
mida kuradit ma tegema pean selles missioonis kus ma pean sõitma rongiga kuhugi halli auto juurde ja siis selle halli auto ära varastama, siis sellega sõitma mingi maja juurde kus on graazid ja kollane täpp. ja midagi muud seal nagu ei märkagi. missiooni annab Vlad.( muuseas esimeses linnas.)
Crackitud mäng on sul originaal ver. vlad helistab sulle, ütleb et pead pesulasse minema... _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Crackima pead nii või naa ju? ega siis tõmmatud mäng vene keelse dvdga ei tööta? CD key saad jah aga mängu pead ikkagi ju tõmbama ja crackima(et saaks ilma dvdta mängida)
Ja see,et ei helista ei ole pira mängu probleem. võib vabalt olla mingi bug või siis oled lihtsalt kahe silma vahele jätnud.
Crackima pead nii või naa ju? ega siis tõmmatud mäng vene keelse dvdga ei tööta? CD key saad jah aga mängu pead ikkagi ju tõmbama ja crackima(et saaks ilma dvdta mängida)
Ja see,et ei helista ei ole pira mängu probleem. võib vabalt olla mingi bug või siis oled lihtsalt kahe silma vahele jätnud.
Saab küll...
Minul täitsa töötab vene keelne DVD sees ja inglise keelne mäng tõmmatud.
See pole bug, paljudel on see probleem, kellel pira on _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Uh. Tuli tuju GTA IV jälle mängida üle mitme kuu. Mind huvitab, kas mingit trainerit või modi või häkki pole, kus näiteks saad Niko surematuks teha, st elud ei saa otsa ja näiteks sinu auto ei saa üldse dmg või saab aga ikkagi liigub edasi, nagu oleks täiesti korras ning ei plahvata kunagi või midagi sellist, et näiteks kui bikega kihutad, siis Niko ei kuku kunagi sadulast maha või midagi sarnast ?
Trainerid ja asjad on olemas, www.google.ee ja GTA IV mods ja läheb aga tahaks teada kas keegi on proovinud handling.dys´i muuta, nt ise tahaks, et masinad rohkem nagu reaalsemalt puruks läheks, aga siia maani ainult 1 autoga olen hakkama saanud, kui teha teistega sama, siis mul mäng käima ei lähe. _________________ http://www.HellsHammers.net
reaalsemalt? see tähendab kergemini?
Handling.dat failis tuleb muuta neid kordajaid.
Ise olen teinud neid oma nägemise järgi pehmemaks juba.
http://www.upload.ee/files/24049/handling.dat.html _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
xtream99, kas niivisi ruttu igavaks ei muutu mäng?
Ei noh mul on mäng juba ammu läbi tehtud, mis seal igavaks muutuda? Tahaks lihtsalt linnas ringi sõita ning lolli mängida, ilma et peaks koguaeg burksi sööma või mingit cheati sisestama või bike sadulast maha lendama jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.