Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 12:01:47
|
|
|
Nu revulutsiooniliseks ma asja ei nimetaks, kuid Dark Castle vms oli väga mõnus. Eriti pickup teamiga minna, kes polnud seal varem käinud. Esiteks pidi vähemalt 4 tüüpi suutma koostööd teha et tulemüürist läbisaada. Teiseks tuli seal miski uss välja, kellest lahtisaamiseks pidi hoopis seinas olevat silma tulistama. Indiana Jonesit tuttav kivikuul jne lisaks.
Cursed scrolli quest jäi ka meelde, kuna ma testsin selle ajal oma jõupiire ning jagelesin gänkeritega - suht naljakas kui sul ja bossil on elu pea otsas ja siis ilmuvad kolm mobi su kõrvale ja hakkavad sind peksma. Või kui proovid gankerist mööda hiilida, mobid ilmuvad välja ja sa tuled sneakist välja gankeri silme all. Ümbertehtud püramiidi/cisterni lõksud ning paar asja oli veel mis tavapärastele questidele natuke vaheldust pakkusid.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
onufred
Kreisi kasutaja

|
04.03.2009 12:05:34
|
|
|
Mulle meeldis quest ancient püramiidis kus lõpuboss shootis sind 1 laksuga surnuks, kuid enne pidid sa tapma 4 bossi kes igaüks dropis kivi mille aktiveerides said immuunsuse tema magicu vastu, kuid pidid neid õiges järjekorras aktiveerima, tegin seda oma paarkümend korda enne, kui lõpuks tehtud sain
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 12:13:02
|
|
|
Sama siin. Kuid ma tegin asja necroga kui petid peale surma despawnisid. Päris närvi ajas see pidev castimine
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
04.03.2009 13:07:13
|
|
|
tomps01 kirjutas: |
Eee bugid.... kuna sa nagu mängisid? Mis asjad on "boonus questid milledel oli tundide pikkuse spawniga objekt"? |
Kohe peale releasi, ja boonus quest oli wild landsis näiteks, kus pidi mingit venda vms otsima (ja minema eskortima vist, pole kunagi näinud teda seega täpselt ei mäleta),
ta oli ~5h spawn timeriga.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
04.03.2009 13:10:45
|
|
|
AoC juures on hea veel see, et selliseid jõngermanne pole väga palju, et suht normaalne seltskond on. üksikuid idioote tuleb muidugi igal pool ette. et mäng on mõeldud nagu tiba küpsemale publikule kui murdeiga. meie guildis vast ainult kaks 15-aastast on, ülejäänud kõik täiskasvanud.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
04.03.2009 13:12:40
|
|
|
Ruscorp koosnes ka 100% täiemõstuslikest ja Sun vms see oli
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2009 13:43:28
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Aga kuidas on mäng levelcapis? On seal peale geari grindimise ka muud huvitavat teha? |
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
charlesv
HV vaatleja
|
04.03.2009 14:34:04
|
|
|
charlesv kirjutas: |
Sooviks triali key'd, kui kellelgi on mõni üle. Tahaks proovida, kas on mõtet uuesti mängima hakata. |
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 14:34:46
|
|
|
vril kirjutas: |
AoC juures on hea veel see, et selliseid jõngermanne pole väga palju, et suht normaalne seltskond on. üksikuid idioote tuleb muidugi igal pool ette. et mäng on mõeldud nagu tiba küpsemale publikule kui murdeiga. meie guildis vast ainult kaks 15-aastast on, ülejäänud kõik täiskasvanud. |
irw, päris nii ma ei ütleks. Lapsed PvP serveris vist jah nagu eriti ei taha püsida, kuid see ei muuda seltskonda "küpsemaks". Viisakalt öeldes mängib AoCi rahvas kelle see meeldib, vähemviisakalt öeldes mängib rahvas kes ei vingu (bla-bla tulge aitake mul järjest kõik dungeonid ärateha, bla-bla mind gängiti tund aega järjest ja ma nutan RL - üks "leet pvp" tüüp ülteski mulle nii). Rahvus, PvP oskus/oskamatus ja gänkimisvalmidus minu silmis kedagi ei rikkunud. Kuigi ma olen paras carebear, siis prakitliselt umbkeelsed venelased ja üle serveri kurikuulsad gänkerid, kellega ma kokku puutusin, olid minu arust täitsa normaalsed tüübid.
Aga kuidas on mäng levelcapis? On seal peale geari grindimise ka muud huvitavat teha? |
|
Raidid, PvP (mis nõuab osavust ja harjutamist) ja vahel linna lahingud (suuretele guildidele), muud hetkel vist miskit.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2009 14:52:02
|
|
|
Raidid, PvP (mis nõuab osavust ja harjutamist) ja vahel linna lahingud (suuretele guildidele), muud hetkel vist miskit. |
Ehk siis sama, mis enam-vähem igas teiseski mmo's. Lootsin, et sel on ikka muidki eeliseid peale selle, et "see pole wow"
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 14:56:21
|
|
|
Ehk siis sama, mis enam-vähem igas teiseski mmo's. Lootsin, et sel on ikka muidki eeliseid peale selle, et "see pole wow"  |
irw. nujah sa olid ju see mees kes ütles et AoCi combo puhul on tähtis ainult DPS. Et nujah ega sinu jaoks miskit vahet jah ei ole Pagana hea et sa siin threadis tagasi oled, tegid jälle tuju heaks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2009 14:58:53
|
|
|
nujah sa olid ju see mees kes ütles et AoCi combo puhul on tähtis ainult DPS |
Aegade algul kui aoc oli bugidest bugisem see ju nii oligi
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.03.2009 15:06:20
|
|
|
irw. nujah sa olid ju see mees kes ütles et AoCi combo puhul on tähtis ainult DPS. Et nujah ega sinu jaoks miskit vahet jah ei ole Pagana hea et sa siin threadis tagasi oled, tegid jälle tuju heaks. |
Kulla sõber, sa ei mäleta nagu aega, kui combo dps oli sõltuv animatsiooni pikkusest?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 15:11:38
|
|
|
nujah sa olid ju see mees kes ütles et AoCi combo puhul on tähtis ainult DPS |
Aegade algul kui aoc oli bugidest bugisem see ju nii oligi  |
Irw. Nujah imelik et igasugu noliferid, kes kõiki MMORPG'si mänginud on, sellest aru ei saanud ja AoCi devidele vastu ei vaielnud.. Sa olid suht üksik "DPS geenius". Kõigi teiste probleem võis olla muidugi ka selles, et nad teatsid millest nad räägivad (mängisid AoCi või vaatasid kasvõi mõnda PvP videot).
Scart kirjutas: |
Kulla sõber, sa ei mäleta nagu aega, kui combo dps oli sõltuv animatsiooni pikkusest? |
Mäletan väga hästi, ma mäletan isegi mis jaburaid soovitusi asja fiximiseks pakuti. Miks sa "kulla sõber" seda küsid?
viimati muutis tomps01 04.03.2009 15:15:39, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2009 15:16:04
|
|
|
Uuri veidike ajalugu, eriti selle kohta kui veel naissoost tegelased tegid oluliselt vähem dammi kuna nende animatsioonid olid meessoost tegelaste omast erineva kaadriarvuga. Ametlikus foorumis oli selle kohta üsnagi suur hädakisa lahti igatahes
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 15:18:22
|
|
|
Uuri veidike ajalugu, eriti selle kohta kui veel naissoost tegelased tegid oluliselt vähem dammi kuna nende animatsioonid olid meessoost tegelaste omast erineva kaadriarvuga. Ametlikus foorumis oli selle kohta üsnagi suur hädakisa lahti igatahes  |
Jup jup, täpselt sellest ma räägingi. Ja eriti sinu "asjatundlikust" soovitused kuidas combosi fixida
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2009 15:22:20
|
|
|
Mis neil soovitustel viga oli siis ka?
[ot]
Tegelen tööl suht-koht sarnaste asjade timeline'i peale paika ajamisega ning kasutan selleks praktiliselt 1:1 samu võtteid, millest siin teemas kunagi rääkisin
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
04.03.2009 15:28:47
|
|
|
ei Ho Ho sa oled puhta loll ja sind peaks su töökohalt lahti laskma kuna sa teemat ikka üldse ei jaga.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 15:29:03
|
|
|
Mis neil soovitustel viga oli siis ka?
[ot]
Tegelen tööl suht-koht sarnaste asjade timeline'i peale paika ajamisega ning kasutan selleks praktiliselt 1:1 samu võtteid, millest siin teemas kunagi rääkisin  |
Ok et kellelegi seletada seda combo asja, siis eeldab see et isik teab mida AoCi combo tähedab ja kui see oleks selgeks tehtud, siis mul poleks enam ka miskit muud seletada.
Kuid jah minu tänud et sa siin threadis oled oma töö oskusi pajatanud, nagu ma ütlen su kommentaarid teevad mul tuju tavaliselt heaks
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.03.2009 15:30:32
|
|
|
Ok et kellelegi seletada seda combo asja, siis eeldab see et isik teab mida AoCi combo tähedab ja kui see oleks selgeks tehtud, siis mul poleks enam ka miskit muud seletada.
Kuid jah minu tänud et sa siin threadis oled oma töö oskusi pajatanud, nagu ma ütlen su kommentaarid teevad mul tuju tavaliselt heaks  |
Are you high, mister?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
04.03.2009 19:36:38
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kuid jah minu tänud et sa siin threadis oled oma töö oskusi pajatanud, nagu ma ütlen su kommentaarid teevad mul tuju tavaliselt heaks  |
Are you high, mister? |
Kahjuks mitte ja tõde on veel masendav. Kui enamus mu ITi alal töötavaid sõpru on aastatega alkohoolikuteks muutunud, siis minu kaitsereaktsiooniks on absurdihuumor. Siirad vabandused kui ma sellega kedagi ärritasin, proovin edaspidi vait olla.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2009 19:53:21
|
|
|
tomps01, sa ei vastanud mu küsimusele vaid hakkasid mingi mulli combode tööpõhimõtete selgitamise kohta ajama.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
05.03.2009 22:41:07
|
|
|
Raidid, PvP (mis nõuab osavust ja harjutamist) ja vahel linna lahingud (suuretele guildidele), muud hetkel vist miskit. |
Ehk siis sama, mis enam-vähem igas teiseski mmo's. Lootsin, et sel on ikka muidki eeliseid peale selle, et "see pole wow"  |
Aga kas see polegi, mida enamus otsib siis? Kui sa midagi innovatiivset otsiks peaksid sa ju Darkfalli teemas olema või nii
Tegelt pean jälle ütlema, et AoC on praeguseks nii mäng (peaks selge olema vaadates kui mitmes suunas MMO turg laiali hargnenud on). Paljud, kes on lugenud Howardi jutte (teate küll, raamatud...koolis ikka paar tükki arvatavasti sai loetud) mängivad mängu edasi. Fakt on ka see, et enamus on neist üpris pühapäevamängijad. Kes tahab mängu, mida saaks tööna võtta, siis palun - olemas ju WoW ja muid selliseid. Isegi WAR'is tore grind, et PvP leveleid orjata. Ainuke põhjus miks ma ise ikka vahel sisse login ja natuke mängin ongi see, et jube meeldib kõik keskkond. Pole mingit kirjut hubba-bubba karnevali jne.
Muidu jah kõik stereotüüpne tegevus, mis MMO'des on, on ka selles mängus. Mul muidugi ei tulegi kohe pähe, mida ulmelist võiks veel lisada, kuna mulle tundub tegevus täiesti loogiline arvestades Howardi jutte (ma ei väida, et väga palju asju veel parandada ei oleks, vastupidi hoopis, aga käsual geimerile täitsa hea mäng kui tundub huvitavat). Ehk oskad välja tuua midagi üli-innovatiivset, midagi muud, mida sa soovid teha mängu lõpus (arvestades, et menüüs on PvP, PvE ja RP valikuliselt)?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
05.03.2009 23:07:56
|
|
|
Tahtsingi just mainida et RolePlaying, kui asi huvitab võib kõik muu jääda tahaplaanile ja tegevust on kõvasti.
AoC 's jätab minu arust crafting kõvasti soovida, aga see võib ka ainult mulle tunduda.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|