Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aap14
Kreisi kasutaja

|
25.02.2009 23:58:18
|
|
|
ottf kirjutas: |
dessy as in destroyer?
suvaline bs npc teeb "spämm" su dessy firepoweri peale.... kallimate spawnide juures on tavaliselt mingid pisikesed putukad kah kes su kohe ribadeks närivad.
ma mängisin muidugi väga ammu ja ei tea vbla nüüd lihtsamaks tehtud.
Sai kunagi täispauk rottimis raven + mingi gallente shieldbooster (myrmi?) 2 acciga igast raiskeid encountereid ette võetud.. income oli päris kena.
Kuidas see pvp nüüd on? ikka mingi zealot ja 16k m/s machariel pwnzroxorboxor käib? |
Nn. speed tanking nerfiti ära. St. ikka on võimalik fittida interceptor nõnda, et see väga kiirelt ringi laseb, kuid mitte nii kiirelt, et lausa mitte midagi tema vastu teha ei saa.
Mis puutub destroyeri efektiivsusesse npc battleshippide vastu, siis tõsi - väiksemate rottidega pidime kah tegelema aga kuna üks meist võttis frigate-iga aggro enda peale, siis sain destroyeriga ilusti frigate-id maha võtta (neid kiirelt, sest need tegid aggro pealevõtnud frigate-ile dammi), cruiserid maha võtta ja siis bs-i juurde asuda. Samas ega me ei olnud kõige sügavamal 0.0 ruumis kah. True sec status oli vb. -0.3 vms.
460 krooni on päris hea hind Kuidas seal maksmine käib? Kas läbi hansapanga saab? Või on ilmtingimata krediitkaarti vaja?
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
26.02.2009 00:05:02
|
|
|
tsitaat: |
Muide... Eve on graafiliselt päris suur võimsuse õgard. Maksimum sätetega tõusis videokaardi mälude temperatuur 116 kraadi juurde - kõrgemale kui isegi Crysis Warheadis  |
EVE-s on soovitav refresh rate sync sisse lükata[display&graphics->present interval="interval default"], muidu ta üritab ta udjada FPS-i niipalju kui torust tuleb. Mul hakkas ATI 4870 suisa kiljuma [loe:kuuldavalt pinisema] ja temp oli võrreldav Furmark-i omadega...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.02.2009 00:30:51
|
|
|
aap14 kirjutas: |
460 krooni on päris hea hind Kuidas seal maksmine käib? Kas läbi hansapanga saab? Või on ilmtingimata krediitkaarti vaja? |
Paypal ja krediitkaardid on seal vist vastuvõetavad. Ise maksin Hansa Visaga.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
26.02.2009 10:28:37
|
|
|
kui väikseid pole siis saab shuttlega ka päris normaalselt agrot hoida, aga lõpuks teevad ikka katki
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
26.02.2009 15:51:01
|
|
|
Kui krediitkaarti pole, on võimalik maksa ka SEB virtuaalkaardiga (U-kaart vms).
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
26.02.2009 21:53:52
|
|
|
vutt kirjutas: |
tsitaat: |
Muide... Eve on graafiliselt päris suur võimsuse õgard. Maksimum sätetega tõusis videokaardi mälude temperatuur 116 kraadi juurde - kõrgemale kui isegi Crysis Warheadis  |
EVE-s on soovitav refresh rate sync sisse lükata[display&graphics->present interval="interval default"], muidu ta üritab ta udjada FPS-i niipalju kui torust tuleb. Mul hakkas ATI 4870 suisa kiljuma [loe:kuuldavalt pinisema] ja temp oli võrreldav Furmark-i omadega... |
See aitas Tänud vutt
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
26.02.2009 22:44:06
|
|
|
Väga abiks vihje, tänud!!
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
veikok
HV vaatleja
|
27.02.2009 17:10:23
|
|
|
morgoth kirjutas: |
Need kallimad spawnid teevad isegi Raveni ribadeks, kui skille pole. Ise 1 raveni nii kaotanud (väiksed putukad warp-scramblesid ära).
PvP käib nagu alati - kel suurem gäng, see sõidab väiksemast üle. |
PvP ei käi nii nagu sina räägid, et suurem sõidab alati väiksemast üle. Sõltub täielikult mis laevad on sinul mis laevad on sinu vastu ja ka kellel mida palju on ja kus figh toimub. Fightimise tegureid on väga palju ja väiksem fleet on võimeline suurema võitma kui taktika on õige
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
27.02.2009 21:57:05
|
|
|
Kuidas muidu üldiselt enterprise estonial, estcomil ja mis iganes veel estgängil seal eves läheb?
kuidas aktiivsus on ja mis üldse teemaks?
http://www.youtube.com/watch?v=iYEaPLCCIrY
olid ajad... umbes selle eel lõpetasin mina. Ilmselt oli ka algav suvi süüdlane...
ükski mmo pole veel seni tegelt nii epic muljet jätt... kõikides mmodes on miski nõme endgame content mille teed paar korda läbi ja siis on tüdimus täiega peal.
Eve-s aga see endgame content pole olemaski... kõik mis inemesed ise teevad ongi endgame.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.02.2009 14:08:40
|
|
|
Eve-s aga see endgame content pole olemaski... kõik mis inemesed ise teevad ongi endgame. |
Eks vaatame, mis eepilised sündmused siis Märtsi laiendusega peale hakkavad
Poodidesse peaks jõudma Atari sõnul ikka vähemalt 100k karpi ja kindlasti tulevad paljud vanad olijad oma kontosid aktiveerima, et ikkagi väga tõsise uuenduskuuri saavat mängu üle kaeda. Läheb põnevaks
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
veikok
HV vaatleja
|
02.03.2009 18:00:07
|
|
|
Kuidas muidu üldiselt enterprise estonial, estcomil ja mis iganes veel estgängil seal eves läheb?
kuidas aktiivsus on ja mis üldse teemaks?
. |
Ei saa kurta. Enterprise Estonia corpis on 105 chari, ca 70 erinevat tegelast. Õhtuti aktiivseid 20+ pigem läheneb juba pidevale 30. Tegutseme hetkel Great wildlands regioonis ja oleme osa Foundati0n alliancest. Põhiliselt kakleme sibulatega. Käisime ka tournamendil oma corpiga kus tulime 16 parema hulka. Ootame põnevusega uut patchi.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
02.03.2009 18:30:19
|
|
|
veikok kirjutas: |
Need kallimad spawnid teevad isegi Raveni ribadeks, kui skille pole. Ise 1 raveni nii kaotanud (väiksed putukad warp-scramblesid ära).
PvP käib nagu alati - kel suurem gäng, see sõidab väiksemast üle. |
PvP ei käi nii nagu sina räägid, et suurem sõidab alati väiksemast üle. Sõltub täielikult mis laevad on sinul mis laevad on sinu vastu ja ka kellel mida palju on ja kus figh toimub. Fightimise tegureid on väga palju ja väiksem fleet on võimeline suurema võitma kui taktika on õige  |
Pidasin silmas rohkem solo-PVP-d.
Aga need 100K uut kasutajat võiks ikka kõik uued accountid olla.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
02.03.2009 18:33:56
|
|
|
midagi vapustavat seal karbis kül pole, et see uut accounti tegema paneks.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
03.03.2009 10:51:41
|
|
|
Hakkasin ka Eve`t mängima ca nädal tagasi ja eile ostsin 60pv gc ka ära. Olen tegelikult vahepeal sõbra peale käimisel vist 2-3 korda natuke trialit nokkinud aga sinnamaani see on ka jäänud. Kui nüüd hästi meenutada, siis olin ka EVE esimeses beta testis kunagi...seda vist paar h ja siis sai isu täis.
Peab ütlema, et mängus on sügavust ikka megalt...ma usun, et ma hooman hetkel healjuhul 10% kõikidest võimalustest, mis seal pakkuda on. Eriti ahvatlev on see aspekt, et charri arenguks ei pea 24/7 hack&slash + grind laskma. Avastamisrõõmu on igatahes megalt ja eks sõber (aastast 2007 mänginud vist kui ma ei eksi) aitab ka kaasa.
Viiendal päeval õnnestus enda esimest laevast ilma jääda (Kester) ja järgmine päev läks kohe üks Caracal sinna otsa Esimene loss oli puhtalt enda lollus...tulin L2 agendi juurde ja see andis mulle kohe esimesena tõenäoliselt kõige raskema L2 missiooni, mis võimalik saada - The Recon 1-3. Kui warpdrive disengages, siis käis pliu-pljäu ja kaboom:)
Caracal õnnestus sama missiooni kolmandas etapis kaotada - seal satud mingisse poison cloudi, mis teeb iga x sekundi järgi dmg, mis omakorda iga kord kasvab. Olin 20km kaugusel gatest, mis oleks missiooni lõpu triggerinud aga siis käis piraki ja olin kookonis. Algul oli imestus suur sest mul olid kilbid alles ~50% peal aga netist lugedes selgus, et neljas laine on 4000+dmg - ju see mind siis tabas. Tänu sõbra lõputule rahakotile, sai jälle uus caracal ostetud (kindlustus oli ka muidugi) ja nii ma seal nüüd ringi põristan ja avastan
Tegelikult on nüüd lausa 2 caracali kasutada - 1 missioonide tegemiseks ja teine salvageks (lihtsalt ei leidnud hetke skillidega midagi paremat). Salvage caracal on päris lahe - 10Nm ab + 2x tractor + 3x salvager ja cap stable at 47%
Kardan, et olen nüüd addicted ja hakkan siin teemas kindlasti igasuguseid vanade olijate jaoks tottraid küsimusi esitama:) Ahjaa...kui miskit kasutut noobi kraami peaks olema, siis ennem sell/trash võiks pakkuda:)
Kuna char tegemise hetkel tabas mind tõsine vaimuvaesus, siis charri nimi on Piilupart Donald
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
03.03.2009 11:17:34
|
|
|
Salvage jaoks treeni ära selline tore laev nagu Drake. 4xtractor ning 4xsalvager. Alumistesse slottidesse kenasti cargo suurendajad ning peale mahub ca 1000m3 kola
Aga - lihtsalt infoks - kui keegi alustaja vajab raha või nõuannet, võib vabalt minu poole pöörduda.
Kui keegi vaevub või viitsib, siis pakun eve-onlines sellist rahakorjamise varianti - vahel teen L4 missioone ning rahavajaja võib ennast kenasti sappa võtta mulle. Käib ja korjab vrakkidest kola kokku ning müüb maha. Mõned miljonid ikka kogunevad niimoodi.
Ahjaa: nimeks mul eve-onlines Yerba Datura.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
03.03.2009 11:28:54
|
|
|
Kui algajatel natuke abi vaja uute laevade näol (friigid, cruiserid) võib ka minu poole pöörduda (Anub1s).
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.03.2009 12:32:48
|
|
|
yerba kirjutas: |
Salvage jaoks treeni ära selline tore laev nagu Drake. 4xtractor ning 4xsalvager. Alumistesse slottidesse kenasti cargo suurendajad ning peale mahub ca 1000m3 kola |
Ei ole olemas ogaramat soovitust. Hurricane on üks ja ainus salvage battlecruiser, 2040 kuupi mahutavust täpselt sama fitiga, mille puhul Drake purjetab ringi 1000ga.
Cyberlord kirjutas: |
Kardan, et olen nüüd addicted ja hakkan siin teemas kindlasti igasuguseid vanade olijate jaoks tottraid küsimusi esitama:) Ahjaa...kui miskit kasutut noobi kraami peaks olema, siis ennem sell/trash võiks pakkuda:) |
Küsi julgelt, kõik on siin sõbrad
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
03.03.2009 13:56:59
|
|
|
Vähemalt ma soovitasin midagigi paremat oma meelest.
Vabandust, olen nüüd ogar edasi...
Scart kirjutas: |
yerba kirjutas: |
Salvage jaoks treeni ära selline tore laev nagu Drake. 4xtractor ning 4xsalvager. Alumistesse slottidesse kenasti cargo suurendajad ning peale mahub ca 1000m3 kola |
Ei ole olemas ogaramat soovitust. Hurricane on üks ja ainus salvage battlecruiser, 2040 kuupi mahutavust täpselt sama fitiga, mille puhul Drake purjetab ringi 1000ga.
Cyberlord kirjutas: |
Kardan, et olen nüüd addicted ja hakkan siin teemas kindlasti igasuguseid vanade olijate jaoks tottraid küsimusi esitama:) Ahjaa...kui miskit kasutut noobi kraami peaks olema, siis ennem sell/trash võiks pakkuda:) |
Küsi julgelt, kõik on siin sõbrad  |
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Thing
HV kasutaja

|
03.03.2009 14:04:28
|
|
|
destroyerid on head odavad salvage paadid. Caldari cruiseritest ehk osprey. Peaks suht normaalselt sodi mahutama.
Sa "eestlased" kanalis oled? Sealt saab alati abi küsida. Õhtuti vahel 50 inimest sees olnud.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
03.03.2009 14:14:32
|
|
|
isegi nüüd mõned kuud mänginud, vaikselt kiva kaevandatud
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
03.03.2009 17:19:02
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ei ole olemas ogaramat soovitust. Hurricane on üks ja ainus salvage battlecruiser, 2040 kuupi mahutavust täpselt sama fitiga, mille puhul Drake purjetab ringi 1000ga. |
ää nüüd lashi niimoodi törts pointless on kah hakata minnide laevu uurima ainult selleks et salvage paati kasutada
mul näiteks salvage jaoks Harbinger. kärab küll ja mingi 1500 mahutab vist
PS. kuigi kui viitsimist on siis peab ära tegema minnide battlecruiseri. lihtsalt sellepärast et Hurricane näeb nii seks välja
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.03.2009 17:34:22
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
lihtsalt sellepärast et Hurricane näeb nii seks välja |
Kas on siis rohkem põhjuseid vaja, et endale Minnie BC teha ja boonusena veel ka omada superhead salvageri?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
03.03.2009 18:18:39
|
|
|
PS. Unustasin mainida, et toetan noobe cruiserite/friigidega ainult siis, kui soovitavad laevad ei ole minmatari omad...
Minu ISKi eest minmatari stuffi ei osteta - Amarr akbar
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
veikok
HV vaatleja
|
04.03.2009 17:50:30
|
|
|
Kui algajatel natuke abi vaja uute laevade näol (friigid, cruiserid) võib ka minu poole pöörduda (Anub1s).  |
millal sa edasijõudnutusse said?
Aga muid nagu thing mainis siis kanal "eestlased" abiks. Ikka aitame kus saame.
/kommer
/engad tanon
/ee.gameland.ee
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
04.03.2009 18:24:38
|
|
|
veikok kirjutas: |
Kui algajatel natuke abi vaja uute laevade näol (friigid, cruiserid) võib ka minu poole pöörduda (Anub1s).  |
millal sa edasijõudnutusse said? |
Treenitavate skillide poolest vast kuulun nende sekka, mänguskillide poolest vast jah mitte - neid eriti stationis istumisega ei omanda Nädal tagasi hüppasid mingid vellod 0.0-s mu t2 fitted rattimise Harbile kallale, selle asemel, et vastu tulistada ejectisin laevast. Ei tulnud selle pealegi, et võiks vastu hakata
Pärast tuli meelde ning warpisin gatele tagasi ning üritasin laeva tagasi saada, aga laev oli liiga kaugele ujunud ning poditi ära.
Ootan huviga seda walking in stations expansionit, siis oleks vähe huvitavam, saaks stationis ringi kolistada.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|