Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  probleemid välise-kõvakettaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Probleemne
HV vaatleja

sõnum 23.02.2009 03:39:56 probleemid välise-kõvakettaga vasta tsitaadiga

Mul ketas peidab faile... või noh ma ei oska hästi seletada aga mingi nädal tagasi kadus lihtsalt üks muusika kaust ära (mingi 5000 lugu) aga samas olid need olemas sest kõvakettal oli ruumi ikka sama palju kui enne ja kui ma trükkisin selle kausta sees oleva kausta asukoha näitas ta ka selle alamkausta sisu aga sisi kuidagi sain need tagasi, vist tegi windows ise mingi errorite kontrolli vms, see peale restarti teeb vahest mingisuguse..aga nüüd teeb ketas mingeid trikke .. vahest lükkan arvutile taha selle siis on terve ketas tühi aga näitab et ruumi pole juurde tulnud järelikult pole kõik veel ära kustund .. lülitan ketta korraks välja ja sisse ja sisi näitab jälle kõiki faile ja kaustu .. ja sis tundub kadund olevat veel üks muusika kaust.. seda kausta ma näen aga kui klikkin peale et sisse minna jookseb arvuti kokku ja seda winampi trikki ei saa ka teha jookseb jälle arvuti kokku..
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 02.03.2009 17:52:29 tere vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif mul oli just sama jama.Probleem oli failisüsteemis/dada lost/.Tegin põhjaliku formaadi ja siis oli korras.
Kommentaarid: 334 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 273
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  probleemid välise-kõvakettaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.