Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 116, 117, 118  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 17.02.2009 23:03:46 vasta tsitaadiga

http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=32587b6c-8fc3-4108-a50e-4352e5a1f3d8&open=sec - "Elion peatas internetiliikluse TIXis"
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Csass
HV kasutaja

sõnum 18.02.2009 11:53:51 vasta tsitaadiga

See asi jääb esialgu segaseks mullegi. Kui TIXist lahti, siis ju mõlematpidi, ehk siis Elioni võrgust linxi, elisa, starmani ja hunniku väiksemate võrku ühendumine hakkab käima läbi välislingi? Ja vastupidi? Mis kasu sellest Elion saab?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 18.02.2009 12:10:37 vasta tsitaadiga

Elion nähtavasti loodab sellele, et enamus servereid tema võrgus ja rahvas hakkab massiliselt elioniga liituma, et kvaliteetset teenust saada icon_mad.gif Ehk siis kunstlik teiste teenusepakkujate kvaliteedi vähendamine.
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 18.02.2009 12:44:13 vasta tsitaadiga

Mehed saunas rääkisid et elion plaanib ise 4 linna ehitada TIX sarnase asja.
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.02.2009 16:36:40 vasta tsitaadiga

Kõik näevad ilmselgelt asja pahupoolt.
Mina näen asja nii nagu asi vanasti on käinud kogu suurem eestisisene traffic käis läbi tallinna.

Toon näite : selleks, et võrumaa klient saaks ühendust pärnus üheva sõbraga, siis traceruut käib läbi tallinna.

Aga, miks ei võiks olla, linn linnaga, mis on geograafiliselt vähema distantsiga.

TIX sarnasest asjast rääkides on sihitud olemasoleva ressursi optimaalsema kasutamisele. Nutt ja hala on tingitud väikeoperaatorite soovist mitte oma võrku välja arendada ja paremat netti pakkuda, kuna see nõuab täiendavaid lisainvesteeringuid.
TIXil oli hea näkku teineteisele sülitada ja free trafficut teha.

Muide TLLIX on ka olemas, seega mida hala? Opereerib Linx Telecom, pangu selle kaudu eestisisene nett käima.

•• Elion nõuab oma partneritelt näiteks, et kahe sideettevõtja vaheline otseühendus peab eksisteerima vähemalt neljas punktis üle Eesti ning võimaldama minimaalselt kiirust 1000 megabitti sekundis. Partneri liikluse maht peab ületama uute tingimuste järgi 400 megabitti sekundis. „Mille jaoks on oluline, et meil oleks ühenduspunkt Pärnus, Tartus ja Jõhvis, kui 98% meie püsiinterneti klientidest asub Tallinnas?” imestas Jaanus Treilmann Elisast.

Blablabla, olen pealinnlane ja mind ei koti provints stiilis hüüe.

Csass
HV kasutaja

sõnum 18.02.2009 17:17:43 vasta tsitaadiga

Elion pakub tasuta otseliiklust võrdväärse infrastruktuuri ja mahtudega võrkudele. Ehk siis selliseid Eestis tegelikult hetkel ei olegi. Pailapse näite jätkuks on unkker stsenaarium, kus Võrumaa klient saab ühenduse Pärnuga läbi Londoni, mis kindlasti pole parem, kui läbi Tallinna.
Tundub küll hullu nahhalsusena, kuid paistab, et Elioni ärijuhid on tehnikapoolega konsulteerimata näinud võimalust väiksemaid konkurente, ehk kõiki teisi Eesti ISPsi kottida ning veidi rahagi selle juures treenida, sest kes siis ikka tahaks kehvemat teenust pakkuda.
Pigem kõlab hüüdlausena: blablabla, mina olen niiiii suur, et teen mis tahan.
Elion on Eesti suurim telekommunikatsiooni- ja IT-ettevõte. Elion soovib alati säilitada turuliidri positsiooni...
http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.general-profile.main&locale=et

Inetult kõlab see lugu igatahes...
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.02.2009 22:24:29 vasta tsitaadiga

Pailaps, õige jutt thumbs_up.gif
muide sõnas peitub võlujõud, tsitaat uudisest:
"Truusalu märkis, et nende kliendid pole praegu siiski kannatanud, kuid meil on olnud nii palju varu oma ühenduskanalites, et meie kliendid pole praegu kannatanud. "Võtame välisühendust Linxtelecom Estonia OÜ-lt, nüüd tuleb juurde maksta, kuna maksame mahu järgi."
Siiani hoidsid teised ettevõtted investeeringutelt kokku ja kasutasid puuduoleva ressursi hajutamiseks TIXi ning operaatorite vahelist võrku kuna see oli tasuta. Kuna TIX liikmelisus on vabatahtlik siis pole siin üldse vaja midagi kobiseda, Elion ei võida selle liikmelisuse lõpetamisega midagi, pigem kaotab samuti kui teised operaatorid kuid aeg on igal ettevõttel ise arenema hakata mitte teiste leival elada.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Csass
HV kasutaja

sõnum 18.02.2009 22:54:02 vasta tsitaadiga

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_exchange_point
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Internet_exchange_points

Internet Exchange on ka mujal maailmas olemas. Võib väita, et sellel kokkuleppel põhinebki internet. Nt HV paistab Elisa võrgus olevat, samas mina kasutan Elioni lahendust. Kuid see ei maksa mulle ekstra midagi juurde, peale kuutasu. Riigisisesed ühendused on tasuta olnud, nii meil, kui mujal justnimelt Internet Exchange kokkulepete alusel. Ehk siis see ei ole vananenud tehnoloogia, see ongi Internet.
Traceroutesse rohkemate hoppide tekitamine loob rohkem võimalusi failureks. Klientide huvides?
IMO ikkagi puhas majandusinimeste kalkulatsioon mõne komakoha kasumisse liitmiseks ja puhas netiketi rikkumine teiste võrguosaliste, nii konkurentide, koostööpartnerite kui klientide arvel.
Kui ma ei eksi siis äripäeva kommides väideti, et sama seltskonna vaimusünnitis, kes EMT minutihinna fopaa taga oli on põhjuseks. Kui see tõsi, siis ei imesta.
Kui ma eksin ja on mingigi ratsionaalsem seletus, siis oleks nagu aeg E Lõvi marketingiosakonnal nokk lahti teha
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.02.2009 00:40:16 vasta tsitaadiga

Nagu ma toonitada tahtsin ei käi liiklus kuskilt läbi välismaa , vaid eelistatult nii nagu ajalooliselt ja geograafiliselt liinid kulgevad, mida lühen distants seda parem, ehk suurimatesse linnadesse oma väiksed TIXid, kui ühes kohas ühendus katkeks isegi, siis suunataks liiklus ümber, praegu oleks nii, et kui Tallinnale pomm peale kukuks, oleks mujal suht internetiga lõpp. Välisühendused jooksevad eestisse kokku ka mujal kui tallinnas, kus ei saa aga paraku avalikustada.

Samas, kes käseb TIXi kasutada? Nagu ma mainisin on TLLIX olemas.

V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 24.02.2009 17:35:25 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab, kuidas elionis see värk töötab ?
Nimelt sai ikka aastaid tagasi soetatud sealt see digiboxi komplekt koos ruuteriga, aga tänaseks on mõlemal isendil pesad seest ära kulunud ning cat5 kaabel püsib seal nadilt sees icon_sad.gif
Kas seadmeid vahetatakse välja ka, kui vanad seadmed neile viid + mingisugune summa, et saada uued vastu ?
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 24.02.2009 18:16:35 vasta tsitaadiga

logitech13,
Garantii aasta aega, teiseks füüsiliselt kulunud seadmed reeglina garantii alla ei lähe. Elionist saad osta uued seadmed, vana seadmeid tagasi ei võeta (v.a. garantii korras vahetus)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 25.02.2009 18:32:01 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
Nimelt sai ikka aastaid tagasi soetatud sealt see digiboxi komplekt koos ruuteriga, aga tänaseks on mõlemal isendil pesad seest ära kulunud ning cat5 kaabel püsib seal nadilt sees icon_sad.gif
Kas seadmeid vahetatakse välja ka, kui vanad seadmed neile viid + mingisugune summa, et saada uued vastu ?

Ma ei saa kohe küsimata jätta, et mis perverssustega sa nende digiboksi ja ruuteriga tegeled, et võrgupesad füüsiliselt ära on kulunud?
Ei kujuta ettegi...

EDIT: Ehk on kaabliotsas olevate võrgupistikute fikseerimisklambrid kuidagi ära väänatud või murtud, et kinni ei püsi?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 25.02.2009 20:46:00 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
logitech13 kirjutas:

Ma ei saa kohe küsimata jätta, et mis perverssustega sa nende digiboksi ja ruuteriga tegeled, et võrgupesad füüsiliselt ära on kulunud?
Ei kujuta ettegi...

EDIT: Ehk on kaabliotsas olevate võrgupistikute fikseerimisklambrid kuidagi ära väänatud või murtud, et kinni ei püsi?

ilmselt on asi lihtsalt selles, et pidev sisse/välja kaabli pistmine on need kinnitused ära kulutanud vms. icon_smile.gif Jah perverssusteni pole jõudnud icon_sad.gif... aega napib
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 25.02.2009 21:04:22 vasta tsitaadiga

Kui garantii läbi siis võta lahti ja tinuta uued pesad asemele. Mul vist isegi paar tükki vedeleb, kui vajad abi siis võin sind aidata sellega.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 01.03.2009 19:52:56 vasta tsitaadiga

Selline probleem ilmunud Elion Kodulahenduse digi-tv-ga-peale Full HD teleka ostmist - Muidu HD Ready telekaga parimat kvaliteeti omavate kanalite- ETV, Discovery ja mõned veel puhul on ilmnenud nüüd sellised digimüra diagoonal jooni, terve ekraan ühtlaselt nendega kaetud. Nt suusatamise puhul ETV on all nurgas jooksev ajavõtu kell pea loetamatu ehk väga "kandiline" Ons keegi veel sarnase probleemiga kokku sattunud ja oskab mõnda lahendust pakkuda? Digiboxi ja teleka vahel olevast S-video-Scart juhtmest ka miskit paremat pole asemele panna. Või on?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 34
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 01.03.2009 19:59:44 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Selline probleem ilmunud Elion Kodulahenduse digi-tv-ga-peale Full HD teleka ostmist - Muidu HD Ready telekaga parimat kvaliteeti omavate kanalite- ETV, Discovery ja mõned veel puhul on ilmnenud nüüd sellised digimüra diagoonal jooni, terve ekraan ühtlaselt nendega kaetud. Nt suusatamise puhul ETV on all nurgas jooksev ajavõtu kell pea loetamatu ehk väga "kandiline" Ons keegi veel sarnase probleemiga kokku sattunud ja oskab mõnda lahendust pakkuda? Digiboxi ja teleka vahel olevast S-video-Scart juhtmest ka miskit paremat pole asemele panna. Või on?
liiga hea telekas ja liiga kehv pilt ütleks mina selle peale. Õige oleks CRT telekas praeguse pildi vaatamiseks.
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 01.03.2009 20:08:31 vasta tsitaadiga

See Elion on üks kummaline asutus, haibib oma Digi-tv-d küll, kuid kvaliteeti ei viitsi investeerida ja pilt jääb kole nõrgaks. Seda enam jaburam on see, et Ülemiste Elioni poes jooksis telekatest Eurosport HD, kui seda endalegi nõudlema hakkasin kehitati vaid vasikasilmade saatel õlgu ja ei osatud midagi öelda, et millal "tavaklient" seda saada võiks. Fcking hell ma ütlen...
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 01.03.2009 20:31:38 vasta tsitaadiga

Õigus, salatoimikthumbs_up.gif

2-sentimeetrise kliirensiga autot ei hakka ju ostma ning seejärel maanteeametit/teedeviletsust maapõhja kiruma, et viletsad teed.
Aga teleka ostame küll, millega enamikel meie "teedel" sõita ei saa ja siis kirume ...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 01.03.2009 20:38:50 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Eurosport HD, kui seda endalegi nõudlema hakkasin kehitati vaid vasikasilmade saatel õlgu ja ei osatud midagi öelda, et millal "tavaklient" seda saada võiks.
Korrusmaja lahendus ja vahi arvutiga palju tahad toda eurosporti (kui ära ple kryptitud)
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 01.03.2009 20:42:19 vasta tsitaadiga

Miks ma ei peaks kiruma, kui Elion antud telekat mulle müües räägib suurepärasest pildikvaliteedist jpm. Kummaline, et vastupidine efekt on tekkinud just nende kanalitega, mille kvaliteet enne väga hea oli. Vahepeal Elion müüs HD boxe, kuid nähtavasti katkestati nende müük, kuna said isegi aru, et ei suuda vajalikul tasemel signaali boksini edastada. Kusjuures antud teleka pilti esinduses vaadates oli pilt väga hea. Seega leian, et Elion kaudselt petab inimesi, esitades poes mujalt, kui nende enda "pesast" tulevat telepilti.
Ei kahetse välja käidud 15000 krooni, kuna DVD-lt tulev pilt on väga hea. Kuid selle telekanlite pildi probleemi viin Elioni küll, kuna lepingus on kohustatud Elioni andma mulle kvaliteetset teenust aga antud hetkel see puudub. Kuna elan paneelmajas siis ei hakka ka "panni" maja seinale kruvima, et otse sateliidilt pilti nautida.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 01.03.2009 20:42:38 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Miks ma ei peaks kiruma, kui Elion antud telekat mulle müües räägib suurepärasest pildikvaliteedist jpm. Kummaline, et vastupidine efekt on tekkinud just nende kanalitega, mille kvaliteet enne väga hea oli. Vahepeal Elion müüs HD bokse, kuid nähtavasti katkestati nende müük, kuna said isegi aru, et ei suuda vajalikul tasemel signaali boksini edastada. Kusjuures antud teleka pilti esinduses vaadates oli pilt väga hea. Seega leian, et Elion kaudselt petab inimesi, esitades poes mujalt, kui nende enda "pesast" tulevat telepilti.
Ei kahetse välja käidud 15000 krooni, kuna DVD-lt tulev pilt on väga hea. Kuid selle telekanlite pildi probleemi viin Elioni küll, kuna lepingus on kohustatud Elioni andma mulle kvaliteetset teenust.
Elion annabki kvaliteetset teenust ja seda SD resoga. Ehk siis SD reso jaoks mõeldud telekate peal on pilt igati korras. Aga nüüd sa tuled siin FullHD telekaga millel peab telekas vähemalt 50% pildist ise välja mõtlema siis jah.
Ja HD kanaleid elion pakub: seda vaid DVB-C võrgu levialas.
Ja minuteada seda Eurosport HD kanalit vist saabki vaid ülemistes näha. (või vaid tallinnas). Mujal linnades ma küll pole näinud mitte kuskil ühtegi HD kanalit jooksmas.

S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 01.03.2009 20:47:21 vasta tsitaadiga

Ma ei kahtle selles, et CRT telekaga nurisemiseks pole, kuid pangu kasvõi hoiatussildid LCD telekate juurde, et pildi kvaliteet nendega halveneb. Pole kuri ega midagi, kuid hämmastab, et Elion ise haipides LCD-d ja too müügimees eriti haipis Full HD-d, petab klienti. Ja too klienditeenindaja oli täitsa kursis, mis pakett mul kodus on. Ega see kisa kuhugi ei vii, Elioni foorum on sedasorti pahameelt täis. Eks tuleb see mõru pill alla neelata ja oodata, mil Elion viitsib ka vajalikud investeeringud teha ning korraliku HD pilti, kasvõi lisaraha eest, näitama hakkab. Ma ei usu, et ma siin oma "murega" üksi olen, eelkõneleja tundub Elioni leival olema, et naa südikalt Elioni kaitseb.

viimati muutis S-10 01.03.2009 20:48:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 01.03.2009 20:48:01 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Miks ma ei peaks kiruma, kui Elion antud telekat mulle müües räägib suurepärasest pildikvaliteedist jpm. Kummaline, et vastupidine efekt on tekkinud just nende kanalitega, mille kvaliteet enne väga hea oli. Vahepeal Elion müüs HD boxe, kuid nähtavasti katkestati nende müük, kuna said isegi aru, et ei suuda vajalikul tasemel signaali boksini edastada. Kusjuures antud teleka pilti esinduses vaadates oli pilt väga hea. Seega leian, et Elion kaudselt petab inimesi, esitades poes mujalt, kui nende enda "pesast" tulevat telepilti.
Ei kahetse välja käidud 15000 krooni, kuna DVD-lt tulev pilt on väga hea. Kuid selle telekanlite pildi probleemi viin Elioni küll, kuna lepingus on kohustatud Elioni andma mulle kvaliteetset teenust aga antud hetkel see puudub. Kuna elan paneelmajas siis ei hakka ka "panni" maja seinale kruvima, et otse sateliidilt pilti nautida.

kysi esindusest endale selline kaabel... huvitav miks nad sulle seda kaasa ei müünud kohe icon_rolleyes.gif

Aminet STB kaabel A110/124/A130 RGB (6xRCA)
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Max Powers

sõnum 01.03.2009 20:49:03 vasta tsitaadiga

Natuke võiks ise ka ikka mõelda.
Eriti kui sa veel osaled IT alases foorumis. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 01.03.2009 20:58:01 vasta tsitaadiga

Tänan suunamast, kuid kas RCA on kvaliteetsem kui seda Scart on? Max, kas see oli minu pihta suunatud? Jah ma mõtlesin ja teadsin, et see suurt ei muuda midagi, kuid klienditeenindaja hea jutt meelitas mind ostma. nagu mainisin, ei kahetse ma ostu vaid leian, et Elion võiks teenust osutada, mis teleka nõuetele ka vastab ja ma usun, et paljud oleks nõus selle lisaraha välja käima.
Kusjuures, üks eelkõneleja mainis, et Elioni signaal on parim CRT telekaga aga mitut CRT telekat te Elioni esinduses müügil näete? icon_biggrin.gif

Ei olnud mõttes asjatut kiunu ülesse tõmmata, olen Elioni klient kodustes tingimustes olnud pea 8 aastat ja firma kaudu nüüdseks 3 aastat ning ei kavatse vahetada teenusepakkujat, leian lihtsalt, et areng on pikalt toppama jäänud, telekate tehnoloogia areneb päevast päeva, kuid Elion tammub siiani paigal.
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 01.03.2009 21:03:58 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:

Ei olnud mõttes asjatut kiunu ülesse tõmmata, olen Elioni klient kodustes tingimustes olnud pea 8 aastat ja firma kaudu nüüdseks 3 aastat ning ei kavatse vahetada teenusepakkujat, leian lihtsalt, et areng on pikalt toppama jäänud, telekate tehnoloogia areneb päevast päeva, kuid Elion tammub siiani paigal.

thumbs_up.gif täiesti nõus olen sinuga, et mõned asjad on natuke nihkes. Loodetavasti sa kui mõistlik kunde annad enda teenusepakkujale viisakalt teada ja mõista, et nõudlikumad kliendid on rahulolematud. Sest kui nõudlikkust tekib kriitiline hulk siis hakkavad nii mõnedki asjad kiiremini liikuma kuna firma tajub, et on tekkinud piisav hulk maksevõimelisi kliente, kellele kvaliteetsemat (ja ilmselt ka suts kallimat) teenust pakkuda.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 01.03.2009 21:05:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Max, kas see oli minu pihta suunatud? Jah ma mõtlesin ja teadsin, et see suurt ei muuda midagi, kuid klienditeenindaja hea jutt meelitas mind ostma.

Sulle ikka icon_smile.gif
Natuke lihtsameelne tundus. Müügimehe jutu järgi on alati rohi roheline ja taevas sinine.
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 01.03.2009 21:11:06 vasta tsitaadiga

Ka seda tasuks silmas pidada, et kõigepealt peab olema HD kvaliteediga programme, mida edastada; ning lambist ei ole igat asja võimalik/mõtet SD->HD muundada. Tulemust näed oma telekast. Ja ega kusagil saatekeskuses up-scale'itud pilt parem tule.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 01.03.2009 21:35:51 vasta tsitaadiga

Lõppsõnaks ütleks nagu keegi seda Elioni foorumis ütles: Ma vaataks iga kell pooletoobist HD pilti kui "täieõiguslikku" SD pilti. Võibolla mulle kui tavainimesele ei paista Elioni sellesuunaline arendus kuidagi välja, võibolla tõesti on neil tolmune keldrinurgake, kus 2 patsiga meest "arendavad" Elioni HD poolt. Minule kui tavakliendile jääb silma arendus, mi stegelikult pole mingi arendus vaid puhas jaburdus enda kauka täitmiseks. Eelkõige pean silmas selle alll näiteks Elioni digi-tv "mängude" sektsiooni. Ausaltöeldes pole ma isegi seda rakendust kordagi avanud, nii mõttetu tundub see mulle.
Over & out 8)
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 02.03.2009 12:27:03 vasta tsitaadiga

S-10, loe teiste vastuseid ning mõtiskle pisut. Nagu p2ep kirjutas, peab see HD kuskilt tulema ka. Arvad, et see maagiline HD on Elioni viitsimise ja arenduse taga? Kui nt Eesti telekanalid HD-pilti ei tooda, siis kust Elion selle võtma peaks? Et kui SD-signaal Elioni tolmuses keldrinurgakeses 2 patsiga mehe poolt HD-signaaliks venitataks (sedasama teeb su telekas ka, muide), siis oleksid jube rahul?
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 02.03.2009 17:33:46 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:

Kõlab nagu su telekas kasutab sissetulevast SCARTist vaid composite signaali, s.t. kõige kehvema kvaliteediga varianti. SCARTist saab muidu ka korraliku RGB sisendi, aga nähtavasti su telekas seda ei kasuta. Uuri oma teleka juhendeid, äkki on kusagil võimalus RGB peale keerata. Kui ei leia, ning telekal on component sisendid (5x RCA, sinine-roheline-punane + 2 audio otsa) olemas, siis eelpoolmainitud juhe abiks.

ps: eeldan et digibox on tavaline Amilo oma ning digiboksi poolses otsas pole tegelikult (4 otsaga) S-video, nagu sa kirjutad, vaid 10 otsaga ümmargune mini-DIN?

pps: seda tasub ka kontrollida, et digibox ikka ka RGB-d välja pritsib.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 02.03.2009 18:39:42 vasta tsitaadiga

Tänud, sigakoer, kaasa mõtlemast, kõik seadistatud õieti. Ja tõesti, S-Video oli minu ettekujutusvõime vili. Tegu sinu poolt nimetet kaabliga.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 02.03.2009 19:26:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Raskustes Norby müüs WiMaxi võrgu Elionile
Raskustesse sattunud Norby Telecom müüs traadita internetiteenuse WiMax tugijaamad Elionile, et keskenduda ise vaid äriklientide andme- ja kõnesideteenustele.

Norby Telecomi juhatuse liikme Vadim Šabarovi sõnul on ettevõte sunnitud toime tulemiseks eraklientidega tegelemisest loobuma. «Oleme vähendanud investeeringuid erakliendi teenustesse ning otsustanud vähehaaval väljuda erakliendi turusektorist,» sõnas Šabarov.

Traadita internetiteenuse WiMaxi tugijaamade müük Elionile oli Norby kinnitusel ettevõtte päästeplaani üks osa, müügist saadud rahaga saab Norby katta osa pankade ees tekkinud võlgu ning laiendada ka äriklientide baasi.
Elion ostis Norbylt 52 WiMaxi tugijaama, Norby jätkab WiMaxi ühenduse pakkumist märtsi lõpuni. Seejärel saavad senised Norby WiMaxi kliendid minna üle Elioni võrku
Norby Telecom on Eesti kapitalil põhinev telekomiettevõte, mis pakub peamiselt äriklientidele andme- ja kõnesideteenuseid. Ettevõte on viimastel aastatel välja ehitanud sõltumatu üleriigilise andmesidevõrgu Metroo. Norbyl on tütarettevõtted Leedus ning Lätis.

Allikas: http://www.postimees.ee/?id=88958
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.03.2009 22:38:30 vasta tsitaadiga

S-10, telekanalite kehva kvaliteeti kurda kanalitootjatele, Elion laseb suht maksimumi läbi mida SD kvaliteediga kätte saada on (ehk sama on ka teistel operaatoritel). Telerite kiiret arengu probleeme pole sul vist kellelegi süüks panna, eks oma süü oli selles blueray tulekul. Miks nii vähe HD kanaleid toodetakse on sinus endas, ehk rahvas kinni... keegi ei jõua nende eest suurt tasu maksta mis sellise materjali tootmiseks kulub. Elion on põhimõtteliselt üsna kiiresti valmis neid edastama kui selleks võimalus ja klientuur tekkima peaks, Amino uus digibox 530 on peagi korrektse tarkvaraga valmis ning see suudab saateid nii salvestada kui ka edastada Eurosport HD kanalit mida poes nägid. Coax baasil kaabeldigitelevisioon on Elioni võrgus tõenäoliselt väljavahetamisele kuuluv seega ei müüda ka Humax HD boxe.
Muide enamikes esindustes tuleb Elioni digi täpselt sellise kvaliteediga nagu seda kõik kodus näevad... vahel poes isegi kehvema pildiga kuna pilt on digiboxist erinevate splitteritega jagatud ning kvaliteet pole enam see.
Teleri valik sõltub muidugi rahakotist, odavamad suudavad pilti näidata, kallimad suudavad ka kehva pilti parandada, ehk SD resolutsioonil ruudukesi siluda. Pealegi on vastavalt teleri suurusele ka vaatamiskaugus tähtis, poes nina vastu ekraani on pilt ruuduline, kodus 3m kauguselt aga prillikivi.
Viimaseks, täpsustava info saamiseks telerite või digitv kohta tee vastavas teemas. icon_wink.gif
tagasi üles
unn
HV kasutaja

sõnum 03.03.2009 00:17:01 vasta tsitaadiga

Keegi oskab kommenteerida- http://foorum.elion.ee/foorum/viewtopic.php?t=5947 ? 165 igatahes ei oska.. Tea kas need olidki need uudised mis lubati märtsis tarbijatele- kaob ära soodne internetivõimalus ja määritakse kõik 3 toodet pähe.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
last
HV kasutaja

sõnum 03.03.2009 00:30:22 vasta tsitaadiga

hm? kas see tähendab et tellida ei saa või et teenus üldse ära kaob? alles eelmine nädal helistasid mitu korda, et kas olete rahul? lõppemisest pold sõnagi icon_evil.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 25
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 03.03.2009 00:45:12 vasta tsitaadiga

unn kirjutas:
Keegi oskab kommenteerida- http://foorum.elion.ee/foorum/viewtopic.php?t=5947 ? 165 igatahes ei oska.. Tea kas need olidki need uudised mis lubati märtsis tarbijatele- kaob ära soodne internetivõimalus ja määritakse kõik 3 toodet pähe.

Ma ootaks õige aja ära, praegu on veel vara ennustada või siseinfot otsida. Klientide kaotamisest pole ükski operaator huvitatud.
tagasi üles
marco
Kreisi kasutaja
marco

sõnum 03.03.2009 10:08:27 vasta tsitaadiga

Erilised naljahambad. Pikemalt plaaninud korrusmaja lahendust tellida ja veel neli päeva tagasi olin kirjavahetuses Elioniga sellel teemal ja siis ei mainitud mulle teenuse kaotamisest mitte midagi. Nüüd pean otsast peale neid küsimustega piinama hakkama icon_biggrin.gif
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 03.03.2009 12:01:42 vasta tsitaadiga

S-10 kirjutas:
Tänud, sigakoer, kaasa mõtlemast, kõik seadistatud õieti. Ja tõesti, S-Video oli minu ettekujutusvõime vili. Tegu sinu poolt nimetet kaabliga.

hmm.. kas said siis pildi paremaks? Udune pilt ühes diagonaalsete joontega kõlab raudmats nagu composite videosignaali kasutamise tulemus. Kui ei saanud paremaks, siis võib-olla kirjutaksid, mis telekas see täpselt on ja milliste settingutega telekas ning digiboks jooksevad täpselt.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ussimuna
HV kasutaja

sõnum 03.03.2009 12:48:33 vasta tsitaadiga

http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.citizen-profile.news&componentId=&actionId=&actionParam=42111&menuId=&locale=et&
Teadaanne: muudatused hinnakirjas
Wimaxi pakettides on vist ainult miski muutus? Ah jaa kodulahendus jagunes ka enne kaheks - ilma tv-ta ühendus ja miski veel. See on ka kadunud.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 03.03.2009 16:06:50 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
S-10 kirjutas:

hmm.. kas said siis pildi paremaks? Udune pilt ühes diagonaalsete joontega kõlab raudmats nagu composite videosignaali kasutamise tulemus. Kui ei saanud paremaks, siis võib-olla kirjutaksid, mis telekas see täpselt on ja milliste settingutega telekas ning digiboks jooksevad täpselt.

Käisin ja soetasin selle eelpool mainitud kaabli ka ja peab mainima, et pilt muutus paremaks. Muuseas mainis teenindaja, et uued HD toega salvestavad digiboksid on Elionis juba testimisel ja ehk kevad-suveks paisatakse letti.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 20.03.2009 20:56:02 vasta tsitaadiga

Kui on elionist ostetud arvuti ja on veel garantii siis võib selle arvuti kasti lahti kruvida et sinna wifi kaart toppida või ei? (elionist olen juba uurinud: 165 käskis meilile saata sellise küssa ja meilile pole keegi suutnud nädala jooksul vastata). Oleks vaja selle nädala lõpuks teada saada kas võin lahti võtta või ei.
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 20.03.2009 21:26:11 vasta tsitaadiga

Elion müüb vist Ordi ja MLi arvuteid? Ehk siis garantiitingimused on samad nagu Ordil ja MLil.
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 20.03.2009 21:26:43 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Kui on elionist ostetud arvuti ja on veel garantii siis võib selle arvuti kasti lahti kruvida et sinna wifi kaart toppida või ei? (elionist olen juba uurinud: 165 käskis meilile saata sellise küssa ja meilile pole keegi suutnud nädala jooksul vastata). Oleks vaja selle nädala lõpuks teada saada kas võin lahti võtta või ei.

kui kleepse peal pole siis kama kaks thumbs_up.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 21.03.2009 09:56:44 vasta tsitaadiga

Oo jumal tänan lollide elioni tehnikute eest.
Kes teevad sitta tööd.
Ühesõnaga, kui elioni kaabel sisse veeti siis puuritud auku ei ole kinni mätsitud.
Vihma sajab või sula ilm on siis vesi tilgub kenasti kõik karpi ja nett kaob.
Seest on ikka korralikult ära peedistatud.
Uue karbi eest peab veel ise ka maksma.
Tõprad.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 21.03.2009 12:41:41 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Oo jumal tänan lollide elioni tehnikute eest.
Kes teevad sitta tööd.
Ühesõnaga, kui elioni kaabel sisse veeti siis puuritud auku ei ole kinni mätsitud.
Vihma sajab või sula ilm on siis vesi tilgub kenasti kõik karpi ja nett kaob.
Seest on ikka korralikult ära peedistatud.
Uue karbi eest peab veel ise ka maksma.
Tõprad.

minuteada elioni tehnikud ei puuri üldse auke, kinni ka kindlasti ei mätsi icon_lol.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.03.2009 10:36:46 vasta tsitaadiga

darkside, see on küll väga laiahaardeline vastus, loomulikult puurivad auke kuid tõepoolest, silikoon või makroflex töövahendite hulka ei kuulu, tavaliselt organiseerib klient ise oma maja niiskuslekete peatamise. Ehk siis tehniku süü on selles, et kliendile mainimata jäi, et auk tuleks pärast kaabli paigaldamist mingit materjali täis lasta. Kliendi süü, et üldse huvi paigaldamise ajal ei tunta, mida ja kuidas tema valduses tehakse.
tagasi üles
plekkpurk
HV vaatleja
plekkpurk

sõnum 23.03.2009 18:23:58 vasta tsitaadiga

Nonii, sain ka Elioniga veits rokenrolli.

Nimelt reedel avastasin et mu ettevõtte koduleht järsku enam ei avane, näitab mingit kahtlast veateadet. No egas' midagi, võtsin klienditeenindusega ühendust ja küsisin, et mis värk on. Vastuseks nenditi, et näe, ei tööta jah, aga ei oska midagi öelda. Lubati siis administraatorile teada anda ja see pidi siis vea välja selgitama. Lubati poole tunni jooksul leht üles tagasi saada. Mõtlesin, et superluks. Aga ka tunni möödudes midagi ei juhtunud. Helistasin siis uuesti, küsisin, milles asi. Vastati, et administraatoril pole aega tegeleda ja et kui ta enne tööpäeva lõppu( mis pidi olema kell 21) jõuab, siis saab. Noh, palusin administraatoril kiirustada. Sel päeval rohkem netti ei vaadanud. Laupäeva hommikul vaatas aga endiselt sama veateade vastu. Helistasin, pärisin aru, öeldi, et näed, nädalavahetusel ei ole kedagi tööl ja midagi teha ei ole võimalik. Küsimuse peale, et miks on siis märgitud 24h klienditugi ja et mille eest neile üldse makstakse, tuli vastuseks vaikus, mida katkestasid ebamäärased pominad. Vestluse lõppresultaadiks oli, et üritatakse midagi vaadata, aga enne esmaspäeva tõenäoliselt ei toimu midagi. Ütlesin siis, et mis siis ikka, esmaspäeval kell 10 olgu olla. Mida esmaspäeval kell 10.30 ei olnud, oli veebileht. Seekord helistati Elionist ise ja öeldi, et oi, näete kogemata kustutasime teie veebilehe ära(!!!?). Küsisin, et kuidas niimoodi võimalik on ja et mida see eelmised 3 päeva molutati, öeldi, et ei tea, segadus. Pärides varukoopiate kohta, lubati asja uurida ja tagasi helistada. Kui mingi 3 tunni jooksul seda ei juhtunud, helistasin ise ja öeldi, et õnneks on siiski varukoopiad olemas ja reedese seisuga saab lehe taastada. Lubati homseks ära teha. Ohkasin kergendatult, kuna veebis on ka graafikud, mille alusel me töötame ja teenust müüme. Eks siis paistab, kas saab asja, või peab veel karauuli tegema. Tõenäoliselt on ka mõttetu loota, et sellised "õnnetused" kuidagi kompenseeritakse või et see kudagi arvetes kajastub. Olles meelelahutuses, on nädalavahetused minu jaoks kõige olulisemad tööajad, samuti ka esmaspäevad. Loodan, et sellest võetakse Elionis õppust ning parandatakse firmasisest kommunikatsiooni. Lisaks on mulle mõistusevastane, miks ärikliendi teeninduses pole ühtegi nädalavahetuse valvetehnikut, kes teab, mida ta teeb. Muidu võiks ju need telefonineiud ja -härrad ka koju saata, sellest pole ju kellelegi abi, et nenditakse fakti ja kohmetult vabandatakse.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 23.03.2009 18:28:10 vasta tsitaadiga

Kui see saladus pole siis millise domeeniga on tegu?
tagasi üles
plekkpurk
HV vaatleja
plekkpurk

sõnum 23.03.2009 18:42:53 vasta tsitaadiga

www.rockdown.ee
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 116, 117, 118  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.