Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tulema
HV kasutaja
|
01.03.2009 02:03:13
background |
|
|
Mul on selline küsimus, et kuidas ma saan nii teha, kui ma lähen teksti peale ja klikin sellele, siis ta ka jääb selleks värviks, mis värv sealt peidust välja tuleb?
Ja veel... Kui ma klikin alumisele tekstile, siis kaob see ülevalt Background peitu tagasi ja alumine tuleb peidust välja.
viimati muutis tulema 22.01.2011 18:22:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
01.03.2009 04:48:12
|
|
|
<style type="text/css">
<!--
#box {
width: 500px;
border-right: 1px solid #dd0;
border-bottom: 1px solid #dd0;
border-left: 1px solid #dd0;
}
#box p {
margin: 0;
padding: 10px 10px 5px 10px;
border-top: 1px solid #dd0;
border-bottom: 0px solid #dd0;
}
#Ai {
background: #ffffff;
}
#Bi {
background: #FFFFCC;
}
-->
</style>
<script type="text/javascript">
var zA=0;
var zB=1;
</script>
</head>
<body>
<div id="box">
<div id="dom">
<p id="Ai" onmouseover="this.style.background = ' #FFFFCC';document.getElementById('Bi').style.background='#ffffff';" onmouseout="if(zA!=1){this.style.background = ' #FFFFff';document.getElementById('Bi').style.background='#FFFFCC';}" onClick="zA=1; zB=0;document.getElementById('Bi').style.background='#ffffff';">Käesolev Lisa on koostatud eesti keeles kahes võrdset juriidilist jõudu omavas eksemplaris kahel lehel, millest mõlemale poolele jääb üks eksemplar.</p>
</div>
<p id="Bi" onmouseover="this.style.background = ' #FFFFCC';document.getElementById('Ai').style.background='#ffffff';" onmouseout="if(zB!=1){this.style.background = ' #FFFFff';document.getElementById('Ai').style.background='#FFFFCC';}" onClick=" zB=1; zA=0;document.getElementById('Ai').style.background='#ffffff';">Käesolev Lisa on koostatud eesti keeles kahes võrdset juriidilist jõudu omavas eksemplaris kahel lehel, millest mõlemale poolele jääb üks eksemplar.</p>
</div>
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tulema
HV kasutaja
|
01.03.2009 10:15:08
|
|
|
andrusny: Tänud alustuse eest!
Mida rohkem ma sellele mõtlen, seda suuremad soovid on.
Kui ma liigun nende kahe vahel hiirega, siis ei tule seda tagatausta nähtavale, kui ma teen esimese teksti peal hiire kliki, siis tuleb tagataust nähtavale ja kui ma vajutan kõrvale, kus on puhas leht, siis kaob ka see tagataust peitu tagasi.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
01.03.2009 13:34:15
|
|
|
<style type="text/css">
<!--
#box {
width: 500px;
border-right: 1px solid #dd0;
border-bottom: 1px solid #dd0;
border-left: 1px solid #dd0;
}
#box p {
margin: 0;
padding: 10px 10px 5px 10px;
border-top: 1px solid #dd0;
border-bottom: 0px solid #dd0;
}
p{cursor:hand;}
-->
</style>
<script type="text/javascript">
var zA=0;
</script>
</head>
<body onClick="if(zA!=1) {document.getElementById('Bi').style.background='#ffffff';document.getElementById('Ai').style.background='#FFFFff';}">
<div id="box">
<div id="dom">
<p id="Ai" onmouseover="zA=1;" onmouseout="zA=0;" onClick="document.getElementById('Bi').style.background='#ffffff';document.getElementById('Ai').style.background='#FFFFCC';">Käesolev Lisa on koostatud eesti keeles kahes võrdset juriidilist jõudu omavas eksemplaris kahel lehel, millest mõlemale poolele jääb üks eksemplar.</p>
</div>
<p id="Bi" onmouseover="zA=1;" onmouseout="zA=0;" onClick=" document.getElementById('Ai').style.background='#ffffff';document.getElementById('Bi').style.background='#FFFFCC';">Käesolev Lisa on koostatud eesti keeles kahes võrdset juriidilist jõudu omavas eksemplaris kahel lehel, millest mõlemale poolele jääb üks eksemplar.</p>
</div> |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tulema
HV kasutaja
|
01.03.2009 14:07:21
|
|
|
Edasi ma saan vist juba ise hakkama.
Aitäh
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|