Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
liivakas
HV kasutaja

|
28.02.2009 09:54:35
DVD ROM veateade: Power calibration error |
|
|
Tere!
Mure selline et kehtiva garantiiga läpakal, kui tahan midagi plaadile kirjutada, annab DVD kirjutaja veateate: Power calibration error
Muidu maha mägib ja programme installib see kenasti. Milles võib viga olla? Viisin läpaka garantiiremonti aga tuli tagasi ja öeldi et DVD kirjutaja on täiesti korras, ometi ei saa ma midagi palaatidele kirjutada (täpsemalt öeldes vahel kirjutab ja vahel ei kirjuta)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhmer
HV kasutaja
|
28.02.2009 10:20:30
|
|
|
Mul oli kunagi lauaarvutil sama mure, andis sellist veateadet. Korda sain nii et vahetasin toiteploki ära. Ehk on läpakal ka mingi toitejama.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.02.2009 10:49:05
Re: DVD ROM veateade: Power calibration error |
|
|
liivakas kirjutas: |
annab DVD kirjutaja veateate: Power calibration error |
Üritatakse kirjutamiseks laseri võimsust paika sättida, vastavalt tooriku materjalile ja valitud kiirusele. Kirjutatakse vist mingi 15x (vähemalt CD puhul oli nii) erineva laseri võimsusega ja siis vaadatakse, milline jälg on kõige paremini loetav. Kui ükski jälg loetav pole, siis saadki selle veateate. Kas on siis probleemiks valesti tuvastatud toorik (selle järgi pannakse paika keskmine laseri võimsus), liiga suur kirjutamiskiirus või ei saa seade piisavalt voolu kätte. Proovi mõnd muud toorikut ja/või väiksemat kiirust. Ega kirjutaja firmware uuendaminegi halba tee.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
dyyp
HV kasutaja

|
28.02.2009 13:41:40
|
|
|
Mis softi kasutad?
NERO?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
liivakas
HV kasutaja

|
28.02.2009 14:15:32
|
|
|
dyyp kirjutas: |
Mis softi kasutad?
NERO? |
nero jah oli hetkel kasutuses
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
02.03.2009 10:27:12
|
|
|
A.S.'i soovitatule lisaks: röstri puhastamine võib samuti aidata. Kui põhjalikult seadet lahti monteerimata seda teha saab on omaette küsimus, aga ka puhastusplaadi kasutamine oleks parem kui mittemidagi.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.03.2009 12:47:54
|
|
|
Mul oli ka nii. Nero peksis seda teadet, aga muud softid mitte. Asi pole vist ikka kribaja tolmususes.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
02.03.2009 14:46:10
|
|
|
Samas puhastamisega olen endal selle vea ära saanud.
See viga ei tohiks otseselt Nero kalamine olla, pigem näitab see et Nero teeb üht-teist rohkem kui muud röstimisproged. Või vähemalt teeb Nero ASPI liides rohkem (IIRC muud proged kasutasid kas Winni sisseehitatud või kasutaja lisatud ASPIt või kui too puudus siis uuemate Winnide SPTI liidest, Neroga kaasa tulevat draiverit muud vidinad tarbida ei osanud). Või siis alternatiivina tekib konflikt Winni IMAPI CD Burning teenusega.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
02.03.2009 17:17:54
|
|
|
mina soovitaks kõigepealt firmware upgrade ning peale seda vahetada tooriku tootjat. Põrkasin kokku sama probleemiga kunagi kui erinevaid toorikuid proovisin ja testisin. Teatud imagetel tuli alati selline error. Ükskõik kust kohast ma toorikutornist seda toorikut ka ei võtnud...alati oli power calibration error. Võtsin teise tootja oma, kirjutas kohe ilma probleemideta. Nii mitu korda miski 4 imagega ja iga kord ca 4 toorikut proovisin mis kõik errori said. Teine toorikutootja ja asi toimis vinks-vonks
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
dyyp
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|