lõikamine tähendab ikkagi konkreetsest klipist mingi väiksema lõigu eemaldamist, kui see vastab tõele, siis võtan oma sõnad tagasi _________________ ☠
editoris klipi keskelt "lõikamine" käib nii et avad sama klippi mitu korda. väga lihtne protsess. selle abil saad ka näiteks ühte sündmust näidata mitme nurga alt.
editoris klipi keskelt "lõikamine" käib nii et avad sama klippi mitu korda. väga lihtne protsess. selle abil saad ka näiteks ühte sündmust näidata mitme nurga alt.
kusjuures praegu teise vaatamise korral alles märkasin seda
siiani üritasin menüüdest seda otsida ala cut from selection etc
nagu ikka
nüüd saab lõpuks ka ise tegema hakata
mingi klipp on valmis ka, aga see oli ilma cut'i kasutamata _________________ ☠
libe, ai - panid ära. Sul on õigus, mulle ei meeldi Gunnari videod sellepärast, et ma ei oska ise midagi kokku panna. Mina lihtsalt ei postita mingit suvalist kräppi siia ja üleüldse, miks jamada selle PC versiooniga, kui konsoolil olemas. _________________ TALUSILDID
mille sa alati maha / välja hüppad igalt masinalt ? .... _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Jep. Sest neid subtiitritega või üldse 0 sisuga videoid on terve juutuub täis. Voice Acting annab videole nii palju juurde. Kuid samas peab sellega ettevaatlik olema, sest väga halb näitlemine võib ka video täiesti ära rikkuda.
libe, ai - panid ära. Sul on õigus, mulle ei meeldi Gunnari videod sellepärast, et ma ei oska ise midagi kokku panna. Mina lihtsalt ei postita mingit suvalist kräppi siia ja üleüldse, miks jamada selle PC versiooniga, kui konsoolil olemas.
aga ometi tulid konsoolifoorumist pc foorumisse mingit kräppi toppima _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.