Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kännuämmelg
HV Guru

|
27.02.2009 21:28:55
|
|
|
zafari kirjutas: |
nii, et nagu ma aru saan siis suurt mõtet mul seda projekti edasi arendada ei ole. läheb tavalise pcmcia kaardiga edasi. tänud aitamast  |
mõte ikka on, aga antennide asukoha pead teise valima
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.02.2009 23:00:09
|
|
|
Alustan lihtsamast küsimusest, et kas antennid (antennide kinnitused) on ikka isoleeritud sellest varjestusest. Kui antenn pole isoleeritud, siis pole samuti vastuvõetavat signaalitugevust olemas. On ainult nõrk signaal (müra), mille tekitab sel juhul seesama varjestus.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
zafari
HV veteran

|
27.02.2009 23:01:03
|
|
|
selle pisikese korpuse sees on suht raske sellist kohta leida kuhu need plekilipakad poetada nii, et jalgu ei jääks jne. antenni kaablite vedamine emaplaadi alla oli juba paras peavalu ikka väga vähe ruumi on sellel arvutil sees.
|
|
Kommentaarid: 245 loe/lisa |
   |
0 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
28.02.2009 09:36:25
|
|
|
siis pead teised antennid valima
tegelikult on ka nendel liistakutel antenni osa ainult üks pisike riba. ülejääk on ettenähtud originaalmasinas paremaks paigutamiseks/kinnitamiseks
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
28.02.2009 10:55:13
|
|
|
zafari kirjutas: |
selle pisikese korpuse sees on suht raske sellist kohta leida kuhu need plekilipakad poetada nii, et jalgu ei jääks jne. antenni kaablite vedamine emaplaadi alla oli juba paras peavalu ikka väga vähe ruumi on sellel arvutil sees. |
Ma kunagi püüdsin installida X22-te taolist antenni. Suurema osa sellest lapakast võib tõesti maha lõigata.
Levi oli paraku üsna nutune, isegi kui antenn oli ekraani raami välisküljel. Viies selle 5 mm kestast eemale oli muutus ääärmiselt suur. Selle peale leidsin, et ma parem kinnitan sinna SMA pesa jne.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|