Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: Crysis MP + Wars MP! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema?
Jätkame vanas teemas
30%
 30%  [ 3 ]
Teeme uue teema
70%
 70%  [ 7 ]
hääli kokku : 10

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 25.02.2009 01:33:27 vasta tsitaadiga

vtolil võiks ainult kuulipilduja infantry vastu olla. siis oleks nagu enamvähem icon_razz.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tumbuser
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.02.2009 09:19:44 vasta tsitaadiga

Mirkel kirjutas:
vtolil võiks ainult kuulipilduja infantry vastu olla. siis oleks nagu enamvähem icon_razz.gif

VTOL ( tankid ka ) või VTOLi-vastased relvad on ihalusobjekt, liikumapanev jõud, mis sunnib koguma ressursse - antud mängus siis prestiizipunktid.

Soov midagi hankida või siis vastase käest see ära võtta ülevõtmise või hävitamise teel, muudab mängu vihasemaks, julmemaks, sõjakamaks. Paremaks ühesõnaga. Kui sa vtoli ära kastreerid, siis keegi seda ju enam ei taha, eks. Ja kaob antud servus ära pinge. Mängupinge. Igavat mängu mina aga näiteks ei taha mängida. Vaevalt et sinagi icon_biggrin.gif

.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 25.02.2009 10:11:05 vasta tsitaadiga

mu lause oli: vtol ongi nõrkadele KOMA kes maas muidu hakkama ei saa. lõpuni võiks ikka lugeda ju icon_smile.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 25.02.2009 10:22:28 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
mu lause oli: vtol ongi nõrkadele KOMA kes maas muidu hakkama ei saa. lõpuni võiks ikka lugeda ju icon_smile.gif

Seda arvad sina, VTOL on tihti päris tähtis ja mõju võimas riist mängu päästmiseks jne.

Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 25.02.2009 10:40:03 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
mannatera kirjutas:

Seda arvad sina, VTOL on tihti päris tähtis ja mõju võimas riist mängu päästmiseks jne.

Vaidleks vastu. Mängu suudab päästa ikka strateegiliselt paigutatud reinforcement vehicle, julge ning mitmekesine rünnak tiimiga või lausa üksinda mõnele starteegilisele punktile aga mitte vtoli ega ka tavaliselt mitte tankiga, kui tiim väga totu pole. Vtol pigem toetuseks ja kindlustavaks jõuks ja peaasi et ta ka selleks jääks.

Edit: Ma mäletan ühte mängijat varasest crysise ajast kus VTOL oli võimsam igas mõttes ning kus too mängija suutis sellega tõelisi imesid teha nii et vastase suutis üksinda ära blokkida(eriti masinad) ning siis sai küll mõned korrad näha kuidas tema kui mängija muutis Vtoliga mängu käiku. Warsis Ei ole näinud enam ei teda(ega ka kedagi kes suudaks ligilähedaselt temaga ühel tasemel olla selles aparaadis) ega ka pole VTOL nii tugev enam. Mängija oli muide -NH-RevolutionX kes hetkel aktiivne NH klanni eesotsas.

viimati muutis Killerwave 25.02.2009 10:52:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 25.02.2009 10:49:45 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
G80 kirjutas:
mannatera kirjutas:

Vaidleks vastu. Mängu suudab päästa ikka strateegiliselt paigutatud reinforcement vehicle, julge ning mitmekesine rünnak tiimiga või lausa üksinda mõnele starteegilisele punktile aga mitte vtoli ega ka tavaliselt mitte tankiga, kui tiim väga totu pole. Vtol pigem toetuseks ja kindlustavaks jõuks ja peaasi et ta ka selleks jääks.

Ega ma ei mõelnudki, et üks VTOL teeb mängu ära. blink.gif

Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 25.02.2009 10:53:43 vasta tsitaadiga

Ega ma seda ei mõelnudki, ma lihtsalt vastasin sulle. Vtol ei suuda mängu päästa. Otsene vastus su küsimusele, arvestades et me teame mängu teisi elemente...
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 25.02.2009 10:58:03 vasta tsitaadiga

minu kogemus on vtoli pilootidega igatahes selline, et fragcount neil üle 20 ei küündi isegi pärast 45 minti mängimist, maas olles 1on1'is saavad nad ALATI surma, vahet ei ole palju mul elusid on.

enamasti nad teevad bunker rape'i ja isegi mitte sellist et nad lendaks punkrist punkrisse vaid passivad ühe punkri kohal ja räigelt vägistavad seda. kui vastastiimil on absoluutne ülemvõim, PS mapis, ehk kõik majad on vastastiimi käsutuses, siis nad isegi ei lase sul enda baasist välja tulla et mäng normaalselt jätkuda saaks (ei nad ei oska selle vtoli raha eest nuke tanki osta ja baasi hävitada).

kui teie mängulõbu on see, et alati saate baasi sündida ja baasist lahkudes 5 sekundi pärast surete vtoli raketi läbi siis haha okei, andestan teile thumbs_up.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 25.02.2009 12:33:20 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:

bla-bla-bla fracount 20 ja muu.

Elu näitab, et käsirelvi ülihästi valdavad vennad pole õhus tegijad. Sestap saab asja kahe otsaga öelda: käsirelv on neile, kes ÕHUS hakkama ei saa. Vtol on kallis riist ja kui see sult alt ära lastakse, oled tükk aega jälle jalamees, scare võid korraga osta aga hulgi. Killerwave, kelle persoonile ma vabatahtlikult püssiga üldse ei lähene (kui siis, ainult kambaka tegemise eesmärgil), näiteks eile ei tulnud VTOL-is silm-silma vastu võitlema, kuigi ettepaneku talle saatsin kuulirahe näol
Püüdis raketti ikka salaja p...e lasta, aga õhuduellist keeldus. icon_smile.gif Revolution X oli näiteks täielik käpard maavõitluses.

Automatismini sisseharjutatud näpuliigutused vajavad pidevat ülekordamist. Kui püssimehel on veel lisaks vaja suurt sõrmitsemis- ja reaktsoonikiirust, siis Vtoli vennal on vaja hoopis etteaimamisoskust ja näputundlikkust. Ka peavad mõned tähtsaks klaveri ja hiire erinevaid seadistusi - hea püssimehe hiir on piloodi omast teise konfiga, klaverist rääkimata. Hakkad püssimehe klaveriga õhus lendlema või lähed vtolile timmitud keyboardiga protot vallutama --- lüüakse suurema tõenäosusega kasti. Sa kas spetsialiseerud mingile relvaliigile või oled hea harju keskmine. Valik on teie.

Killerwave kirjutas:
Vtol ei suuda mängu päästa....

VTOL ei suuda, aga fanaatiline võitleja küll kui ta kangelast VTOLI-ga paneb. Meil oli vastase hq ribadeks lastud, siis vajus servusse kamp teamspeakivaid NH vendi ja omas kõike enda teel, noh ja siis kui kõik tundus juba kadunud olevat, meie baasile lõpuks lähenes ilge armaada nukekandjaid, lasin neist ühe tüübi vtoliga maha, võtsin ta relva vastase tule all, lendasin kalju servale ja vajutasin päästikule... icon_biggrin.gif

.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 25.02.2009 12:58:18 vasta tsitaadiga

njah ega: "hullule ei saagi selgeks teha et ta hull on".

eniveis aitab offtopicust ja kutse mängule täna kell 20 lab'i servusse: 195.50.194.196:64100, teeme mingeid väiksemaid TIA mappe, et vere keema saaks icon_biggrin.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 25.02.2009 14:06:17 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
njah ega: "hullule ei saagi selgeks teha et ta hull on".

eniveis aitab offtopicust ja kutse mängule täna kell 20 lab'i servusse: 195.50.194.196:64100, teeme mingeid väiksemaid TIA mappe, et vere keema saaks icon_biggrin.gif

Hädaldamine vtolide üle on osalt hapud viinamarjad, osalt puhas argus ja osalt enda käpardlikkus jalaväelasena. Egas jalaväelaseks ei tee vaid püssilaskmine.
Mina suudan jalaväelasena VTOL-ide vastu võidelda või siis võidelda nii, et nad mind ei häiri. Hädaldamine vtolide üle on nõrk. Kas kunagised spartalased olid hullud kui Dareiose vastu astusid? Mida spartalased ütlesid kui neile Pärsia saadik andis teada et "meie nooled varjavad päikese"? Ütlesid: "Mis siis ikka. Me hakkame võitlema varjus." On see hulluse märk? onfire.gif

.
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 25.02.2009 14:10:07 vasta tsitaadiga

Ahh minge tehke 1 vs 1 kuskil era servus. icon_lol.gif
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 25.02.2009 14:32:14 vasta tsitaadiga

lisasin ta ignore listi, las vaidleb enda sisse edasi.

keegi liitumas õhtul?
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 25.02.2009 17:44:18 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Killerwave näiteks eile ei tulnud VTOL-is silm-silma vastu võitlema, kuigi ettepaneku talle saatsin kuulirahe näol
Püüdis raketti ikka salaja p...e lasta, aga õhuduellist keeldus. icon_smile.gif

Ei näinud küll kutset sinu poolt vb olin ametis et mitte tähele panna chat sõnumeid icon_rolleyes.gif Tõsi ta on et sulle selja taha ronisin ja tuld andsin nig siis sai väike duell maha peetud ning ajasin sind kuni baasini taha ning kuna mu vtol oli terve ja sinu oma paras mäsa siis lendasin kiiremini ja küljelt andsin tuld. Mis lõppes kahjuks sellega et liialt lähedale sattudes(vb 50m) jäi korra mäng kinni ja põmm. Ütle mis sa ütled aga tahtlik see EI olnud. Olen viimase paari päeva jooksul kogenud mõningast lambist lagi Warsis. Vb asi uutes nvidia WHQL drivudes mis hiljuti välja tulid ja mis ma ka proovi mõttes peale panin, vb milleski muust. icon_confused.gif

Vb olen ka liitumas...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.02.2009 19:36:34 vasta tsitaadiga

Sai tumbuseri ja windsurferiga veits pelatud NH-s.Kuna ma päris roostes hetkel, siis midagi rõõmustavat polnud.Hakkasime seal vaidlema team chatis,et kumba võtta.Kas proto või energy sited.Nagu näha oli mul lõpuks õigus.Oleks pidanud vaenlase energiiakogumist takistama selle asemel,et mõttetult protot rünnata icon_confused.gif

tumbuser sai lõpuks üldse kicki icon_neutral.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler

Mul on ikka annet krt icon_evil.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Otto E.
HV veteran

sõnum 25.02.2009 20:11:20 vasta tsitaadiga

Eks tulen ka siis. icon_wink.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 25.02.2009 20:56:06 vasta tsitaadiga

Ma lähen servusse.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 25.02.2009 21:51:40 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Sai tumbuseri ja windsurferiga veits pelatud NH-s.Kuna ma päris roostes hetkel, siis midagi rõõmustavat polnud.Hakkasime seal vaidlema team chatis,et kumba võtta.Kas proto või energy sited.Nagu näha oli mul lõpuks õigus.Oleks pidanud vaenlase energiiakogumist takistama selle asemel,et mõttetult protot rünnata icon_confused.gif

Sul oli õigus jah, energiad oleks pidand hoidma enda käes ja siis nottima neid kes välja ronivad võtma. Kicki sain kah, läksin lausa tulivihaseks ja hakkasin hullult tänitama icon_redface.gif kui kaks korda mul lasti vtol baasis rpg-ga puruks. Tänitamise eest saingi kicki. Paras. Kasulikum on üldse lõuad hoida kinni ja võtta asja sedapsi, et vastasel on free fire igal pool. Huvitav kuidas sellega on, kas lukustunud rakett, mis lennumasina sabas jookseb baasi sisse on baserape või ei nende jaoks.

Kle tomorrow, kas sa ei tahaks skypet sisse seada mängu ajaks. Saadav mänguline kasu ja heaolutunne tapetud vaenlaste hulgast kaalub suure tõenäosusega üles raadiosidega seotud jamad, nagu mõnikord pingelistel mänguperioodidel närviliseks muutuv ja keelt mittetalitsev tiimikaaslane icon_smile.gif

.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 25.02.2009 22:06:28 vasta tsitaadiga

ott kuhu kadusid? icon_biggrin.gif coastis oli ikka väga lahe möllata päris palju rahvast tuli, battlefield ajas kahjuks ära kõik
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 25.02.2009 22:26:15 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
ott kuhu kadusid? icon_biggrin.gif coastis oli ikka väga lahe möllata päris palju rahvast tuli, battlefield ajas kahjuks ära kõik

Battlefield tuleks maha võtta listist kui väike servu, jäägem pigem pisikeste mappide juurde.
tagasi üles
Otto E.
HV veteran

sõnum 25.02.2009 22:32:18 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:

Lihtsalt ei jõudnud enam, pea ka täiega valutas. Ehk homme saab kauem. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 201
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.02.2009 05:37:53 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
Kle tomorrow, kas sa ei tahaks skypet sisse seada mängu ajaks. Saadav mänguline kasu ja heaolutunne tapetud vaenlaste hulgast kaalub suure tõenäosusega üles raadiosidega seotud jamad, nagu mõnikord pingelistel mänguperioodidel närviliseks muutuv ja keelt mittetalitsev tiimikaaslane icon_smile.gif

Teengi homme seda jah.Loodan,et mu mikker jõuab kah homme kohale.Nädalavahetusel saan ehk juba ise mõned sõnad öelda icon_smile.gif .A muidu võin praegu kah juba ära teha eksole?.Ise küll midagi öelda ei saa aga vähemalt kuulen mis sa räägid icon_biggrin.gif .Selles mõttes isegi ühepoolnegi raadioside on kasulikum kui mittemidagi icon_wink.gif

EDIT.Sai üks kiire mäng tehtud NH-s.
Spoiler Spoiler Spoiler

Mingi loll NH liige käis pinda icon_mad.gif : .Ok ma olen pmst nõus,et penalty box jalaväelaste tulistamise eest.Küll üritasivad ming rpg-ga maha võtta aga iga kord killisin ära.Siis läksid vist kaebama ja sain penalty icon_lol.gif .Aga sellega pole küll nõus,et ta üritas mind ära killida VTOL-ga(sama kes pärast 5 killi jagas) ja kui mu damage oli üle 90% nukesin meid mõlemaid ära.See on reeglitega täiesti lubatud.Ootasin isegi,et damage saaks üle 90%.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 26.02.2009 10:22:02 vasta tsitaadiga

te skype asemel teamspeaki v ventrilot ei soovi kasutada? mul muidu mõlema serverid üleval. skype'i kvaliteet jama ja ei saa nuppu rääkimiseks kasutada
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2009 23:56:43 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
te skype asemel teamspeaki v ventrilot ei soovi kasutada? mul muidu mõlema serverid üleval. skype'i kvaliteet jama ja ei saa nuppu rääkimiseks kasutada

Kvaliteet kärab küll mis jutt et jama, aga minu jaoks on skype eelisteks: see asi lihtsalt töötab, on ülimugav ja lihtne kasutada. Pole vaja midagi kruttida, seadistada, menüüdes sobrada, kalibreerida. Lükka lihtsalt sisse ja räägi. Kõik tekst tuleb kohale ja saab vajalik öeldud ka siis kui on kõige rajum tulevahetus. Et ei saa nuppu kasutada rääkimiseks? See nupu asi on muidugi hea argument. shocking.gif

.

viimati muutis tumbuser 27.02.2009 00:02:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.02.2009 00:01:41 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:
mannatera kirjutas:

Kvaliteet kärab küll mis jutt et jama, aga minu jaoks on skype eelisteks: ülimugav ja lihtne kasutada. Et ei saa nuppu kasutada rääkimiseks? See nupu asi on muidugi hea argument. dog.gif eusa_wall.gif

Ega teisigi nagu näiteks teamspeaki pole keeruline kasutada, sama lihtne kui skype. Lihtsalt rohkem võimalusi. Nupu varianti eelistan liigse möla vältimiseks kui näiteks NHs mängin. Pole vaja neil kõike ka kuulda icon_wink.gif Eks ta selle mõttega olegi ju, privaatsus icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 27.02.2009 00:34:45 vasta tsitaadiga

No pagan, ma paljust ilma jäänud nagu näha icon_smile.gif

Nädalavahetusel kinni, kuid nädala sees olen küll valmis lammutama 8)

tumbuser skype hakkas sul tääle, kuid see ei töhenda et kõigil hakkab. Mina ei saanudki seda korralikutlt tööle just selle pärast et liiga vähe seadeid on. Heli jäi veidralt jõuetus ja midagi oli veel. Ventrilos paned paika ja korras icon_wink.gif thumbs_up.gif

Aga eks ta maitse asi ka icon_biggrin.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.02.2009 01:28:38 vasta tsitaadiga

Sai siis täna Killerwave ja windsurferiga NH-s pelatud 8) :
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.02.2009 11:27:23 vasta tsitaadiga

Viimasel ajal on olnud taas rohkem juhtumeid kus toimub cheatimine ja seda nüüd ka SSM kaitsega servudes. Seega taas on tekkinud olukord kus pole keegi enam kaitstud ja cheati kirjutajad taas ette jõudnud kaitsest. Kõige rohkem on nähtud viimasel ajal speedhack või speedhack + cloak seega väga raske näha vastastel. Ka freeze pistol ning smg kasutuses. Kõige hullem mis laialt kõigile saadaval on Longpoke hack mis annab kasutajale võimaluse kasutada kõikvõimalikke hacke (koos ja erinevates kombinatsioonides), mis valmis mõeldud ning korraldada tõeline kaos ning häving serveris. Võib lõppeda serveri crashiga...
Õnneks NH serveris pole veel selliseid kujusid märganud, aga sealne kaitse on "veidi" tõhusam ka kui lihtsalt SSM. Loodame, et see nii ka jääb.

Igatahes hoidke silmad lahti ja ärge käige lambikates servudes. (hoidke eemale ka Freeweapons servudest, seal neid alati olnud)
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.02.2009 11:30:53 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Viimasel ajal on olnud taas rohkem juhtumeid kus toimub cheatimine ja seda nüüd ka SSM kaitsega servudes. Seega taas on tekkinud olukord kus pole keegi enam kaitstud ja cheati kirjutajad taas ette jõudnud kaitsest. Kõige rohkem on nähtud viimasel ajal speedhack või speedhack + cloak seega väga raske näha vastastel. Ka freeze pistol ning smg kasutuses. Kõige hullem mis laialt kõigile saadaval on Longpoke hack mis annab kasutajale võimaluse kasutada kõikvõimalikke hacke (koos ja erinevates kombinatsioonides), mis valmis mõeldud ning korraldada tõeline kaos ning häving serveris. Võib lõppeda serveri crashiga...
Õnneks NH serveris pole veel selliseid kujusid märganud, aga sealne kaitse on "veidi" tõhusam ka kui lihtsalt SSM. Loodame, et see nii ka jääb.

Igatahes hoidke silmad lahti ja ärge käige lambikates servudes. (hoidke eemale ka Freeweapons servudest, seal neid alati olnud)

Cheatidega või ilma,cheaterid sakivad icon_lol.gif .Nad ei oska mängida lihtsalt.Isegi cheatides saavad valusalt owni thumbs_up.gif

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.02.2009 11:34:16 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Cheatidega või ilma,cheaterid sakivad icon_lol.gif .Nad ei oska mängida lihtsalt.Isegi cheatides saavad valusalt owni thumbs_up.gif

Kahjuks nii see alati ei ole ning millest kõige rohkem kahju on et nad rikuvad ka sinu mängu icon_evil.gif
Ürita tuvastada ettevaatlikku, kuid samas osavad aimbot venda mõnes servus ja tee vahet kas tüüp on pro või cheater sest leidub vendi kes lasevadki pähe enamasti ning sa ei saa arugi kui kukud. Eile nägin NH servus kuidas üks vana ja tuntud mängija seal jooksis ja hüppas Snaiper püssiga ringi ja lasi hüppe pealt ilma sihtimata mitmesaja meetri pealt pähe, veider on aga ei tahaks uskuda et tegu cheateriga. Samas krt seda teab, nagu ma ütlesin varem et cheaterid taaska varem kaitstud servudes ja kui tegelane veel teada ja tuntud aus vend siis seda reputatsiooni ära kasutada oleks eriti alatu.
Cheateritele tuleks tublisti tappa anda.
icon_rolleyes.gif

viimati muutis Killerwave 27.02.2009 11:41:01, muudetud 2 korda
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.02.2009 11:36:09 vasta tsitaadiga

Tomorrow naeratab iga kord kui maailmas sureb järjekordne cheater icon_biggrin.gif
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 27.02.2009 15:07:18 vasta tsitaadiga

panin labi servule ka alguse relvad, et ei sünniks päris tühjade kätega.

Cheaterite teema on jah kurb. Selle probleemi eemaldamisele aitaks kaasa mängu tootja poolt mängu sisseehitatud anti-cheati tõhusamaks muutmine. Aga kahjuks on nii, et kui mäng lettidele jõuab siis sellest hetkest kaob ka normaalne tugi mängule icon_sad.gif Veidike patche lastakse välja mis enamlevinud bugid ära parandab aga anti-cheat jääb tihtipeale selliseks nagu see "tehasest" välja tuli.

Tootjad kahjuks ei taju, et cheatimise võimalus ongi kõige suurem bug mängus üldse.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 27.02.2009 15:52:46 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:

Cheaterite teema on jah kurb. Selle probleemi eemaldamisele aitaks kaasa mängu tootja poolt mängu sisseehitatud anti-cheati tõhusamaks muutmine. Aga kahjuks on nii, et kui mäng lettidele jõuab siis sellest hetkest kaob ka normaalne tugi mängule icon_sad.gif Veidike patche lastakse välja mis enamlevinud bugid ära parandab aga anti-cheat jääb tihtipeale selliseks nagu see "tehasest" välja tuli.

Tootjad kahjuks ei taju, et cheatimise võimalus ongi kõige suurem bug mängus üldse.

Peab lootma et kohalikud sriptijad taas uue SSM versiooni välja varsti lasevad. Crysise "tehase" anti-cheat on ammu unustatud.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.02.2009 15:56:38 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:

Huvitav mõte,et anda algajatele(PVT) kõige võimsamad(mitte tac/alien) relvad ja mida kõrgema ranki saad seda vähem(ja lahjamad) relvad icon_razz.gif

tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 27.02.2009 17:19:26 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Ventrilos paned paika ja korras

ma võin ka ventrillot kasutada kui mõni pakub tiimtööd, aga siis peaks ta andma seletuse kuidas asja käima panna, koos lingi ja paroolidega. icon_smile.gif
Kunagi töötas mul arvutis hamachi, selle kaudu oli ka miskitmoodi võimalik rääkida.

praegu lähen aga siis hetke parimasse crysise servusse pelama. Kasutan, nagu alati, mingit jaburat nime. ananas coco vms icon_smile.gif

.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 27.02.2009 22:12:02 vasta tsitaadiga

Sai ka NH's veidike madistatud:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 28.02.2009 10:10:45 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
Sai ka NH's veidike madistatud:
Spoiler Spoiler Spoiler

Jumala head statid. Sa oled neid kõiki, isegi tugevaid seal nuhtlend nagu issanda vits icon_smile.gif

.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.02.2009 22:30:09 vasta tsitaadiga

Sai koos tumbuseri ja windsurferiga möllatud NH servus 2-3 sessiooni.

tumbuser kirus mind vist kenasti,et mitu korda tema VTOL-i taevast alla tõin icon_razz.gif .Ühe korras tavalise battletankiga icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.03.2009 01:25:23 vasta tsitaadiga

Sai taas mõned vahvad mängud tehtud täna, kuigi viimane oli suht nadi kuna vaatasin filmi ja mängisin vaid pauside ajal icon_razz.gif Ja kahte asja ei saa korralikult teha...
Igatahes hommikupoole nägin windsurfer-i ja õhtul oli mängus sees tomorrow.

Täna ka väikest viisi pidupäev, valiti täisõiguslilkuks NH liikmeks 8)
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.03.2009 01:46:43 vasta tsitaadiga

Heh njah.Kes nägi see nägi.Killerwave ja tumbuser olid vist sees sel ajal icon_lol.gif .Sain NH-st kicki, kuna hakkasin adminne omama juba icon_lol.gif .Tasuks tähelepanu pöörata asjaolule,et niikaua kui minu statid olid tugevalt negatiivsed ei huvitanud kedagi kus ma olen või mis teen,aga kui ma läksin USA baasi lähedale mäe otsa ja hakkasin vaheldumisi AAA ja Gauss tankiga NK mehi(ka adminne) taevast alla tooma,siis muutusin kohe probleemiks No.1 icon_rolleyes.gif .Lõpuks andis mingi p3ng nimeline tegelane kicki kuna ma "olevat tulistanud baasialast"(peeti silmas,et baasi turretite kaitse all olin).Mis on muidugi 70% bullshit .Turretid tõesti kaitsesid mu vasakut külge või sõltuvalt asendist seljatagust.Igatahes nõrga närvikavaga tegelane see peng.Mängijana võib ta hea olla aga ei saa psühholoogilise pingega vist hakkama icon_lol.gif

Lõpuks viskas kopa ette minul kah.Polnud mõtet täna enam edasi üritada midagi.Mõttetu ju nii mängida kui teed ükskõik mida ja kui neile ei sobi siis tekib õhust äkki reegel mis selle keelatuks muudab.Normaalses mängus on mõeldamatu,et reeglid muutuvad keset mängu.A noh lähen ikka rahulikult naeratades magama icon_lol.gif thumbs_up.gif

Killerwave-le minu poolt palavad õnnitlused siis bow.gif

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.03.2009 02:04:15 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Heh njah.Kes nägi see nägi.Killerwave ja tumbuser olid vist sees sel ajal icon_lol.gif .Sain NH-st kicki, kuna hakkasin adminne omama juba icon_lol.gif .Tasuks tähelepanu pöörata asjaolule,et niikaua kui minu statid olid tugevalt negatiivsed ei huvitanud kedagi kus ma olen või mis teen,aga kui ma läksin USA baasi lähedale mäe otsa ja hakkasin vaheldumisi AAA ja Gauss tankiga NK mehi(ka adminne) taevast alla tooma,siis muutusin kohe probleemiks No.1 icon_rolleyes.gif .Lõpuks andis mingi p3ng nimeline tegelane kicki kuna ma "olevat tulistanud baasialast"(peeti silmas,et baasi turretite kaitse all olin).Mis on muidugi 70% bullshit .Turretid tõesti kaitsesid mu vasakut külge või sõltuvalt asendist seljatagust.Igatahes nõrga närvikavaga tegelane see peng.Mängijana võib ta hea olla aga ei saa psühholoogilise pingega vist hakkama icon_lol.gif

Lõpuks viskas kopa ette minul kah.Polnud mõtet täna enam edasi üritada midagi.Mõttetu ju nii mängida kui teed ükskõik mida ja kui neile ei sobi siis tekib õhust äkki reegel mis selle keelatuks muudab.Normaalses mängus on mõeldamatu,et reeglid muutuvad keset mängu.A noh lähen ikka rahulikult naeratades magama icon_lol.gif thumbs_up.gif

Killerwave-le minu poolt palavad õnnitlused siis bow.gif

Sina olidki siis see tüütus seal mäel oma AA tankiga.
Muide sa olidki ju baasi alas icon_rolleyes.gif Vähemalt osa ajast. http://img260.imageshack.us/my.php?image=usbaseareaqu3.jpg
Üldiselt niisama kicki ikka ei anta seal. Alati peab mingi põhjus olema, et seda ära teenida. Kas siis lasta oma baasialast, vägistada punkreid vtoliga või teha midagi kolmandat. Lihtsam on lihtsalt järgida reegleid ja isegi mitte teha asju mis on kõüistavad või vastavalt olukorrale erinevalt tõlgendatavad. Hoiad endal igast jamasid ära. Pigem mine sirge seljaga otse vaenlasele vastu ja kõik on ok. icon_wink.gif

Ja tänud õnnitluste eest beer_yum.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.03.2009 02:23:49 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Sina olidki siis see tüütus seal mäel oma AA tankiga.

Jah.Mul läks meelest ära,et sa ei näinud mu nime kui ma sind tulistasin
Killerwave kirjutas:
Muide sa olidki ju baasi alas icon_rolleyes.gif Vähemalt osa ajast. http://img260.imageshack.us/my.php?image=usbaseareaqu3.jpg

Kahtlane koht jah.Ma ei saa öelda,et ma kindlalt ühel või teisel pool joont oleks olnud.Aga sa liige.Anna neile teade edasi,et muutku selle väikese mäe teine pool kah baasialaks ja probleem lahendatud icon_exclaim.gif .Ütle,et XNA nõuab seda muudatust icon_lol.gif thumbs_up.gif
Killerwave kirjutas:
Üldiselt niisama kicki ikka ei anta seal. Alati peab mingi põhjus olema, et seda ära teenida. Kas siis lasta oma baasialast, vägistada punkreid vtoliga või teha midagi kolmandat. Lihtsam on lihtsalt järgida reegleid ja isegi mitte teha asju mis on kõüistavad või vastavalt olukorrale erinevalt tõlgendatavad. Hoiad endal igast jamasid ära. Pigem mine sirge seljaga otse vaenlasele vastu ja kõik on ok. icon_wink.gif

Põhjus miks ma üldse AAA-ga mäele ronisin oligi selles,et NK mehed julmalt pommitasid proto piirkonda.Mingi 2-3 lennumasint alati tiirles.Sain ka ise 3+ kord nii surma,et punkrist nina välja pistsin mingi vend rapes ära kohe icon_lol.gif .Viskas kopa ette.Ronisin mäele ja tegin taeva puhtaks.Tenebro lasi mind C4-ga korra õhku ja tised üritasid kah.Igatahes tükk aega oli meeldiv ja vaikne kus ei tiirelnud mingid parsad taevas pidevalt ja ei killinud mu meeskonna(enamasti ilma rpg-ta liikmeid 8) )

tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 02.03.2009 10:13:11 vasta tsitaadiga

Eks ma vaatan mis teha annab selle ala suhtes icon_razz1.gif Igatahes oleks sa mujal olnud oma AA ga poleks probleemi aga seal kus sa olid tulistasid ka kodu turretid mis teevad palju AIAI icon_wink.gif ning sinu juures oli ka ref masin kus spawnis RPGdega vendasid pidevalt. Suht surmav kombinatsioon Vtolile. Oleks pidanud RPG võtma ja kaugelt kõik masinad maha nottima, oleks rahu majas olnud icon_wink.gif aga tol momendil ei tulnud enam selle peale, hiline õhtutund ja väsimus icon_rolleyes.gif
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 03.03.2009 11:31:28 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

tumbuser kirus mind vist kenasti,et mitu korda tema VTOL-i taevast alla tõin icon_razz.gif

Mina sind ei kirunud, see oli vapper Korea sõjamees, kes seda USA tanki kirus, mis seal turretite kaitse all mõnules. Võin kinnitada et ta oli jube vihane ja ütles, et sa krdi jänki roni parem baasi keskele ja lase sealt siis on turvalisem. Noh jah, ma saatsin sinu persooni tabama hiljem mingi 3 korea assassinit, aga need löödi kõik kasti, üks jõudis isegi kohale ning kasutas c 4, aga sai õnnetumal kombel surma. Rohkem katsetada ei antud --- sind kickit välja. See väljakickimine ei ole isegi alatu ---- ma võtan seda kui clanmaster-GM overrules -- aga nuubilik on see küll. Eriti kui NH vennad ise kasutavad seda piirkonda usinasti kui US-d pelavad. Kui Koread pelavad, siis on raudselt üks tank nende baasi eesotsas oleval mäel - sinna VTOL-iga minna on sama surmav kui XNA tanki järele. icon_smile.gif

___

Eile juhtus üks õpetlik lugu, Killerwave nägi mu sisemise tühjuse ja dark side ära.

NH klann omas ühes mängus alguses kõike ümberringi, minu tiimi sisselogivad noobid jooksid pea kohe servust hirmuga välla, proto kohal oli kolm vtoli-raisakotkast, bunkrit tulistas pidevalt 1-3 tanki aga vastu pidasime. Mul oli koostöö kahe venelasega kes pidasid hambad ristis punkris vastu - olin neile lubanud et teen ainult AA-d või VTOL-e. Alguses tegin mingi 4 AA-d ja lasin alla 3 vtoli - aus vahetus icon_biggrin.gif Teades, et Killerwave on vastaste tiimi hing - innustab kõiki jne. - ja ta oli ka teamleader, niiöelda pealik, nägin meie kaotuste peamist põhjust.

Probleemi olemus meie tiimile oli neetult liigselt innustunud vastase juht, mitte VTOL-id ega NH raadio-teamspeak, mõtlesin et nüüd pole päästmist muud kui tuleb tema keskendumisele, enesevalitsusele ja moraalile vesi peale tõmmata. Võtsin siis Korea eriüksuse pealikuga raadio teel ühendust ja nimetasin teda kõigepealt munckiniks.

http://www.fairplaygames.com/pics/munchkin_cover.jpg

Paistis et see nagu ei toimind väga, tegin vtoli ja lasin ta tanki vastaste vtoliparve keskelt sodiks ning ütlesin nuuuuub. See toimis. Killerwave sai pahaseks koledasti, ütles et see ei ole enam ilus ja et on mus pettunud, ning ta statid kukkusid pärast seda mis kole. Aga mis peamine, vastase tiim hakkas ikka ka vastu korralikult pasunasse saama.

Aga solvumine on ülearu - vastase tiim irvitas ikka kõvasti meie tiimi üle, ka NH-vennad, kasutades vestlemiseks allchatti. Ja siis kui sai sama mõõduga tagasi antud, oli moraal kohe käpuli. Kus see häbi ots ja algus, kui enne sai omatud neid, kes olid "puppets" ja "nubs", need tulevad ja viskavad su protost välja, ja siis mapi teistest strat kohtadest järele. icon_biggrin.gif

.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.03.2009 11:54:48 vasta tsitaadiga

tumbuser kirjutas:

http://www.fairplaygames.com/pics/munchkin_cover.jpg

Paistis et see nagu ei toimind väga, tegin vtoli ja lasin ta tanki vastaste vtoliparve keskelt sodiks ning ütlesin nuuuuub. See toimis. Killerwave sai pahaseks koledasti, ütles et see ei ole enam ilus ja et on mus pettunud, ning ta statid kukkusid pärast seda mis kole. Aga mis peamine, vastase tiim hakkas ikka ka vastu korralikult pasunasse saama.

Aga solvumine on ülearu - vastase tiim irvitas ikka kõvasti meie tiimi üle, ka NH-vennad, kasutades vestlemiseks allchatti. Ja siis kui sai sama mõõduga tagasi antud, oli moraal kohe käpuli. Kus see häbi ots ja algus, kui enne sai omatud neid, kes olid "puppets" ja "nubs", need tulevad ja viskavad su protost välja, ja siis mapi teistest strat kohtadest järele. icon_biggrin.gif

Sa pingutad ja leiutad küll üle praegu. icon_neutral.gif See et ma kommenteerisin sinu kommentaare Meie tiimi lambikas sõimamises(detailidesse ei lange), ilus see polnud ja ka kohalikele see väga ei meeldinud, ei tähenda et ma oleks solvunud. Ma lihtsalt väljendasin enda mõningast pettumust. Minu silmis olid/oled sa aus ja hea mängija kes küll vahel harva keelt kõvasti pruukima võib hakata aga seda vaid korraks ja mingi kindla ning tõenäoliselt enamasti arvestatava põhjuse tagajörjel, aga mitte kogu mängu jooksul ja suht lamedate väljaütlemistega.

Ning veel see et minu statid hakkasid alla käima selle tõttu(kas hakkasid me_noot.gif , ning mis neist stattidest sa pidevalt ajad? ) et sa ütlesid noob enda arust peale minu tankiga õhku laskmist icon_rolleyes.gif Mida ma ei mäleta et oleks näinud chatis icon_neutral.gif siis naljad on sul tõesti head icon_lol.gif

Ära näe kõigis asjades mida sa teed suuri ning muutvaid tagajärgi näiteks kas või suvalisele mängukesele esmasp. õhtul. Sa ju isegi näinud et tiimide ülemvõim muutub seal servus(kuna pikk mäng) üldiselt mitu korda ja kui üks tiim muutub jälle liiga mugavaks ja hakkab igavusest lollusi tegema ning jookseb laiali siis kaotataksegi proto ja saadakse sisse ja vastupidi. Aga see ongi asjade loomulik käik.

ot:
BTW ma ei mäleta et te oleksite meie baasini nukega jõudnud icon_wink.gif ehk meid omanud, lol

Muide jääb hoopis selline mulje et sa tunned end väga puudutatuna kui keegi(olgu NH vms mängija) sulle nub või mõne muu väikese sõna poetab, miks muidu sellest nii palju kisa-kära tõsta?
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 03.03.2009 12:24:11 vasta tsitaadiga

Oh teid küll icon_lol.gif

Täna tulen ka vist mängu, kui jaksu on ja oman kõik ära 8)

Peale 6h mängimist, kui refleksid taastuvad icon_smile.gif

tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 03.03.2009 12:58:31 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
?

Ma ärritun siis kui keegi rikub reegleid. Täpsemalt siis hakkan ma karjuma appi kõigepealt. Ja siis ärritun kui ei reageerita. Ja see esmaspäeva mängukeses need kolm vtoli lasid ikka üsna lõdva randmega rakette punkri ümber et mitte öelda sisse ja pihta. Ja siis ronisid mitu tanki basearea-sse tee ristumiskohta ning uhasid sealt. Mida siis? Autosid loomulikult. Kaks tanki - üks AA ja üks battletank olid isegi nii edulised, et tulistasid tammi pealt meie baasist väljuvaid autosid ning ka seesolevaid autosid. Kas meid kuulati? Ei, loomulikult mitte, need tankid tuli endal ära kustutada. Kogu adminide punt oli nii ametis d4 bunkri vallutamisega, et "puppetite" hädakisa tähele ei pandud ja kuulda ei võetud. Siis veel mingid kaks jalaväelast RPG-dega. Aga kui ühel usakal sai hing täis ja teatas et nüüd aitab, läks korea tunnelisse tankiga vastuseks ning sai kicki. Mis sa arvad, kui puudutatuna ma end tunnen kõige selle peale ja kas asun lambika silte kleepima?

Tegelikult oleks jummala hea kui kõik NH klannikad oleksid ühes tiimis aga üks admini õigustega NH mängija oleks teises tiimis ja paneks selliseid asju tähele. Mõnikord ongi see nii ja siis on lausa lust mängida. Olen näinud kuidas NH vend lükkab enda tiimikaaslase kiciga välja või saadab penalti. icon_smile.gif

___

Mis suured muutvad asjad? Elu koosneb pisiasjadest. Näiteks sellistest et kui 3 vtoli sul pea kohal tiirleb siis jalaväelaste edenemine aeglustub või peatub sootuks. Kui aga mäenõlvale ronib mitte küll progamer, aga üksainus keskmine mängija AA kangide taga ning teeb seda pühendunult pool tundi järjest uuesti ja uuesti surmadest hoolimata, siis need VTOL-id kas lõpetavad täpsusküttimise ja ehk isegi kaovad mapi teise serva või nad lastakse alla. Ning jalavägi saab edasi liikuda ja proto vallutatakse. Vaat sellised pisiasjad muudavadki mängu käiku.

___

killratio langemise lugu...kui ei mäleta, siis ei mäleta. icon_smile.gif

.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.03.2009 14:50:42 vasta tsitaadiga

Eile võetigi pärast üks vastutusele ning ranked death-e said ka teised vtoliga bunkri ahistajad. Mis puutub baasi alas tulistamisse siis sellest tegin täna ka tõsisema teema nende kohalikku foorumisse. Muide, teil passisid osad tüübid tankidegaNK tunnelis mis keelatud koht ning samuti ka gauss tankiga tammil kust nad lend ja maa masinaid tulistasid seega JAH, vahva.

Selles et ma kogu mitme tunnise mängu jooksul 21 surma sain ei näi mulle küll kuidagi halb, eriti kui maha sai pea 5 korda rohkem löödud teisi. Ning et viimased pooled surmad tulid pigem 2/3 mängu jooksul icon_rolleyes.gif Ei näe mingi langemist, pigem vastupidi. Üldiselt mis vahet sel on.
tagasi üles
tumbuser
Kreisi kasutaja

sõnum 03.03.2009 16:17:27 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Eile võetigi pärast üks vastutusele ning ranked death-e said ka teised vtoliga bunkri ahistajad. Mis puutub baasi alas tulistamisse siis sellest tegin täna ka tõsisema teema nende kohalikku foorumisse. Muide, teil passisid osad tüübid tankidegaNK tunnelis mis keelatud koht ning samuti ka gauss tankiga tammil kust nad lend ja maa masinaid tulistasid seega JAH, vahva.

Kle, ma tulistasin ise ka baasi lähedal - lasin puruks seal usa pseoudotanki, mis korea vtolide peale plõksis ja siis tulistasin veel - mingite teie jalaväelaste pihta, kes seal tulevahetuse olid organiseerinud tammi ees murul (selle puhul tõest ei tea, kes oli algataja) ja siis tulistasin veel: lasin puruks ühe baasi sisse tulistava korea battletanki. Formaaljuriidiliselt rikkusin kolmel korral reegleid.

Ma arvan, et rikkumisi jääks vähemaks kui karistus oleks kiire ja vältimatu ja reeglid rohkem realistlikkust arvestavad, mitte poolikud ja segased ning selleläbi kergesti rikutavad.

Näiteks see huvitav 1.2 reegel, mis vist kirjeldab omamoodi suluseisu. No ütle kuidas peaks nuketanki juht teadma, kas baasis on rahvast või ei?

1.3 reegel on omapärane selle poolest, et ala tähistav punane jutt on kaardil tõmmatud küll US baasi ette, aga baasi tagant vist võib kõmmutada, nagu NH vennad teinekord teevad, ronides kaljude servadele - punane jutt ei ulatu nimelt mapi servadesse välja, ega moodusta ka suletud piiirkonda.

Korea poolel on veel segasem värk - base area on märgistatud sildiga BASE-AREA, aga inimene pole hiromant, et ta reegli kirjutanud NH vennast saaks piisavalt aru, kus on siis täpselt selle area algus ja lõpp Näiteks mina võinuks tõlgendada aliast "User Rus" kasutava mängija tegevust - ajab oma spawnicv mäenõlvale korea tunneli kohale ja asub sealt kõmmutama RPG-ga USA base areas rippuvat vtoli - reeglite rikkumisena icon_smile.gif. Kui hästi tahta siis võib seda korea base-aread pikendada kuni protoni välja. Aga mänguterritooriumi jääb nii väheseks ju, ok võibolla on see taotluslik - minimesa. Aga ikkagi tuleb selgelt tähistada piir. SELGELT. Sest enne kui nõuda reeglite täitmist, tuleks reeglid ikka teha nii, et need on üheselt tõlgendatavad.

Punkrite piirkond on küll täpselt tähistatud. Miks siis baasipiirkonda ei saa? Kui mul oleks võimalus NH klannile nõu anda, siis soovitaks seda vanaaegset põhimõtet - oma territoorium on see kuhu ulatub sinu mõõk või kahurituli. Näiteks 12 meremiili kaugusele ulatuv territoriaalmere rahvusvaheline reegel tuli sellest, et kunagi lasid kindluses asuvad kahurid 12 miili peale ja mitte enam bounce.gif . Et siis keeraku turretite laskekaugust vähemaks ja tähistagu see piir piltide peal ka täpselt punase joonega, mis kas moodustab kinnise ringi või ulatub siis mapi servadesse.

Kõige lihtsam oleks see, et keelat ala on betoonmüüri taga ja kahurid katavad mingit paarikümmet meetrit selle ees. Mujal liikumine on sinu enda riisikol, tee seal mis iganes pähe tuleb icon_smile.gif))

.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 03.03.2009 16:22:06 vasta tsitaadiga

Seda et nad turretite laskekaugust vähemaks võtaks ma kahtlen sügavalt. Pigem teha selgemad piirid baasialadel. Mis mu enda mõttevälgatus oli vahepeal, et luua serveripõhine minimap mesale ja kõik kes sisse logivad näevad seda moditud(ehk alad kus kehtib mingi teatud reegel ehk siis bunkrite ja baaside juures tähistada ära) mappi all nurgas. Iseasi kuidas seda niimoodi teha et kõik kes sisse logivad ei peaks alguses uut mappi faili tõmbama kus see moditud minimap sees on... icon_rolleyes.gif

Enivei midagi vahvat http://www.vimeo.com/1657181
Trickjumpi enam WARSis pole aga strafe jump on olemas, sai natuke harjutatud, pole lihtne midagi icon_confused.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: Crysis MP + Wars MP! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.