Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 372, 373, 374  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 24.02.2009 19:28:33 vasta tsitaadiga

linnuke oksal siristas et win7 jääb vabavaraks, kuid ma ei tea kui õige see jutt un.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mario.
HV Guru

sõnum 24.02.2009 19:38:05 vasta tsitaadiga

Ei ei ei
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 24.02.2009 19:49:33 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
linnuke oksal siristas et win7 jääb vabavaraks, kuid ma ei tea kui õige see jutt un.

Kus sellised linnukesed asuvad? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Dude .
HV Guru

sõnum 24.02.2009 20:29:33 vasta tsitaadiga

Tegelikult ju täitsa võiks olla selline väike Vista add-on, aga tegu on ikkagi Microsoftiga. icon_wink.gif
apelsin16
HV veteran
apelsin16

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.02.2009 21:04:22 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Tegelikult ju täitsa võiks olla selline väike Vista add-on, aga tegu on ikkagi Microsoftiga. icon_wink.gif

milleks?
tagasi üles
Helbeke
HV kasutaja
Helbeke

sõnum 24.02.2009 21:15:39 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:

mida sa tarbid?

Dude .
HV Guru

sõnum 24.02.2009 21:48:21 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
Dude . kirjutas:

milleks?

Tundub lihtsalt olevat selline asi, mis Vista oleks pidanud algusest peale olema. Peale selle, et asi *töötab* Vistast väga suuri erinevusi ei ole.

Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 24.02.2009 22:28:58 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:

Jääb? Mis ajast on windows olnud vabavara icon_neutral.gif
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 24.02.2009 22:36:26 vasta tsitaadiga

Seda ohtu ka ei ole, et Pisipehme Win7-me vabavaraks jätab. icon_lol.gif
tsihh
HV veteran

sõnum 24.02.2009 22:57:17 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:

Ega sa aja segamini jutuga, et sel aastal mingi ajavahemiku jooksul Vista ostnud saavad 7 upgrade'i endale tasuta?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 24.02.2009 23:06:18 vasta tsitaadiga

Ükskõik mis vista? Või toimud upgrade ka et ultimate to ultimate, home to home?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.02.2009 23:25:24 vasta tsitaadiga

sama edition. juuli lõpust alates hakkab see kampaania iirc.
sakinaga
HV Guru

sõnum 24.02.2009 23:28:08 vasta tsitaadiga

Siis võib juuli lõpus Vista ära osta. Vast on odavam, kui Win 7 alguses. Kehtib see üldse eraldi ostes?
tsihh
HV veteran

sõnum 24.02.2009 23:29:35 vasta tsitaadiga

Natuke jutu selle upgrade'i kohta http://www.tomshardware.com/news/windows-7-vista-free-upgrade,7018.html
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 24.02.2009 23:34:31 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Siis võib juuli lõpus Vista ära osta. Vast on odavam, kui Win 7 alguses. Kehtib see üldse eraldi ostes?

ainult OEM (e koos riistvaraga) puhul, mis on ostetud vahemikus 1. juuli 2009 - 1. jaanuar 2010

11 päeva tagasi sai siia teemase sama tomshardware link kopeeritud.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4964535#4964535

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.02.2009 23:41:55 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
Win XP Pro sp3:
kinni nupust kuni monitor mustaks: 11s
Lahti nupust kuni desktop: 1m 14s

profiiliraual:
Vista:58s
W7: 35s

W7 shutdown:11s

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4852010#4852010

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 25.02.2009 01:13:57 vasta tsitaadiga

vistal soovitaks ka teatud registry muudatused teha, nagu näiteks defaultis 20s delay shutdownile kindlustamaks programmide kinniminekut (mul 5s peale tõmmatud). käivitamise kiirendamiseks tmm kinni panna, mis kontrollib dual monitori olemasolu (~5-6s viivitab kauem).
tagasi üles
lauripoiss
HV kasutaja

sõnum 25.02.2009 10:41:02 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
lauripoiss, tee endale BETA mõiste selgeks.

Ega ma enda posti selle suunitlusega teinud, et ma ei tea mis asi on BETA vaid selle pointiga, et mul trehvas asi kuidagi kahtlasemalt töötama kui enamusel siin. Aga ma tegin ka clean installi ... teine katse oli Vista + W7 upgrade ja asi toimib palju paremini. Ehk on abi sellest kellelegi. icon_smile.gif

Väikseid tõrkeid esineb ala pilt telekasse jne aga see on nohu. Kui ma enne mõtlesin, et põrgusse panen Vista tagasi siis nüüd olen selle mõtte maha pannud.
tagasi üles
metrika
HV kasutaja

sõnum 25.02.2009 12:11:15 vasta tsitaadiga

oskab keegi aidata,üritan installida daemontoolsi või alckoholi, kuid kui installima panen siis nad tahavad restarti et jätkata,peale resa ei jätka installimist vaid alustab uuesti,ja nii koguaeg
tagasi üles
wicked
HV Guru
wicked

sõnum 25.02.2009 12:12:22 vasta tsitaadiga

metrika, poweriso
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 25.02.2009 12:15:07 vasta tsitaadiga

metrika kirjutas:
oskab keegi aidata,üritan installida daemontoolsi või alckoholi, kuid kui installima panen siis nad tahavad restarti et jätkata,peale resa ei jätka installimist vaid alustab uuesti,ja nii koguaeg

Ole hea ja loe esimest posti https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=365196

d3t kirjutas:
... kui mul on vaja image faili mountida?
Slysoft pakub ainsat töötavat lahendust Windows 7 praegusel hektel. Saad selle siit.

Mõni mode võiks selle lühendi tagasi arusaadavaks teha teemapealkirjast icon_exclaim.gif

lauripoiss
HV kasutaja

sõnum 25.02.2009 20:45:04 vasta tsitaadiga

Mul väike mure... müstilisel kombel ei saa ma ära kustutada W7 all paari vana faili... Failidel n peal Ready-Only aga seda ei saa ka maha võtta. W7 näitab et owner on system seda ka muuta ei saa. Keegi teab mingit lahendust asjale?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 25.02.2009 20:50:05 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=tg-jWQfJkpM&feature=related
Leidsin ja sobib win7 teemasse.. ehk kopi. icon_lol.gif
tagasi üles
Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 25.02.2009 22:37:30 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:

Nii ta on. Varsti on Windows sama kasutu kui OSX - Desktopil neli ikooni: IE,MSN,Games ja Fix Wireless, ning ongi 90%-l Windowsi kasutajatel probleemid lahendatud.
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 25.02.2009 23:17:46 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:

ma naersin kommentaaride üle rohkem, vid ise oli täitsa tavaline apple prügi.
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 25.02.2009 23:29:24 vasta tsitaadiga

Donut kirjutas:
MarioA. kirjutas:

Nii ta on. Varsti on Windows sama kasutu kui OSX - Desktopil neli ikooni: IE,MSN,Games ja Fix Wireless, ning ongi 90%-l Windowsi kasutajatel probleemid lahendatud.

minu arust on win igasugust prahti täis nt mediacenter, IE, moviemaker, windows meeting space jne. mõttetu praht.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 25.02.2009 23:47:02 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:
MarioA. kirjutas:

minu arust on win igasugust prahti täis nt mediacenter, IE, moviemaker, windows meeting space jne. mõttetu praht.

Kas AppleOS-is on ka midagi sellist nagu moviemaker, brauser, messenger, fotoeditimine, sisse ehitatud?

viimati muutis Mario. 25.02.2009 23:47:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 25.02.2009 23:47:41 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:
MarioA. kirjutas:

thumbs_up.gif

MarioA, vaid brauser
tagasi üles
wrx123
HV kasutaja

sõnum 26.02.2009 00:30:28 vasta tsitaadiga

Windows 7-ga on mul selline probleem, et programmid ei oska ketta teisel ehk Windows XP-le kuuluval partitsioonil faile muuta. Faile lisada ja kustutada saab, aga isegi notepad-ga ei saa olemasolevaid muuta. Pisut olen proovinud igasuguste kasutajaõigustega ka mässata, aga seni edutult.
Teistel ka sarnaseid probleeme on tekkinud? Mingeid soovitusi?

edit: Asi võib kuidagi loogilise ja primary partitiooni erinevusega seotud olla? Nimelt on mingil põhjusel Win 7 partitsioon loogiline, mitte primary.
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 26.02.2009 00:47:15 vasta tsitaadiga

00bandiit0 kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:
MarioA. kirjutas:

thumbs_up.gif

MarioA, vaid brauser

siinkohal meenutaks iLife'i (iMovie, GarageBand, iPhoto) mis iga mäkiga kaasa tuleb (tehniliselt võttes ei ole küll "sisse ehitatud" vaid n.ö. bundle)... ofc teostus ja tasemevahe on kõvasti Apple'i kasuks, iMovie't ja iPhoto't ei anna windowsi vastavate softijuppidega võrreldagi, kõrgem pilotaaž...

samas, jätame teema siiski Windows 7 peale... varem mainisin, et täitsa meeldiv on ka windows 7's dokki omada... üldiselt väga ei kurda, nüüd mõnda aega ka täismahus töökeskkonnas kasutanud, töötab nagu oodatud...
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.02.2009 01:48:17 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:

ja teiselt poolt tuleb linuxirahvas, kes kurdab, et windowsil on liiga vähe asju (ükskõik kas funktsionaalsuse või sama funktsiooni täitmiseks valiku osas) kaasas...

esiteks on enamik neist uninstallitav. teiseks eeldab inimene et arvutit ostes suudab see teatud hulka funktsioone out-of-box täita.
- media center on meedia tarbimiseks küllalt mugav abimees;
- ie on pisut rohkem kui brauser, kuna help ja explorer on üsna tugevalt ie baasil;
- movie makerit iirc vista/w7 enam ei ole, koduvideode jaoks kasutatakse sea üllatavalt palju minu kogemuse põhjal;
- meeting space on tundmatu asi, ei ole veel kuskil ette jäänud, w7 uus asi?

Donut
HV vaatleja
Donut

sõnum 26.02.2009 02:56:46 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:

ja teiselt poolt tuleb linuxirahvas, kes kurdab, et windowsil on liiga vähe asju (ükskõik kas funktsionaalsuse või sama funktsiooni täitmiseks valiku osas) kaasas...

Windowsil on rohkem "asju", seetõttu, et enamus linuxi asju on porditud windowsile nt. Cygwin. Ise ei kasuta ma ühtegi Windowsiga kaasatulevat lisaprogrammi. MS peaks keskenduma operatsioonisüsteemile, sest nagunii nad ei suuda võistelda teiste toodetega - Adobe CS - MS Expression
Flash - Silverlight
Mozilla,Opera,Webkit - IE
Java - .Net Framework
PHP,ROR - ASP
Apache,Lighttpd - IIS
VirtualBox,Vmware - Microsoft Virtual PC
MySql,Sqlite,PostgreSQL - MS SQL Server
Mitte ükski MS'i programm ei ole parem võistlejate omast - vastupidi, ometi sunnivad nad neid kasutama. Kas MS on üldse kasutanud kunagi kellegi teise osapoole väljatöötatud standardeid või programme või on see neile nii häbiväärne tegevus.
Enamus MS'i "programme" on bloated või on sinna poole suundumas, tõmmake endale Visual Studio 2010 preview kui ei usu - I dare you.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 26.02.2009 07:58:00 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
00bandiit0 kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:
MarioA. kirjutas:

thumbs_up.gif

MarioA, vaid brauser

siinkohal meenutaks iLife'i (iMovie, GarageBand, iPhoto) mis iga mäkiga kaasa tuleb (tehniliselt võttes ei ole küll "sisse ehitatud" vaid n.ö. bundle)... ofc teostus ja tasemevahe on kõvasti Apple'i kasuks, iMovie't ja iPhoto't ei anna windowsi vastavate softijuppidega võrreldagi, kõrgem pilotaaž...

samas, jätame teema siiski Windows 7 peale... varem mainisin, et täitsa meeldiv on ka windows 7's dokki omada... üldiselt väga ei kurda, nüüd mõnda aega ka täismahus töökeskkonnas kasutanud, töötab nagu oodatud...

Minu arust on mac igasugust prahti täis nt ilife, imovie, garbageband, iphoto. Mõttetu praht. thumbs_up.gif
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 26.02.2009 08:27:23 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
mks kirjutas:
00bandiit0 kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
Donut kirjutas:
MarioA. kirjutas:

thumbs_up.gif

MarioA, vaid brauser

Minu arust on mac igasugust prahti täis nt ilife, imovie, garbageband, iphoto. Mõttetu praht. thumbs_up.gif

oled sa üldse mac'i kasutanud? icon_lol.gif
tagasi üles
lauripoiss
HV kasutaja

sõnum 26.02.2009 11:18:06 vasta tsitaadiga

lauripoiss kirjutas:
Mul väike mure... müstilisel kombel ei saa ma ära kustutada W7 all paari vana faili... Failidel n peal Ready-Only aga seda ei saa ka maha võtta. W7 näitab et owner on system seda ka muuta ei saa. Keegi teab mingit lahendust asjale?

Sain jagu... Unlocker aitas!
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 26.02.2009 17:20:44 vasta tsitaadiga

Ee...no iLife pakett tuleb ikkagi juurde osta, oma eelmises postis mõtlesin neid asju, mis ongi sisse ehitatud. MarioA poolt viidatud asjad on vaja imo juurde osta siiski. Preview on hea asi, kuvab igast kraami mis vaja(pildid, pdf jne) windowsis jube tüütu pidevalt adobe reader tirida pärast installi. Ma kasutan pdf faile väga harva, kuid mõnikord vaja mingit väikest asja kähku vaadata ja kohe vaja sellepärast nt. adobe reader tirida, tüütu, muud midagi. Küllap mäkis on ka neid mõttetuid ja ebavajalikke softijuppe, kuid need ei torka õnneks nii tüütult silma koguaeg icon_biggrin.gif
Aga pisut OT-ks kisub küll hetkel...
W7 on piisavalt hea oma kaasasoleva softi poolest, eriti et Vistaga igast mõttetut jura kaasa tuli...7 on üldse igati viisakas ja tore asi, mugav kasutada ja ka muidu hea thumbs_up.gif
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 26.02.2009 17:26:30 vasta tsitaadiga

00bandiit0 kirjutas:

W7 on piisavalt hea oma kaasasoleva softi poolest, eriti et Vistaga igast mõttetut jura kaasa tuli...7 on üldse igati viisakas ja tore asi, mugav kasutada ja ka muidu hea thumbs_up.gif

vistal pole ka häda midagi. 8)
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.02.2009 17:49:54 vasta tsitaadiga

oot, misasjad w7st ära kadusid, mis vistal kaasas olid?
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 26.02.2009 17:51:58 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

media center vist, muidu täielik rip off vistats
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.02.2009 18:09:27 vasta tsitaadiga

7 Professional just sai omale Media Centeri, mida Vista Businessis enne ei olnud
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 26.02.2009 18:47:08 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
00bandiit0 kirjutas:

vistal pole ka häda midagi. 8)
nii ja naa, 7 on siiski parem icon_biggrin.gif
Kuigi seni kuni Vistat olen kasutanud, pole mingeid probleeme eriti olnud, kuid 7 on põhimõtteliselt paremaks tehtud vista, igati tore thumbs_up.gif
Jätkates Sinu mõttekäiku, XP-l pole ka midagi häda. icon_wink.gif
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 26.02.2009 19:18:13 vasta tsitaadiga

Selle uudise järgi võib Win7 tulla juba novembris 2009 ametlikult müüdile.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601204&sid=aOCBMAfXtj.E
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 26.02.2009 19:25:01 vasta tsitaadiga

00bandiit0 kirjutas:
XP-l pole ka midagi häda. icon_wink.gif

peale selle et ta jube vana on.
ot:
A-Circus. müüdile muidugi
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.02.2009 20:00:46 vasta tsitaadiga

A-Circus.: Kas on ikka mõtet novembrikuuni oodata. Eriti kui Windowsit lubatakse juba augustis.
"The English version of the OS will be available to system operators in August, and the Chinese version in October."
http://www.neowin.net/news/main/09/02/12/windows-7-moves-toward-august-2009-rtm

Aga eks näis, millise kuulutaja kuud või kuupäevad vett peavad. Sest pakutavat väljatulekut ennustatakse aprillist kuni aasta lõpuni icon_biggrin.gif
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 26.02.2009 20:30:42 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

* Several shell features including:
o Classic Start menu user interface
o Floating Deskbands (was deprecated in Windows Vista, now deskband can be only pinned to taskbar)
o Windows Media Player Mini-player (replaced with the new Jump list feature)
o Pinning default Internet Browser and E-mail client software programs on Start menu by default (programs can be manually pinned)
o The ability to disable grouping (placing next to each other) similar taskbar buttons
o The Invert selection menu item has been removed from the Edit menu of Windows Explorer
* Windows Photo Gallery, Windows Movie Maker, Windows Mail and Windows Calendar (in favor of downloading or using online the free respective Windows Live counterparts, which lack some features) although the Photo Viewer module of Windows Photo Gallery has been retained.
* Software Explorer feature of Windows Defender
* Removable Storage Manager (RSM) (applications dependent on it, such as NTBackup or the NTBackup Restore Tool, cannot run)
* Windows Meeting Space
* InkBall, a game
* The numeric keypad from On-Screen Keyboard
* Microsoft Agent 2.0 Technology
* Windows Sidebar (replaced with Desktop Gadget Gallery)
* Windows Ultimate Extras in the Ultimate edition

allikas: Wikipedia
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.02.2009 15:52:10 vasta tsitaadiga

Some Changes Since Beta for the RC - http://blogs.msdn.com/e7/archive/2009/02/26/some-changes-since-beta.aspx

Terve pikk nimekiri muudatustest(väikesed siiski) mis RC-ga tulevad thumbs_up.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Nvidia claims faster Windows 7 drives - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12296&Itemid=1

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 28.02.2009 00:44:33 vasta tsitaadiga

Ma ilmselt 7022 jätan vahele (ei viitsii selle pärast kogu asja uuesti installima, saaks update teha, oleks ok) ning kui RC välja tuleb, siis ilmselt lasen selle peale.
sakinaga
HV Guru

sõnum 28.02.2009 00:56:14 vasta tsitaadiga

mis nendest kiirematest driveritest kasu on, kui x hetkel stop responding jura pihta hakkab.
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 28.02.2009 09:28:59 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
Ma ilmselt 7022 jätan vahele (ei viitsii selle pärast kogu asja uuesti installima, saaks update teha, oleks ok) ning kui RC välja tuleb, siis ilmselt lasen selle peale.

Saab ju upgrade teha ,mina läksin build 7000 pealt üle 7022-le upgreidiga thumbs_up.gif Ainuke programm mis reinstalli vajas, oli Terratec Home Cinema, see ei hakanud enam tööle peale uut buildi, teiste progedega kõik ok.
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 28.02.2009 13:02:08 vasta tsitaadiga

Saab upreidida? Krt mulle nagu meelde jäänud, et ei saa...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 372, 373, 374  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.