praegune kellaaeg 09.08.2025 08:35:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
scream
HV kasutaja

|
25.02.2009 22:03:12
Badaboomi crash |
|
|
Jama siis selline ,et oleks vaja teha paar suuremat filmi faili teise tüüpi.Kuna kasutan nvidia graafikat siis öeldakse ,et heaks gpu encodinguks kasutage badaboomi aga endal sellega jama kuna kohe peale installi kui ta püüab teha syschecki siis tuleb kohene restart ,mitte mingit bsod ega teadet lihtsalt paneb pildi mustaks ja ette tuleb tuttav startup pilt.
Gpu on 9600GT ja kasutan 182.06 draiverit,olen proovinud erinevaid draivereid 185.20 ja 182.02 vist oli see.Proovinud olen veel formati kah igaks juhuks kuid sama jama ikka.
Endal on juba mõistus selle peal otsa saanud ehk keegi oskab siit aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2009 10:02:05
Re: Badaboomi crash |
|
|
scream kirjutas: |
Jama siis selline ,et oleks vaja teha paar suuremat filmi faili teise tüüpi.Kuna kasutan nvidia graafikat siis öeldakse ,et heaks gpu encodinguks kasutage badaboomi aga endal sellega jama kuna kohe peale installi kui ta püüab teha syschecki siis tuleb kohene restart ,mitte mingit bsod ega teadet lihtsalt paneb pildi mustaks ja ette tuleb tuttav startup pilt.
Gpu on 9600GT ja kasutan 182.06 draiverit,olen proovinud erinevaid draivereid 185.20 ja 182.02 vist oli see.Proovinud olen veel formati kah igaks juhuks kuid sama jama ikka.
Endal on juba mõistus selle peal otsa saanud ehk keegi oskab siit aidata.  |
Kasutad uusimat badaboomi?.Taustal mingit GPU intensiivset asja ei jookse?(Folding,mäng vms).Otsi badaboomi foorumist abi.Vb saab käima lasta -nosyscheck argumendiga nagu nt 3dmark06
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
scream
HV kasutaja

|
27.02.2009 20:50:01
|
|
|
Tänan ,et vastasid kuna vaatasin juba ,et mitu päeva on möödas ja ei ühtegi posti.Kasutan kõige uuemat badaboomi 1.1.1.Eip taustal ei jookse folding@home ega ühtegi mängu või 3d appi.Badaboomi foorumis on enamus jamasid SLI ja Tri-sli peal ja räägivad ainult programmi käivitamisel stopped working erroritest aga mul ei ütle mitte mõhkugi lihtsalt kohene resa ilma errori või bsod kuigi auto restart on välja ja teated sisse lülitatud.See -nosyscheck tõmbas küll programmi korra ette nägin juba millese saab encodida aga kohe error source nosyscheck invalid ja resa kohe.
EDIT: Peale poolt päeva jamamist sain lõpuks ta BSOD näitama. http://www.upload.ee/files/21160/bsod.JPG.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2009 20:54:38
|
|
|
scream kirjutas: |
Tänan ,et vastasid kuna vaatasin juba ,et mitu päeva on möödas ja ei ühtegi posti.Kasutan kõige uuemat badaboomi 1.1.1.Eip taustal ei jookse folding@home ega ühtegi mängu või 3d appi.Badaboomi foorumis on enamus jamasid SLI ja Tri-sli peal ja räägivad ainult programmi käivitamisel stopped working erroritest aga mul ei ütle mitte mõhkugi lihtsalt kohene resa ilma errori või bsod kuigi auto restart on välja ja teated sisse lülitatud.See -nosyscheck tõmbas küll programmi korra ette nägin juba millese saab encodida aga kohe error source nosyscheck invalid ja resa kohe.  |
A sul ingliskeel suus,siis tee screenshotid ja saada arendajale meil veaga.Pane ka oma süsteemikomponendid(videokaardid jms) kirja või ,siis everest või dxdiag raport.Mulle tundub,et tegu võib olla mingi eelnevalt dokumenteerimata veaga.Ehk nad parandavad ära ja uus versioon juba toimib 8)
BSOD-i tegi siis tekitas ka C:/Windows kausta .dmp laiendiga faili.Kasuta Whocrashed(või oli Who Crashed) nimelist programmi,et DMP faili uurida.Ehk paljastub rohkem infot
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
scream
HV kasutaja

|
28.02.2009 14:34:31
|
|
|
Sain lõpuks badaboomi tööle.Lahendus seisnes vales codecis.Peal olid korraga mingi Matroska Pack ja K-lite mega codec pack ja neis tekkis mitte ühilduvus ning BSOD.
Korda sain nii ,et lasin mõlemad maha ja ainult K-lite mega codec pack 4.7 peale ning nüüd töötab puhtalt.
Võib teema lukku panna
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|