Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Go Kane!
HV Guru

|
24.02.2009 19:52:33
Mure uue raudvara installimisel! |
|
|
Selline mure siis et vahetasin kogu komplekti välja (emaplaat,prose ja mälud) välja arvatud kõvaketas ja muud sellised asjad. Kõvakettal on peal töötav Windows aga mõtlesin et mismoodi ma saaksin panna uue windowsi peale nii et vanad asjad jääksid sinna kõvakettale alles.Kuna tegemist 500Gb IDE133 kettaga oli plaan otsida OP süsteemi jaoks uus ja kiire sata ketas aga kuna ma pole seda suutnud teha ja hakkan homme kokku arvutit panema siis äkki on kellelgi väärt nõu kuidas saaksin windowsi installi teha nii et asjad alles jääksid.
Olen kuulnud mingist partition managerist/magicust aga kas sellega saaks teha uue partitioni.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
24.02.2009 23:23:34
|
|
|
tead kuidas mina tegin ma panin windoosa installima ja kui tuli ette see et kas formatin jne, siis ma panin samale partitsioonile kus juba win oli, teise veel ja lasin selle kausta nimetada windows2 -eks. Ja töötab ilusti.
_________________ regret all the things i have done wrong... |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
24.02.2009 23:33:50
|
|
|
-cocain-, kõik oleneb vedamisest. Kui ma vahetasin AMD platvormi Inteli vastu pea 2 aastat tagasi, siis läks see win mul kenasti tööle. Vanad draiverid maha, uued peale ning windows elab siiamaani, kuigi võiks selle uuesti installida, saasta väga palju täis. Aga kordan veel, see on vedamise küsimus.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
24.02.2009 23:53:03
|
|
|
Samas jällegi võin pajatada juhusest kus 570->590 kiibi vahetus (mõlemad AM2 prose nVidia küpsisega SLI plated) ja win seda üle ei elanud. Esimese käivitamise ajal pangestus ja peale seda hakkasin vaid sinist saama.
1.Kui võtab pildi ette siis partition magic vms proge abil jaga ketas mitmeks osaks ja hoia win/data alati erinevatel pooltel. Create new partitioni valiku abil saad ketta jagada. Siis copy kõik vajalik sinna "teisele poolele" ning esimesele kettapoolele format ja uus puhas win.
2.Kui ei võta pilti ette siis installi uus win (ei mingit formatit - leave file system intact) ja edasi vaata 1. lõppu.
Täpsemaid juhendeid kuidas partition magicut kasutada on googles piisavalt.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jalmar
HV vaatleja
|
25.02.2009 00:04:29
|
|
|
kõige lihtsam on nii, et ava kõik arvutis olevad failid notepadiga, prindi välja ja pärast, kui uus windows peal, siis lihtsalt trükid andmed käsitsi uuesti masinasse.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
25.02.2009 00:14:43
|
|
|
yup nii kõigest 100 aastaga peaks siis tehtud saama
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.02.2009 01:44:07
|
|
|
Tegelt peaks olema sedapsi, et kui lased ennem emaplaadi chipset driverid maha siis ongi okei - eeldusel, et mingeid cpu softe või OC startup softe pole millel auto load settings. Muu uinjaa on auto detect.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|