imo ei tule mendid ka siis kui nende silme all pahandust teed, ala böörnoudid või kellelgi auto vanarauaks rammid, punasega üle risti sõidad või kiirust ületad. a vut kui relva näitad on huvilisi kohe kuhjaga. _________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus
Minuarust jah fun kui mendid ikka reageerivad... ilma oleks väga booring ... ühel ülesandel olid isegi abiks ... ajasid tapetava alla minu eest _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
kui story läbi , mida sa seal veel ilma mentideta laamendad ? ... ma sain pangaröövist 250k , ning sellest 60k alles... sõdin mentide vastu :d... muide võiks hilja õhtul minna MP-sse ja mentide vastu kambaka teha _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
ega jah, san jookseb suht huvitavalt, võtab frame limiteri maha ja saad mingi 9800pro sama tulemuse mis hd4850. a nuh san on ikka kõvasti stabiilsem kui see konsooli käkk _________________ DVD is da 4483MB :-/)
ega jah, san jookseb suht huvitavalt, võtab frame limiteri maha ja saad mingi 9800pro sama tulemuse mis hd4850. a nuh san on ikka kõvasti stabiilsem kui see konsooli käkk
Olles mänginud seda ei taha enam SA poole vaadatagi... mängumõnu hoopis teisest puust _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
võiks olla ikka reaalsed mendid, kui kiirust ületad või punasega üle ristmiku sõidad jms võiks peale lennata. Njah eks soove ole igasuguseid, võimatu ju kõiki soove täita... _________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi!
ega jah, san jookseb suht huvitavalt, võtab frame limiteri maha ja saad mingi 9800pro sama tulemuse mis hd4850. a nuh san on ikka kõvasti stabiilsem kui see konsooli käkk
Olles mänginud seda ei taha enam SA poole vaadatagi... mängumõnu hoopis teisest puust
jeah, kuidas vötta, aeg ajalt viskab küll väga siibrisse see tänavate vahel töllerdamine, mingit vaheldust pole ja map on ka krdi tilluke. san ikka oma võlu olemas ja aeg ajalt saab netis seda vahelduseks taotud. _________________ DVD is da 4483MB :-/)
Frapsiga kahtlane filmida, alguses võtab aega et stabiilseks muutuks, peaks GTA enda recorderit proovima.
kes on selline kahtlane vend ja helistab mulle varjatud numbriga selle pärast et öelda et: su HV video ei ole HD kuigi tglt on hd kui vajutada vastava koha peale Youtubes.
Mäng 2 korda ilma tsiitideta läbi tehtud. Mod_pack sai eile "Just for fun" peale lastud. Stoorit ma vaevalt enam teha viitsin, vahel lihtsalt hea ajaviiteks pelada.
Kas kuidagi saab panna skyplusi või power-i mängus käima? ... et striimiks autoraadiona? _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
Frapsiga kahtlane filmida, alguses võtab aega et stabiilseks muutuks, peaks GTA enda recorderit proovima.
kes on selline kahtlane vend ja helistab mulle varjatud numbriga selle pärast et öelda et: su HV video ei ole HD kuigi tglt on hd kui vajutada vastava koha peale Youtubes.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.