Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ronny25
HV vaatleja
|
23.02.2009 00:27:34
|
|
|
Avast!'il 75 miljonit registreeritud kasutajat see juba peaks näitama, et tegemist on HEA antiviirusega
tsitaat: |
ALWIL Software is pleased to announce that the award-winning avast! antivirus has now passed 75 million registered users. Since the first registration in January 2002, avast! antivirus has grown to be a truly global product. While it took six years to achieve the 50 millionth user, it has taken only an additional 12 months for this number to reach 75 million |
_________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle... |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.02.2009 09:12:47
|
|
|
ronny25 kirjutas: |
Avast!'il 75 miljonit registreeritud kasutajat see juba peaks näitama, et tegemist on HEA antiviirusega |
Eksid, see näitab ainult marketingiosakonna efektiivsust. Kas NAVil mitte samas suurusjärgus ostjaid ei olnud (loe: isikuid kes lausa pappi ta eest välja käisid), ometi on praegune seisukoht enamikel, et see AV ei kõlba kuskile. IIRC on läbi ajaloo ka McAfeel olnud suur kasutajate tugi, samas on see AV algusest peale oma tehnilise ebaefektiivusega silma paistnud
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
24.02.2009 10:21:59
|
|
|
Kuidas see tehniline ebeefektiivsus väljendub?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.02.2009 10:58:12
|
|
|
Nad olid IIRC pidevalt teistest maas uuenduste (nagu wildcarded signatuuride või heuristika) kasutusele võtmise osas. Viimasega peaks neil IMO ka praegu probleeme olema. Uute viiruste leidmise protsent oli neil IIRC varemalt samuti madal. Ning see kuidas Scani leidmisest kõrvale põigelda on läbi ajaloo olnud viirusekirjutajate hulgas levinud ajaviitetegevus.
Et segadust ei tekiks: minu jutt käib 10+ aasta tagusest seisust. Praegusel hetkel peaks ta olema suht samas klassis nagu kõik ülejäänudki. Asja point on lihtsalt selles, et kasutajate arv ei ole otseselt asi mis midagi näitaks. NOD32 näiteks oli veel 5 aastat tagasi suhteliselt tundmatu isend, ometi nende hulgas kes asja jagasid (viirusekirjutajad) oli ta juba siis hinnas (ja oli ka 5 aastat enne seda kui vidina nimi veel NOD-ICE oli). Avast´i olemasolu eriti keegi endale ei teadvustanud enne kui teda tasuta jagama hakati. Ei vaidle vastu et ta ongi nüüdseks kõvasti arenenud (aastal 98 oli ta labane ThunderBYTE AV kloon samas originaalist iga nurga pealt vaadates natuke alla jäädes), aga ikka jõuame selleni, et kasutajate arv ei pruugi otseselt kvaliteediga võrdelises suhtes olla.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
24.02.2009 12:13:59
|
|
|
Selles suhtes nõustan jah et registreeritud kasutajate arv ei pruugi näidata toote efektiivsust või kvaliteeti. Kuid samas ei saa 75milli lihtsalt ka reklaami nipp olla. Mingi põhi või alus peab asjal olema et selline grupp inimesi asjast huvituma panna.
Nt ise olen Avastit kõvasti üle aasta kasutanud ning ei ole pidanud pettuma.
Aeg ajalt on tulnud ette kus ta blokeerib neti lehe avamist või leiab mõne pahalase arvutist. Alles mõned päevad tagasi blokeeris ta ära ühe pdf faili mida torrentiga tahtsin saada.
Viskas teavitus akna ette ning peatas ka torrenti liikluse antud faili kohta juba enne 100% peale jõudmist.
Minu arust vägagi korralik lahendus.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
endrick
HV vaatleja
|
16.03.2009 18:22:26
|
|
|
mul oli ka avast 1 suuri lemmikuid kui nüüd paar nädalat tagasi tõmbasin ühe mängu jaoks cracki....
lugu oli siis selline, et cracki tõmbasin ära, oli avast vait, kui lahti pakkisin oli vait, kui tööle panin...hakkas karjuma, et viirus...
no muidugi usaldasin ja panin "delete" aga ikka jäi ütlema, et viirus on endiselt sees...panin korduvalt deleti...
kokkuvõttes oli asi nii, et viiruse ta leidis kuid see viirus suutis end juba tööle panna. Terve arvuti oli seda täis ja lahti ei saanud kuidagi.
Sai siis format tehtud ja netis ringi joostud ning paljude foorumlaste juttu lugedes hakkas NOD32 huvi pakkuma. Nii jäingi Nodi kasutama.
Proovisin ka ühe masinaga uuesti sama cracki ja NOD32 sai asjaga hakkama ja ei lasknud mul seda cracki arvutisse tõmmata avamisest rääkimata...
Tegu siis NOD32 v4...mis on kahjuks tasuline kuid hea investeering.
Avast 4 home on hea kasutajatele kes nii väga kahtlasi lehekülgi ei külasta ega tundmatuid esemeid alla ei tõmba. Olin väga rahul. ja soovitan seda teistelegi, näiteks vanaemale.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
16.03.2009 20:17:16
|
|
|
endrick kirjutas: |
mul oli ka avast 1 suuri lemmikuid kui nüüd paar nädalat tagasi tõmbasin ühe mängu jaoks cracki....
lugu oli siis selline, et cracki tõmbasin ära, oli avast vait, kui lahti pakkisin oli vait, kui tööle panin...hakkas karjuma, et viirus...
no muidugi usaldasin ja panin "delete" aga ikka jäi ütlema, et viirus on endiselt sees...panin korduvalt deleti...
kokkuvõttes oli asi nii, et viiruse ta leidis kuid see viirus suutis end juba tööle panna. Terve arvuti oli seda täis ja lahti ei saanud kuidagi.
Sai siis format tehtud ja netis ringi joostud ning paljude foorumlaste juttu lugedes hakkas NOD32 huvi pakkuma. Nii jäingi Nodi kasutama.
Proovisin ka ühe masinaga uuesti sama cracki ja NOD32 sai asjaga hakkama ja ei lasknud mul seda cracki arvutisse tõmmata avamisest rääkimata...
Tegu siis NOD32 v4...mis on kahjuks tasuline kuid hea investeering.
Avast 4 home on hea kasutajatele kes nii väga kahtlasi lehekülgi ei külasta ega tundmatuid esemeid alla ei tõmba. Olin väga rahul. ja soovitan seda teistelegi, näiteks vanaemale. |
Eks kõigil AVdel juhtub selliseid nn "apsakaid"
Samamoodi võib Nod32 mingi teise crackiga alt minna. Avast! on hea viirustõrje, kahtlemata
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.03.2009 20:45:26
|
|
|
HacaX: Samas oskab Avast töötada sellistes "asendites", milles teised ei suuda töötada. Ehk töötada Safe Modes ja Command Prompt-is.
Ja on hästi näha, kuidas nii mõnigi Konurent üritab ka vaikselt Command Prompt-i tööle rakendada. Näiteid AVG või siis BitDefender - esimesed mis pähe tulid...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
07.07.2009 19:18:44
|
|
|
Hmm... kas nüüd siis asi tasuline? Lasin Avast Home peale ja näitab et 60 päeva saan kasutada...
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.07.2009 19:21:16
|
|
|
"avast! antivirus Home Edition is available free of charge for non-commercial home use ONLY."
Registreerimine on kodukasutajale tasuta, saadetakse mailile võti ja sellega kaob limiit ära.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
07.07.2009 19:22:35
|
|
|
Registreeri ennast nende kodukal ära ja siis aktiveeri Avast meilile tulnud koodi abil. Nii saad täiesti tasuta seda aasta aega kasutada. Aasta pärast saadad uue aktiveerimiskoodi kui tarvis ja kasutad jälle aasta.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
minimill
HV vaatleja
|
16.07.2009 23:51:12
|
|
|
Oskab keegi äkki linki anda, kust seda tõmmata saada, prooviks ka ära.
Enne oli AVG, ei tea kas see korralikult töötas, arvuti tundub ikka jube kahtlane ja aeglane.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|