Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Project Gotham Racing 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
henri200
HV veteran

sõnum 12.04.2007 21:37:31 [X360] Project Gotham Racing 3 vasta tsitaadiga

Project Gotham Racing 3

• Ametlik leht: Siin
  • Publisher: Microsoft Game Studios
  • Developer: Bizarre Creations
  • Stiil: Kihutamine
  • Väljalaske kuupäev: 22 Oktoober 2005
  • Kirjeldus:
    tsitaat:

Project Gotham Racing® 3 creates the ultimate roster of the hottest supercars in existence, introduces them to the high-definition era, and drops them into a completely new gaming world, where style rules the road.

Define and create individually customized gameplay; race on or offline; and drive what you want, where you want. Drive with style and daring to earn Kudos in front of large crowds, and win badges to reward your skills in all areas of the game.

With a whole host of new racing modes, custom races, community support, and campaigns, PGR 3 takes advantage of the online advances Xbox 360™ has to offer.

• Multiplayer: Jah
  • Screenshotid: Gamespot
  • Videod: Gamespot

Mäng on mõeldud tõelisele rallifännile. Sõita saad üle 80 litsentsitud auto. Radu on ka palju. Onlines süsteem on väga hea.

Kõik Eestlased kellel on see mäng võiks kunagi sõita icon_smile.gif?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 13.04.2007 10:30:34 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas viga on minu, aga mingit erilist vahet (mitte HD telekal) ma varasemate Gothamitega ei märganud. Oleks nagu natuke rohkem oodanud. Ja need vanemad jooksid eelmise XBoxi peal.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2007 10:58:37 vasta tsitaadiga

Ei tea.. ma pole eelmisi mänginud, aga kui ma selle demo proovisin ja seal garaašis ringi kõndisin... icon_rolleyes.gif .. mnjah.. mu nägu oli enamvähem selline icon_eek.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Anti

sõnum 13.04.2007 11:04:32 vasta tsitaadiga

Eile toppisin ka korra sisse. Mängides on TDU graafika oluliselt parem, välja arvatud rattad, mis PGR-is pöörlevad reaalselt. Ja ma oma mitte-wide monitori peal ei saanudki korralikult mängida, sest PGR venitab pildi üle ekraani suureks thumbs_down.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.04.2007 17:25:19 vasta tsitaadiga

Velsa, maitse asi, mulle meeldis PGR3 rohkem kui TDU, samas kumbki pole nii hea, et pikemalt mängida:D tahaks juba mõnda tõelist rally mängu
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 13.04.2007 17:44:12 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
Velsa, maitse asi, mulle meeldis PGR3 rohkem kui TDU, samas kumbki pole nii hea, et pikemalt mängida:D tahaks juba mõnda tõelist rally mängu

Ralli küll pole, kuid usun, et Forza 2 ei peta su ootusi.

Ahjaa, mis värk selles mängus anti-aliasing'uga on? Full'i pole küll proovinud, kuid demos seda nagu peal ei oleks.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Anti

sõnum 13.04.2007 18:57:29 vasta tsitaadiga

Fullis ka tundub aa puuduvat...
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 13.04.2007 19:28:47 vasta tsitaadiga

Igatahes keegi online's viitsiks millalgil?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.08.2007 20:55:34 vasta tsitaadiga

kellelgi Rank 1 on tehtud? Just tegin ära icon_razz.gif Auto on lame, aga 80 punkti siiski... eelmised lahti saadud autod olid ägedamad.. muidu sain niivisi rank 1, et tegin Nurburgring Super Series championshipis kolmandat sõitu (5 ringine eliminator) ja sain iga kord 15000K-26000K, autok oli Enzo Ferrari.. minu arust parimad autod ongi Enzo Ferrari ja siis see kalleim Lamborghini... Murcielago GT vist... Siiamaani minu raskeim achievement muidu icon_razz.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 23.02.2009 20:38:26 vasta tsitaadiga

Nii... tekkis idee ära teha PGR3-e online achievementid, aga kuna on suht vana mäng no siis mitte ei saa online mängijaid leitud.

Seega teen ettepaneku neile, kellel see mäng olemas on, pista täna õhtul PGR3 konsooli (alates 20.00) ja ühineda meie (mitte nii väga) anonüümsete achievementihoolikutega. icon_smile.gif

Hetkel on kolm suht kindlat mängurit järgmised: ex6@XBL, qodopob@XBL ja Henzu888@XBL
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 23.02.2009 21:40:09 vasta tsitaadiga

Damn ma ei leia seda plaati enam kuskilt.
Kunagi hetke proovisin ainult ja siis poetasin kappi aga njetu. icon_confused.gif
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
ex6
Kreisi kasutaja
ex6

sõnum 23.02.2009 22:45:56 vasta tsitaadiga

Ma võin sulle ühe PGR-i ärida iga kell icon_razz.gif
Muideks, qodopob ei osalenud, aga Henzuga me paar sõitu tegime kahekesi, siis liitus lambist paar tundmatu kasutajanimega tegelast. Ei tea kas mõni HV-kas ka või random mängurid maailma eri nurkadest...
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
mercury1
HV kasutaja
mercury1

sõnum 02.11.2009 16:29:05 [X360] PGR3 üleskutse vasta tsitaadiga

Selline mõte oli, et mul vanast ajast juba pgr 3 olemas ja nüüd mõtlesin, et võiks selle mänguga ühele poole saada, st kõik achievementid unlockida...asi on selles, et kuna tegemist on üsna vana mänguga siis onlines seda eriti ei mängita, samuti on mängul üsna veider viis kuidas onlines inimesi kokku viia, ning "tänu" distantsile on väga raske saada lobby`sse nt UK või USA mängijatega....

ühesõnaga on siin foorumis veel inimesi kes oleks huvitatud PGR 3`e mängimisest, et mõned achievod sealt kätte saada? vähim mängijate arv on 4...nii et oleks vaja siis kolme inimest veel. On keegi käpp? icon_biggrin.gif

Raunts33
HV kasutaja

sõnum 02.11.2009 16:35:33 vasta tsitaadiga

No pmst kui cheevodest jutt oleks käpp ja endal samuti vanast ajast olemas pela icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Milenko
HV kasutaja
Milenko

sõnum 02.11.2009 19:01:02 Re: [X360] PGR3 üleskutse vasta tsitaadiga

mercury1 kirjutas:
Selline mõte oli, et mul vanast ajast juba pgr 3 olemas ja nüüd mõtlesin, et võiks selle mänguga ühele poole saada, st kõik achievementid unlockida

Soovin ainult edu!

Platinum Champion - see on painindaa$$
Tournament Qualifier - ei tea kas seda on enam üldse võimalik saada, sest kahtlen, et enam tournamente korraldatakse
Online Professional - ka suht jama, aga kui leiad head boostimis partnerid siis teostatav
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
mercury1
HV kasutaja
mercury1

sõnum 02.11.2009 20:53:43 Re: [X360] PGR3 üleskutse vasta tsitaadiga

Milenko kirjutas:

Soovin ainult edu!

Platinum Champion - see on painindaa$$
Tournament Qualifier - ei tea kas seda on enam üldse võimalik saada, sest kahtlen, et enam tournamente korraldatakse
Online Professional - ka suht jama, aga kui leiad head boostimis partnerid siis teostatav

pole nad midagi nii raske kui vähegi püsivust on....samas kui oled allaandja tüüp siis pole seda mängu mõtetki kätte võtta kuna kohati kisub ikka päris raskeks kuna tihtipeale võidad/kaotad sa sõidu sajandike täpsusega.

1) platinum on juba poole peale ära tehtud, pool veel ees....nii palju võin öelda, et on üldiselt tehtav kui õigeid tehnikaid kasutad
2) tournamente korraldatakse endiselt ja on kavas ka lähitulevikus osaleda
3) online professionalis on vaja veel mingi 6 scenario võitu ja veel u 20 sõitu "50 online races" badge jaoks....ja kui leian siit kohalikud boostimis partnerid siis ei tohiks ka onlines matchimisega probleeme olla....

nii et kokkuvõttes ei näe ma põhjust miks mitte seda ette võtta...täiesti teostatav 1000/1000G ju? icon_smile.gif

Milenko
HV kasutaja
Milenko

sõnum 02.11.2009 22:10:27 Re: [X360] PGR3 üleskutse vasta tsitaadiga

mercury1 kirjutas:
nii et kokkuvõttes ei näe ma põhjust miks mitte seda ette võtta...täiesti teostatav 1000/1000G ju? icon_smile.gif

Ei vaidelgi vastu icon_wink.gif
Kui mina seda kunagi mängisin siis ei olnud jah aega, püsivust ega viitsimist neid Platinume jahtida, sest oli teisi mänge mida tahtsin rohkem mängida, MP lobby's ootasin tavaliselt 15 minta, et sõitu teha. Tüütas ära lõpuks ja Tournamendile saada oli minu jaoks võimatu.
tagasi üles
mercury1
HV kasutaja
mercury1

sõnum 03.11.2009 08:33:35 Re: [X360] PGR3 üleskutse vasta tsitaadiga

Milenko kirjutas:

ja Tournamendile saada oli minu jaoks võimatu.

ma osalesin paar nädalat tagasi ja kvalifitseerusin 33. / 66-st.....aga kvalifikatsiooni raundide lõpuks löödi mind sellest rivist välja...nii et järgmine kord tuleb rohkem üritada...aga sa Milenko ei ole muidu huvitatud, kui prooviks nv "online professionali" teha? icon_wink.gif

Milenko
HV kasutaja
Milenko

sõnum 03.11.2009 14:06:31 Re: [X360] PGR3 üleskutse vasta tsitaadiga

mercury1 kirjutas:
aga sa Milenko ei ole muidu huvitatud, kui prooviks nv "online professionali" teha? icon_wink.gif

Kahjuks ei oma enam seda mängu icon_wink.gif
tagasi üles
mercury1
HV kasutaja
mercury1

sõnum 14.01.2010 00:30:48 vasta tsitaadiga

on kellelgi veel seda mängu, et onlines kokku saada ning ära teha "online pro" achievement (60G)....oleks kokku vaja saad 4 inimest. ja kui kõik on Eestist siis ei tohiks connectimisega ka mingeid raskusi olla icon_biggrin.gif inimesed, võtame asja käsile, paar tundi mängimist ning 60G kergelt juures. thumbs_up.gif

EDIT:

Pika töö tulemusena sai lõpuks 1000G ka kätte,

1) Platinum oli küll üks paras kirves aga sai pikapeale tehtud
2) Online Pro sai ka tehtud tänu abilistele kelle leidsin xbox360achievement.org foorumist
3) Tournament qualifier...hehe icon_lol.gif ...see oli ikka paras anekdoot mis sellega täna juhtus, sõitin ennast mõned päevad tagasi kvalifikatsiooni ringis 21/64st...st et olin peavõistlusel sees, ja chievo oli ka juba ahjus, kuna see avaneb sellest hetkest kui oled turniirile sisse saanud ning sisened õigel ajal enda lobbysse...igastahes pidi minu ringi lobby avatuma täna kell 21:45...lukku läheb 22:00 ning 22:01 toimub sõit....igastahes ilmusin 21:45 lobbysse ära, sain oma chievo kätte ning kell 21:59 viskas süsteem mind lobbyst välja, kui tagasi tahtsin minna, siis ütles mäng et olen enda raundi hiljaks jäänud icon_lol.gif täielik idiootsus, oleks tahtnud ikka turniiril ka jõudu katsuda. icon_neutral.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Project Gotham Racing 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.