praegune kellaaeg 20.06.2025 16:56:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Väänik
HV vaatleja
|
22.02.2009 22:28:18
Arvuti ei võta pilti ette |
|
|
Tervist! Alles oli üks probleem, mis sai lahendatud - need kes aidata üritavad ja ka eelmisest probleemist huvitatud saavad algusest lõpuni lugeda siit - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=401567
Siis kui ma arvuti tööle sain oli kõik nagu korras, ei tõrkunud ega midagi, kuid ma proovisin veel samal õhtul oma sõbra nVidia kaarti sisse, alguses ei leidnud seda ja siis tirisin nVidia kodulehelt uued driverid, üritades neid installida viskas mingi errori ja loobusin (mainisin ära juhuks kui see äkki midagi mõjutas). Järgmine päev sain juba uue Club3D 9600GT kaardi, tulin siis koju ja proovisin arvutit esialgu käima panna - midagi, täpselt sama jama mis eelmisel päeval, kuvar ei võtnud pilti ette. Proovisin siis uut videokaarti sisse panna ja igatepidi, ikka ei midagi. Siis proovisin Ubuntu boot plaati, arvuti hakkas ainult piikuma, pikad piiksud ükshaaval ja neid ei olnud kindel arv - lasi järjest ainult tulla. Pärast seda kui oli mingi 30min ära piiksunud tahtsid mu kõrvad juba otsast kukkuda, võtsin plaadi välja ja ei midagi, nüüdsest on niimoodi, et ükskõik kas plaat on sees või mitte, ikka piiksub, kuid üldjuhul 3 pikka piiksu ja siis arvuti lülitub välja, lugesin ka vanu sarnaseid teemasid kuid ei leidnud kindlaid vasteid, ilma mälude, videokaardi, kõvaketta, BIOS patarei, CMOS clearides ja ükskõik mis tehes - ikka sama jama, kuid kui pole taga mälusid, videokaarti, kõvaketast ja CD romi siis alguses läheb käima, käib sekund-kaks, lülitub välja, läheb uuesti käima, teeb 2-3 pikka piiksu ja siis lülitub uuesti välja ja ongi kõik. Mul mõistus juba otsas, ei kujuta ette milles asi on. Uus videokaart on mida ei tunnista, toiteplokk on korras ja igatepidi proovitud, rohkem ei oskagi nagu midagi teha, ehk on kellelgi teist siin mõtteid - vastukaja oodates, Väänik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|