Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mygger
HV vaatleja
|
22.02.2009 11:40:09
firefoxiga ühendus koomas |
|
|
Selline probleem, et kui käivitav firefoxi, siis arvuti jääb hästi aeglaseks ja kui järgi vaatan, et mille tõttu, siis näitab, et tulemüür võtab enamuse CPU ressursist ära. Tulemüür näitab, et netiühendus toimub maksimumkiirusega, mis minu teenusepakkujal on (nii upload kui download), kuigi midagi mul tegelikult allalaadimas ei ole ja ühendust tarvitab firefox, kuigi see ei ole midagi allalaadima pandud.
Mul on küll arvuti tulemüüriga kaitstud (ruuteri tulemüür + Sygate personal firewall) + muidugi viirusetõrje. Aga tundub, et midagi paha on ikkagi arvutisse pugenud?
Millega oleks antud juhul kõige mõttekam arvutit kontrollida?
Või mida üldse soovitate antud juhul teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.02.2009 13:38:25
|
|
|
mygger: FireFox-ist tulevad Spy-d läbi, nii mis mühiseb. Nii, et võta spyBot ja puhasta masin sellega ära. Ja lisaks võiksid võtta Avast-i ning installil lubad "Skänni pärast Restarti".
Ise leidsin viimati Avastiga 3 karmimat Spy-d ja rõõmsalt olid need FireFoxi kasutamisega masinasse imbunud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
23.02.2009 09:03:46
|
|
|
Firefoxil on winsockist savi. See vaevalt on põhjuseks.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
23.02.2009 09:53:08
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Firefoxil on winsockist savi. See vaevalt on põhjuseks. |
Olen seda kasutanud ja on ikka küll abi
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.02.2009 11:44:58
|
|
|
Lord Ami: Selle Win-i parandusfailiga pole tänapäeval midagi suurt teha. Sest see parandus pärineb aastast 2003 ja uuematel Win XP-del on see juba ammuilma ära parandatud viga.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
23.02.2009 19:15:14
|
|
|
Reseti firefox ära. Sulge kõik firefoxi aknad ja siis kirjuta runi "firefox -safe-mode".
Järgmises aknas valid ise mida tahad.
Reset all user preferences to Firefox defaults.
Disable all add-ons.
Lõpus vali Make changes and restart
Enne tee oma bookmarkidest ja asjadest koopia ja vaata kas see aitab.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.02.2009 09:27:26
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Lord Ami: Selle Win-i parandusfailiga pole tänapäeval midagi suurt teha. Sest see parandus pärineb aastast 2003 ja uuematel Win XP-del on see juba ammuilma ära parandatud viga. |
Pole seda muude peal kasutanud, aga kindel et see uuematel ei funka? Too probleem mida parandatakse ei ole mingi "XPl on, teistel mitte" asi, vaid põhimõtteline probleem Winni võrgupoole ehituses. Fix ise ei tee muud kui nummerdab võrgutamises kaasalöövad draiverid uuesti. Tõsi küll, võrgu aeglustumist ei tohiks too mida parandatakse tingida, pigem terve neti ärakukkumise.
udusiil: millest selline arvamus? FF elab IIRC WinSocki peal nagu kõik ülejäänud netiproged, tema multiplatvormsus seisneb renderduskoodis, mitte low level opsüsteemi tasandil võrgutamiseks vajaliku riistvaraga suhtlemises. Kui see nii oleks siis ta vaevalt nii laialt porditud oleks
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
24.02.2009 16:52:49
|
|
|
HacaX kirjutas: |
udusiil: millest selline arvamus? FF elab IIRC WinSocki peal nagu kõik ülejäänud netiproged, tema multiplatvormsus seisneb renderduskoodis, mitte low level opsüsteemi tasandil võrgutamiseks vajaliku riistvaraga suhtlemises. Kui see nii oleks siis ta vaevalt nii laialt porditud oleks  |
Oli mul juhus, kui miskine pahalane mul neti piixu keeras. IE netti ei saanud ja miskit oli veel, millega sama asi oli. FF jäi tööle, sellest peale olengi FF fänn Kui lõpuks winsockfixini jõudsin, siis sai taas IE-ga netti. Sealt siis see kogemus.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|