Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Kujundamine »  Teie tehtud kunst märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 128, 129, 130  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Martin(ez)
HV vaatleja

sõnum 19.02.2009 12:10:17 vasta tsitaadiga

Saiapäts kirjutas:
Martin(ez) kirjutas:
Oskab keegi nimetada eesti 3D foorumeid? Selliseid mis on ikka aktiivsed ka:D

On plaanis teha HighEndiga Eesti Blenderi Kommuun aga see siis ainult vist siis Blenderi kasutajatele. Pole veel foorumit ülesse saanud, kuna ple Netpointist e-maili saanud. :/

Miks just ja ainult Blender? Lihtsalt huvi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 19.02.2009 13:52:15 vasta tsitaadiga

Martin(ez) kirjutas:
Saiapäts kirjutas:
Martin(ez) kirjutas:
Oskab keegi nimetada eesti 3D foorumeid? Selliseid mis on ikka aktiivsed ka:D

On plaanis teha HighEndiga Eesti Blenderi Kommuun aga see siis ainult vist siis Blenderi kasutajatele. Pole veel foorumit ülesse saanud, kuna ple Netpointist e-maili saanud. :/

Miks just ja ainult Blender? Lihtsalt huvi.

Sest ise tegelen just Blenderiga, see on vabavaraline, on kindlasti palju algajaid kes vajavad abi ning kes ei saa võibolla inglisekeelsetes foorumites hakkama.
Võib ka kujuneda teiste programmide alateemasid aga see võibolla. Kuid algne idee on ainult Blender.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 19.02.2009 15:23:26 vasta tsitaadiga

no aga tehke üks 3d foorum kus siis eraldi sektsioonid erinevatele progedele
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 19.02.2009 15:56:21 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:
no aga tehke üks 3d foorum kus siis eraldi sektsioonid erinevatele progedele

No kui ma olen algselt ainuke kasutaja, ning teen näiteks 3Ds Maxi ala foorumi ning keegi küsib abi siis ma ei saa ju aidata teda.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 19.02.2009 16:01:51 vasta tsitaadiga

siis vaja reklaami, ning 3dsmaxi prod kindlasti aitavad
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Azatris
HV veteran
Azatris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.02.2009 16:18:18 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
Kui õpid ära Blenderi siis saad oma teenuseid pakkuda ilma et peaksid kümneid tuhandeid kroone raiskama tarkvara peale. (Pirana võid ka oma teenust pakkuda aga kui BSA-le vahele jääd on trahvid tohutud. Mina ei riskiks.) Kui mul oleks võimalus hakkaksin ise Blenderit õppima kuid ma olen nii palju oma aega investeerinud 3DSMaxi õppimisele, et kahju oleks neid teadmisi raisku lasta.

Kui sa juba teenuseid müüma hakkad sellega, siis leiab ka raha 3ds maxi ostmiseks. Vähemalt nii arvan mina.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 19.02.2009 16:23:51 vasta tsitaadiga

ArchMage, mõned olemas olevad firmad ei ole siiamaani raha leidnud...

Aga võiks küll mingi 3D stuudio max foorumi teha, paljud on minu käest tulnud abi küsima aga kuna olen mugav inimene siis suunan mugavalt kohe mõnele 3D tutoorialitega lehele icon_biggrin.gif Probleem on aga selles, et kõik ei oska inglise keelt ja siis jääbki asi seisma
icon_neutral.gif

ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 19.02.2009 16:42:45 vasta tsitaadiga

Kuule jõulud on läbi, võta oma totter müts hai peast ära. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 19.02.2009 16:44:37 vasta tsitaadiga

ajuNolk, never!

Müts on siin, et jääda!

Martin(ez)
HV vaatleja

sõnum 19.02.2009 16:49:02 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
ArchMage, mõned olemas olevad firmad ei ole siiamaani raha leidnud...

Aga võiks küll mingi 3D stuudio max foorumi teha, paljud on minu käest tulnud abi küsima aga kuna olen mugav inimene siis suunan mugavalt kohe mõnele 3D tutoorialitega lehele icon_biggrin.gif Probleem on aga selles, et kõik ei oska inglise keelt ja siis jääbki asi seisma
icon_neutral.gif

+1
Mul juhtub ka suht tihti selliseid asju.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 19.02.2009 16:54:24 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
ajuNolk, never!

Müts on siin, et jääda!

Vihkan selliseid tolasid, kes keset suve mingit jõulupaska propageerivad. See ei ole lihtsalt sobiv!
Ei saanud PS kasutada, kuna ma ei oleks saanud välja öelda, mis ma arvan neist.

Edit: st. jõulude ajal on OK aga muul ajal on p*sk.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 19.02.2009 16:54:27 vasta tsitaadiga

Mul on aastaläbi jõulud, nagu sel "most spoiled teen ever" tüdrukulgi 8)
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 20.02.2009 01:35:47 vasta tsitaadiga

No, aga kui tegijaid ja vedajaid siis võiks ju mingi 3D foorumi teha. Selleks pole palju vaja, lehte ning foorumit ja natuke rahvast.
Ise võin tulla foorumi adminniks(tehnilise poole jaoks(modid jne)), sest olen sellise asjaga juba pikemat aega tegelenud.
Samuti olen ise ka kasutanud 3Ds maxi ning teinud üht-teist niiet oskaks ka mingit abi pakkuda.

tagasi üles
n0bzter
HV kasutaja

sõnum 21.02.2009 14:01:24 vasta tsitaadiga

Mõtlesin, et on vaja uut portfoliot ja midagi unikaalselt, siis sattusin mõnele ilusale horisontaalsele lk'le otsa ja mõtlesin teha kah horisontaalse icon_razz.gif. Enne koodima minekust mõtlesin väikese kriitika saada, et teha "last minute chang-e"
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 21.02.2009 14:13:39 vasta tsitaadiga

Nurmaal. Ilus oleks ennast täis nimega tutvustada ja kontakt andmetena jagada nt telefoni ja maili. Mul on aga see küsimus, et kas iga selle alalehe laius tuleb selline nagu hetkel. Et kui mul on laiem ekraan, siis näen korraga ekraanil nt 2 asja. Või saab asi olema nii, et ekraanil on korraga üks üksus ja siis kui kerin tuleb teine?

Kujundusliku poolepealt võiks värvi juurde saada. Eks thumbneilid annavad midagi, aga rohkem tahaks ka teistele lehtedele. Vb oled seda mõelnud overitega, ei tea poolik kavand on.
Siis kujundajana ma kahtlen, et sa tohid Facebooki ja Twiteri logo nii kasutada. Sure, keegi midagi ei tee sulle, aga ilus oleks neile rohkem ruumi anda.
Siis need sektsiooni kirjad võikdis äkki tagasihoidlikumad olla, ning ka kiri home ei tohiks olla nt tööde liigi kirjast mõjuvam. Sa nagu tahaksid inimest rohkem esilehele saata tagasi, kui näidata, mida sa oskad. Võibolla tuleks kasuks teha igale alamlehele ka navigatsioon. Vaatan su tööd ära ja kui meeldivad, siis tahaks äkki mingit projekti pakkuda, aga kerida nagu ei taha enam.
Siis kuidas on tööde kuvamine lahendatud? Klikid, kerib kuskile kõrvale, kuhu on töö laetud? Või tuleb javascriptiga esile vms? Kõva oleks minaurust nt kui kogu see leht liiguks vertikaalselt ülese ja siis tuleks alla nagu projekti riba. Ala logo, firma veebi vaated, visitkad, bannerid, flaierid. Ja äärtes siis nooled eelmine ja järgmine projekt.

n0bzter
HV kasutaja

sõnum 21.02.2009 15:11:06 vasta tsitaadiga

tanel98 kirjutas:
Nurmaal. Ilus oleks ennast täis nimega tutvustada ja kontakt andmetena jagada nt telefoni ja maili. Mul on aga see küsimus, et kas iga selle alalehe laius tuleb selline nagu hetkel. Et kui mul on laiem ekraan, siis näen korraga ekraanil nt 2 asja. Või saab asi olema nii, et ekraanil on korraga üks üksus ja siis kui kerin tuleb teine?

Kujundusliku poolepealt võiks värvi juurde saada. Eks thumbneilid annavad midagi, aga rohkem tahaks ka teistele lehtedele. Vb oled seda mõelnud overitega, ei tea poolik kavand on.
Siis kujundajana ma kahtlen, et sa tohid Facebooki ja Twiteri logo nii kasutada. Sure, keegi midagi ei tee sulle, aga ilus oleks neile rohkem ruumi anda.
Siis need sektsiooni kirjad võikdis äkki tagasihoidlikumad olla, ning ka kiri home ei tohiks olla nt tööde liigi kirjast mõjuvam. Sa nagu tahaksid inimest rohkem esilehele saata tagasi, kui näidata, mida sa oskad. Võibolla tuleks kasuks teha igale alamlehele ka navigatsioon. Vaatan su tööd ära ja kui meeldivad, siis tahaks äkki mingit projekti pakkuda, aga kerida nagu ei taha enam.
Siis kuidas on tööde kuvamine lahendatud? Klikid, kerib kuskile kõrvale, kuhu on töö laetud? Või tuleb javascriptiga esile vms? Kõva oleks minaurust nt kui kogu see leht liiguks vertikaalselt ülese ja siis tuleks alla nagu projekti riba. Ala logo, firma veebi vaated, visitkad, bannerid, flaierid. Ja äärtes siis nooled eelmine ja järgmine projekt.

Ma ei hakanud kirjutama enda kontakt värke jne, nagunii tuleb Contact. alla form ja tutvustuse pean nagunii ümber kirjutama. Arvetavasti tuleb sama laius, aga sinu idee tundus väga huvitav, kuid pole koodimises nii osav icon_biggrin.gif. Värve ei tahaks juurde lisada ja ausaltöeldes ei leia kah värve mis sobiks. nende facebooki ja twitteri erinevaid moodusid ma proovisin ja just ei sobinud ükski, va. kombineerimine logoga. Igale alalehele üritasin teha navigatsiooni, aga see läks liiga kirjuks ning pole just mõtet olla iga 100px tagant uus navigatsioon. tööde kuvamise mõtlesin Lightboxiga lahendada, aga jällegi su idee on huvitav kuid hakkama ma küll ei saaks sellega.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 21.02.2009 15:25:09 vasta tsitaadiga

Facebooki ja Twiteriga on kerge, anna sinna 20 kuni 25px ruumi nende vahele ja asi mõjuks minuarust paremini.
Contact form üksinda pole päris hea lahendus. Mina nt eelistan kirjutada läbi tavalise maili. Miks? Sellepärast, et krt seda teab, kes selle contact formi progres ja äkki ei töötagi. Lisaks saadan suhteliselt tihti manuseid ning ei saada kirja kohe ära. Ala jätan ta drafti ja siis hiljem lisan veel midagi ning saadan.
Lightbox on tööde jaoks arvatavasti nutikam variant, kuna pole eriti otstarbekas midagi leiutama hakata ja metsikult aega sellele kulutada.
Eks siis näita kui asi valmis, tahaks browseris seda näha.

Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 21.02.2009 17:33:41 vasta tsitaadiga

Tegelen siis ühe wallpaper-projekti kallal, kuhu lisasin enda pildid Indiast, kuid nüüd tekivad mõned konfliktid ning ma ei tea, mida täpsemalt teha. Ma tean, et tähtedega üle ka ei tohi pingutada.
Ainult neile, kes tõsiselt viitsivad aidata:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 21.02.2009 18:17:43 vasta tsitaadiga

see mis sobib otsusta ikka ise, kui sa seda ise kasutada tahad, või kui tellimustöö kellelegi teisele siis las tema otsustab. kõige parem on seda teha nii, et kui on hea printer siis prindid välja ja paned ritta. ja siis hakkad vaatama, mis häirib ja mis mitte
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 21.02.2009 18:18:52 vasta tsitaadiga

Kellele teed seda? Pildid on ilusad, tähti võid ka kasutada, aga õrnalt. Viimase variandi tähed on head, aga võiksid olla ka üleval. Kuid mis häirib on see suur shadow nende piltide all ja üldine taust.
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 21.02.2009 19:14:55 vasta tsitaadiga

Teen deviantART rahvale kasutamiseks ja enda kogemuste nimel.
Kummaline, et te arvate seda tellimustööna olevat. Kas ma saan sellest järeldada, et see on kehv või hoopis väga hea?

tanel98, suur shadow piltide all on mõeldud ruumilise efekti loomiseks. Usu mind, nii on parem.
Üldise taustaga sai palju vaeva nähtud, mis sellel viga on?

Ärge valesti aru saage, lugedes võib tunduda nagu ma kriitikat ei kannataks, vastupidi.

Edit:// Mul tuli veel üks idee. Võiks kuskile panna linnud lendama ja võib-olla manipuleerida veel midagi. Kuid kuna ma selles väga hea ei ole, jääb seekord vist ära.
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 21.02.2009 20:09:14 vasta tsitaadiga

aga pane mitu versiooni ülesse, et siis vaata mida rohkem laetakse
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 21.02.2009 20:14:43 vasta tsitaadiga

Mian küsisin seda sellepärast, et kui teed endale wallpaperit, siis peaksid ju ise teadma, mis meeldib. Kui teed kellelegi teisele, küsi nendelt, kui teed kõigile kasutamiseks siis sa nagunii ei suuda kogu rahva soove rahuldada ja pead ikagi tegema sellise, mis meeldib endale.
Ma ei usu, et suure ja tugeva varjuga on parem. Aga, see võib puhtalt minu isiklik arvamus olla. Ja ka heledam vari, mida kohe vb ei märkagi lisab töödele sügavust.
Taust on jälle minu isiklik arvamus, isiklikult minul desktop nagu eriti ei paistagi ja seal on esialgne pilt, aga kui vahetaksin, siis ma tahaks midagi rahuliku ja ilusat. Need super seal. Ilusad kaadrid, maalilised ja muinasjutulised. Mina ootaksin rahuliku ja ilusat piltide esitlemist, taust võiks olla tumedam ja siis tähtedega. Tausta viga ongi võibolla selles, et sellega nägid palju vaeva, kulutasid aega ja tahad, et see oleks nähtav, et kõik värviüleminekud varjud ja jooned oleksid kohe näha. Kõik see jutt on puhtalt minu isiklik arvamus.

Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 21.02.2009 20:28:56 vasta tsitaadiga

Tänud teile mõlemale informatiivsuse eest, kuid küsiks veel, et kuidas see frosted glassi peale kirjutatud India on?
tagasi üles
tanel98
HV kasutaja
tanel98

sõnum 21.02.2009 20:51:34 vasta tsitaadiga

ei häiri kui seda mõtled. Täitsa isegi sobib.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Kujundamine »  Teie tehtud kunst mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 128, 129, 130  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.