Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Darkfall Unholy Wars [Economy Patch] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2009 13:51:58 vasta tsitaadiga

piimaPAKK kirjutas:
ottf kirjutas:
Tundub, et üks täitsa asjalik preview kirjutatud: http://www.gameolosophy.com/Games/Online/Darkfall-Online-Beta.541609/1

Ouch...

-More of a graphical issue than a UI one, but there is no true widescreen support, so playing in a widescreen resolution doesn't result in a wider angle of view - it simply stretches everything resulting in a fat/inflated look.

No hellõu.. kui 2009 aastal releasetakse mäng ilma wide screen võimalusteta siis....

..

mida?..

tegelt?........ icon_lol.gif

Ega muidu poleks aus kui widescreeni mehed rohkem näeksid. Õigetel fännidel on 14" punnsilmad lauapeal icon_exclaim.gif

LoL... varsti pole enam 4:3 mõõtu saadagi icon_lol.gif Siis tõmbavad "fännid" toruteibiga monitoridel servad maha vä? "I plays fair"

Samahästi võib öelda, et 100 fps vs. 10 fps on ebaõiglane... noh so?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 20.02.2009 15:21:46 vasta tsitaadiga

Crocs kirjutas:
icon_lol.gif No nii nüüd jõudis mulle pärale, aega läks, aga asja sai, selles mängus on tähtis adrenaliin, ja närvikõdi ja hästi suurtes kogustes. Et siis klavereid pähe pooleks lüüa, ja mööblit lõhkuda, juhul kui kõik ei lähe nii nagu peab.
Mina mängin rohkem selleks, et lõõgastuda, ja iga seikluse eel ei soovi higistada, vaid nautida, nagu jäätist kuumal suvepäeval limpsides. Ja online mängides, ka seltskonda, kellega külg, külje kõrval tunned, et oled oluline malenupp selles sõjas.

Inimesed mängivad mänge erinevatel eesmärkidel. Sina selleks, et lõõgastuda, mõni teine selleks, et end proovile panna ja oma oskustega teistele koht kätte näidata.

Mina näiteks ei tunne, et ma olen oluline malenupp sõjas, kui mäng on mida ma mängin on ohutu ja on ilmselge, et mul pole sõprade ja guildi kaaslaste abi tegelikult väga vajagi. Selle "olulise malenupu" tunde saab palju paremini ja elavamalt kätte Full loot PvP mängudes, kus sa tead, et ilma sõprade abi ja toeta ei tee sa mitte midagi ära.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2009 15:25:49 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Crocs kirjutas:
icon_lol.gif No nii nüüd jõudis mulle pärale, aega läks, aga asja sai, selles mängus on tähtis adrenaliin, ja närvikõdi ja hästi suurtes kogustes. Et siis klavereid pähe pooleks lüüa, ja mööblit lõhkuda, juhul kui kõik ei lähe nii nagu peab.
Mina mängin rohkem selleks, et lõõgastuda, ja iga seikluse eel ei soovi higistada, vaid nautida, nagu jäätist kuumal suvepäeval limpsides. Ja online mängides, ka seltskonda, kellega külg, külje kõrval tunned, et oled oluline malenupp selles sõjas.

Inimesed mängivad mänge erinevatel eesmärkidel. Sina selleks, et lõõgastuda, mõni teine selleks, et end proovile panna ja oma oskustega teistele koht kätte näidata.

Mina näiteks ei tunne, et ma olen oluline malenupp sõjas, kui mäng on mida ma mängin on ohutu ja on ilmselge, et mul pole sõprade ja guildi kaaslaste abi tegelikult väga vajagi. Selle "olulise malenupu" tunde saab palju paremini ja elavamalt kätte Full loot PvP mängudes, kus sa tead, et ilma sõprade abi ja toeta ei tee sa mitte midagi ära.

Mis see full pvp loot siia puutub? Üksi wowis mylagost alla ei peksa.....
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 20.02.2009 15:29:58 vasta tsitaadiga

Varsti hakkab nalja saama, kui need full looti mehed siin teemas nutma hakkavad, et mängida ei saa kuna ruscorp 2.0 neid igalpool kasti peksab icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Crocs
HV vaatleja
Crocs

sõnum 20.02.2009 18:04:31 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Crocs kirjutas:

icon_biggrin.gif No ei, sinu mõttekäik viitab sellele, et tee kohe enesetapp, miks ennast veel seal mängus ringi lohistada, nii kasutu, kui sa oled. Jah võib ka linnas elada ja mitte kaklusesse tükkida, keeta suppi, või sepistada asju, ainult turul käimise vaev. Kui oled ikka kasutu rott, siis keegi sind kampa ei kutsu, see on fakt. Ka minu mängitavates mängudes, tuleb end proovile panna, ja veidi higistada, juhul kui PK-d sind nurka suruvad ja tunduvalt suuremad ja tugevamad on. Tuleb kasutada, kavalust, salakavalust, ja taktikat, et ellu jääda. Ja need pole mingid ajudeta mobid, vaid teised mängijad, kellel ka ajud olemas. Ja hea on, kui sul on võimalus abiväge kutsuda, ja ikka selliseid, kes aidata suudavad. Ja veel paljugi, mida koos tehakse, ühised sõjakäigud sealjuures ka. Jah males ikka rohkem nuppe, kui kuningas, kes uhkes üksinduses laual seisab ja oma naba näpib. icon_wink.gif Koostöö guildikaaslaste ja sõprade vahel on oluline igas mängus, mitte ainult full loot PvP mängudes.

Lisatud: Pean lugu igast mängurist ja mängust mida ta mängib, ja eriti, kui ta seda südamest teeb. Eelpool öeldu on ikka minu isiklik arvamus. Ja kunagi ei või teada, mis eelistused tulevik võib tuua.

.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 20.02.2009 18:04:49 vasta tsitaadiga

Crocs kirjutas:

icon_biggrin.gif No ei, sinu mõttekäik viitab sellele, et tee kohe enesetapp, miks ennast veel seal mängus ringi lohistada, nii kasutu, kui sa oled. Jah võib ka linnas elada ja mitte kaklusesse tükkida, keeta suppi, või sepistada asju, ainult turul käimise vaev. Kui oled ikka kasutu rott, siis keegi sind kampa ei kutsu, see on fakt. Ka minu mängitavates mängudes, tuleb end proovile panna, ja veidi higistada, juhul kui PK-d sind nurka suruvad ja tunduvalt suuremad ja tugevamad on. Tuleb kasutada, kavalust, salakavalust, ja taktikat, et ellu jääda. Ja need pole mingid ajudeta mobid, vaid teised mängijad, kellel ka ajud olemas. Ja hea on, kui sul on võimalus abiväge kutsuda, ja ikka selliseid, kes aidata suudavad. Ja veel paljugi, mida koos tehakse, ühised sõjakäigud sealjuures ka. Jah males ikka rohkem nuppe, kui kuningas, kes uhkes üksinduses laual seisab ja oma naba näpib. icon_wink.gif Koostöö guildikaaslaste ja sõprade vahel on oluline igas mängus, mitte ainult full loot PvP mängudes.

Lisatud: Pean lugu igast mängurist ja mängust mida ta mängib, ja kui ta seda südamest teeb. Eelpool öeldu on ikka minu isiklik arvamus. Ja kunagi ei või teada, mis eelistused tulevik võib tuua.

Ja nüüd vaatame korra uuesti plastiliiniks keeratud maailma pvp videot ja mõtleme tõsiselt asja üle järele.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 20.02.2009 18:49:09 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Mis see full pvp loot siia puutub? Üksi wowis mylagost alla ei peksa.....

Sest full loot PvP mängus tuleb pärast seda kui sinu guild on "mylagose" (mis iganes see ka pole) maha löönud nurga tagant välja teine guild, nad löövad sinu guild kaaslased maha, võtavad kogu nende varustuse, kaasa arvatud looti, mida te "mylagose" käest saite, naeravad natuke teie üle ja siis jalutavad minema.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.02.2009 19:01:23 vasta tsitaadiga

No jah.. hea küll aga sa mainisid miskit nagu üksi olemisest ja et kui süsteem pole full loot siis nagu polekski teisi vaja... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 21.02.2009 15:07:06 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ma ei näe selles mingit osavust ega oskust kui mingi türklaste gild oma zergiga sinu ja su sõprade 1337 kambast üle jookseb. See ongi põhimõtteliselt ju surnud ring? Mingid vennad tapavad hea varustusega venna 1v3 ära, siis tapetakse neid 3v10, siis nood omakorda 10v100...Kuni jääb peale servu kõige suurem gild, kes saavad öelda lihtsalt "spämm,owned".
Pealegi see ümber üksteise ringi keerutamine on väga kahtlane teema...
Tunnistan, et tore on küll teistelt asju saada neid maha koksates, aga kus siin mingi nö oskus peaks peituma ei suuda ma küll näha praegu.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.02.2009 15:38:51 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
Ma ei näe selles mingit osavust ega oskust kui mingi türklaste gild oma zergiga sinu ja su sõprade 1337 kambast üle jookseb. See ongi põhimõtteliselt ju surnud ring? Mingid vennad tapavad hea varustusega venna 1v3 ära, siis tapetakse neid 3v10, siis nood omakorda 10v100...Kuni jääb peale servu kõige suurem gild, kes saavad öelda lihtsalt "spämm,owned".
Pealegi see ümber üksteise ringi keerutamine on väga kahtlane teema...
Tunnistan, et tore on küll teistelt asju saada neid maha koksates, aga kus siin mingi nö oskus peaks peituma ei suuda ma küll näha praegu.

Aga milline siis oleks sinu lahendus sellele zerg guildide "probleemile"? "Power in numbers" on minu meelest täiesti normaalne sõjaline taktika. Kui mingi guildi juht suudab 500+ inimest hästi organiseerida ja oma käskudele kuuletuma panna, siis peaks ta ju ka selle arvelt kasumit lõikama. Või mis?

Väiksemad guildid saavad funktsioneerida suurte guildide kõrval, saades tuge ühelt ning võideldes teiste vastu.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 21.02.2009 20:41:36 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Aga milline siis oleks sinu lahendus sellele zerg guildide "probleemile"? "Power in numbers" on minu meelest täiesti normaalne sõjaline taktika. Kui mingi guildi juht suudab 500+ inimest hästi organiseerida ja oma käskudele kuuletuma panna, siis peaks ta ju ka selle arvelt kasumit lõikama. Või mis?

Väiksemad guildid saavad funktsioneerida suurte guildide kõrval, saades tuge ühelt ning võideldes teiste vastu.

Mnjaa ega ma ei oskagi eriti tulla mingi lahenduse peale.
Kuigi mäng tundub huvitav PvP poolest, pean vist ikkagi vahele jätma. Graafika ja üldine mängu kommuun tunduvad liiga eemalepeletavad praegu. icon_confused.gif
Muidu endised gildikaaslased, kes betas on täitsa kiidavad mängu. Kuigi pidevalt rõhutavad, et see pole pühapäevamängijate jaoks...seega jällegi ei ole mulle vististi.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.02.2009 04:49:46 vasta tsitaadiga

Miki sa ju ainult oletad. Tegelikult saab edukalt ka kõige suuremale zergile koha kätte näidata. Osavus, taktika, organiseerimine märksõnaks.

Vt. näiteks seda :
9vs20+ city defense(HD)
http://www.youtube.com/watch?v=ORSC3HWilPg

Parvesõit
http://www.youtube.com/watch?v=yMNXafzbazQ
http://www.youtube.com/watch?v=YO_WMtYaxoU
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.02.2009 12:27:48 vasta tsitaadiga

Millal trialeid oodata? Kas mängu saab kusagilt juba allalaadida ka?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Feerer
HV kasutaja
Feerer

sõnum 22.02.2009 12:31:38 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Millal trialeid oodata? Kas mängu saab kusagilt juba allalaadida ka?

Siia oleks pidand tulema mängu download eile, aga ei tulnud.
http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/DarkfallFull/

Ja trialite kohta sooviks ise kah teada, et kas üldse tuleb sellist võimalust? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 22.02.2009 13:11:01 vasta tsitaadiga

trialeid ei tule vist niipea. kuna neil vaja enne jalad alla saada, siis vaatab kas serveris on "ruumi" et mingeid tasuta mängijaid sinna ajutiselt sisse lubada.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 22.02.2009 18:33:06 vasta tsitaadiga

Noo nad ju alguses küll suure suuga lubasid, et trial tuleb kohe raudlaks esimesena koos tava releasega
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 22.02.2009 19:39:49 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Noo nad ju alguses küll suure suuga lubasid, et trial tuleb kohe raudlaks esimesena koos tava releasega

pakud huupi või on konkreetset tõendit ka?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 22.02.2009 20:06:38 vasta tsitaadiga

Eks nad lootsid jah vbl trialit kohe teha. Aga huvi mängu vastu osutus liialt suureks. Kui nad jalad alla saavad eks siis hiljem tuleb ka trial. Nende dev team on siiski üsna pisike.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.02.2009 20:10:31 vasta tsitaadiga

XPsass kirjutas:

pakud huupi või on konkreetset tõendit ka?

Sa nagu Tasose lubadusi läbi aastate ei teagi või? icon_rolleyes.gif

Mäng pidi launchima kahenädalase trialiga, FYI.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 23.02.2009 04:01:02 vasta tsitaadiga

Kes mängu osta plaanib siis downloadida saab siit:
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=137344

http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/DarkfallFull/Darkfall%20Install.torrent
tagasi üles
Feerer
HV kasutaja
Feerer

sõnum 23.02.2009 23:36:17 vasta tsitaadiga

Pre-Orders are open
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?goto=newpost&t=138462
tsitaat:
You can Pre-Order Darkfall here:

https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php

Pre-Orders will run until February 25th, or until they're sold out.
If sold out, more copies of Darkfall will be offered on launch day, February 25th.

Thank you

E: An internal server error occurred. Please try again later.
heh.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 24.02.2009 13:33:46 vasta tsitaadiga

Pre-orderid otsas. Launchi ajal vbl uus ports valmis.

Darkfall download FileFront.com-ist kui kellelgi torrentiga probleeme.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.02.2009 11:48:33 vasta tsitaadiga

Keegi mängu tellinud ka?
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 25.02.2009 11:55:38 vasta tsitaadiga

Ma mõtlen veel. Üle 10k+ pre-orderi juba tehtud ning guildist 70 liiget said ka ostetud.
Täna õhtupoole peals release siis olema.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 25.02.2009 12:00:18 vasta tsitaadiga

Klien t olemas, oleks nüüd kedagi vaja, kes lubab oma kontoga mängu proovida .p
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Darkfall Unholy Wars [Economy Patch] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.