Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Xcater
HV kasutaja
|
17.02.2009 23:25:25
|
|
|
Esimest osa pole mänginud. FEAR 2 tundub täitsa hea. Mul käivad pidevalt judinad läbi, kui see tüüp oma nägemusi või muud taolist näeb...hiuaha.....eks proovib, kuidas õhtul pimedas ja kõrvaklappidega on
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
18.02.2009 01:52:06
|
|
|
mängisin seda demo veel .... meeldis väga... ei julge vist täisversiooni osta demo teeb sellist pulli ikka veel et äkki viskab kirja et stopped working ja windows cheking solutions ? mis kurat tal viga on ? demod on tavaliselt ikka ilusti jooksnud kuna ju esitleb täisversiooni mängust vms .... oskab keegi kes veel mängib seda mängu Ati 4870X2-ga ka kõik settingud on põhjas ? mul on kõik põhjas ja reso 1900X1200 anti aliasing ja blur on off ülejjänud kõik põhjas kas peaks äkki midagi vähemaks võtma või see ei sega ? mäng jookseb ise ilma jõnksutamiseta kohati ainult jääb korraks nagu seisma (kiilub kinni ) siis jookseb jälle edasi sinnamaani kui tuleb see crash see windowsi reports ei andnud ka mingit selget vastust mis seda põhjustab ? oskab keegi öelda kas täisversioon teeks ka sellist pulli ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
18.02.2009 01:58:04
|
|
|
Kui save-ma hakkab siis jõnksutab ca. 1sek. Muidu jookseb normaalselt, eriti veel sellisel saanil. e4300, x2600xt, 2gb
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
18.02.2009 03:08:09
|
|
|
Vot nüüd on Becket süüdi? Becket on tore poiss, viieline ja puha. Kuulab ilusti ema sõna ja kui vaja siis annab pahadele molli.
Spoiler 
Sellist kure juttu võib Madonnale ajada
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
18.02.2009 11:54:44
|
|
|
Sain ka mängu läbi. "Ja kus on lisa pakett, peaks juba välja laskma ju"
Lõpp oli hea ja jätab "F.E.A.R. 3-le vabad käed"
Tõeliselt hea mäng ja ilmselt alustan õhtul uuesti. Asi lihtsalt seda väärt.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
18.02.2009 12:15:05
|
|
|
FEARiga võrreldes oli teise osa lõpp mu meelest ikka eriti vata fata. Ei oska nagu öeldagi, et kust edasi minna võiks stoori.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
18.02.2009 22:53:38
|
|
|
Kas patchi on ka juba mingi aeg oodata? Ma passin siiani 5nda chapteri loading screeni
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
19.02.2009 06:41:11
|
|
|
Väga tasemel mäng. Sai ka just lõpetatud ja ärritav on see, et kui oled 9 tundi järjest mänginud seda ja ootad juba, et võiks lõppu nagu jõuda ja vaenlased kõik maatasa tehtud, siis hakkavad omad vastu punnima :\ Ja mitte vähe närvi ei ajanud see lõpp. Aga muidu , kui pole haiglast vajadust öö läbi poolunes mängida, siis väga viis pluss mäng
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
lenny0
HV vaatleja
|
20.02.2009 13:14:55
|
|
|
Üritasin ka mängida...lasin mängu peale ja naq esimese FEARi puhulgi viskab lihtsalt musta ekraani ette, uuendasin draiverid ära ja ei midagi, ikka sama jama, abi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
20.02.2009 14:05:59
|
|
|
Pane oma arvuti profili siis ehk lihtsam lahendust mõelda asjale..
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
lenny0
HV vaatleja
|
20.02.2009 14:09:25
|
|
|
CPU E5200
4GB RAM
nv 9800GTX+
|
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
21.02.2009 00:56:10
|
|
|
lenny0 kirjutas: |
Üritasin ka mängida...lasin mängu peale ja naq esimese FEARi puhulgi viskab lihtsalt musta ekraani ette, uuendasin draiverid ära ja ei midagi, ikka sama jama, abi? |
Vanad lasid ikka enne maha?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
lenny0
HV vaatleja
|
21.02.2009 09:59:48
|
|
|
aa ei noh selle peale ma muidugi ei tulnd
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
21.02.2009 11:05:45
|
|
|
öösse on jah päris jube seda hea soundiga mängida, kuigi, mõne aja pärast harjub ka nende helide ja vaimudega, siis muutub nende suhtes immuunseks ja lihtsalt kõmmutad ja jooksed ja vaatad, ehmatama ajab harvem. Äge mäng.
Üks asi ajas närvi.
Spoiler 
Koht kus peab selle koloneliga võitlema ja näitab, et klõpsi paremat hiire nuppu, ma panin nagu segane, maeitea, vast 3 minti küll seda klõpsimist aga vend ära ei sure. Lõpuks taipasin vajutada vasakut nuppu, kui shotty tal näos oli. Oli väsitav ja täitsa kahju hakkas oma hiire paremast klahvist. Alguses mõtlesin, et peab kiiremini taguma ning panin kahe sõrmega nagu hull, higimull otsa ees  ennast ajas ka juba ropendama, vähe sellest, et too kolonel sõimas mind...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
21.02.2009 11:43:16
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
Spoiler 
Koht kus peab selle koloneliga võitlema ja näitab, et klõpsi paremat hiire nuppu, ma panin nagu segane, maeitea, vast 3 minti küll seda klõpsimist aga vend ära ei sure. Lõpuks taipasin vajutada vasakut nuppu, kui shotty tal näos oli. Oli väsitav ja täitsa kahju hakkas oma hiire paremast klahvist. Alguses mõtlesin, et peab kiiremini taguma ning panin kahe sõrmega nagu hull, higimull otsa ees  ennast ajas ka juba ropendama, vähe sellest, et too kolonel sõimas mind...
|
Spoiler 
sama  lõpuks taipasin neid klahve õieti vajutada, seal hiirepildil ju kujutatud millal mida
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
21.02.2009 17:04:19
|
|
|
busta kirjutas: |
Linnapea kirjutas: |
Spoiler 
|
Spoiler 
sama  lõpuks taipasin neid klahve õieti vajutada, seal hiirepildil ju kujutatud millal mida
|
Spoiler 
ma tuubeldasin ka klaviatuurile ka ühe nupu juurde ,et saaks kiiremini klõbistada  ennem kui taipasin kuda vanamees maha saada.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
21.02.2009 19:26:05
|
|
|
Sain ka läbi. Üks jubedamaid kohti oli minu jaoks koolimaja, eriti see kus tuled vilkusid vaheldumisi, kord oli kott pime siis korraks valge, peale selle olid veel vaimud jms....see oli küll freeky. Enamasti mängisingi õhtuti pimedas toas, sennheiserid andsid asjale veelgi jumet juurde . Soovitan
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
21.02.2009 19:38:52
|
|
|
Xcater kirjutas: |
Sain ka läbi. Üks jubedamaid kohti oli minu jaoks koolimaja, eriti see kus tuled vilkusid vaheldumisi, kord oli kott pime siis korraks valge, peale selle olid veel vaimud jms....see oli küll freeky. Enamasti mängisingi õhtuti pimedas toas, sennheiserid andsid asjale veelgi jumet juurde . Soovitan  |
täpselt päris freaky koht oli see....(mängisin demos seda kohta ) ma ei tea mul tuli esimesel korral seal kohas kanannahk peale tõsiselt päris jube koht ... see FEAR on üldse minumeelest hirmsam kui Resident Evilid kõik kokku ,mis on ju ka teadupärast ka õudus mängu zanris, aga sai kunagi mängitud seda viimast RE4 osa siis see oli küll juba paras komöödia ...
|
|
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
lenny0
HV vaatleja
|
22.02.2009 00:58:11
|
|
|
viga oli ace mega codec packis....uninstallisin ja jookseb üli ilusti
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
23.02.2009 17:34:19
|
|
|
Väga hea mäng on
Eriti laheda efektiga on mängus need kummitused, mida ma pole üheski teises mängus varem näinud.
Surround heli töötab ka suht laitmatult, mida ma just tihti ei kohta.
Selle hiiglasliku robotiga sõitmine on väga fun : D
Ja vahest võtab ka võpatama, seega kõik on hästi. Kuigi ma olen liiga teadlik sellest, et see pole reaalsus, siis on pisut materjali mulle kätte saamata.
Ainuke asi, mis ei meeldi on relvade robustsus või nii... mulle meeldivad rohkem sellised tagasihoidlikud ja täpsed relvad, millega paned 2 kuuli pähe ja surnud. Aga siin peab ikka vähemalt 5 kuuli pähe laskma.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
25.02.2009 00:00:03
|
|
|
Demo meeldis mulle aga vahetult enne fulli sai Cryostasis: The Sleep of Reason läbi mängitud. FEAR2 tundus peale seda nagu lapse mäng
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
01.03.2009 00:41:35
|
|
|
Enne seda mängima hakates tegin veel kähku Feari koos expansioonidega läbi. Perseus mandate polnud nii hull midagi, paar väga ägedat kohta oli selles.
FEAR2 on väga magedaks shuuteriks muudetud. Võrreldes esimese osaga on võitlus vaenlastega palju igavam ja üksluisem. Jõuad kuhugi ruumi, aktiveerid mingi triggeri, mis neid kastide ja nurkade tagant välja ajab. Lased ühe maha spawnitakse järgmine. Esimeses osas oli see hoopis teisiti. Graafika on väga konsoolilikult udune. Selline tunne nagu tegelasel oleks koguaeg akvaarium silmade ees.
Ahjaa mäng pidi vist õudukas olema, nojah unistada võib.
Sisu polnud kunagi FEARi tugevam külg.
Head kohad olid algus hotelis ja kool. Ülejäänud ei meeldinud üldse. Eriti maaalused laborid olid pikad ja tüütud.
Ühe korra võib suure tahtejõuga läbi teha. Teist korda küll mitte.
_________________ zero
viimati muutis 486 01.03.2009 00:57:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
01.03.2009 00:44:30
|
|
|
486 kirjutas: |
Enne seda mängima hakates tegin veel kähku Feari koos expansioonidega läbi. Perseus mandate polnud nii hull midagi, paar väga ägedat kohta oli selles.
FEAR2 on väga magedaks shuuteriks muudetud. Võrreldes esimese osaga on võitlus vaenlastega palju igavam ja üksluisem. Jõuad kuhugi ruumi, aktiveerid mingi triggeri, mis neid kastide ja nurkade tagant välja ajab. Lased ühe maha spawnitakse järgmine. Esimeses osas oli see hoopis teisiti. Graafika on väga konsoolilikult udune. Selline tunne nagu tegelasel oleks koguaeg akvaarium silmade ees.
Ahjaa mäng pidi vist õudukas olema, nojah unistada võib.
Sisu polnud kunagi FEARi tugevam külg.
Head kohad olid algus hotelis ja kool. Ülejäänud ei meeldinud üldse. Eriti maaalused laborit olid pikad ja tüütud.
Ühe korra võib suure tahtejõuga läbi teha. Teist korda küll mitte. |
Ma ei saa aru, kuidas võib seda Perseus Mandati üldse mänguks pidada? Ja eelkõige veel FEAR 2-st paremaks?
Ning kusjuures FEAR stoori on väga sügav, Lihtsalt enamus stoorist on räägitud lindistuste (ja teises osas nende data diskide peal).
Kui neid ei loe, siis ei saa jah stoorist mingit sotti.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
06.03.2009 17:31:11
|
|
|
vahepeal meenutas half life 2-te aga muidu kõva mäng 8)
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|