praegune kellaaeg 19.06.2025 21:36:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ahtonks
HV vaatleja
|
19.02.2009 20:41:48
Telsey IP Set Top Box FS6 |
|
|
Tere,
kas keegi omab kogemusi sellise seadme nagu Telsey STB FS6 kasutamisel?
Kuna soetasin seadme ilma kasutusjuhendita siis ei oska sellega suurt midagi pihta hakata.
Ainuke pilt mis ette tuleb on nn. avaleht kuid nagu ma aru olen saanud siis peaks sellega ka DVB-T ja muid huvitavaid asju nägema.
Kui keegi oskab anda head ideed kust võiks kasutamisõpetusi saama, oleks väga tänulik.
Seadme URL: http://www.telsey.com/product_text.asp?cat=2&subcat=6&id_p=90
Tänan
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.02.2009 20:44:13
|
|
|
Mingit menüüd ja seadeid ei anna näppida?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahtonks
HV vaatleja
|
19.02.2009 22:00:10
|
|
|
On veebiliides, milles on väga minimaalne seadistusvõimalus nagu upgrade, system, browser, video jne kuid kahjuks need ei olse sellised millest midagi asjalikku teha annaks.
Mul on selline tunne, nagu selles süsteemis oleks osad asjad aktiveerimata.
Seadmest peale avalehe muud nagu välja ei tule, kuigi lisaks interneti brausimisele peaks saama muid asju ka vaadata.
Puldil on muidu vastavad nupud olemas mis võiks kasvõi mõne menüü ekraanile kuvada kui midagi nagu ei mõju.
Lisan ka tootelehe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|