Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
praetor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
10.02.2009 20:22:45
|
|
|
Müüakse mida iganes. Telekaid on ju ka mpeg-2 toetusega küllalt pakkuda mis siis et nad ei toimi siin.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.02.2009 08:43:13
|
|
|
Ma arvan, et saab vaadata küll, nagu sa sealt draiverite ja tarkvara allalaadimise lehelt näed: AVerTV: 6.0.11 - Add DVB-T HDTV H.264 format support. See on just see mida vaja. Avermedia h264 decoder on minumeelest üks parimaid ka, ise seda kasutan. Küll koos dvbvieweri nimelise programmiga mitte selle AVerTV programmiga, mis on suhteliselt juust. Aga selleks, et decoderit saaks kasutada tuleb ta ikka installida.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
11.02.2009 09:52:16
|
|
|
suvalise müügil oleva dvb-t kaardiga saab eesti digit vaadata. arvutisse tuleb vaid vastav tarkvara laadida. neid tarkvarasid on nii tasulisi, kui tasuta variante, kusjuures tasuta variandid töötavad ka väga hästi. kaartidega kaasa pandud tarkvarad, isegi kui nad eesti digit (h.264) dekodeerida oskavad, pole eriti täiuslikud, kaardi tootjast sõltumata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
praetor
HV veteran

|
11.02.2009 10:42:39
|
|
|
Huvitav lugu jah... mul on tegelt see kaart olemas. Kõik installib ilusti ära... tõmbasin ka kõige uuema softi sealt kodukalt. analoogkanaleid näitab ilusti, aga digikanaleid mitte. Antennis asi ei ole, kuna usb digikaart töötab ilusti. Samas leiab digital radio ülesse kõik eesti 7 tasuta kanalit ja hulganisti igast muid lukus kanaleid.
Netist lugesin, et vana versioon Eesti settingut ei toetanud... ja ta ütles ka kohe, et sorry, your region is not supported... ja soovitati panna norra või soome peale. Ei leidnud ta siis mul ka. Uue softiga pidi see viga ära kaduma, kuid mul siiski jäi sama jama. Uue softiga ütleb, et your country does not have frequency table....
|
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.02.2009 12:22:46
|
|
|
Saada see originaalsoft kukele, osta dvbviewer ~200 kr eest, see on seda raha väärt ja kõik uuendused saab edaspidi tasuta.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
11.02.2009 17:47:57
|
|
|
praetor kirjutas: |
.. Uue softiga ütleb, et your country does not have frequency table.... |
pane siis käsitsi sagedused paika. ma tavaliselt nii olengi teinud - pole mallanud oodata, kuni softid kõik lainealad otsast lõpuni läbi skännivad.
ja proovi, kas VLC-ga läheb tööle - VLC on suht sobiv testimiseks, kuna ei vaja täiendavaid koodekeid ja töötab alati, kui masinal võimsust jagub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
praetor
HV veteran

|
16.02.2009 14:26:48
|
|
|
VLC näitab ilusti, kui käsitsi sagedus sisse panna. Aga avermedia softi ei saa millegipärast tööle käsitsi määranguga. Samuti kui panna sealt, et ta skänniks läbi kõik sagedused.. ta ei leia midagi. Muidu võikski ju kasutada VLC-d, aga hetkel on oluline just puldi kasutamise võimalus.
_________________ http://www.arvutiexpert.ee/pood - Sülearvutite varuosad Soodukas -50%
http://www.almond.ee - Tasuta veebipõhine kassa- ja laoprogramm |
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
18.02.2009 16:47:43
|
|
|
jah, vlc puhul on vaja eraldi ir-vastuvõtjat, kaardi oma vist otse tööle ei lähe. samas, kui oled ir-vastuvõtja pannud, ei pea enam seda kipakat pulti kasutama, mis kaardiga kaasa tuli, vaid võib oma teleripulti kasutada, või mõnda muud, mis kõige rohkem meeldib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
18.02.2009 18:50:17
|
|
|
wifebeater kirjutas: |
... eraldi ir-vastuvõtjat ... |
Oskad sa midagi normaalset soovitada? Endal on lauaarvuti küljes see vana "hea" serial pordi junn koos Girderiga, aga ausaltöeldes see pole väga hea lahendus. Võiks pigem mingi USB asi olla, aga pealiskaudsel netiotsingul midagi kättesaadavat ja normaalset ei leidnud.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
19.02.2009 16:58:46
|
|
|
mu meelest serial pordi junn on päris normaalne - muud sinna jadaporti niikuinii ühendada pole. aga girderit ma pole kasutanud, vaid winlirc+autohotkey-d. proovisin winlirci ilma autohotkeyta ka vlc külge ühendada, vlc-l on winlirci toetus olemas, aga nii ta miskipärast korralikult ei töötanud: vahetevahel vajutasin nuppu, roheline tuluke all paremal vilgatas aga vlc ei kõssanudki.
mul on 52' lcd ja see segab ir-vastuvõtjaid omajagu - tuleb valida, kuhu fotodiood panna. mitte ainult arvuti vastuvõtja oma, elioni digiboksiga täpselt sama lugu. aga teleka enda irda töötab küll korrektselt seal, kus ta on - teleka esipaneeli sees.
viimasel ajal ma muidu pole enam kaugjuhtimispulti kasutanudki - juhtmevaba hiir on mugavam, kuigi akusid tuleb aeg-ajalt vahetada ja laadima panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|