Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 7 peidetud "pärlid" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erxx
HV vaatleja
erxx

sõnum 18.02.2009 14:59:30 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Ja siis ükshetk kui enam poleks rämps, siis kukuks EU vinguma koheselt icon_lol.gif

Seda kindlasti icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
matik
HV kasutaja

sõnum 18.02.2009 17:15:39 vasta tsitaadiga

Xloaded kirjutas:
Tulemuur vistal on täiielik CRAP, ja kui win 7 samas suunas läheb siis ostan vist varsti juba tasulise linuxi.

Ma pole väga kindel, et linuxi eest raha välja peaks käima icon_wink.gif Äkki thepiratebay.org või midagi aitab. (irw)

viimati muutis matik 18.02.2009 17:17:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.02.2009 17:24:00 vasta tsitaadiga

mu kõrv on treenitud, tegelen igapäev muusikaga. Ei ole mingeid hallukaid icon_exclaim.gif
ei tea kas draiverid on kehvad vistapoolsed või vista volume control on sitt
xp all seda probleemi pole
teretalv kirjutas:
kui võrrelda sama arvutiga vistas kuulatud muusika kvaliteeti ja xp-s kuulatud muusikaga siis xp on alati parema kvaliteediga

oled mingeid teste ka teinud, et platseeboefekt välistada?
[/quote]

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 18.02.2009 17:56:50 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
kui võrrelda sama arvutiga vistas kuulatud muusika kvaliteeti ja xp-s kuulatud muusikaga siis xp on alati parema kvaliteediga

sa mõtled ikka mingit salvestamist ja asja? sest niisama muusika kuulamine on ju muu asi ja seal kvaliteedierinevusi pole..
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 18.02.2009 17:59:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

sa mõtled ikka mingit salvestamist ja asja? sest niisama muusika kuulamine on ju muu asi ja seal kvaliteedierinevusi pole..

just elementaarse playing nimelise tegevusega ei suuda vista hakkama saada defauldis. Pole viitsind edasi uurida ja näppida vbl annab parandada draverite või custom volume controliga
ma olin tõelises masenduses algul Kaalusin välise helikaardi ostmist sülearvutile aga õnneks juhuslikult avastasin winxp peale pannes et winxp all on heli täiesti ok ja kuulatav

viimati muutis teretalv 18.02.2009 18:00:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.02.2009 17:59:52 vasta tsitaadiga

teretalv kirjutas:
mu kõrv on treenitud, tegelen igapäev muusikaga. Ei ole mingeid hallukaid icon_exclaim.gif
ei tea kas draiverid on kehvad vistapoolsed või vista volume control on sitt
xp all seda probleemi pole
teretalv kirjutas:

kui seal tõesti peaks mingi vahe sees olema, siis asi pigem XP ja Vista audio draiverite erinevuses

tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 18.02.2009 18:36:03 vasta tsitaadiga

Enam ei saa kodus mixida ja pirada siis icon_lol.gif

Microsoft hakkab vaikselt piirama igasugu toiminguid ja varsti saadki ainult ilusaid efekte vaadata ja uudiseid lugeda uute windowsitega thumbs_up.gif

J077
HV vaatleja

sõnum 18.02.2009 20:29:58 bla bla bla vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Üks tähelepanelik kodanik on nutumüürile nimega Slashdot üles riputanud kaebekirja Windows 7 "peidetud pärlite" kohta...

http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/02/oh-the-humanity-windows-7s-draconian-drm.ars

enigma
Kreisi kasutaja
enigma

sõnum 19.02.2009 12:58:27 vasta tsitaadiga

Millal see viimane versioon siis müüki jõuab?Seda ei loe nagu kusagilt välja.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.02.2009 01:35:00 vasta tsitaadiga

jätke see Linux vs Windows OT siin ja vaielge õiges kohas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=67874

tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 20.02.2009 17:30:14 vasta tsitaadiga

matik kirjutas:
Xloaded kirjutas:
Tulemuur vistal on täiielik CRAP, ja kui win 7 samas suunas läheb siis ostan vist varsti juba tasulise linuxi.

Ma pole väga kindel, et linuxi eest raha välja peaks käima icon_wink.gif Äkki thepiratebay.org või midagi aitab. (irw)

Paha mõte, installika tõesti saad ja keegi ei keela seda tirida. Kuid raha nõuab ta ikkagi ja väga tüütult.
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 00:00:08 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru mida te nutate. Olete nii kõvad arvustama, siis koodige ise asi valmis. Linux ju open source. Kes keelab teil teha ideaalne OS. Windows 7 on igati korralik ja kiirem kui Vista. Akukestvus minu läptopil on 25%-30% kauem isegi.

Mingi hala käib 24/7. Headshot ...headshot..rahunege mehed. Tegijat teist pole nagunii. MS on väga super tööd teinud. 98 oli hea, ......XP oli hea...eks ikka vaheldumisi käi see asi.
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 83
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 00:15:29 vasta tsitaadiga

võrreldes 95-ga küll. 2000 oli serverites hea, lauaarvutis ise kasutasin, aga XP siiski etem.

Anyways see pole tähtis. Kui teist meest pole, siis ärge vinguge nagu 2 aastased. Tõesti viskab üle juba....
tagasi üles
purexl
HV kasutaja

sõnum 21.02.2009 10:45:35 vasta tsitaadiga

soovija kirjutas:
Windows 7 on igati korralik ja kiirem kui Vista. Akukestvus minu läptopil on 25%-30% kauem isegi.

Oota mida???
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 12:27:36 vasta tsitaadiga

FU. Siiamaani on Beta ennast näidanud igati paremast küljest.
tagasi üles
purexl
HV kasutaja

sõnum 21.02.2009 13:10:47 vasta tsitaadiga

Ei ma pigem mõtlen mis krdi akukestvusest sa räägid siin, sinu jutu järgi võtab Windows 7 vähem energiat kui eelmised OS-id icon_lol.gif
tagasi üles
infidel
HV kasutaja
infidel

sõnum 21.02.2009 13:19:24 vasta tsitaadiga

purexl kirjutas:
Ei ma pigem mõtlen mis krdi akukestvusest sa räägid siin, sinu jutu järgi võtab Windows 7 vähem energiat kui eelmised OS-id icon_lol.gif

Kas see tundub siis nii uskumatu? Kui OS vajab vähem protsessori kuumutamist (ja sellest tulenevat jahutuse ringiajamist) ning kõvaketta keerutamist, siis on ju täiesti loogiline, et voolu läheb ka vähem.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
purexl
HV kasutaja

sõnum 21.02.2009 13:40:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas see tundub siis nii uskumatu? Kui OS vajab vähem protsessori kuumutamist (ja sellest tulenevat jahutuse ringiajamist) ning kõvaketta keerutamist, siis on ju täiesti loogiline, et voolu läheb ka vähem.

25-30% eriti ei taha uskuda siukest jama, kui sul just ei ole Intel celeron protsessorit ning iid vanad mälukaardid (256 MB) ning samal ajal jookseb sul Virtualdub mis compressib sul poole-teist tunnist filmi.....
Vanemad protsessorid olid need mis võtsid rohkem energialt Hard ware-ilt aga tõesti mis ajast Software on olnud energia mõjutaja- OS ?
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 14:30:20 vasta tsitaadiga

Lihtsalt enda subjektiivne tunne. See oli suurusjärk, et Vistaga need %-d vajusid kuidagi kiiremini.Tegelikku ma muidugi ei tea. Kuidagi on siiski graafilise liidese ja muu ressursinõudlikkuse juures kompromiss leitud icon_smile.gif
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 21.02.2009 14:37:21 vasta tsitaadiga

Mida sa ajad jama ja valetad inimestele suu sisse et sul aku kestab 30% kauem ah kui tegelikult ei tea?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 14:43:50 vasta tsitaadiga

No ma ytlesin enda subjektiivne arvamus. Te ärge vinguge siin, et Windows 7 on halb. Edusammud on suured olnud. Pange AM või mis tahate, mul kama.

Hindasin loengusaalis olles. Loeng kestis ajavahemikus 12.15-13.46. Proovisin Mafiat mängida + internetis browseda. Aegajalt vahetasin power saveri ja high performance vahel. Siit ka vahe võib-olla, aga ka Vistaga käitusin nii. Igastahes vajusid need %-d palju aeglasemalt ja Vista x64 puhul oli alati loengu lõpus alla 10% alles ning pani ka pildi tasku tihtipeale. W7 ühe testi järel pidas kauem, sest % oli lõpuks 25% kui ma õigesti mäletan. Ok olin tormakas -15 %.

Luban järgmisel nädal teha neid teste veel 3-l päeval. Tulen laetud akuga ja loengu lõpuks võin öelda tulemuse. Nendeks loenguteks on kus arvutit kasutan näiteks opsüsteemid jne, ehk need, milles teadmised piisavad ja pole vaja nii intensiivselt kuulata.

Paranemine selgelt on ja seda ei saa eitada !

Läpi specid:

C2D 2,2 GHz T7500
4GB DDR2
8600GS 256 mb
250 GB SATA

Herr Kurm - minu arvates ikka inimesed kuulevad kõrvadega, kui sina kuulad suuga, siis palju edu ja kõrveta ja come back tomorrow icon_smile.gif Suu sisse ma ei valeta igatepidi. No muidugi räägitakse inimesega face to face, aga siiski suu sisse valetamine... ole järgmine kord vaimukam.

viimati muutis soovija 21.02.2009 14:49:29, muudetud 2 korda
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.02.2009 14:44:12 vasta tsitaadiga

soovija, sülearvuti akude mõõtmiseks on kindel standard. tee proovi: http://www.arvutid.com/kasutamine.asp?page=akutest
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 14:46:40 vasta tsitaadiga

Tänan. Eelmises postis siis lubasin testida. Olen valmis ka Vista x64 hiljem dualbooti installima.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.02.2009 18:04:14 vasta tsitaadiga

Väike OT. Kuid Windows Vista-le soovitatakse juurde installida Vista Batter Saver. Järelikult kulutab Vista akusid liialt, kui on vajadus sellise, spetsiaalse lisaprogrammi järgi.

http://www.demogeek.com/2008/12/22/get-more-out-of-your-windows-vista-laptop-battery-with-vista-battery-saver/
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 21.02.2009 18:08:41 vasta tsitaadiga

Windows 7 on rohkem optimeeritud ja siit minu arvamus ka tuli.

tahanteada - tänan selle fakti eest ! Minu teooria või arvamuse kinnitamine. Ise eksisin arvudes, tunnistan viga, kuid kellelgi pole siin õigust solvata või valetajaks kohe nimetada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 7 peidetud "pärlid" mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.