Jummala edukalt pelan seda niimoodi. Rool (ja pedaalid)+pult (abipiloodile )+klahvistik.
Samas ei ole ma ka mingi eriline reaalsuse fännaja... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Jummala edukalt pelan seda niimoodi. Rool (ja pedaalid)+pult (abipiloodile )+klahvistik.
Samas ei ole ma ka mingi eriline reaalsuse fännaja...
räägi kuidas sa nad kõik korraga tööle saad? ma tahtsin proovida, et joystick ja pedaalid, et siis kopteriga norm lennata, aga korraga nad ei tööta. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kõik funkab defauldis koos (mul on kõik logitechilt). Ega abipiloodiga koos me lennukit ei kontrolligi, vennale olen jätnud vähemtähtsad nupuvajutused...
Logitechil oli muidu üks spetstarkvaravärk, mis võimaldas sul oma controlleritega igasugu maagiat korraldada, sa võid sellega kuidagi roolirattafunktsioone puldile ümber suunata üritada. Olen kuulnud ka ühest universaalsest taolisest über progest, millega pea kõike teha saab.. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
aga mis selle logitechi proge nimi on? mul ka rool ja joystick logitechi omad. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
"Logitech gaming software" vms oli vist. Kas sul seda kummagagi kaasas polnud? Nii või teisiti on asjalik netist uus versioon muretseda. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Kõige detailsemat lennusimulaatorit ever? _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Näiteks saa X-Plane 9-s ise lennuki disainida (ja sellega lennata). _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
chocolade, FS X on olemas kõik ametlikud suuremad lennujaamad eestis. Ülemiste, Pärnu, Ülenurme, Ämari. Jne
Need küll vägaei meenuta õigeid kohti aga saab
Kuskil liikus ka mingi tekstuuride vms mod. See muutis asja päris detailseks. Tallinna lennujaam muutus isegi sarnasemaks _________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski!
chocolade, FS X on olemas kõik ametlikud suuremad lennujaamad eestis. Ülemiste, Pärnu, Ülenurme, Ämari. Jne
Need küll vägaei meenuta õigeid kohti aga saab
Kuskil liikus ka mingi tekstuuride vms mod. See muutis asja päris detailseks. Tallinna lennujaam muutus isegi sarnasemaks
Okei, peab siis selle mod´i sebima kuskilt. Tänud sulle! _________________ design
Asusin ka uurima seda X-Plane 9 värki.
Sain aru, et sellest veel lõppversiooni pole, on beta, mida saab 60 taala eest osta.
www.x-plane.com ilmselt
Et jah, pean mingi demolaksu vmt hankima, tuli kohe sära silmi, vaatasin kuvatõmmiseid, kodukalt.
Peab raudlaks ära proovima, kui midagi selgub, siis kostan.
------
EDIT:
Mängisin nüüd natukene seda X-plane 9't ... noh, ütleme, et pole paljuski nii hea kui MS FSX.
FSX'i puhul on lennukid just detailsemad ja usutavamad ning paremate VC'dega.
Ja kui panna FSX'le peale FS Global 2008, siis on sellel ka räme topograafiline detailsus. Seega.
Minu jaoks jääb mu FSX Delux armsamaks.
Lisaks on FSXle rämedalt rohkem addon'ne.
Mis on aga X-plane's head?
Vaade on millegipärast usutavam, atmosfääri värvus ja tekstuuride toonid on kuidagi realistlikumad.
MS FS tooted näevad alati veits multikad välja.
Ja, X-PLane's saab marsil lennata. Mitte et see nüüd mingi eriline fun oleks.
Lisaks on teadmine, et kõvakettal on 60 GB lennusimulaatorit, kuidagi tore.
FSX kataloog on mul aga 30 GB juba ammu.
---
EDIT 2
vaatan just discovery sarja future weapons ja seal r22kis UAV-dest ja n2itas, kuidas need tehakse k6igepealt simu jaoks, vaadatakse kuidas lendab ja kui k2rab, siis tootmisesse.
Noh, mitte midagi uut pmslt, ... AGA!
seal n2itas v2ikseid klippe sellest simust ... ma olen ysna ysna kindel, et tegemist olei X-plane proffessionaliga, mis on FAA sertifitseeritud.
keegi ei v2lista, et MIL tyypidel on mingi eritellimus muidugi.
Kohe kui hakkas simu n2itama, tulid tuttavana ette pixelshading efektid jmt. Kui pikka aega m2ngur olla, siis tekib silm selliste asjade peale.
Punkti pani see, kui n2itas UAV kulgemise trajektoori ning vilksamisi n2itas mingit menyyd.
lihtsalt, hea teada ehk, kui simu valimiseks l2heb _________________ Lalalalalala
On kellelgi aimu, miks mõne lennukiga on näiteks free flighti all niimoodi, et see display aken on lihtsalt täies mahus valge? Lendamise ajal näeb mõni hetk oma masinat ja siis läheb kogu ekraan valgeks. Ainult tavaline kokpitt on korras. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
viimati muutis Dumbass 25.06.2008 11:04:25, muudetud 1 kord
Probleem kaob kui light bloom maha võtta. Ma ei tahaks küll silmailu ohverdada... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Noh, ilmselt selgub sealt, et kõige mõistlikum asi mida FSX'le ette sööta ongi suur laudatäis CPU'd.
Mul on hetkel arvutis:
Intel C2D E6420
8800 GTS 320
2 GB rammi 800 MHz
Ja tulemus on, et kui kõik absull peale keerata (miinus AA, see on suht kasutu) siis jookseb enam vähem 3 kaadrit sekundis. Ehk siis keskmisest kiirem slaidiseanss, aga mänguks kõlbmatu.
Mis süsteemidega mängite ja kuidas lippab?
----
Pean lisama, et mul on FSX Acceleration/SP2 ja FS Global 2008 (mis on siis topograafia andmete 12 GB upgrade, aga see performanssi eriti ei muutnud) _________________ Lalalalalala
Kui kõik peale ground texture high peale panna ( j2ttes siis GT kuhugi low peale ) on kõva 20 fps:D Aga kuna ma keset linna ringi ei lenda vaid kõrguseid jahin siis pole vahet. Taevas olles on fps 30 kui enam midagi renderdada pole peale sinise taeva. AA ja AF ei kasuta. Masin profiilis.
Viimaseks F-18 kõrguseks sain 81 xxx jalga.
EDIT: Mis imega saab lennukit tankida? Kas siis õhus või lähimas lennujaamas. Kui mul näiteks plaanis kruisida ühest aafrika otsast teise, siis ühe paagiga ei vea välja. On mingit võimalust?
Lennujaamas on lihtne. Groundi käest saab küsida, kui oled juba hakanud runwaylt ära sõitma, et taxy to refuel, siis noolekesed juhatavad tanklasse.
Ja siis on lennujaamas tankla väljanägemisega koht. Sõidad sinna ja kohe on fuel max, mis on totter, aga noh, on vähemalt seegi.
Teine variant, kui oled määratud kohta pargitud, siis saad groundi käest "request refuel" vmt. Siis tuleb oodata, kuni kütuseauto tuleb. Ja on kohe näha, sõidab tiiva juurde ja tangib
--
Karmilt nõuab jah arvutilt. Lendasin just keskmiste seadetega üle berliini. Tõusin Tegelist (lennuvälja nimi) õhku ja nii kui nina sai südalinna poole, tõmbas slaidiseansiks ära jälle.
Muidu, pooled high, pooled very high settingud, saan ikka c.a 20 fps kätte, millest kopteriga lendamiseks jääb aga väheks. _________________ Lalalalalala
Lennujaamas on lihtne. Groundi käest saab küsida, kui oled juba hakanud runwaylt ära sõitma, et taxy to refuel, siis noolekesed juhatavad tanklasse.
Ja siis on lennujaamas tankla väljanägemisega koht. Sõidad sinna ja kohe on fuel max, mis on totter, aga noh, on vähemalt seegi.
Teine variant, kui oled määratud kohta pargitud, siis saad groundi käest "request refuel" vmt. Siis tuleb oodata, kuni kütuseauto tuleb. Ja on kohe näha, sõidab tiiva juurde ja tangib
--
Karmilt nõuab jah arvutilt. Lendasin just keskmiste seadetega üle berliini. Tõusin Tegelist (lennuvälja nimi) õhku ja nii kui nina sai südalinna poole, tõmbas slaidiseansiks ära jälle.
Muidu, pooled high, pooled very high settingud, saan ikka c.a 20 fps kätte, millest kopteriga lendamiseks jääb aga väheks.
Jagaks kaas-avio-entusiastidega siis oma kogemusi simudega.
Tuli meelde, et olen kunagi peajälgimisseadmetega jamanud, mis on odavad ja siin siis paar demo videot.
Siin kasutan vist Cachya tarkvara ja nokamütsi külge kleebitud paberist kolmnurka ning veebikaamerat, et vahtida kokpitis ringi.
Simuks FS2004 ja lennuk F-14.
http://youtube.com/watch?v=lSdt0XGZ6tI
Soovitan googeldada Cachya või freetrack. Ehitasin valmis ka Freetracki IR-ledidega mütsi kunagi, aitas hästi, tegelt peakski tolmu pealt lükkama ja kasutusse võtma jälle.
Noh, freetrack on küll demotud teise mänguga, kui FSX, aga sellegipoolest, töötab FSX's samamoodi.
EDIT
.--------------------------------------------------------------
Panin vahepeal jälle selle va Cachya tööle. Ja kohe mõnus on, SEST sel on nüüd spetsiaalne FSX 6DOF tugi.
Mis siis tähendab efektiivselt, et paned endale paberist kolmnurga kuidagi pea külge, veebikale hääled sisse ja cachya tööle ning saad kokpitis mööda kuute telge pohlalt ümber vaadata, midagi eriti seadistada vaja pole.
Ja väga hästi töötab, olen täitsa rahul, pean aint mingi korraliku mütsi leidma, mille külge paberitükk panna.
Mida lõbuks vaja?
Paberitüki tegemisele läks viis minutit, juhised kodukal.
Cachya tarkvara, maksab 14,9 taala - odav.
Veebikat (mul on 640x480 reso ja 30 fps veebikal, mis on väga hea sujuv)
Ja muidugi mingit mängu, kus sellega jännata. FSX on oivaline, kopteriga on lausa lust lennata. _________________ Lalalalalala
siin näitab ainult minimumi ju, või tuleb kuskilt midagi valida, et näitaks, palju vaja full seadetega? Mul igatahes profiilis oleva arvutiga ei saanud full'i lähedalegi, mõned asjad tuli isegi mediumi peale panna ja isegi siis kopteriga linnas lennates oli fps 15-20 _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
SP1 ja SP2 on peal FSX-l? väidetavalt pidi see performance palju parandama. eriti pidavat boosti andma dx10 kaarti kasutades (oskab ära kasutada direct3d 10). eeldab siis ka vistat.
aga eks ta jookseb ikka kehvalt, kuna mõelge palju tekstuure ta korraga laeb.
vistal oli SP1 peal ning mängul acceleration pack ja sp2
probleeme tekkis massiivsete autogen detailide ja piiramatu view distance koosmõjul. autogeni veidike maha võtsin, siis enam hangumist pold vist. kõik bloomid ja anaaliased olid ka ikka peal ja visualisatioonid jms. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
On keegi proovinud seda HD4870X2 peal? Demos on ikka haiglaselt s*tt FPS. Kuigi SP1 pidi parandama Multi-core süsteemil FPS´I jõudsalt, peaks üksik HD4870 ikka minu arust paremini jooksma. On siin keegi proovinud? _________________ Purgatory Judgement
Profiilikast, prose 3.4GHz peal kõik kellad-viled põhjas v.a. FSX enda AI traffic väljas ja sammub 40-80fps, harva läheb alla 30 ka.
Selge. Teine tera kohe. Siis peab hakkama masinasse ruumi tegema, et õige peale panna. Tänud
Demo jooksis 1024x768 @ medium kõva 25fps _________________ Purgatory Judgement
igatahes sli töötas küll, vist, kui õigesti mäletan
mu 8800gtx laseb kõik sliderid põhjas 1920x1200 32bit ka rohkem, kuskil paari kümne kanti julgen arvata. aa, ega see glow või hdr vms peal pole? see võtab kõvasti fps alla. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Kas riva tuner valetab või kasutab FSX tõesti ainult 30% GPU powerit? Mis selle põhjustada võib? Nõrk prose või on mingi muu konflikt? Kõik updates on tehtud, dxupdated tõmmatud.
Masin profiilis. _________________ Purgatory Judgement
Um, proset nagu jaguks sul, Draco, kuigi kõige enam FSX tahabki CPU'd. Palju ta seda kasutab? Kui sul SP'd peal, siis kindlasti kõiki tuumi, mul endal võtab Q6600lt kõik tuumad umbe.
Kummaline tõesti, et GPU'd nii vähe, mis siis pudelikael on, mälu on, proset jätkuks nagu ...
Ütle jah, kuidas ta su proset kasutab.
Muidu, ise installisin FSXile peale FSX Global 2008 scenery, mingi 12 GB, panin selle eraldi vindile, tõstis jõudlust, üldse. Sceneryvmt teiselt vindilt mõte.
--------
Edit: teisse teemasse natukene, kuna siin käib elavam jutustamine, kui Falcon 4.0 AF teemas .... kas keegi mängib Falconit ka? Mul ainult üks sõber on, kellega seal coopi teha. Krt, aga noh, parim jet combat sim ever, tahaks seda ulatuslikumalt pelada, aga läheks inimesi juurde vaja. Muidu panin endal kodus vahepeal ka no-ip DNS teenuse abiga servu püsti.
Kui keegi falconit ei tea, siis ... vana, kesise graafikaga, aga fraking realistlik jet combat sim F-16 kohta. _________________ Lalalalalala
Ma õhtul ütlen palju CPU`d kasutab. GPU`d kasutas nagu alati erinevalt. Kord ühte tuuma 30% , kord teist? 30% siis mõlemat 20%. Graafika 1680x1050 settingu sliderid esialgu põhja ja käsitsi pärast varjud, autod , paadid ja muu jura maha. Teise DVI (teleka) juhtme võtsin küljest ära muidu kipub kahte "ekraani" korraga laskma. DX10`ga töötas nagu tiba paremini aga mitte hästi. Taevas on mudugi FPS50 kui aint pilevad on aga niikui linna kohale j6uda on fps 6-12. Müstika
CPU kasutatavus 50-60%, GPU kasutatavus viimasel korral 0% (Mõlemad)
Niih. Enamvähem settingud paika saanud. Aga küsimus selline, et mul on traffic põhjas (va need alumised 3 sliderit / paadid, autod, jahid jne) aga liiklus on kole kesine, isegi kuskilt suurimates lennujaamades. Igakord saab kohe rajale, keegi ei maandu ega tõuse ja taevas on näha 1-2 lennukit silmapiiril. Mis konks olla võib?
Reaalalus on nii, et londoni lennujaamas tõuseb iga 30sek`i tagant üks lennuk, aga mängus on tühjus.
Air Traffic X on peal aga midagi muutnud ei ole ATX settingutes. Lihtsalt lasen käima ja siis panen FSX`i käima.
FSX`il on SP1 ja SP2 peal. _________________ Purgatory Judgement
Mul on endal FSX installimisega jamasid, seega pole saanud Draco probleemi üle ka ise mõelda, kuna ei saa oma raalis midagi kontrollida.
Nüüd juba kolmandat korda reinstallisin FSXi, lihtsalt ei käivitu peale OSi reinstalli.
Ja ehitasin endale uue FreeTrack mütsi. Kui kellelgi huvi, võin selgitada ... mis see on, paari tunniga ja mõne juhtme ning jullaga on jälle olemas peajälgimissüsteem.
---
EDIT:
Ja ei saagi FSXi installida SP3 peal, ... MSXML 4.0 on mingi murelaps. Ükski netist leitud juhend ka ei aita ... oehh jahh.
Kas kellelgi on veel SP3 all jamasid olnud või jamasid MSXML 4.0ga? _________________ Lalalalalala
Link _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
See tekstuuride striimimise julla annab siis pmst perfi juurde (autogeni puudumise tõttu) ja nõeb kaugelt ilusam välja? _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.