vahepeal arvutile format tehtud, kõige uuemad driverid peal. kuid ikkagi näen mängus ainult ennast, teisi kodanikke, tänavaposte ja politsei autosi. mis ma nüüd tegema peaksin?
vahepeal arvutile format tehtud, kõige uuemad driverid peal. kuid ikkagi näen mängus ainult ennast, teisi kodanikke, tänavaposte ja politsei autosi. mis ma nüüd tegema peaksin?
Selge on see et mälu on häbematult vähe ja on jube pidur arvestades prose ja video võimalusi, mälu hind on nii naeruväärselt odav , 1GB saab HV's mingi 150.- (vist isegi veel odavamalt) eest vist kätte, seega pane vähemalt see juurde ja proovi, kogu jõudlus hüppab märgatavalt eriti just mängudes.
Aga lähme nüüd kõik kähku mängu ja otsime ülesse _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Selge on see et mälu on häbematult vähe ja on jube pidur arvestades prose ja video võimalusi, mälu hind on nii naeruväärselt odav , 1GB saab HV's mingi 150.- (vist isegi veel odavamalt) eest vist kätte, seega pane vähemalt see juurde ja proovi, kogu jõudlus hüppab märgatavalt eriti just mängudes.
oh noh, tänud vastuste eest. sain tööle patchi peale laskmisega, hetkel maru uimaselt töötab ja ongi viimaneaeg uued mälud osta
Tere kõik see gta4 pere !
Tänane päev möödus siis Alderney rannas võtteplatsil. Saime õhtuks päris põgusa videoga maha.
Filmi nimeks GTA IV PC - Hangin out with dirtbike HD 1080p kusjuures lõpu poole teeb üks wannabe gansta natuke kentsakat nalja ka.
Mis puutub kaua oodatud kassahitti siis see peaks avalikkuseni jõudma 23. veebruaril.
Praegu siis rannakas
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.