praegune kellaaeg 23.06.2025 00:30:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
crizzix
HV kasutaja

|
16.02.2009 20:36:04
kõvaketta häda |
|
|
Ostsin paar kuud tagasi ORDI´st Samsa HDD, töötab ilusti ainuke viga on, et mootor on hakanud häält tegema uriseb kuidagi kahtlaselt. Bade pole. Kas sellisel juhul saab garantiis vahetuse või mitte?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
18.02.2009 00:29:59
|
|
|
Kohe ei anta sulle midagi.
Viisin oma ketta sama probleemiga,ütlesin,et ragiseb ja koliseb.
Testisid seal,helistasid,ütlesid,et kõik on ok,bade pole ja erroreid pole. Ketas töötab ka täiesti vaikselt.
Vaidlesin vastu,et ei,ei tööta vaikselt. Panime selle seal samas kohe tööle,töötas tõesti vaikselt,mitte kolinatki polnud kuulda.
Uba selles,et nad lasid testimiseks peale XP,kui ma koju viisin ketta,proovisin selle sama XP'ga mis nad peale lasid,jumala vaikne oli,lasin oma Vista peale ja kohe kui windowsit loadima hakkas ketta pealt,hakkas üke traktoriralli pihta jälle.
Ütlesid nad mulle,enne kui ma ära tulin,et kui mul kodus ka see veel ragiseb,et ma siis sinna läheksin koos oma arvutikastiga.
Peab teekonna ette võtma jälle.
Täielik anomaalia...Kuidas saab see windowsist oleneda,koliseb see ketas või mitte.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
18.02.2009 00:35:52
|
|
|
Ahf kirjutas: |
Testisid seal,helistasid,ütlesid,et kõik on ok,bade pole ja erroreid pole. Ketas töötab ka täiesti vaikselt.
Vaidlesin vastu,et ei,ei tööta vaikselt. Panime selle seal samas kohe tööle,töötas tõesti vaikselt,mitte kolinatki polnud kuulda.
Uba selles,et nad lasid testimiseks peale XP,kui ma koju viisin ketta,proovisin selle sama XP'ga mis nad peale lasid,jumala vaikne oli,lasin oma Vista peale ja kohe kui windowsit loadima hakkas ketta pealt,hakkas üke traktoriralli pihta jälle.
Ütlesid nad mulle,enne kui ma ära tulin,et kui mul kodus ka see veel ragiseb,et ma siis sinna läheksin koos oma arvutikastiga.
Täielik anomaalia...Kuidas saab see windowsist oleneda,koliseb see ketas või mitte. |
Windows Vista ütleb kõik Vista'l ongi selline loll komme, koguaeg kõvaketast töös hoida, et leiaksid faile kiiremini ülesse aga üldjuhul on see täiesti ebavajalik asi. Kui palju ikka otsid faile arvutist. Testides on ka näha, et sellele kulub päris palju voolu kah ja aku saab päris ruttu tühjaks.
Aga jah, kõvakettaga, siis päris korras pole asjad kui sellist jama teeb.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.02.2009 11:52:49
|
|
|
Absona kirjutas: |
Ahf kirjutas: |
Täielik anomaalia...Kuidas saab see windowsist oleneda,koliseb see ketas või mitte. |
Windows Vista ütleb kõik Vista'l ongi selline loll komme, koguaeg kõvaketast töös hoida, et leiaksid faile kiiremini ülesse aga üldjuhul on see täiesti ebavajalik asi. Kui palju ikka otsid faile arvutist. Testides on ka näha, et sellele kulub päris palju voolu kah ja aku saab päris ruttu tühjaks.
Aga jah, kõvakettaga, siis päris korras pole asjad kui sellist jama teeb. |
Kõike saab kinni keerata inimesed
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|