Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Minttunator
HV kasutaja

|
13.02.2009 15:16:37
|
|
|
Herr Kurm, keskmine rahvas @ level 80 heroicutes < 1200 DPS, küll ja küll nähtud selliseid.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
13.02.2009 17:18:16
|
|
|
Ehk on keegi huvitatud:
KeyScrambler 2.4 is released:
The new upgrade adds World of Warcraft, Runescape, EVE-Online, and Steam to KeyScrambler Pro and KeyScrambler Premium. Two new categories with nearly a dozen apps are also added to Pro and Premium.
http://qfxsoftware.com/products.htm
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.02.2009 19:20:44
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
... draama igal pool ... |
Aga võibolla on probleem sinus endas, et igal pool draamat kõik kohad täis? Ise teen gildiga raide üsna stabiilselt nii mainil kui vajadusel aldiga, tihti osalen ka alt/social memberite raidides ning 5-mane/10-mane saab kohati pugitud. Erilist draamat pole kusagil näinud. Jah, valdav osa inimesi ei oska mängida kuid vahet pole eriti, alati kui ei meeldi saab grupist lahkuda. Keegi ei keela ise korralikku gruppi kokku panna kui teiste omad ei meeldi.
Herr Kurm kirjutas: |
ahahahaha, nali kuubis
<< teronil 2980 dps @ 70
ja rahvas @ lvl 80 herjooikutes alla 2k? |
Mitte ainult herootikutes vaid ka 25-man raidides. Suht-koht tihti leian wintergrasp raidi tankides ennast top 5 hulgast palaga. Aga nuh, eks keskmine pvp mängur on üldse üks paras äpu kui nad pve'sse tõsta
5-manides discina healides teen keskmise mitte väga suure aoe dammiga bossi juures 1-1.5k dps, loomulikult hoian ka grupi elusana. Kord sai poolsiniste altidega 4-man timed cot ilma shamaani-dk'ta tehtud, aega jäi ~4-5 min üle.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.02.2009 21:51:58
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Mitte ainult herootikutes vaid ka 25-man raidides. Suht-koht tihti leian wintergrasp raidi tankides ennast top 5 hulgast palaga. Aga nuh, eks keskmine pvp mängur on üldse üks paras äpu kui nad pve'sse tõsta  |
O'rly? Mu pvp spec teeb mingi 1800dps samas kui pve spec tegi 3000 sama geariga.
VoA kohta niipalju, et sai 10st off tankitud oma pvp speci ja dps geariga ja asi laabus
ilusti, esimest korda elus tankisin kah See on nalja raid pvp inimeste jaoks.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
13.02.2009 22:04:12
|
|
|
Mitte ainult herootikutes vaid ka 25-man raidides. Suht-koht tihti leian wintergrasp raidi tankides ennast top 5 hulgast palaga. Aga nuh, eks keskmine pvp mängur on üldse üks paras äpu kui nad pve'sse tõsta  |
O'rly? Mu pvp spec teeb mingi 1800dps samas kui pve spec tegi 3000 sama geariga.
VoA kohta niipalju, et sai 10st off tankitud oma pvp speci ja dps geariga ja asi laabus
ilusti, esimest korda elus tankisin kah See on nalja raid pvp inimeste jaoks. |
Järelikult pole sina keskmine pvp inimene. Nähes su ülakomade ja muude kirjavahemärkide kasutamise oskust, pakuksin sinu IQ-ks kõvasti rohkem, kui tüüpilise wowi mängija oma.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
14.02.2009 12:44:31
|
|
|
Ma teen oma prot warriga 1400-1600+dps kuskil instades.
ja se on Pugides tavaliselt 2 kohal damage-done
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
14.02.2009 15:01:22
|
|
|
scarface kirjutas: |
|
Ma ei teadnudki, et sa "Gladiaator" Outland serveris ;D, mul warrior "Areya".
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
14.02.2009 15:32:17
|
|
|
Psych0 kirjutas: |
scarface kirjutas: |
|
Ma ei teadnudki, et sa "Gladiaator" Outland serveris ;D, mul warrior "Areya". |
Nüüd siis tead/te ; ) hehe
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kõõm,
HV vaatleja
|
15.02.2009 18:02:42
|
|
|
Ostsin Tallinna Kaubamajast 60 päeva prepaid game-cardi, tulin koju, kraapisin koodi välja, aga kontole lisatud seda ei saa. kellelgi veel sellist probleemi olnd ? Kõik numbrid õiged loomulikult, mitusada korda juba uuesti kirjutand, umbes tund aega sisse-välja logind konto managementist ja uuesti proovind, tuleb lihtsalt kiri et An error has occurred on this page Look below for details and correct the error before resubmitting. aga rohkem midagi kirjas pole. Blizzard supportis ka kuskil mingit abi pole selle kohapealt ? Mis tegema peaks ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
15.02.2009 18:09:47
|
|
|
Kõõm, kirjutas: |
Ostsin Tallinna Kaubamajast 60 päeva prepaid game-cardi, tulin koju, kraapisin koodi välja, aga kontole lisatud seda ei saa. kellelgi veel sellist probleemi olnd ? Kõik numbrid õiged loomulikult, mitusada korda juba uuesti kirjutand, umbes tund aega sisse-välja logind konto managementist ja uuesti proovind, tuleb lihtsalt kiri et An error has occurred on this page Look below for details and correct the error before resubmitting. aga rohkem midagi kirjas pole. Blizzard supportis ka kuskil mingit abi pole selle kohapealt ? Mis tegema peaks ? |
Minema tagasi poodi ja ütlema et ei töötanud. Mul vahetati ära Jõhvi Enteris.
edit: krt ei lugenud seda punast osa. Tundub et lehel on midagi viga. Proovi teise brauseriga või kellegi teise arvutist.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kõõm,
HV vaatleja
|
15.02.2009 18:35:52
|
|
|
Aitäh, , teise brauseriga töötas, Firefoxiga ei töödand.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
16.02.2009 01:05:26
|
|
|
ot: |
Ära tee FF maha, ütle et IE'ga ei töötanud : p
|
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
company
HV vaatleja

|
16.02.2009 08:05:48
|
|
|
Prot Pally on saanud vist mingi mega OP Damage näol? Damage Meetri andmete põhjal on Pug'des mõni üksik Dps, kes Overall Damage's paladini edestab. Samuti on gruppides olnud kaks erinevat Roogi, mõlema Overall Damm jääb ca 10% juurde (pms nagu Hiilerid oma dammiga). Samas Omeni'ga vaadates, tundub nagu aggot ikka tehakse. Millest selline erinevus?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
16.02.2009 09:03:38
|
|
|
company kirjutas: |
Prot Pally on saanud vist mingi mega OP Damage näol? Damage Meetri andmete põhjal on Pug'des mõni üksik Dps, kes Overall Damage's paladini edestab. Samuti on gruppides olnud kaks erinevat Roogi, mõlema Overall Damm jääb ca 10% juurde (pms nagu Hiilerid oma dammiga). Samas Omeni'ga vaadates, tundub nagu aggot ikka tehakse. Millest selline erinevus? |
Rogued imavad atm .. ja noh mis lvliga ja geariga prot pallyst sa räägid muidugi...
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
16.02.2009 10:26:02
|
|
|
company kirjutas: |
Prot Pally on saanud vist mingi mega OP Damage näol? Damage Meetri andmete põhjal on Pug'des mõni üksik Dps, kes Overall Damage's paladini edestab. Samuti on gruppides olnud kaks erinevat Roogi, mõlema Overall Damm jääb ca 10% juurde (pms nagu Hiilerid oma dammiga). Samas Omeni'ga vaadates, tundub nagu aggot ikka tehakse. Millest selline erinevus? |
Enne kui mina quitisin, olin suht pidevalt oma druiidiga tankides esimene (2k+ dps). Mida suuremad packid tõmbasin, seda rohkem eespool olin. Selle mängu nimi on nüüd World of AoECraft. Niiet kui roogil pole multilate(vmt aoe spec), siis on temast kasu ainult bossidel vahest, kui single target on.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
16.02.2009 10:54:20
|
|
|
majestic kirjutas: |
...keskmine rahvas @ level 80 heroicutes < 1200 DPS, küll ja küll nähtud selliseid.  |
Kehv gear, vale spec ja selle dps klassi jaoks mitte just kõige parem grupi kompositsioon - ega rohkem ei olegi vaja.
Isiklikult survivaliga 3k heroicutes ei ole probleem.
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
16.02.2009 11:06:18
|
|
|
Põhimõtteliselt on jah asi väga aoe´ks kätte ära läinud, kes ei taha sinna specida kannatab räigelt trashi dpsi osas.
Alguses oli pvp odavalt disainitud (stunlock roogid ja muud süsteemid kus sa lihtsalt istud ja vahid kuidas sa sured), nüüd paistab, et pve läheb ka rentslisse.
Hübriid klassid kipuvad imbaks kätte minema, ma pakun, et 5x pala või 5x druud saaksid heroicuid jumalast savilt joosta.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.02.2009 12:08:33
|
|
|
Hübriid klassid kipuvad imbaks kätte minema, ma pakun, et 5x pala või 5x druud saaksid heroicuid jumalast savilt joosta. |
pre-wotlk tegid ka 5x shaman ning 5x hunter heroicuid, viimaseid oli küll suts vähem. Ka kara sai tehtud 10x druidiga. Pole siin miskit uut
Ning pally pole midagi OP. Lihtsalt pally spammib by default AoE'd. Consecrate, hammer ja holy shield on kõik suht korraliku dammiga. Enamus dps'i ei hakka dammi tegema enne, kui tank on mõne sekundi threati teha saanud, selle mõne sekundiga võib pala teha üsna lihtsalt suuremat sorti damage leadi teiste ees.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
company
HV vaatleja

|
16.02.2009 12:13:52
|
|
|
scarface
Paladin on 80lvl, gear - pool epic pool rare... def 548, block/dodge/parry ca 82%
Eile sai pulli pärast Pug'ga Karazani tehtud, praktiliselt oli wipe Princi juures... kogu grupp sai surma va. mina ja dps shamaan 71 lvl kes asus agaralt hiilima. Aega ta võttis kuid Princi võtsime kahekesi maha, Prot Pallyl DpSi ikka jagub
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
16.02.2009 12:20:12
|
|
|
Kas threat on probleem? Mul DKga dps´ides pole siiani jama olnud, isegi kui tank on noob, olen teinud heroicus 40% total damaget ja ehk paar laksu sisse saanud.
Lihtsalt selline mulje jäänud, et threat tabelit peetakse selleks, et kui tank rivist välja lüüakse siis teaks kellele järgmisena sisse sõita.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.02.2009 12:53:39
|
|
|
Oleneb tanki-dps'i klassist ja konkreetsest bossist. Üldiselt pole agrot enam nii keerukas hoida, kui TBC's oli. Muidugi Malygose juures võib kohati probleeme tekkida kui grupis on asjalikud DPS'erid kes oskavad korralikult mängida, siis pead lootma, et sul on ka võrdväärselt head roogid-hunterid kes MD'vad nii palju kui võimalik
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
16.02.2009 13:33:53
|
|
|
Oleneb tanki-dps'i klassist ja konkreetsest bossist. Üldiselt pole agrot enam nii keerukas hoida, kui TBC's oli. Muidugi Malygose juures võib kohati probleeme tekkida kui grupis on asjalikud DPS'erid kes oskavad korralikult mängida, siis pead lootma, et sul on ka võrdväärselt head roogid-hunterid kes MD'vad nii palju kui võimalik  |
jaa, meil maly25 peal oleks peaaegu üle agrotud aga siis algas 2 faas juba. Fury warr oli vist 1 ja siis Maag. Se oli kah võimas ,et se oli guildi esimene 25maly try ja mingi peale nelja wipet saime ta maha
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.02.2009 14:06:51
|
|
|
5x druid heroicus poleks küll mingi probleem ju. karu + puu + cat + 2x boomkin näiteks.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
16.02.2009 14:11:26
|
|
|
Kas threat on probleem? Mul DKga dps´ides pole siiani jama olnud, isegi kui tank on noob, olen teinud heroicus 40% total damaget ja ehk paar laksu sisse saanud.
Lihtsalt selline mulje jäänud, et threat tabelit peetakse selleks, et kui tank rivist välja lüüakse siis teaks kellele järgmisena sisse sõita. |
Võrreldes TBC-ga on threati kõvasti tõstetud. Tankimine on suht easy nüüd. Kuid kui tahad 30 minutiliseid heroicuid teha, läheb siiski vaja normaalset tanki, healerit ja dps'e. Blizzard tahab et kuueaastased saaks ka korralikult mängida, et ei oleks üle mõistuse raske kõik see theorycrafting. Kasum oleneb ju mängijate arvust, mitte nende rahulolust.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|