Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2009 21:40:13 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tptdairy kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Võibolla tahab superadministraatorit: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/enable-the-hidden-administrator-account-on-windows-vista/

see vista siiski bullshit , sama aeglane kui enne , soovitan Windows 7 peale panna ja oodata

Soovitan sul Linux peale panna ja mitte süüdistada,et windows on aeglane icon_lol.gif thumbs_up.gif .Minul vista küll piisavalt kiire.Mängides võtab ka ainult 150MB mälu kui mäng palju nõuab(Nt Crysis).

Mis vista sul on , konreetne tarkvara version ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 14.02.2009 23:56:03 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
tomorrow kirjutas:
tptdairy kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Võibolla tahab superadministraatorit: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/enable-the-hidden-administrator-account-on-windows-vista/

see vista siiski bullshit , sama aeglane kui enne , soovitan Windows 7 peale panna ja oodata

Soovitan sul Linux peale panna ja mitte süüdistada,et windows on aeglane icon_lol.gif thumbs_up.gif .Minul vista küll piisavalt kiire.Mängides võtab ka ainult 150MB mälu kui mäng palju nõuab(Nt Crysis).

Mis vista sul on , konreetne tarkvara version ?

Windows Vista Ultimate x86 Build 6.0.6001.18000 Service Pack 1

Moditud küll vLite-ga seega kiirem kui stock vista thumbs_up.gif
tagasi üles
Aivar88
HV veteran

sõnum 15.02.2009 00:07:10 vasta tsitaadiga

mul vista premium 64bit, ei ole midagi moditud + aero theme ka peal ja ei ole kiiruse kohta vinguda midagi. kellel aeglane pangu win98 peale thumbs_up.gif või ostku kaasaegne arvuti. Pentium 2/3 peal pole ka 98/xp kiire, ega windows süüdi pole icon_smile.gif
tagasi üles
lollloom
HV vaatleja
lollloom

sõnum 15.02.2009 17:21:41 vasta tsitaadiga

Olen paadunud xp fanatt...mõtlesin et oleks aeg edasi liikuda:D ja vista ultimate peale lasta.. on sel mõtet??
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 17:24:33 vasta tsitaadiga

Kuna üldse küsimus tekkis, siis ilmselt mitte
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 17:29:00 vasta tsitaadiga

lollloom kirjutas:
Olen paadunud xp fanatt...mõtlesin et oleks aeg edasi liikuda:D ja vista ultimate peale lasta.. on sel mõtet??

Lase parem Windows 7 peale. Ressurssi võtab praegu.. veel vähe ja arvuti jääb kiirem ka. icon_smile.gif Ehk ei ole mõtet Vistat peale lasta. icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 15.02.2009 18:11:25 vasta tsitaadiga

Absona kirjutas:
lollloom kirjutas:

Lase parem Windows 7 peale. Ressurssi võtab praegu.. veel vähe ja arvuti jääb kiirem ka. icon_smile.gif Ehk ei ole mõtet Vistat peale lasta. icon_biggrin.gif

peab ikka paras idioot olema et lasta beta ainsaks op süsteemiks.
Vista oleks hetkel kõige parem valik.
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 15.02.2009 19:20:38 vasta tsitaadiga

apelsin16, miks idioot? palju juba teinud seda ja isegi pole vistat juba mingi kuu aega kasutanud alates sellest ajast, kui w7'e peale panin... t2iesti kasutatav asi ja enam ei suudaks vista peale tagasi ka minna...
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 19:35:38 vasta tsitaadiga

jnt, loe kogu teksti. Tegu ikkagi betaga ja kui lausa ainsaks, siis ongi tsipa põhjust nii öelda
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 15.02.2009 19:40:32 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
peab ikka paras idioot olema et lasta beta ainsaks op süsteemiks.
Vista oleks hetkel kõige parem valik.

Mis parim valik see Vista ikka on ,kui vaja suuri faile liigutada LAN-is icon_rolleyes.gif Enne võib pensionile jääda kui Vista need saadetud saab. Windows 7-s see bug parandatud icon_wink.gif
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 19:44:28 vasta tsitaadiga

Ega tõsiasi on see kes on Vista ostnud oma raha eest, siis neil on küll põhjust vinguda, et Windows 7 ei ole kuidagi parem jne.. Vista omanikud, te peate lihtsalt leppima sellega, et Windows Vista on üks "räigemalt" läbikukkunud op. süsteem ajaloos (maha visatud raha) ja Windows 7 on isegi beta'na parem kui Windows Vista.
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 19:50:48 vasta tsitaadiga

Absona kirjutas:
Ega tõsiasi on see kes on Vista ostnud oma raha eest, siis neil on küll põhjust vinguda, et Windows 7 ei ole kuidagi parem jne.. Vista omanikud, te peate lihtsalt leppima sellega, et Windows Vista on üks "räigemalt" läbikukkunud op. süsteem ajaloos (maha visatud raha) ja Windows 7 on isegi beta'na parem kui Windows Vista.
See sinu tõsiasi näitab vaid äärmiselt halba rauavalikut! Mina olen parallelselt juba pikka aega kasutanud XP ja Vistat ja virtuaalmasinas nüüd ka w7betat ja kõik kolm töötavad nii, et ei oska päris raudselt ühtki teisele eelistada. (kui nüüd XP vanadus välja arvata, et ta nagunii on määratud kaduma)
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 19:54:37 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Absona kirjutas:
See sinu tõsiasi näitab vaid äärmiselt halba rauavalikut! Mina olen parallelselt juba pikka aega kasutanud XP ja Vistat ja virtuaalmasinas nüüd ka w7betat ja kõik kolm töötavad nii, et ei oska päris raudselt ühtki teisele eelistada.

Too parem siis juba RAM'i kasutatavuse võrdlus siia ja CPU töö temperatuur (XP, Vista, 7). Võiksid ka lisada kui palju mingi op. süsteem kõvaketast kulutab. Saaks hea võrdluse tuua icon_biggrin.gif

Rauaga pole midagi mul pistmist, sai ka Vistat jooksutatud lauaarvutis (3 gigabaiti RAM'i), jooksis küll aga liigagi tihti tahab pange panna kui millegagi tõsisemalt tegeleda. Nüüd on peal Windows 7 ja näe imet, jookseb etemini kui Vista SP1. Mina ütleks, et ressursi järgi, et Windows 7 võtab samapalju ressurssi kui XP, ainult Windows 7 on uuem ja rohkemate võimalustega.

jnt
HV Guru
jnt

sõnum 15.02.2009 19:57:34 vasta tsitaadiga

XYZ, millise "kogu teksti" ma l2bi pean lugema ja miks peaksin ma kasutama vistat, mis on kehvem, kui 7 beta ja seda ainult selle p2rast, et w7 on beta?
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 20:02:07 vasta tsitaadiga

Absona kirjutas:
XYZ kirjutas:
Absona kirjutas:
See sinu tõsiasi näitab vaid äärmiselt halba rauavalikut! Mina olen parallelselt juba pikka aega kasutanud XP ja Vistat ja virtuaalmasinas nüüd ka w7betat ja kõik kolm töötavad nii, et ei oska päris raudselt ühtki teisele eelistada.

Too parem siis juba RAM'i kasutatavuse võrdlus siia ja CPU töö temperatuur (XP, Vista, 7). Võiksid ka lisada kui palju mingi op. süsteem kõvaketast kulutab. Saaks hea võrdluse tuua icon_biggrin.gif

Rauaga pole midagi mul pistmist, sai ka Vistat jooksutatud lauaarvutis (3 gigabaiti RAM'i), jooksis küll aga liigagi tihti tahab pange panna kui millegagi tõsisemalt tegeleda. Nüüd on peal Windows 7 ja näe imet, jookseb etemini kui Vista SP1. Mina ütleks, et ressursi järgi, et Windows 7 võtab samapalju ressurssi kui XP, ainult Windows 7 on uuem ja rohkemate võimalustega.
Loe teemasid korralikumalt. Ammu võiks sul selge olla, et need RAM võrdlusnumbrid on võrreldamatud eri tööprintsiipide tõttu. Temperatuurid --- arvutid on stabiilsed, töötatavad nagu kulda seni ja seega mind temperatuure jälgima ei tõmba, ülekellamisi ma ei harrasta.... Kõvakettamaht ---- taas asi mida ei jälgi, alguses esmasel installil MS poolt öeldud numbrit ei ole ületanud, edasi tulevad kärmelt töövahendid ka lisaks, seega need numbrid ei ütle enam mitte kõige vähematki.
Need su pangepanemised on ikka kas rauaprobleem või kasutad softi, mis ei peagi vistaga koos töötama. W7 on juba ammu teada, et MS üritab vanema softi kasutatavust parandada.......
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 20:04:23 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Absona kirjutas:
XYZ kirjutas:
Absona kirjutas:

Loe teemasid korralikumalt. Ammu võiks sul selge olla, et need RAM võrdlusnumbrid on võrreldamatud eri tööprintsiipide tõttu. Temperatuurid --- arvutid on stabiilsed, töötatavad nagu kulda seni ja seega mind temperatuure jälgima ei tõmba, ülekellamisi ma ei harrasta.... Kõvakettamaht ---- taas asi mida ei jälgi, alguses esmasel installil MS poolt öeldud numbrit ei ole ületanud, edasi tulevad kärmelt töövahendid ka lisaks, seega need numbrid ei ütle enam mitte kõige vähematki.
Need su pangepanemised on ikka kas rauaprobleem või kasutad softi, mis ei peagi vistaga koos töötama. W7 on juba ammu teada, et MS üritab vanema softi kasutatavust parandada.......

Me saame aru, et sa kasutad Windows Vistat ja pooldad seda 100% ja pead seda ainsaks õigeks op. süsteemiks. icon_lol.gif Kui Windows 7 beta saab läbi, siis hakkad ajama, edasi, et Vista on ainukena lollikindle op. süsteem, sest Windows 7 ei ole veel SP1 väljas ja nii see hakkab minema kuni saad aru, et Vista pole midagi nii hea..

viimati muutis Absona 15.02.2009 20:07:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 20:04:25 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
XYZ, millise "kogu teksti" ma l2bi pean lugema ja miks peaksin ma kasutama vistat, mis on kehvem, kui 7 beta ja seda ainult selle p2rast, et w7 on beta?
beta on suur risk ja kellelegi vähekogenule seda ainsaks soovitada - ma ei tea........khmmmm, mõtle veidi nüüd, kas ikka oleks hea soovitus...........
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 20:08:47 vasta tsitaadiga

Absona kirjutas:
....
Me saame aru, et sa kasutad Windows Vistat ja pooldad seda 100% ja pead seda ainsaks õigeks op. süsteemiks. icon_lol.gif
Ei pea. Hetkel arvan, et need eespoolmainitud kolm on suht ühehead. Kui w7 valmis saab, siis heietan lootust, et võin Vista vahelt välja võtta, ehki paar virtuaalmasinavarianti vist tasub kasutusvalmis hoida. Vanad asjad XP all kasutada ja uuemaid asju w7 all. Aga esmalt peab w7 valmis saama ja nagu tavaliselt, parem on isegi SP1 ära oodata...
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 15.02.2009 20:29:51 vasta tsitaadiga

XYZ, ei ytleks, et oleksin paljukogenud beta win'idega... kui probleem tekib, teen seda, mida igayks peaks tegema: otsin googlest v6imalikult step-by-step 6petusi asja lahenduseks... Kas v2hekogenud inimene ei oska googlet kasutada? kui nii, siis mille poolest vista sellisele inimesele parem on, kui kysim2rk on hoopis google oskuses?
ahjaa, ja mul t55tab w7 ideaalselt ning minu jaoks pole asjal absull beta maiku kyljes... icon_razz.gif

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 20:39:43 vasta tsitaadiga

sul on vedanud aga w7 teema järgi otsustades, kõigil see nii pole ja nii mõnigi peab loobuma, vähemalt kuni täisversioon tuleb, mis juba paremini suudab igasugust rauda läbi seedida. Ja sellel eespoolsel küsijal ju XP ilmselt töötab rahuldavalt ja ta on sellega harjunud - milleks ta peaks rabelema icon_question.gif Täiesti mõttetu.
Kel on ektrahuvi katsetamisteks, see lihtsalt ei tule sedasi küsima vaid hoopis hakkabki katsetama.
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 20:42:03 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
sul on vedanud aga w7 teema järgi otsustades, kõigil see nii pole ja nii mõnigi peab loobuma, vähemalt kuni täisversioon tuleb, mis juba paremini suudab igasugust rauda läbi seedida. Ja sellel eespoolsel küsijal ju XP ilmselt töötab rahuldavalt ja ta on sellega harjunud - milleks ta peaks rabelema icon_question.gif Täiesti mõttetu.
Kel on ektrahuvi katsetamisteks, see lihtsalt ei tule sedasi küsima vaid hoopis hakkabki katsetama.

Vistaga on asi ju asi 50% hullem (+ ressurss) ja ise veel soovitasid seda icon_rolleyes.gif

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 15.02.2009 20:43:38 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4969079#4969079 see postitus jäi sul ilmselt lugemata
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 20:54:56 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4969079#4969079 see postitus jäi sul ilmselt lugemata

Jäi jah.. icon_smile.gif

apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 15.02.2009 21:40:28 vasta tsitaadiga

Absona kirjutas:
XYZ kirjutas:

Vistaga on asi ju asi 50% hullem (+ ressurss) ja ise veel soovitasid seda icon_rolleyes.gif

räägi siis palju sul w7 rammi võtab?
ja ma kirjutasin et hetkel on vista parim valik.
kusjuures xp fanaatikud on ammu enne w7 rääkinud et pärast vistat tuleb ülim järgmine xp. icon_rolleyes.gif
ja Beta ei võrdu kohe kindlasti sellega mis w7 välja hakkab nägema.
tagasi üles
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.02.2009 22:13:23 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
Absona kirjutas:
XYZ kirjutas:

räägi siis palju sul w7 rammi võtab?
ja ma kirjutasin et hetkel on vista parim valik.
kusjuures xp fanaatikud on ammu enne w7 rääkinud et pärast vistat tuleb ülim järgmine xp. icon_rolleyes.gif
ja Beta ei võrdu kohe kindlasti sellega mis w7 välja hakkab nägema.

Lauaarvutil võtab hetkel Windows 7 umbes 300 - 350 megabaiti RAM'i (mälu on kolm gigabaiti). Vista oma ei kirjuta, häbi hakkab Vista fännidel icon_lol.gif

Läpakal hakkas VirtualBox'iga ilusti Windows 7 tööle ja jooksis ka aga Vistaga ei lubanudki käivitada. Veateade - RAM'i vähe. (Läpakal mälu üks gigabait + intregeeritud videokaart ehk 1024-64=960 megabaiti RAM'i)

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 341, 342, 343 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.