computer graphics, või computer generated graphics vms
ehm, et siis ikka CGgurl. kutid niivõinaa ei eruta, see oleks nagu veidike gay vms, et nagu, ei, pole küll mingit tahtmist lillade ja vikerkaare värvides kesklinnas teisi kutte avalikult lakkuda.
pigem istun kodus, imen...
ÕLTSI
ja vaatan midagi telekast või arvutist. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Just lõpetasin mängu , võiks parem olla Story poolest , sest sellist storyt olen paljudel mängudel näinud. Muidu Gameplay oli väga hea ja unikaalne mida ennem midagi sarnast viimati mängisin Matrix Path of neo , aga see palju parem. Tõsiselt väärt mäng
Mängisin viimati nädal aega tagasi, kuid nüüd uuesti mängu minnes tuleb välja, et ta ei leia savegame'i üles.
Leidsin siis mingis väga imelikus kohas oma savegame'i üles EA Games kaustaga ja kopisin selle sinna, kuhu mäng oli uue savegame'i tekitanud. Kuid mängu minnes pakub ta ikka ainult New Game'i mulle.
Mida ma teha saaks? Uuesti küll ei viitsi alustada
Ja mida sa seal nii asjalikku uuendasid, et seda siin vaja teadustada on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mirrors edge'ile vist üks päts nagu aru saan ongi... endal algusest peale see peal ja ikka on "füüsika" kohad läägised _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
ei näe asjal mõtet... mitte peerugi uut selles füüsikas eriti ei ole. Sama asi saaks imo prosega kah ära teha kui 4 tuumalisele tööd anda. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
no saabki ära teha sama töö ju, aga lihtsalt kokutama hakkab, kui riistvaralist kiirendust pole. vahet pole kas on 1 tuum või 8, ikka hakib, riistvaralist kiirendust tahab saada asi . kas siis ageia kaarti või mingit geforset. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
ennegi sarnaseid asju (v.a see kuulid VS riie) tehtud ju prosega... isegi PSP peal on riide füüsikat tehtud ja vaadake mis prose seal sees on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
no saabki ära teha sama töö ju, aga lihtsalt kokutama hakkab, kui riistvaralist kiirendust pole. vahet pole kas on 1 tuum või 8, ikka hakib, riistvaralist kiirendust tahab saada asi . kas siis ageia kaarti või mingit geforset.
Mängisin viimati nädal aega tagasi, kuid nüüd uuesti mängu minnes tuleb välja, et ta ei leia savegame'i üles.
Leidsin siis mingis väga imelikus kohas oma savegame'i üles EA Games kaustaga ja kopisin selle sinna, kuhu mäng oli uue savegame'i tekitanud. Kuid mängu minnes pakub ta ikka ainult New Game'i mulle.
Mida ma teha saaks? Uuesti küll ei viitsi alustada
no saabki ära teha sama töö ju, aga lihtsalt kokutama hakkab, kui riistvaralist kiirendust pole. vahet pole kas on 1 tuum või 8, ikka hakib, riistvaralist kiirendust tahab saada asi . kas siis ageia kaarti või mingit geforset.
tsitaat:
GTX285 BFG
angelil ju.Selles mõttes veider,et jõnksutab nii hullult PhysX ajal.Endal muidugi fps väheneb kui mingid hullud klaasilendamised vms on aga normaalsuse piirides ja sujuvalt
selle kaardiga see mäng jõnksutab? kuidas see võimalik on. mul eelmise kaardiga (8800gtx)pold mingit probleemi 1920x1200, kõik põhjas väike AA vist oli ka, physx peal ja kuskil nagu mingit hakkimist pold.
physx driverid/nvidia physx ikka toimib korralikult? driverites mingi jama äkki? _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
ei jõnksuta aga on tunda fps'i läägi kui on seda riide jms efekti mäng täis. mängin muidugist 1920x1200 kõik max ja 4x aa. Kuigi leidsin et AA ei mõjuta suuresti. Vsync peab peal olema muidu on näha rämedat image tearing effekti. Isegi vsync off on asi suht jura. Ta otseselt ei jõnksuta aga 30 fps sucks. Ja tunda on kuidas need "kaardinad" natuke asja "mõtlema" panevad. Liikumine ei ole lihtsalt nii sujuv ja puhas kui peaks.
Mõne jaoks on 25 fps kah sujuv... vast ma harjunud lihtsalt sujuvama pildiga. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
kahjuks ei saa enam proovida, kuna pole sellist kaarti, mis physxist midagi taipaks ja prose peal on ikka väga jura, seda olen proovind ja pole enam mõtet sinna tagasi minna. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
ei jõnksuta aga on tunda fps'i läägi kui on seda riide jms efekti mäng täis.
Raudselt on see mingi angeli isiklik pseudoprobleem kuna ta läheb meil ju ilgelt närvi kui fps 60 pealt 59 peale kukub.
kusjuures mingi lag võib isegi olla, samas ma olen nii harjunud juba sellega, et mängud ei jookse 100% sujuvalt PC peal, et mind see ei sega ja kohati ei pane seda isegi mitte tähele. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
ei jõnksuta aga on tunda fps'i läägi kui on seda riide jms efekti mäng täis.
Raudselt on see mingi angeli isiklik pseudoprobleem kuna ta läheb meil ju ilgelt närvi kui fps 60 pealt 59 peale kukub.
ha ha ha... ei lähe midagi närvi. Kuna on tunda kudas liikumine ei ole nii sujuv kui enne. Muud midagi. Peale formati läks asi nagu paremaks... ehk olid süüdi vanad ati driveri jäägid (kuigi cleaneriga üle lastud) või siis ei olnud füüsika driverid korralikult paigas ja mingi vana jura segas. Nüüdki installi ajal pakkus mäng rõõmsalt et lase vanadega uued üle _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mäng minuarust üks parim mäng . aga seda ainult siis kui mängus hästi läheb . siis kui mingi näiteks jummala puhtalt jooksen ja üliproolt vastased maha võtan siis ikka täiesti tsemel asi aga kui koguaeg asi untsu läheb siis ajab ikka sitaks närvi ja mäng ei tundugi enam väga hea ..
hetkel ma normali peal ja ilma relvadetta siiamaani . hetkel ma selles kohas kus see suur tüüp see rope burn vms rääkis oma toas ja ma venis vaatasin pealt . ja nüüd ma jõudsin kohta kus 2 meest tulevad molemalt poolt . edasi ei saa khjuks sealt . peab vist relva appi votma .
Sai ka lõpuks ära proovitud. Tegin trainingu ja esimese chapteri läbi. Väga mõnus mäng tundub olevat. Midagi hoopis teiset kandist. Kuigi kohati tunduvad õhulennud natukene ulmelised. _________________
tegevus siis mingis k6rges postidega ruumis
kui köiest alla lasta siis ei ole nagu khugi minna enam seal ja alla ka ei kannata kukkuda...
mis tegema peab?
viimati muutis busta 14.02.2009 14:59:06, muudetud 1 kord
tegevus siis mingis k6rges postidega ruumis
kui köiest alla lasta siis ei ole nagu khugi minna enam seal ja alla ka ei kannata kukkuda...
mis tegema peab?
Oeh, algul sai see esimene chapter koos selle ime füüsikaga ON mängitud, aga järgmine chapter hakkas see vist tööle ja FPS 4. Selles mõttes, et kindlasti on ilus, kui mega riistvara olemas. Ilma selle imevidinata pidevalt 63-64 minu raaliga. _________________
ilma 8. seeria või uuema diiforseta pole mõtet seda imefüüsikat sisse lülitada. pole veel nii käbedat proset leiutatud, mis suudaks ilma köhimata seda läbi närida.
ja pealegi ega sa palju ilma ka ei jää, kui ilma psüühiksita mängid. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
No feministid raudselt taovad ööd-päevad seda mängu.Ikkagi mäng kus naine annab meestele peksa
dead or alive
seda mängu (Mirros edge) taovad peale feministide ka veel CG pervod, noh ja lisaks mängule saab ka midagi muud taotud. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Kurat süda läheb pahaks selle mängu kirjeldust lugedes .
Haahaa ah et siis jaapanis on sellised mängud populaarsed, mmmhmmmm. Nojah, eks see idamaine kultuur ole alati selline veidike metsapoole old _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Keegi oskab öelda mis KU**** jama on. ma tegin endal time trial ratingu 42 kunagi ( trophiesid olen ka saand nende eest) ja nüüd on ainult 6 ?? Näitab et ma olen ainult paar taset ära teinud.
Ja kust ma saan Pure time trailid vms , vaatasin et trophiesid on juurde tulnud..
ma ei saa juba trainingust edasi, kus kohtun selle teise naisega siis hüppan üle aia, siis jooksen mööda seda pakatit ja siis pean üle mingi toru hüppama, aga mitte midagi ei juhtu. tuleb küll kiri, et vajuta hüpet aga mitte midagi. proovinud igat moodi, aga kasu ei midagi. playstationi pealt toimis kõik hästi ja sain ilusti läbi teha. ma ei saa aru kas mäng vigne või milles asi :S oskab keegi aidata.
nagu ütlesin, olen playstationi peal selle läbi teinud, aga pc peal lihtsalt ei hüppa sellest torust üle :S olen proovinud igatmoodi, aga kasu ei midagi :S
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.