praegune kellaaeg 04.08.2025 10:01:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
ruuv
HV vaatleja
|
12.02.2009 20:03:20
imelikud lood |
|
|
Palun vastust küsimusele
Kord avades ühte sagedasti kasutatavat foorumit nägin, et logikastis oli kellegi võõras nimi. Just nagu oleks keegi minu koduarvutist end sinna sisse loginud. Kas keegi oskaks ära seletada, kas tegemist võis olla minu arvutisse sisse häkkimisega.
NB: Ei olnud Hinnavaatlus.
Kusjuures eile oli see tegelane, kelle nimi oli tookord seal logimiskastis, mulle postitanud imeliku kirja.
Mis arvate sellest loost?
Tänan vastajaid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
12.02.2009 20:39:22
|
|
|
oleneb mis brauserit kasutad. Ilmselt on sul lubatud brauseril meelde jätta kasutajatunnused. See et võõras nimi ilmub log-in kasti, ei tähenda et keegi just selles keskkonnas on sisse loginud. Näiteks kui logida sisse hot.ee-s, siis on kasutajanimi ka HV log-in kastis. Ilmselt on keegi lihtsalt sinu arvutiga oma postkastis käinud.
_________________ regret all the things i have done wrong... |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruuv
HV vaatleja
|
12.02.2009 21:26:51
|
|
|
Absona kirjutas: |
Soovitan portaali haldajaga ühendust võtta ja käskida logist vaadata täpsemalt järgi mis toimus.
Alustuseks muuda ära parool. Mis muidu kirja sisu oli? Ähvardus, hoiatus? |
Kirja sisu järgmine(nimed praegu igaks juhuks muudetud):
Taotlus.
Seoses Eesti ehitus- ja kinnisvaraturu järsust langusest tingitud klientide pikaajalisteste võlgnevustega
OÜ K Ale oleme Wingger AS-le arvete 82058,82062,82064 eest võlgu kogusummas
145616,55 krooni.
Kohustume tekkinud võla tasuma 10 000- krooniste osamaksetena, mis tasutakse iga kuu 1. kuupäevaks.
Alates aprilli-maikuust saame ilmselt oluliselt tõsta igakuist tagasimakset, mille lepime eraldi kokku.
11.02.2009.
Peter Kirp,
K A OÜ tegevdirektor
Minu koduarvutist ei saanud see isik kuidagi oma postlastis käia
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.02.2009 00:26:45
|
|
|
Äkki peaksid selle "sagedasti kasutatava" foorumi administraatori poole pöörduma oma murega?
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|