Nonii Lõpuks ometi, Half Life tehakse ümber Source mootoriga ja see on lõpuks valmis saamas vist
Trailerit saate näha allpool natuke
Ülimalt võimas ikka Brings back sooo many memories!!
No arvestades sellega, et vabatahtlikult on seda tehtud neli aastat siis pole ime kui tuleb tasuliselt müüki (prolly Valve ostab selle projekti ära ja hakkas steamis müüma, kuid eks näis). Ja teema pealkiri on vale, mod-i nimi on siiski Black Mesa: Source.
Valve palus neil Source eemaldada nimest. nad ise ka ootavad seda modi täiega, vaevalt nad asjasse sekkuma hakkaksid.
Üldsegi, kogu see Black Mesa ja Freemani teema peaks ju nende oma olema nagunii, ei peakski midagi ostma.
Valve palus neil Source eemaldada nimest. nad ise ka ootavad seda modi täiega, vaevalt nad asjasse sekkuma hakkaksid.
Üldsegi, kogu see Black Mesa ja Freemani teema peaks ju nende oma olema nagunii, ei peakski midagi ostma.
ArchMage, see on mõne elemendiga ainult muudetud: vesi parem, heli parem. _________________ Eesti vanarahvatarkus: S*tu ruttu, karu tuleb! Kui ei s*tu, karu pureb!
Half-Life: Source on algne Half-Life, Source mootorile käima venitatud. Mudelid-tekstuurid on kõik vanad, uuema mootori tõttu näeb veidi kenam välja, kui algne Half-Life.
Black Mesa puhul on algsest Half-Life'st alles vaid sisu. Kõik mudelid, tekstuurid, levelid, voice acting, skriptid, kõik on vabatahtlike poolt algusest peale uuesti üles ehitatud. Hea ettekujutuse annab ka mod'i maht, see kaalub head mitu GB ja on tõenäoliselt kõige suurem seni tehtud mod half-life 2'le.
Black Mesa on tasuta, vajalik on vaid mõni source-mootoril mäng.
Sama seltskond võiks siis ka Opposing Force paketi ümber teha, kogemused ka juba olemas. _________________ Laiformaat digitaaltrükk kuni 152 cm laiusele meediale, külm- ja kuumlamineerimine, värviline ja must-valge lasertrükk kuni A3+ formaadile.
Hinnad soodsad! Täpsem info: www.parexnn.ee
Suht vana teema aga kuna asi veel päevakohane siis lükkan selle käima uuesti.
olen ka päris pikka aega sellel silma peal hoidnud ja vaatamata sellele et 2009 ei tulnud asi välja nagu treileris lubati on asi suht valmis saamas (võibolla isegi lähikuudel see välja tuleb, kuna jutud liiguvad, et asi juba kokku pandud ja betatestimine käib)
PS. eelmistele: Blue Shift (Guard Duty) ja Opposing Force (Operation: Black Mesa) on juba tegemisel teiste tiimide poolt ja Black Mesa loojad ei hakka nendega tegelema! _________________ Mess with the best, die like the rest!
Ega see venib jah natuke palju aga suht arusaadav, kuna tehakse omast vabast ajast seda projekti _________________ Mess with the best, die like the rest!
Paistab, et terve HL1 ümbertegemine osutus raskemaks kui ette kujutasid. Loodan, et mitte liiga suureks. Huvitav oleks ka teada, kuidas nad Xen levelitega on hakkama saanud. Senimaani ei ole screene näinud nondest.
ludimudi, jah. vabatahtlikud teevad ümber.
Ehk siis mäng näeb välja nagu CS:S.
Esimes postis on link black mesa projektile, tuhla ringi ja vaata videosid
Half Life 1 on ju juba ammu olemas source mootoriga ju, iseg mul olemas see mäng steamis http://store.steampowered.com/app/280/
Või mida nad mõtlevad selle all, et source mootori peale teevad ümber asja?
Source mootorile + korralikud tekstuurid-modelid-kaardid mis näevad suti paremad välja, kui >10a vana nodi _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Minu teada ainult graafikamootor on source oma, AI, füüsika ning in-game art on endiselt vanast mängust. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Ei saa vaadata, kuna maha on võetud see video mis esimeses postituses on ja ausalt öeldes ma ei tea ka milline half life source ka välja näeb kuna pole kunagi seda proovinud kuigi mul steamis see olemas.
Aga nime järgi arvestades mida ta kannab arvasin küll, et tegemist siis source enginega half life 1
Play for free. You need not own anything!
Feast your eyes on over 2,000 custom Models and 5,000 custom textures – more than HL2.
Experience over 2,000 choreographed scenes and over 6,500 lines of dialogue from all new voice acting.
Immerse yourself in an all new soundtrack and over 2,300 custom sound effects.
Feel the impact of custom systems such as the Face Creation System, Custom Gib System, Deathcam and more.
Ei saa vaadata, kuna maha on võetud see video mis esimeses postituses on ja ausalt öeldes ma ei tea ka milline half life source ka välja näeb kuna pole kunagi seda proovinud kuigi mul steamis see olemas.
Aga nime järgi arvestades mida ta kannab arvasin küll, et tegemist siis source enginega half life 1
Tekstuurid suht samad, füüsikat ja ragdolle uuendatud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.