praegune kellaaeg 20.06.2025 01:10:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GooZter
HV vaatleja
|
27.08.2003 16:56:28
Probleem |
|
|
mul on probleem kirjutajaga... igakord kui ma restradi teen jääb kirjutaja tuleke vilkuma... siis ma vaatan my computeri või system device alt et mul pole enam kirjutajat ega cd-rom sees... kui ma tahan neid add hardwarega lisada siis neid device pole... see häda möödub siis kui arvuti on seisnud pikka aega ( kui arvuti välja lülitada ja paari minuti pärast uuesti sisse panna siis ikka vilgub tuluke, aga kui masin on mingi paar tundi seisnud siis tuli enam ei vilgu ) ... mis võib selle probleemi põhjuseks olla ... see probleem on väga masendav
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
28.08.2003 00:36:10
|
|
|
Probleem siis sul siis kõvaketaste/cd rommide jumperites. Sa arvatavasti nad manuaalselt määranud ja identseks jätnud. Vaata et ükski ei korduks ja siis peaks töötama.
Näide enda masina puhul
Primary Master: Seagate Barracuda 40GB
Primary Slaver: Quantum Fireball 20GB
Secondary Master: Lite-On 52*24*52
Secondary Slaver: Disabled (none)
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|