Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
auditehh
HV kasutaja

|
24.01.2009 12:15:22
|
|
|
Ühendasin töötavale arvutile IDE ketta külge kuid juhtmed olid lühikesed ja kuidagi moodi suutsin moleksi lühistada. Arvuti lülitas muidugi kohe ennast välja. Mõtlesin et lõi siis kaitsme läbi. Kiskusin toiteploki lahti kuid ei leidnud kaitset kuskilt . Lõpuks võtsin siis manuali lahti ja sain teada, et ülepinge korral lasta saista natuke ja siis uuesti proovida. Käima ta läkski . Tegu siis Seasonicu toitega.
viimati muutis auditehh 24.01.2009 13:29:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
24.01.2009 13:19:16
|
|
|
Midagi erilist pole nagu juhtund, paar korda näpud ventikasse ikka lükatud, toide maha surnud, üks video X300 suitses maha ning ühel mobol õnnestus socketi pinnid ära murda.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
RandomHero
HV veteran

|
24.01.2009 14:42:14
|
|
|
HighEnd kirjutas: |
RandomHero, mind pole miski 11 aasta jooksul kui ma arvutiga tegelenud olen miski nii närvi ajanud.  |
Kirjutasin aasta tagasi, et virutasin vihahoos klaviatuuril jalad puruks ja vaheklahvi vigaseks. Ütleme nii, et defenderi klaveri klahvid on natuke tugevamad, aga jalad on ikka nõrgad. Millegipärast tekib vahel vihahoos tahtmine vastu klaviatuuri lajatada ja nii need jalakesed lähevadki.
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
24.01.2009 15:11:47
|
|
|
RandomHero kirjutas: |
HighEnd kirjutas: |
RandomHero, mind pole miski 11 aasta jooksul kui ma arvutiga tegelenud olen miski nii närvi ajanud.  |
Kirjutasin aasta tagasi, et virutasin vihahoos klaviatuuril jalad puruks ja vaheklahvi vigaseks. Ütleme nii, et defenderi klaveri klahvid on natuke tugevamad, aga jalad on ikka nõrgad. Millegipärast tekib vahel vihahoos tahtmine vastu klaviatuuri lajatada ja nii need jalakesed lähevadki. |
Närvid läbi?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
djelton
HV kasutaja

|
24.01.2009 18:18:09
|
|
|
Juhtus endal kah paar päeva tagasi selliune lugu siis:
Helistas sõber Tallinnast ja rääkis, et tal on vist kõvaketas läbi, et kuidas seda kindlaks teha jne. Aitasin teda ja lubasin saata talle kodu jõudes piltidega õpetuse kuidas uuele kettale Windows peale lasta.
Kuid koju jõudes ütles arvuti a'la stiilis "kõvaketast pole leitud", see oli küll irooniline. Siis sain peale restarte tööle??? ja vahepeal tegi lampi resa, ei leidnud ketast. Võtsin siis kasti lahti ja kinnitasin kõik kinnitused ilusti, ikka sama jama. Kolmandad korda lahti võttes avastasin, et toitest tuleva voolujuhtme jagunemiskoht on ühe vigase juhtmega, mis oli kinnitusest "välja vajunud". Lükkasin tagasi ja korras ta oligi. Tuleb välja , et olles nädal tagasi arvutit puhastanud, olin ära liigutanud. Oleks vist viimane aeg kaabeldust vahetada.
_________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
24.01.2009 18:23:24
|
|
|
djelton, endal oli sarnane teema paar päeva tagasi, ainuke vahe selles, et sata ketta data-kaabel oli käega pihta saanud ja otsik liikus nats paigast, et ühendust ei andnud kohu aeg. Boodin siis arvuti ülesse, lähen vaatan biosi, seal kenasti kõik olemas, hakkan siis winni peale panema ja pistab lõugama, et ei leia kettast. jamasin mõned korrad veel ja siis vaatasin kasti seest üle ja märkasin, peale seda kõik korras
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
24.01.2009 19:14:53
|
|
|
Tegin siis oma läpakale korralist suurpuhastust, kakkusin kõikvõimalikud jubinad ja vidinad lahti ja lasin ilusti suruõhuga läbi, iseenesest kõik ilus korras. Aga nii kui arvuti kokku tagasi sain, siis arvuti ei käivitunud, õigemini ei võtnud ei vente ega ketast järgi ja ei teinud ka seda käivitamise piiksu..... nii emaplaat läbi. noh kiskusin klaviatuuri küljest ja CMOS patarei välja ja ikka ei midagi, näppisin veel ketast ja kaableid... surnud mis surnud. Ja siis korraga vaatan, kompressori peal on RAMi pulk. eks see jäi kahe silma vahele sest rami pesad on emaplaadil allpool aga mina loll näppisin vaid emaplaadi ülemist osa, tõsiselt debiilne oli olla Iseenesest olen seda raali lahti võtnud oma 10 korda ja kordagi pole unustanud RAMi sisse tagasi panna, aga seekord läks nii...
_________________ regret all the things i have done wrong... |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
mudumes
HV vaatleja
|
26.01.2009 23:59:01
|
|
|
Tere.Oli siis selline lugu,et kodus lastearvutil mingi korralik viirus sees.Kuna see lihtsalt netiarvuti siis otsustasin windi üle lasta.Mõtlesin,et lasen proovida neil windows 7.Kuna ainult cd rom,võtsin tööjuurest dvd romi välja ja korraldasin asja ära.Noh aga ex dvd ununes kohe tagasi viia.Siis nädalapäevad hiljem töö juures netis kolades kostub mingeid kõrvalisi hääli arvutist.On teine laua peal.Algul ei pannud nagu ka millekski kuni asi hakkas juba häirima.Võtan siis mina arvuti lahti ja mida ma näen,Närilisest sõber on hakanud omale sinna korterit ehitama.Üks kolmandik arvutist ajalehe ja igasugust muud sodi täis veetud.Pluss veel kuivatatud leiba oli terve pätsi jagu vist küll(tegemist talliga ja leiba on).Olin nii üllatunud,et ei märganud pilti teha.Kahetsen siiamaani.Aga õnneks jäid arvuti komponendid puutumata.Kuda seletad siis päälikule,et hiir elas arvutis ja sõi juhtmed puruks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
28.01.2009 14:01:40
|
|
|
Masin kukkus ümber(don't ask...) ning enam voolu sisse ei võtnud. Tuli välja, et videokaart nässus, core nurgast veidi puruks. Õnneks ei mängi ja odav GF 7300LE ajab asendusena ära
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
qlimax2008
HV vaatleja

|
10.02.2009 22:00:58
|
|
|
Gigabyte 8800GT OC lendas lühisesse nii 4-5 kuud tagasi, siis kunagi ammu MSI fx5200 kõrbes läbi. Kunagi juhtus veel nii et sai pandud keskelt praguline plaat (väga väiksed mõrad olid) cd kirjutajasse ja käis litakas,ning oligi kogu moos selle kirjutajaga. Isegi plaaditükid olid kaane vahelt väljas.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
10.02.2009 22:06:48
|
|
|
me lasime tundmatuid plaate katkises kirjutajas puruks, pärast oli toitepokk ka neid juppe täis.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
11.02.2009 17:35:52
|
|
|
Kui GF4 TI oli veel kõva kaart, siis kukkus radikas ära.Suvel paarnädalat vendi abiga töötas ja kärvas.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
12.02.2009 12:53:39
|
|
|
Absona kirjutas: |
apelsin16 kirjutas: |
me lasime tundmatuid plaate katkises kirjutajas puruks, pärast oli toitepokk ka neid juppe täis. |
Jap, see on üpris lihtsasti teostatav. CD/DVD seadmel tuleb niinimetatud kiiruse piiraja lihtsalt maha võtta  |
Seadme kest on ju kinnine. Kuidas need jupid toitekasse said? 8)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
12.02.2009 13:13:01
|
|
|
Vermon kirjutas: |
me lasime tundmatuid plaate katkises kirjutajas puruks, pärast oli toitepokk ka neid juppe täis. |
Jap, see on üpris lihtsasti teostatav. CD/DVD seadmel tuleb niinimetatud kiiruse piiraja lihtsalt maha võtta  |
Seadme kest on ju kinnine. Kuidas need jupid toitekasse said? 8) |
pole õrna aimugi
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
12.02.2009 20:22:52
|
|
|
Vermon kirjutas: |
Seadme kest on ju kinnine. Kuidas need jupid toitekasse said? 8) |
pole õrna aimugi |
Kui kunagi sai teha sellist asja, siis ei viitsinud enam plekke tagasi panna ja sai lahtiselt sahtlisse lükatud, võibolla sellest lendasid tükid nii kaugele Isiklikult endal pole nii suure jõuga tükkideks lennanud, et arvuti kastist tuleks plaadi tükke kokku korjata.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
18.02.2009 04:21:21
|
|
|
Esimesel casemodil saatsin toiteka õhtale kehva kaabelduse tõttu. Tekkis lühis kusagil ning tossupilv oli üleval....
Cd-plaatidega pole veel toitekat suutnud ära rikkuda. Küll aga olen kasutanud cd'd õlle avamiseks
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
18.02.2009 08:38:44
|
|
|
taikonaut, õllepudelit saab avada kõigega millel on äär. Kasvõi paberiga.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
21.02.2009 01:42:16
|
|
|
pole õnnetus aga siiski. muterdasin enne läpakat kokku ja enne täielikku monteerimist katsetasin. pilt kenasti ees. panen siis klaviatuuri kohale selle plastik riba ja muud detailid paika ja pilti enam ei anna.. kakun jupid kyljest, teen clearcmos i , ei midagi.. hakkan juba ähmiga lahti harutama kui selgub , et sleepi saatev mikrolüliti on plasti serva all kinni..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
22.02.2009 10:20:39
|
|
|
Ainuke õnnetus mis mul on olnud, oli mu esimese IBM läppariga, mille kohviga maha tapsin Tollel ajal ise midagi arvutitest ei teadnud eriti ja ei tulnud selle pealegi, et kuivatada millegagi või parandada proovida, klaveri tõstsin küll üles ja pühkisin suurema vedeliku ära, aga pilti ette enam ei võtnud, siis viisin prügikasti
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
22.02.2009 18:27:12
|
|
|
laurx kirjutas: |
tra, eile õnnestus 478 prose valepidi socketisse panna ja jahutus peale suruda.. tuleb kaks pinni uuesti prosele joota. |
mõh?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
22.02.2009 18:32:54
|
|
|
djpvx, oled sa 478 proset alt vaadanud? ühest nurgast on " kaks pinni puudu" ja saab rahulikult prose risti peale panna aga surud siis need kaks pinni kõveraks.. ma olen ühe korra lasknud sellist proset parandada ja nüüd tegin ühe ise selliseks. sõbrale mõned õlled ja 15 mindi pärast asi joones jälle.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
24.02.2009 10:37:15
|
|
|
Kui ma oma läppi puhastasin viimati, unustasin prose vendi juhtme ühendada. Loomulikult avastasin, selle alles läpi käivitamisel. Oh seda läpaka lammutamise rõõmu jälle.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|