Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
exlusive
HV vaatleja
|
10.02.2009 20:56:40
Midagi on v2ga sassis!!!! |
|
|
Arvutid nimelt mingit viirust t2is Nod32 viskab k6ik aeg alla paremasse nurka hoiatuse... http://193.138.172.14/install/xxx lugesin siis HV-d ja leidsin m6ned programmida mida soovitatakse. Lasin nendega siis masina yle ja tegin restardi ja pull on nüüd selline et masin l2heb k2ima aga ei ole start menyyd ei ole mitte midagi ekraanil peale selle muru pildi mis mul desktopiks on. Oskab keegi öelda mis toimub???? Ei julge nigu teisi arvuteid puhastama hakkatagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
10.02.2009 21:02:27
|
|
|
kuidas ma ta veel yle lasen ???? Kui ma panen arvuti k2ima ei tule mitte midagi ekraanile lihtsalt tyhi desktop!
|
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
10.02.2009 21:03:49
|
|
|
Vajuta Alt-Ctrl-Del korraga, vali Task Manager - võta run ülevalt menüüst ja kirjuta explorer.exe - see toob sulle ikoonid, start menüü etc tagasi.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
10.02.2009 21:05:46
|
|
|
exlusive kirjutas: |
kuidas ma ta veel yle lasen ???? Kui ma panen arvuti k2ima ei tule mitte midagi ekraanile lihtsalt tyhi desktop! |
Vaata alla paremale nurka äkki.
Hullem asi on see kui sinu profiil lasti tühjaks. Siis on nagu värskelt installeeritud Windows. Program Files kausta võiksid ka DOS'i (Win+R-->cmd) kaudu vaadata.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
10.02.2009 21:06:04
|
|
|
Absona kirjutas: |
kuidas ma ta veel yle lasen ???? Kui ma panen arvuti k2ima ei tule mitte midagi ekraanile lihtsalt tyhi desktop! |
Vaata alla paremale nurka äkki. |
Maximaalne Huumor!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.02.2009 21:06:29
|
|
|
Vaata alla paremale nurka äkki.
Hullem asi on see kui sinu profiil lasti tühjaks. Siis on nagu värskelt installeeritud Windows. Program Files kausta võiksid ka DOS'i (Win+R-->cmd) kaudu vaadata. |
loe teemat algusest peale
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
10.02.2009 21:10:31
|
|
|
Maximaalne Huumor!!! |
Mina loen Start menüüks vasakul pool olevat nupukest millele on peale kirjutatud Start (olen kindel, et 95% IT inimestest teavad sellist asja). Ülejäänud osa nimetatakse tegumiribaks. Palun õppige mõisted selgeks!
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.02.2009 21:12:31
|
|
|
Maximaalne Huumor!!! |
Mina loen Start menüüks vasakul pool olevat nupukest millele on peale kirjutatud Start (olen kindel, et 95% IT inimestest teavad sellist asja). Ülejäänud osa nimetatakse tegumiribaks. Palun õppige mõisted selgeks! |
Mine nurka häbenema. Kui viirus on explorer.exe-le põraka pannud, siis ei näe sa midagi. Võid mälestusi heitada vaid pelgalt taustapildile
Sama häda on siin foorumis juba kümneid kordi kirjeldatud...........
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
10.02.2009 21:17:45
|
|
|
nii kirjutasin siis sinna explorer.exe ja pilt tuli ette ja selline kiri-Die anwendung konnte nicht richtig initialisiert werden (0Xc0000005).klicken sie auf "OK" um die anwendung zu beenden - eesti keeles siis -rakenduse käivitamine ebaõnnestus korralikult (0Xc0000005) Vajuta OK, et lõpetada taotluse , mis see nullide rida t2hendab???
|
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
10.02.2009 21:20:51
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Maximaalne Huumor!!! |
Mina loen Start menüüks vasakul pool olevat nupukest millele on peale kirjutatud Start (olen kindel, et 95% IT inimestest teavad sellist asja). Ülejäänud osa nimetatakse tegumiribaks. Palun õppige mõisted selgeks! |
Mine nurka häbenema. Kui viirus on explorer.exe-le põraka pannud, siis ei näe sa midagi. Võid mälestusi heitada vaid pelgalt taustapildile
Sama häda on siin foorumis juba kümneid kordi kirjeldatud........... |
Räägi siis teemaalgatajale kuidas korda saada mitte ära räägi siin oma foorumi mälestusi. Anna link vähemalt mingile HV teemale.
Erinevad rakendused ja skriptid.
viimati muutis Absona 10.02.2009 21:21:51, muudetud 1 kord |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.02.2009 21:21:24
|
|
|
See on veakood.
Google abil võid MS lehelt selle vea kirjelduse leida.
Miskipärast ennustaks, et sul tasuks win-le installikalt automaatne repair peale lasta, et viirused on mitu süsteemikomponenti ära solkinud...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
10.02.2009 21:21:58
|
|
|
tsitaat: |
mis see nullide rida t2hendab???
|
peaks tähendama errori koodi....
edit: ette jõuti..
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.02.2009 21:22:17
|
|
|
Absona, juba on nõu talle antud. Aga sina õpi.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
10.02.2009 21:32:03
|
|
|
huvitav om see elu siin HV , sorry aga lihtsalt kysin kas see foorum on siis nigu inimeste abistamiseks ja muidu tarkusi jagamiseks vai on see lihtsalt koht kus googel saab 2raytlemata palju reklaami??? Miks ma abi palun HV on vast selle p2rast et tahaks ema keeles lugeda mis ja kuidas, aga vastuseks tuleb ainult mine googelda!! Aityma !!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
10.02.2009 21:35:23
|
|
|
Kui ei oska, osta teenust (tm)
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
10.02.2009 21:38:23
|
|
|
Kas sul windowsi plaati on? Kui on, siis lükka see masinasse ning:
Vajuta windowsi ikooniga klahv (ctrl juures) alla ning siis vajuta R tähte.
Nüüd kirjuta sinna sfc /scannow ja vajuta enter.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
10.02.2009 21:40:37
|
|
|
huvitav om see elu siin HV , sorry aga lihtsalt kysin kas see foorum on siis nigu inimeste abistamiseks ja muidu tarkusi jagamiseks vai on see lihtsalt koht kus googel saab 2raytlemata palju reklaami??? Miks ma abi palun HV on vast selle p2rast et tahaks ema keeles lugeda mis ja kuidas, aga vastuseks tuleb ainult mine googelda!! Aityma !!! |
Mina ei saa sind enam kahjuks aidata kuna kasutaja XYZ andis mõista, et ma ei tea asjast tuhkagi ja iga sõna peale kritiseerib
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
exlusive
HV vaatleja
|
10.02.2009 21:54:55
|
|
|
sain vististi asja korda.PC-doc tegi asja 2ra
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.02.2009 08:57:11
|
|
|
huvitav om see elu siin HV , sorry aga lihtsalt kysin kas see foorum on siis nigu inimeste abistamiseks ja muidu tarkusi jagamiseks vai on see lihtsalt koht kus googel saab 2raytlemata palju reklaami??? Miks ma abi palun HV on vast selle p2rast et tahaks ema keeles lugeda mis ja kuidas, aga vastuseks tuleb ainult mine googelda!! Aityma !!! |
Mina ei saa sind enam kahjuks aidata kuna kasutaja XYZ andis mõista, et ma ei tea asjast tuhkagi ja iga sõna peale kritiseerib  |
Absona, klõpsa seda linki https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4959098#4959098 --- siinsamas teemas veidi eespool olev postitus ja seejuures mitte minult ja mõtle, miks küll taoline postitus tehti....
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
11.02.2009 10:49:25
|
|
|
Mina ei saa sind enam kahjuks aidata kuna kasutaja XYZ andis mõista, et ma ei tea asjast tuhkagi ja iga sõna peale kritiseerib  |
Absona, klõpsa seda linki https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4959098#4959098 --- siinsamas teemas veidi eespool olev postitus ja seejuures mitte minult ja mõtle, miks küll taoline postitus tehti.... |
Selline postitus tehti sellepärast, et teemaalgataja ei teadnud täpseid asju kuidas midagi nimetada. Ning tühi destop ehk töölaud on see, kus asuvad ikoonid, wallpaper jne, mitte see, et pole tegumiriba näha, start menüüd. Kahju, et sa sellest aru ei saa ja jätkad oma jonni. Mina sain lihtsalt teemaalgatajast teistmoodi aru. Mis lingi sa andsid-->vajuta selle peale-->loe järgmine postitus ka ikka läbi (ehk saad aru)
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.02.2009 11:04:07
Re: Midagi on v2ga sassis!!!! |
|
|
Absona, su jutt läheb vastuollu esimeses postis kirjeldatule - kas ikka ei jõua pärale
Tegin siiagi koopia esimesest postist ja osa teksti tõstsin esile...
Arvutid nimelt mingit viirust t2is Nod32 viskab k6ik aeg alla paremasse nurka hoiatuse... http://193.138.172.14/install/xxx lugesin siis HV-d ja leidsin m6ned programmida mida soovitatakse. Lasin nendega siis masina yle ja tegin restardi ja pull on nüüd selline et masin l2heb k2ima aga ei ole start menyyd ei ole mitte midagi ekraanil peale selle muru pildi mis mul desktopiks on. Oskab keegi öelda mis toimub???? Ei julge nigu teisi arvuteid puhastama hakkatagi  |
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
11.02.2009 11:07:07
Re: Midagi on v2ga sassis!!!! |
|
|
Absona, su jutt läheb vastuollu esimeses postis kirjeldatule - kas ikka ei jõua pärale
Tegin siiagi koopia esimesest postist ja osa teksti tõstsin esile...
Arvutid nimelt mingit viirust t2is Nod32 viskab k6ik aeg alla paremasse nurka hoiatuse... http://193.138.172.14/install/xxx lugesin siis HV-d ja leidsin m6ned programmida mida soovitatakse. Lasin nendega siis masina yle ja tegin restardi ja pull on nüüd selline et masin l2heb k2ima aga ei ole start menyyd ei ole mitte midagi ekraanil peale selle muru pildi mis mul desktopiks on. Oskab keegi öelda mis toimub???? Ei julge nigu teisi arvuteid puhastama hakkatagi  |
|
Las keegi paneb parem teema lukku. XYZ postitab ennast muidu segaseks. Varsti hakkad sama juttu ajama nagu siin (Panid ikka räigelt mööda).
past kirjutas: |
XYZ, vot kus lops!
Sorry et ei uuri asju, mis mind ei huvita, lihtsalt eeldasin, et XYZ, guruna teab mida räägib..
|
Erinevad rakendused ja skriptid.
viimati muutis Absona 11.02.2009 11:09:34, muudetud 2 korda |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
11.02.2009 11:08:36
|
|
|
ega ta väga palju mööda ei pane küll.
teine võimalus masinale kallale saada on safemode. (F8 ) + skännimiste ajaks ssytem restore maha. manage alt teenus kinni nt. ( start - run "services.msc" )
samas nagu juba mainitud, võib pahalane olla pöördumatult rikkunud mõne komponendi ja installikas edaspidi korralikult enam tööle ei hakka. lihtsim oleks andmed välja kopeerida, uus install teha, see siis enne aktiivset kasutamist tagavaraks kloonida ja alles siis kasutama hakata.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |